اين درست نيست من امتحان كردم گوشي من بااين برنامه دقيقا" بعد از دوروز باطري تموم ميكنه وقتي هم كه اين برنامه رو پاك كردم مثل سابق دقيقا" بعد از دو روز باطري تموم كرد :18: :13:نقل قول:
Printable View
اين درست نيست من امتحان كردم گوشي من بااين برنامه دقيقا" بعد از دوروز باطري تموم ميكنه وقتي هم كه اين برنامه رو پاك كردم مثل سابق دقيقا" بعد از دو روز باطري تموم كرد :18: :13:نقل قول:
سلام مي خواستم اگه كدهاي سري نوكيا مخصوصاn70 كار ميكنه برام بگذاريد ممنون
سلام دوستان خسته نباشید. برای باطری گوشی من یه مشکل پیش اومده که در حد فاجعه هستش.مثلا بعد از اینکه گوشی کاملا شارژ شد بعد از 5ساعت بدون اینکه با هاش کار کنم دو خونه خالی کرد.حالا می خوام باطری بگیرم با چه مشخصاتی بگیرم که بیشترین مدت شارژ رو داشته باشه و اصل هم باشه که دو روزه تعطیل نشه پولش هم برام مهم نیست.لطفا با دلیل وکارشناسانه نظر بدین
حالا از کجا میدونی به خاطر باتریه؟؟؟؟ من هم همچین مشکلی رو داشتم با گوشیم ( N90 ) میذاشتم 2 ساعت تو شارژ ولی بهد از 4 5 ساعت شارژ خالی میکرد به حدی که پبغام شارژ میداد. رفتم یه باتری اصل N90 گرفتن 12 تومن با یکسال گارانتی ولی بازن همین جوری شارژ خالی میکرد تا اینکه فهمیدم Ic شارژش سوخته و شارژ نگه نمیداره خلاصه 25 تومن هم اونجا پیاده شدیم برای تعویض قطعه...... برای همین میگم شاید ماله تو هم اینجوری شده ...
نه داداش فورمت نکردم خودش اینجوری شد...نقل قول:
نه اخه با باتری 2600 مامانم یه روز دوام میاره.نگفتین چه مارکی وبا چه مشخصاتی بگیرم که زود خراب نشه و بیشترین میزان شارژ داشته باشهنقل قول:
ببین مارکش الان یادم نیست ولی فابریک گرفته بودم ....12 تومن با یک سال گارانتی
آقا من به یک مشکل برخوردم .چند روزه وقتی می خوام رو n70 برنامه نصب کنم این پیغام ظاهر میشه: the installation secuirity error.unable to install حتی فایلهایی که قبلا نصب می کردمم دیگه نصب نمی شن.قسمت secuirity گوشی رو هم دستکاری کردم ولی هیچی نشد .حالا چیکار کنم اساتید محتزم؟؟؟؟؟؟؟ هیچ کاریم نکردم خودش اینجوری شد.......ای هواااااااااااااااااااااار ....
HELP ...HELP ...HELLLLP...
بیا دوست عزیز اینم لیست کامل همه کدهای نوکیانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان. ديشب گوشيمو گذاشتم براي شارژ، بعد از يه مدت كه رفتم سراغش ديدم گوشي و شارژر هر دو داغ شدن، منم فورا كشيدم از برق! دليلش چيه؟ بايد چه كار كنم؟
برای یکی از دوستام هم همچین مشکلی پیش اومده بود زیاد تو شارژ گذاشته بود و باتری داغ کرده بود و برامده شده بود ..... مجبور شد بره باتریشو عوض کنه...
نقل قول:
نه آخه نيم ساعتم نمونده بود تو شارژ
حالا اتفاقی که برای گوشی نیوفتاد نه ؟ دوباره گذاشتی تو شارژ ببینی بازم اینجوری میشه یا نه؟
سلام.من بعد از اینکه صفحه کلید گوشی رو غیر فعال میکنم وقتی ال سی دی گوشی خاموش میره بعد از 1 دقیقه دوباره نور صفحه روشن میشه و دوباره خاموش میره.2 روزه که گوشیم اینطور شده.به نظرتون مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری .خواهشا کمک کنید
دیگه این دفعه بگین مشکل چیه
نه هنو:41:نقل قول:
قبلا هم که صفخه کلید رو قفل میکردی همچین اتفاقی نمی افتاد؟نقل قول:
منظور اینه که آیا تو همین دو روزی که میگی این اتفاق افتاده فقط صفحه کلید رو قفل میکنی یا قبلا هم اینکار رو میکردی
:3::6: بچه ها گوشي من N70MUSIC EDITION ، جديدا " وقتي اس ام اس ميفرسته
زمان Deliverd شدن اس ام اس نيمساعت قبل تر نشون ميده ( اس ام اس ساعت 8
ميفرستم ميزنه 30/7 ):13: چه جوري بايد درستش كنم :33: :11:
آقا ما میخواستیم یه n70 بخریم این تاژیک و مشکلات این گوشی رو که دیدم فکر کردم که همون k750 خودم رو حفظ کنم و بی خیال این گوشی شم.شما که n70 دارید بگید که چقدتون راضی هستید؟
كدو مشكلات من گوشي خودم رو بايكي كه n70داشت عوض كردم يه هفته دسم بود رم 512microsimهر بلايي سرش اوردم (برنامه هاي مختلف نصب كردم)مشكلي نداشت هنگ هم نكرد
فقط موقع خاموش روشن كردن كنده كه فكر ميكنم به خاطر رم mmc باشه
وكسي كه با رزو لاشين بالا تر n70/176*208و6270/320*240كار كرده يه نمه تو ذوق مزنه اما باز بهتر از k750 است خيلي بهتر
n70 هر چي باشه بهتر از k750 هستش
ببخشيد كه اسمتون رو نقل قول نكردم...
عزیز مال من هم همینطور شده بود برو به :clock_>setting_<باید دوتا آخری در حالت آف باشه امتحان کن ببین چی میشهنقل قول:
تا بعد یا علی
عزیزان این گوشی این طور نیست که میگید ورژن های پایین تر نرم افزار این گوشی همراه با مشکلات عدیده همراه بوده هنگ زیاد و غیره ولی تو ورژن های که ا مده مشکلات برطرف شده نمیگم هنگ نمیکنه ولی خیلی کمتر شده:8: :5: :5: :5: :8: :8:نقل قول:
:6: :3: اگه منظورت از اون دوتا AUTO TIME و DAY LIGHT كه جفتش OF ولي بازهم اينجوري ، اعصابم خوردكرده به خاطرراهنمايي ات ممنون :12: :11:نقل قول:
من هم مزیک ادیشن ان70 دارم و زمان دلیور شدن رو اشتباه میزنه لطفا راهنمایی کنید
:13: مطمئن باش N70 خيلي بهتره از K750 :6:نقل قول:
هيچي هيجي كه نداشته باشه ،خيلي خوشگل تر از K750 :46::8:
بچه جان برو تو محله خودتون بازی کن ....نقل قول:
ميشه فايلها رو از جاي ديگه (مثلا كافي نت) گرفت بعد بياريم خونه و روي كامپيوتر خودمون موبايل رو آبديت كرد چون سرعت اينترنت توي خونه خيلي كمه و توي كافي نت هم نميگذارن نرم افزار نصب كرد اگه راه ديگه اي داره بهم بگيننقل قول:
نه دوست من نمیتونی چون باید گوشی رو به سیستمت بشناسونی و همون لحظه اپدیت میشه و حجم اپدیت برای بچه های دایال اپ خیلی بالاس اینطوری نیست که دانلود کنی و بعد رو گوشیت نصب کنی ....
آقا تو ان 70 اگه بخوام که صدای دوربینشو خاموش کنم باید از کجا برم
ممنون
سلام.
من شنیدم اگه گوشی آدم سفارش عربستان باشه اینکارو جز با فلش کزدن نمشه انجام داد.
راست می گن ؟
ببین دوست عزیز اینکه شما از روی تایپیک نظر بدی گوشی بدیه بی انصافیه چون تو تایپیک معمولا افراد مشکلاتشون رو مطرح میکنند و به ندرت کسی میاد بگه بچه ها گوشی من چقدر خوب کار میکنه ولی در هر صورت اینجا جای مناسبیه برای اینکه سوالاتت رو بپرسی و خودت در نهایت به جمع بندی برسی.نقل قول:
ولي اگه منصفانه بخوايم به قضيه نيگا كنيم بايد گفت به هر حال ازتاريخ معرفي اين گوشي دو سال ميگذره.حالا نميدونم تو موزيك اديشن چقدر قابليتهاي نرم افزاري رو بهبود بخشيدن(كه فكر نكنم جز يه تغيير اسم براي احياي دوباره اتفاق ديگه اي افتاده باشه درست مثل تغيير اسم RD به Roa )
دوستان ناراحت نشين ولي اگه مجبور نبودم حتما گزينه هاي ديگه اي رو بررسي ميكردم.:5:
هر چند شايد فردا تو علا الدين منو در حال خريد يه N70 ببينين.(اگر بشناسينم جايزه هم دارين:31: )
راستي تا دير نشده يه مردي به ما بگه كه music edition تو بازار هست و اگه هست چند و چطور ميشه فهميد كه با معموليش فرق داره؟
بله هست 350 تومن عامیانه ترین فرق معمولی و موزیک ادیشن مشکی بودن تمام قاب موزیک ادیشن هست ...نقل قول:
اگه برات زحمتي نيست ميشه فرقاي غير عاميانه music رو با معموليش بگي.چون احتمالا فرقا بايد نرم افزار ي باشه و اينجوري خوب با گير آوردن برنامه ها و نصب آيا همون نميشه؟اگه اينطور نيست ممنون ميشم روشنم كنيد.:20:
شما پرسیدی چطور میشه معمولی رو از موزیک تشخیص داد منم جوابتو دادم ... اگه میخوای روشن شی میتونی اپدیت کنی و به موزیک ادتقا بدی ... روشن شدی؟
راستش خيلي روشن نشدم.تو مايه هاي يه لامپ 20 وات.
ببين ميشه اينكارو يعني اپديتو تو خونه انجام داد.دستت تو اين كارا هست؟اگه خوب جواب بدي تا 100 واتو راحت روشن ميشم.
میشه اما نه تو خونه و با دایال اپ ...!!! یا بایدADSL داشته باشی یا ببری نمایندگی برات انجام بدن ..... در ضمن برای اینکه زیادی روشن شی یه سری به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن ......