Kaspersky Antivirus Personal Pro 5.0.383
Download:
کد:ftp://d-ru-1f.kaspersky-labs.com/products/release/english/homeuser/kavpersonalpro/kav5.0.383_personalproen.exe
Printable View
Download:
کد:ftp://d-ru-1f.kaspersky-labs.com/products/release/english/homeuser/kavpersonalpro/kav5.0.383_personalproen.exe
دستت درد نکنه علی جون :wink:
میگم بعصی رج کی هها نوشتن تا 2007 جواب میده ولی تا 2006 بیشتر نیستن یکی نداری که واقعا تا 2007 باشه برای Personal Pro :wink:
ساسان جان حالا تا 2006 رو استفاده كن. بعدش هم خدا بزرگه. تا اون موقع ورژن هاي جديد مي آد كه شايد اين key ها ديگه به اونها نخوره.
چشم مهدی جون :wink:
این هم برای دوست دران NOD32
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همانطور که میدلنید کسانی که از آنتی ویروس NOD32 و یا آنتی ویروسهای دیگه استفاده میکنند میتوانند آن را تنظیم کنند که هفته ای یک بار سیستم رو برای ویروس یابی اسکان کنه.
شما میتوانید آنتی تروجان و آنتی سپایویر Ewido را هم طوری تنظیم کنید که بعد از اتمام سیستم توسط NOD 32 آن نیز بصورت اتوماتیک شروع به کار کنه.
برای اطلاعات بیشتر و چگونگی این کار به این سایت زیر برید.
کد:http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?s=0e50da3855dfe1d6d4111fc200711260&t=90428
"NOD32" سی و یکمین نشان %100 VB خود را از سازمان جهانی ویروس بولیتن دریافت
کرد.
از ماه مه سال 1998 تا کنون نرم افزار ضد ویروس "NOD32" حتی یک ویروس از نوع "In the wild" در تستهای سازمان جهانی ویروس بولیتن از چشم نینداخته است. تستهای ماه اخیر سازمان جهانی ویروس بولیتن به بررسی آنتی ویروسهایی پرداخته است که بر روی "Redhat Linux 9" نصب می شوند. بر طبق نظر محققان این موسسه "NOD32" توانست کلیه آلودگیها را بر روی این سیستم عامل کاملا شناسایی کند و مفتخر به دریافت "VB100%" گردد. این نشان سی و یکمین نشان "VB100%" نرم افزارضد ویروس "NOD32" است. سازمانهایی که از سیستم عامل لینوکس استفاده می کنند بخوبی به وسیله "NOD32" محافظت خواهند شد.
سلام آقایcracki من صفحه ای رو که معرفی کرديد رفتم ولی متوجه نشدم که بايد چيکار کنم ممکنه در اين مورد توضيح بدين ممنون درموردهnod&ewido
دوستان سریال نود 32 از کار افتاده
من هم ديروز nod 32 رو دانلود كردم و بعد از اجرا دو تا فايل رو هشدار داد و پاكش كرد (AZSEARCH) كه 1 ماه بود ديوانم كرده بود و حتي با kaspersky هم نتونسته بودم كارى كنم.
8)
من كه همين اول كار ازش رازى شدم حالا ببينيم بعد چيكار ميكنه.
فقط به نظر من كار باهاش كمى گنگه و بايد عدت كنى :mrgreen:
برای ابدیت نود32 یوزر قبلی ازکار افتاده
این را دوستمون ali-k معرفی کردند جواب میده
AV-2683034
6x8rsm29id
کسپرسکای جزو اولین آنتی ویروسهایی بود که این رو تشخیص داده . و اینقدر قوی هستش که بتونه اونو حتی از داخل 3 زیپ بکشه بیرون و پاک کنه.نقل قول:
نوشته شده توسط unknow
AdWare.AzSearch.c
کد:http://www.viruslist.com/en/viruses/encyclopedia?virusid=84888
سلام من حدوده يک ماهه برنامه اewido را نصب کردم و انتظار داشتم وروده هر جاسوسی را بگيره بعد از يک ماه گذاشتم سيستم توسطهewido اسکن بشه و ديدم نزديکه 38 infection پيدا کرد ميخواستم ببينم نبايد جلوي وروده اونهارو ميگرفت؟و آيا انتی سپيوره بهتری سراغ داريد ممنون ميشم اگه کسی کمک کنه
من نظر شخصی خودم رو در مورد Real Time آنتی سپای ویر ها اینجا بیان میکنم.
به نظر من که تقریبا میتونم بگم اکثر آنتی سپی ویر ها رو امتحان کردم و همین الانم دارم از 8/9 تای اونا استفاده میکنم هیچ کدومشون Real Time قوی ندارند و نمیتونند که جلوی ورود سپای ویر ها رو بگیرند. و تنها رقابتی که با هم دیگه دارند در Database و سرعت اسکانشون هست. Ewido Security Suite 3.5 نیز از این قاعده خارج نیست به همین دلیل من خودم شخصا اون رو از ستارت آپ سیستمم خارج کردم تا که Ram بیخودی مصرف نکنه و فقط هر جند وقت یک بار توسطش سیستم رو سکان میکنم.
من پر خطرترین سایتهایی رو که خودم 100 درصد مطمئنم که نه تنها سپای ویرو دارند بلکه حاوی تروجان و ویروس نیز میباشند رو با خیال راحت میرم . و این به خاطر تنظیمات شخصی سیستم و Browser و همچنین تنظیمات فایروال میباشد.
به دلیل اینکه راه ورودی سپای ویرها و یا تروجانها رو خود طرف اگر ببنده دیگه از چه طریقی میخوان وارد بشن...
من به طور خلاصـــــــــــــه اینجا چندین تنظیم رو بیان میکنم و دوستان دیگری نیز هستند که شاید بعدا به نکات دیگری نیز اشاره بکنند.
بیشترین و معمولی ترین راه ورود سپای ویر ها و جک و جونورهای دیگه که اسمشون تروجان است از طریق کوکی ها وارد میشن ... پس وقتی که ما این رو میدونیم چرا کوکی هامون رو به کل نبندیم تا حداقل از این بابت خیالمون راحت باشه. ولی بستن تمام کوکی ها لود شدن بعضی سایت ها رو کند میکنه و بعضی مشکلات دیگه رو هم فراهم میکنه پس اینجا مشکل رو چطور حل کنیم...
خب خیلی راخته از فایروالی استفاده کنید که کوکی سایتهایی رو که بهشون اطمینان دارید رو باز کنه. چند فایروالی که توسط اون میشه بر روی کوکی ها نظارت داشت Kerio Personal Firewall .... Zone Alarm Pro.... Agnitum Outpost Firewall Pro است که البته فایر والهای دیگری نیز هستند ولی این 3 تا فایروال نظارت بیشتری رو میتونند که بر روی کوکی ها داشته باشند.
یکی از راه های دیگه ورود سپای ویر ها اجرا شدن Active X های مخربی است که به محض ورود به یک سایتی که قبلا این نوع Active X در اون برنامه ریزی شده وارد اجرا میشوند و باعث فرستاده شدن اطلاعات سیستم قربانی و یا اجرا کردن یک فایل دیگه و با بعضی اوقات نیز باعث اینستال شدن کامل یک سپای ویر در سیستم میشود و به راحتی جای خودش رو خوش میکنه که برای جلوگیری کردن از اجرا شذن ActiveX ها دقیقا مثل روشی که در بالا گفته شد میتونید عمل کنید یعنی توسط یک فایروال خوب و یا حتی توسط Windows XP از طریق Control Panel میتونید کلا Active X هاتون رو ببندید که خیالتون از این بابت نیز راحت بشه. اما برای بستن ActiveX ها من یک فایروال مطمئن رو به جای استفاده کردن از خود ویندوز ترجیح میدم . چون که سیستم های عامل مایکروسافت در حال حاضر آنقدر باگ دارند که به راحتی میشه از این باگ ها استفاده کرد و ActiveX را در اون اجرا کرد. به همین دلیل یک فایروال قوی و مطمئن بدون شک خیلی کارساز تر از خود سیستم عامل میتونه عمل بکنه.
اما باز هم بستن تمامی ActiveX ها در سیستم باعث بوجود آمدن مشکلاتی میشه که من در اینجا چون مختصر توضیح میدم به آنها اشاره ای نمیکنم. مثلا بعضی از سایتها هستند که برای اینکه بتونبد برنامه مورد نظرتون رو از طریق خود سایت دانلود و اینستال کنید احتیاج به این دارند که ActiveX ی رو بر روی سیستم شما نصب کنند و تا این ActiveX مورد نظر که ضرری هم نداره نصب نشود موفق به دریافت برنامه مورد نظرتون نخواهید بود. اما برای رفع این مشکل و باز کردن AxtiveX هایی که بهشون اطمینان داریم چه باید کرد....
باز هم مساله روشن و واضع است که شما باید از طریق یک فایروال که بشه توسط اون ActiveX های بعضی از سایتها رو باز کرد میتونید عمل بکنید. مثلا فایروال زون آلارم فقط توانایی این رو داره که ActiveXرو ببنده ولی شما نمیتونید سایت بخصــــــــوصی رو جدا از این قرار بدید. و همچنین تا جایی که من یادمه که قبلا از فایروال Kerio استفاده میکردم این فایروال نیز فقط میتونه جلوی اجرا شدن Active X ها رو بگیره و مانع از نصبشون بر روی سیستم بشه که خیلی هم قوی عمل میکنه ولی نمیشه که سایت بخصـــــــــوصی رو در لیست سفید قرار داد تا که ActiveXش اجرا بشه و اینجا کسانی مثل مهدی جان و سودا و یا دوستان دیگر اگر میدونند که میشه با کریو همچین کاری رو کرد خب اینجا اشاره خولهند کرد. ولی فایروالی که هم میتونه جلوی تمامی ActiveX ها رو بگیره و همچنین بعضی از سایتها رو طوری تنظیم کنه که از این دستور خارج باشه Outpost Pro است که کار رو برای کاربر راحت تر میکنه.
بطور مثال میتونید به این عکس پایین نگاه کنید که من شخصا در تنظیمات کلی فایروال همه Active X ها رو بطور کل بستم...
و همچنین فایروال Outpost قسمتی رو داره که شما میتونید سایتهایی رو که مورد نظرتون هست رو از این قاعده خارج کنید. که مثلا من سایت یاهو رو در پایین مثال زدم.که اگر شما به گزینه های سمت راست در عکس پایین توجه کنید میبینید که Use Global Settings رو در داخل پرانتز نوشته Block یعنی اینکه در اصل ActiveXها رو من بستم ولی اگر به شماره 3 نگاهی بندازید متوجه خواهید شد که من اجازه نصب ActiveX ها رو به سایت یاهو دادم البته این فقط مثاله وگرنه در اصل همون بلوکه...:) ,بهر حال توضیح من و آوردن مثال فقط برای بهتر متوجه شدن موضوع بود نه بیشتر....
بهر حال با توجه به توضیحات بالا اگر شما فایروالی رو میشناسید و باهاش بخوبی آشنایی دارید بهتون توصیه میکنم که این نوع تنظیمات مهم امنـیتی رو حتما برای سیستم خودتون در نظر بگیرید.
*********************''
حالا با توجه به مطالبی که در بالا اشاره کردم دیگر هیچ سپای ویر و یا تروجانی از طریق کوکی ها و یا اجرا شدن ActiveX ها نمیتونه در سیستم شما نفوذ کنه. که شما برای بهتر پی بردن به این دو مساله بهتون پیشنهاد میکنم که یک سر به سایت online.securityfocus بزنید که در آنجا توضیحات بیشتری همراه با عکس نشان داده شده که این سایت یکی از سایتهای عالی از نظر پی بردن به مسائل امنیتی اینترنت و Software میباشد.
اما ما تا حالا فقط بعضی از این درهای و راههای ورودی رو بستیم و نقاط دیگه ای نیز همچنان باقی مانده که هر روز نیز به تعدادشان اضافه میشه پس بهتره که برای پیش گیری کردن هر چه زودتر اقدام کنید. پیش گیری کردن بسیار بهتر از دوای بعد از مرض است.
یکی دیگه از نقاط بسیار مهمی که یک کاربر اینترنتی باید بهش توجه کنه Scrip ها هستند که توسط زبان برنامه نویسی Visual Basic نوشته میشود و در انجمن پی سی ورد نیز دوستان برنامه نویس ما به این موضوع آشنایی کامل رو دارند.
بطور کلی هر گونه کد منبعی که توسط زبان برنامه نویسی چه سطح بالا مثل C و چه سطح پایین اسمبلی یا زبانهای برنامه نویسی مفسر ویا واسطه مثل JAVA Scrip تهیه شوند به منظور ضربه زدن یا نفوذ یا تهیه ابزارهای مخرب چه ترجمه شده باشند و یا نشده باشند را کدهای مخرب میگویند . پس به زبان ساده تر هر گونه کدی میتواند نوعی از Black Code باشد . حتی یک رشته از کد HTML نیز که به منظور دزدی اطلاعات یا ضربه زدن یا هر هدف خرابکارانه دیگری که تهیه شود یک کد مخرب است.این نوع کدها میتوانند Spyware ها ...Backdoor ها ... ٍExploit ها ....Hostile ActiveX , Hostile Java,Hostile Scrip وحتی میشه این نوع کدها رو طوری برنامه ریزی کرد که پورت های باز سیستم طرف رو تا حد امکان بازرسی بکنه. وخیلی از مشکلات امنیتی دیگه رو که به وجود میاره که من فقط به بعضی از آنها در بالا اشاره کردم.
این نکته را در مسائل امنیتی هـــــــــرگز فراموش نکنید.که اولین تلاش شما برای بالا بردن امنیت سیستم شما میتواند آخرین تلاشتان نیز باشد. پس وقتی یک مسئله امنیتی در کار است باید تا حد امکان رعایت شود و بعد از ویروسی شدن و یا هک شدن سیستمتان نیازی به غم و غصه خوردن نداشته باشد:)
چون بحث ما فعلا نحوه عمل کردن Scrip ها و انواع و اقسام آنها نیست توضیحات بالا فکر کنم برای شناختنشان کافی باشه اما برای جلوگیری کردن از اجرا شدن این نوع کدهای مخرب و حتی قاتل که بهشون Killer Code نیز گفته میشه چه باید کرد.
در اینجا ما باید جلوب اجرا شدن این نوع کدها رو که چه از طریق Browser ها و چه از راه های دیگه ممکنه وارد بشن را باید بگیریم و برای این کار نیز باز ما به یک فایروال قوی که بتونه جلوی اجرا شدن Scrip ها رو بگیره احتیاج پیدا میکنیم. که برای این کار من شخصا فایروال Kerio و Outpost Pro رو میتونم نام ببرم . البته این را هم متذکر بشم که شما شخصا باید به تنظیمات فایروال خود رفته و این نقاط رو فعال کنید چونکه در حالت Default و یا عادی این گونه تنظیمات انجام نشده. البته فایروال زون آلارم هم میتونه جلوی Scrip ها رو بگیره ولی گزینه ای رو که در فایروال زون آلارم برای بستن ActiveX و Scrip ها بکار رفته همراه JAVA میباشد . یعنی اگر شما بخواهید که ActiveX هاتون رو ببندید حتما باید JAVA رو هم با اون Block کنید که در اینجا زون آلارم مردم رو سر کار گذاشته . چون که ما اگر بخواهیم این کار رو انجام بدیم بسیاری از صفحات وبی رو که با JAVA لود میشن رو دیگه نمیتونیم ببینیم و در اصل به نظر من زون آلارم به طور غیر مستقیم بستن Active X ها رو برای کاربرش بسته. به شکل زیر توجه کنید تا بیشتر متوجه این قضیه بشید .
همانطور که در عکس بالا میبینید این فایروال به تنهایی اجازه بستن یک گزینه رو نمیده و گزینه ها رو با 2 انتخاب اجباری آورده و همانطور که در بالا هم اشاره کردم شما اگر بخواهید فقـــــــــــط ActiveX هاتون رو ببندید مجبـــــــــــــــــــوری د که JAVA رو هم باهاش بلوک کنید. به این میگن یک اجبار نه انتخاب دوستان عزیز.
اما کسانی که میخواهند از یک فایروال خوب برای بستن این گونه کدها استفاده کنند حتما این نکته رو در نظر داشته باشند که کار ما فقط با بستن Scrip ها و یا ActiveX های معمولی تمام نمیشه بلکه 1 >>> ما باید بتونیم سایتهایی رو که به آنها اطمینان داریم را از این قاعده و تنظیماتی که انجام میدیم خارج کنیم و 2 >>> باید بتونیم که Scripting AxtiveX ها رو که با یک ActiveX معمولی فرق زیادی داره رو نیز ببندیم. مثلا سایتهایی مثل Gmail و یا سایتهای دیگه باید از این تنظیم خارج بشن و فایروالمون باید جایی رو برای همچین سایتهایی اختصاص داده باشه و ما رو مجبـــــــــــور به انتخاب های از پیش تعیین شده نکنه. البته فایروال هایی که کاربرش رو از هر لحاظ راضی نگه داره تعدادشون خیلی کمه ولی من اینجا برای روشن شدن مسئله و چگونگی بستن این نوع کدها از فایروال Outpost Pro استفاده کرده ام. به عکس پایین و گزینه هایی رو که کاملا آزادانه در اختیار کاربر قرار داده شده رو دقت کنید که گزینه هایی رو جلوشون با فلش مشخص نمودم از لحاظ امنیتی و مطلبی که در بالا بهش اشاره شده باید بسته باشند.
طبق عکسی که بالا دیدید ما VBScrip,Scripting ActiveX و Hidden Frameها رو بستیم ولی اگر ما بخواهیم که در باز کردن صفحاتی که میشناسیم و به آن اطمینان کافی رو داریم دچار مشکل نشویم به این احتیاج داریم که سایت های مخصوص رو در لیست سفید قرار بدیم و یا کلا برای هر سایت یک نوع تنظیمات رو ایجاد کنیم. برای مثال به عکس پایین نگاه کنید...
قبلا نیز در بالا در مورد Use Global Settings توضیح دادم که این قسمت که در عکس بالا شماره 5 میباشد تنظیمات اصلی فایروال رو نشون میده که چه انتخابی برای آن شده و در شماره 6 در بالا تنظیمی که فقـــــــــــط برای سایت Gmail انتخاب شده رو نشان میده.
ادامه دارد .....
من چيز زيادي از انتي ويروس سرم نميشه براي همين يك سوال برام پيش اومد
كدام انتي ويروس نكات زير را دارا مي باشد ؟
خيلي قوي باشه و تموم ويروس ها را بشناشه.
سرعت سيستم را پايين نياورد.
بتونم اپديتش كنم.
اگه چنين انتي ويروسي سراغ داريد لينك دانلود مستقيم و كرك و سريالش را بدهيد
با تشكر
taraneh00 جان سلام
اولا باید guard اون فعال باشه
دوما بعضی از اسپایوارها به صورت ناشناس وارد میشن وهیچ انتی اسپای یا انتی ویروسی نمیتونه اوتها را شناسائی کنه تا زمانیکه فعال بشن ویا درسیستم اجرا بشن
ثالثا اگر هر انتی ویروس یا انتی اسپای میتونست جلوی همه ویروسهاوتروجانها را میگرفت دیگه اسکن کردن سیستم لازم نبود پس این نشون میده که این بد وارها به ترفندهای مختلف میتونند به سیستم نفوذ کنند ولازم هست که سیستم اسکن بشه تا اونها راپیداکنه
چهارما بعضی از بد وارها بعد از ابدیت شدن انتی اسپای یا انتی ویروس قابل شناسائی هستند وممکنه امروز یه بد وار قابل شناسائی نباشه ولی فردا که برنامه های امنیتی ابدیت شد اون بدوارها شناسائی وپیدا بشن
در مورد سئوال دوم هم باید بگم یه تایپیک در این مورد به نام معرفی وبحث در مورد انتی ویروسها داریم که در اونجا در مورد انتی اسپای ها هم بحث شده به نظر من ewideo حرف نداره البته spyware doctor و spy sweeper هم عالیند
از همگی براي اظهار نظراتون ممنونم
آقا نمي دونم اينو كسي گفته يانه ولي دقت كردين به سايت بيت ديفندر عدد تعداد ويروسهاي قابل شناسايي توسط اين ضد ويروس در بخش دانلود آپديت خيلي وقته رويه 174878 ثابت مونده
البته وقتي دانلود ميكني بالاي اين مقداره ولي تو سايتش اين عدد رو زده نظرتون چيه
سودا جان فكر ميكنم اون عددي كه شما گفتي و توي لينك زير ديده ميشه اگه توجه كني براي همه ورژنها ثابته ولي بقيه توي فايل cumulative.zipنقل قول:
نوشته شده توسط soda
هست چون مال من الان تعدادش خيلي از اين حرفا بيشتره :wink:
Home users deserve the same high quality protection as businesses. Protect your PC year round with an expert antivirus solution specially created for home users.
With Kaspersky Anti-Virus Personal, you can surf the Internet and send email without any worries. The program offers reliable protection against all known threats, including Internet worms, Trojans and viruses, and can scan file attachments in all of the most commonly used formats. The user-friendly interface, exceptional detection rates, and regular antivirus database updates make Kaspersky Anti-Virus Personal a clear choice for home users.
easy to install and use, even for less experienced users
scans all incoming and outgoing mail
scans attached and compressed files
heuristic analyser protects against all viruses, even the most recent
iChecker technology optimises program performance
professional, round the clock support
User-friendly security
Kaspersky Anti-Virus Personal is easy to install and use. The clear interface and automated functions make the program the right choice even for inexperienced computer users.
Reliable virus protection
Trojans, worms, viruses, and other malware all attack home PCs via email, flash ROMs, and the Internet. Kaspersky Labs experts have developed Kaspersky Anti-Virus to protect you all day, every day.
كركي جان ممنونم .استفاده بردم از مقاله اي كه نوشتي.اميدوارم موفق باشي.
Panda Titanium Antivirus 2006 5.00.83 Beta
لينك دانلود:
User Name: betatesterکد:http://www.9down.com/212.170.242.175/beta/titanium/TIT06Beta.exe
Password: betaxx99
User name: betatit6
Password: gy8fcm29
---------------------------------------
Panda Platinum Internet Security 2006 10.00.83 Beta
User Name: betatesterکد:http://212.170.242.175/beta/platinum/PlatinumIS06Beta.exe
User Name: betapla6
Password: nf723fe2
hamilton جان سلام
اين نسخه اي كه شما زحمت كشيده و معرفي كردي فقط براي ويندوزهاي 64 بيتي هست. براي ويندوزهاي معمولي هنوز ورژن جديدي نيومده.
سلام
بچه ها چرا از تريل فيكسر نود استفاده نمي كنيد
ديگه احتياجي نيست دنبال پسورد بگرديد
دوست عزيز سلام
حرف شما كاملا صحيحه. مشكلي هم نداره كه از سرور تريالش آپديت بشه اما قبلا هم گفته ام شايد دليل جالبي نباشه اما من از اينكه اون كلمه تريال رو مي بينم حالم بد مي شه!!! :wink:
به خاطر همين شخصا از اون پچ استفاده نمي كنم.
اقا ميگن شركت نورتون ايران رو ساپورت نميكنه بخاطر فشا سياسي آمريكا(براي اپديت كامل)يك جا خوندم كه يك فايل گذاشته كه ميتونن اونو دانلود كنن و ديگه نيازي به آپديت به صورت انلاين نيست
كسي اون فايل رونداره؟؟ :?: :roll:
قسمت دوم راه های بستن ورود Spyware ها و Trojan ها
خب دوستان در اینجا میخوام که مطلب خودم رو در مورد مقابله و ایمن بودن از دست Spyware ها و یا کدها و برنامه های مخرب دیگه تموم کنم.
کسانی که میخوان قسمت اول این مطلب رو بخونن میتونند به صفحه قبل همین تایپک مراجعه کنند. البته این رو هم در اینجا بگم که این مطلب کامل نیست ولی دوستان دیگه با ارائه نظرات خودشون و نکته ها و راه های مقابله میتونند به کامل شدن این کمک کنند.
در صفحه قبل در مورد چگونگی و نحوه بستن کوکی ها , ActivXها , Scrip های خطرناک و بعضی مطالب دیگه توضیح دادم که این گونه موارد باعث ورود هر چه بیشتر سپای ویر ها و تروجانها به سیستم شما میشود.
الان میخوام در مورد یکی دیگر از راه های ورود Spyware ها و جک و جونور های نام ببرم و آن هم از طریق ایمیل است که خیلی از کاربران به این مورد توجه نمیکنند و خیلی ساده و فقط با داشتن یک آنتی ویروس خودشون رو گول میزنند. البته آنتی ویروس آپدیت شده که بتونه ایمیل های ورودی و خروجی رو چک بکنه خیلی مهمه ولی بحث ما بر سر بستن درهایی است که ممکنه باعث هک شدن سیستم طرف و یا ورود سپای ویر ها بشه.
امروزه، تمام استفاده کنندگان ایمیل می توانند ایمیلهای HTML را ارسال و دریافت کنند. ایمیل با فرمت HTML می تواند اسکریپتها و محتویات فعالی را دربرگیرد که می توانند به برنامه یا کدها اجازه اجرا روی سیستم دریافت کننده را دهند. Outlook و محصولات دیگر از اجزا IE برای نمایش ایملهای HTML استفاده می کنند، به این معنی که اینها شکافهای امنیتی موجود در IE را به ارث می برند!
ویروسهای بر پایه اسکریپتهای HTML خطر مضاعف توانایی اجرای خودکار را، وقتی که ایمیل آسیب رسان باز می شود، دارند. آنها به ضمیمه ها متوسل نمی شوند؛ بنابراین فیلترهای ضمیمه که در نرم افزارهای ضدویروس وجود دارند در نبرد با ویروسهای اسکریپت HTML بلااستفاده هستند. برای مثال ویروس BadTrans.B از HTML برای اجرای خودکار در هنگام بازشدن استفاده می کند و همچنین از یک اکسپلویت ایمیل با فرمت HTML برای انتشار استفاده می کند.
در اینجا اولین اقدامی که باید صورت بگیره استفاده کردن از یک E-Mail Client ایمن است . E-Mail Client ها برنامه هایی هستند که توسط آن میتوان ایمیلها را خواند و یا ارسال کرد. که طبق بررسی های انجام شده امنیتی که بر روی E-Mail Clientها صورت گرفته امروزه Outlook پرخطرترین و بدترین برنامه دریافت ایمیل شناخته شده به همین دلیل استفاده از اون رو به هیچ کسی پیشنهاد نمیکنم و به جای آن Mozillia ThunderBird رو توصیه میکنم.
در اینجا اقدامی که باید برای جلوگیری کردن از کدهای Script صورت بگیره Block کردن Java Script در E-Mail Client ها میباشد. اگر از Mozillia ThunderBird استفاده میکنید حتما از غیر فعال بودنJava Script در تنظیماتش اطمینان پیدا کنید.
یک مطلب دیگه که اینجا اهمیت داره لود شدن عکسهایی است که در قالب یک ایمیل HTML برای شما فرستاده میشه . مثلا شخصی برای شما ایمیل ازسال کرده و از این ایمیل های تبلیغاتی برای شما فرستاده شده که در داخل این امیل ممکنه که عکس را در خود ایمیل قرار داده باشند که شما با باز کردن ایمیل فرستنده این عکسها نیز با توجه به اتصال به اینترنت لود میشن . در اینجا لود شدن این عکسها در داخل کامپیوتر شخصی شما مشکلات امنیتی رو ایجاد میکنه. البته لازم به ذکر است که همه عکس ها نمیتونند که مضر باشند ولی برای اینکه امنیت سیستم ما بالا بره ما را ناچار به بستن این عکس ها میکنه.
یکی از مشکلات امنیتی که لود شدن این عکسها ممکنه بوجود بیاره اینه که باعث یک ارتباط اینترنتی بین شما و شخص هکر میشه و کسانی که به این موضوع آشنایی دارند میدونند که فقط کافیه یک ارتباط ایجاد بشه و دری بر روی آن باز بشه. مشکل دیگر آن ورود ویروس ها و یا تروجان ها با پسوند عکس است که امروزه این روش نیز رو به گسترش است و از جهتی نیز وجود یک عکس در نامه شما باعث میشه که شما زمان بیشتری رو برای گرفتن ایمیل از روی سرور صرف بکنید و خیلی از مشکلات دیکه رو که در اینجا نمیشه به تک تکشون اشاره کرد.
برای بستن این 2 موردی که در بالا اشاره کردم به اقسمت زیر میتونید برید.
اگر شما از یک E-Mail Client دیگه استفده میکنید میتونید به قسمت Option آن رفته و این 2 موردی رو که در بالا بهش اشاره کردم رو غیر فعال کنید تا خیالتون از بابت اجرا شدن کدهای مخرب و ویروسی راحت بشه.
نکته مهم دیگری که در اینجا باید به آن اشاره کنم Offline خواندن نامه های دریافتی است. وقتی که شما به صورت Online نامه های خود را میخوانید ممکن است که در نامه شما برنامه ای جاسازی شده باشد که با اتصال شما به اینترنت و یا آنلاین خواندن نامه باعث اجرا شدن کد و یا آن برنامه مخرب میشود . به همین دلیل همیشه توصیه میشود که نامه های خود را به صورت Offline بخوانید. برای بهتر متوجه شدن این موضوع به عکس پایین توجه کنید...
با توجه به نکاتی که در بالا بهشون اشاره کردم شاید تا حدی امنیت ایمیل های شما تا اینجا رعایت شده باشه اما کافی نیست و برای ابالا بردن امنیت بیشتر باید از فایروالی استفاده بکنید که بتونه Attach هایی رو که به منظور هک کردن سیستم شما و یا ویروسی کردن آن از طریق ایمیل فرستاده میشه رو بگیره. شما خودتون با کمی تحقیق در این زمینه که کدام فایروال بهتر میتونه برای شما عمل بکنه اقدام خودتون رو هر چه سریعتر انجام بدید. من در اینجا برای مثال تنظیمات Outpost Pro رو در پایین برای شما نشان دادم.که شما با کلیک کردن بر روی گزینه New در سمت راست میتونید که دستورات بیشتری رو نیز به این فایروال برای جلوگیری کردن این Attach ها به سیستمتون رو بدید.
باز هم کار ما تمام نشده و حالا شاید بعضی ها به این مورد پی برده باشند که رعایت کردن مسائل امنیتی باید از هر جهت باشد .
در مطلب بالا به این نکته اشاره کردم که که چطور شما میتونید دستورات Java Scrip رو در داخل E-Mail Client ها ببندید اما کدهای مخرب دیگری نیز وجود دارند که بستن اونها از عهده Email Client ها خارج است و باز شما باید به یک فایروال خوب که بتونه برنامه های ایمیل رو ساپورت بکنه نیاز دارید. در صفخه قبل در مورد ActiveX ها و کدهایی از این قبیل که ممکنه خیلی هم خطرناک باشند توضیحات لازم رو دادم و اینجا لازم نمیدونم که دوباره در این مورد توضیح بدم . اما نکته ای که باید بهش اشاره بکنم اینه که ActicveX ها و کدهای قاتل فقط در داخل صفحات اینتـــــــرنتی خطرناک نیستند بلکه اینها در داخل یک ایمیل هم ممکنه که جاسازی شده باشند به همین دلیل است که شما باید توسط بک فایروال خوب و مطمئن گزینه هایی رو که در پایین با فلش قرمز و شماره مشخص نمودم غیر فعال کنید تا جلوی اجرا شدن ویروس ها و یا تروجانهایی رو که ممکنه تحت یک کد بسیار ساده باشند را بگیرید.
در اینجا برای اینکه سر شما رو هم به درد نیارم با یک نکته دیگه در مورد ایمیل این مطلب را تموم میکنم. و چون آخرین نکته در مورد ایمیل است یراست میرم سر سطل آشغال ایمیل :)
سطل آشغال را مرتبا خالي كنيد !نامه هاي حذف شده شما معمولا به طور خودكار به سطل آشغال هدايت مي شوند.معمولا ارايه دهندگان سرويس هاي پست الكترونيك نظير Yahoo يا Hotmail وغيره به طور خودكار در فاصله هاي زماني از پيش تعيين شده سطل آشغال را خالي مي كنند.اما بسياري نرم افزارهاي پست الكترونيك و برخي از ارائه دهندگان پست الكترونيك نامه هاي حذف شده را آن قدر در سطل آشغال نگه مي دارند تا كاربر شخصا اقدام به حذف آنها كند.عدم حذف نامه ها وباقي ماندن آنها در سطل آشغال علاوه بر هدر دادن فضا ‘به دليل وجود نامه هاي ويروسي ,و یا جک و جونورهایی که اسمشون تروجان است در سطل آشغال‘امنيت سيستم شما را پايين مي آورد بنابر اين سطل آشغال را مرتبا خالي كنيد.همچنين معمولا شاخهاي براي اختصاص هرزنامه ها با نام Junk Mail Folder و يا Bulk Mail و يا نام مشابهي وجود دارد كه لازم است علاوه بر سطل آشغال اين شاخه را نيز مرتبا خالي كنيد.
گول نخوريد!ممكن است نامه اي دريافت كنيد كه از شما مي خواهد كه آن نامه را به 10 نفر از دوستان خود ارسال كنيد و سپس به دليل كمك به يك پروژه بررسي مسير يابي نامه هاي الكترونيكي‘يك شبه پولدار شويد.شما با خود مي انديشيد كه ارسال 10 نامه الكترونيكي‘براي شما هزينه چنداني ندارد‘اما هنگامي كه تعداد افرادي با انديشه اين چنيني زياد مي شود‘حجم بالايي از ترافيك شبكه اينترنت‘مصرف مي گردد.نامه هايي با مضامين از قبيل "اين نامه را براي 10 نفر بفرستيد" و يا "كامپيوتر شما آلوده به ويروس خطرناكي است" يا چيزهايي از اين قبيل معمولا براي گول زدن شما ارسال مي شود.
برای پی بردن به مسائل امنیتی دیگه که ممکنه برای شما بسیار خطرناک نیز باشه پیشنهاد میکنم که به این سایت زیر برید . هر چند که انگلیسی هستش اما عکسهای بسیاری نیز در این لینکی که در پایین میزارم وجود دارد که کسانی که انگلیسیشون هم خوب نباشه میتونند از روی عکس به اقدامی که باید صورت بگیره پی ببرند.
ادامه دارد...:)
مجيد جان سلامنقل قول:
نوشته شده توسط majjidd
تا اونجايي كه من اطلاع دارم شركت مك آفي ايران را جزو كشورهاي مورد تحريم قرار داده و از آپديت محروم كرده. نورتون مشكلي نداره در اين زمينه.
cracki جان خيلي عالي بود فقط خوب بود اين مطالب مفيدو
تو قسمت فايروالها هم قرار ميدادي تا همه استفاده كنن
lمهدی جان تا جایی که من اطلاع دارم کمپانی نورتون در ایران نمایندگی داره که فکر میکنم شرکت دمسان رایانه باشه پس فکر نمیکنم در اپدیت کردن این انتی ویروس مشکلی وجود داشته باشه.
حتی کمپانی مکافی هم در ایران نمایندگی داره و اون هم شرکت شبکه گستر میباشه که قیمت اینترنت سکیوریتی این محصول در حدود نود هزار تومان میباشه ولی مسئله اپدیت این محصول قدری فرق میکنه که با تماس با نمایندگی اون اطلاعات بیشتری میتونید کسب کنید .در ضمن برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد محصولات مکافی میتونید به سایت نمایندگی اون در ایران به ادرس زیر مراجعه کنید:
با سلام.
کسانی که مایل به دانلود انتی ویروس کاسپر اسکی ورژن جدید هستند میتونند از لینکها و کرک معتبر زیر استفاده کنند:
دانلود:
ro/kav5.0.383_personalproen.exe
یا از لینک زیر:
register key:
یا
امیدوارم از این انتی ویروس قدرتمند لذت ببرید.
.................................................. .......................................
این هم برای دوستداران انتی ویروس پاندا که نسخه کرک شده هست:
Panda Titanium Antivirus 2005 v4.01.02 Retail
دانلود:
Password: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينو تو يكى از سايت ها پيدا كردم دقيق نميدونم چيكاره هست ..فكر ميكنم آنتى ويروس نورتون شمارو نسبت به آپديت ها تضمين ميكنه. :wink: فكر ميكنم .
Norton Virus Definitions
دوست عزيز اين همان آپديت نرتونه و چيز خاصي مانند كرك يا يه همچين چيزي نيست و اين آپديت رو ازخود سايت نورتون مي شه دانلود كرد
اره منم منظورم همين بود ديگه فقط نميدونستم چه جوري بگم و يخورده پيچيده شدنقل قول:
نوشته شده توسط soda
لينگشو اگه بدي خيلي باحالي
........
.....
اقا من تازگي آنتي ويروس Norton SystemWorks نصب كردم ميخواستم بدونم خوبه يا نه و تريقه كار با بعضي قسمتاشو نميدونم
ميشه آموزش مختصري از تمام برنامه بدين
منمون ميشم :wink:
Panda Antivirus & Internet Security Latest versions
Panda Titanium Antivirus 2006 5.00.83 Beta
Link 4 DL :
Serials : User Name: betatester
Panda Platinum Internet Security 2006 10.00.83 Beta
Link 4 DL :
Serials :
User Name: betatester
Ave Cinaسلام
انتی ویروسی را که شما معرفی کردی مهدی عزیز در صفحه قبل زحمت معرفشیو کشیده بودند.
hamilton جان سلامنقل قول:
نوشته شده توسط hamilton
در مورد نورتون من هم گفتم كه مشكلي نداره. اما در مورد مك آفي با اينكه نمايندگي در ايران داره و سايتش هم من بارها رفته ام (همين سايت كه لينكش رو دادي). اما آپديت مك آفي كماكان با مشكل روبروست و IP هايي كه از ايران هستند رو اجازه آپديت نمي ده. البته نسخه اينترپرايز مشكلي براي آپديت نداره.
اتفاقا 2-3 سال پيش محل كار من نسخه اينترپرايز رو از همين نمايندگي تهران مك آفي خريداري كرده بود و اين شركت كاملا پشتيباني مي كرد.
hamilton, جان ! ندیده بودم !
یعنی حتی نگاه هم کردم که قبلا نباشه ها ولی نگو بودش !
كركي جان ممنون از توضيحات مفصلي كه در مورد تنظيمات outpost دادي
واقعا خسته نباشي عزيز خيلي ممنون
ميدونم كه خيلي زحمت داشت متشكر
خواهش میگنم سودا جان کاری نکردم. بهر حال خودم هم خوشحال میشم وقتی که میبینم میتونم کاری بکنم .
در ضمن اگر از outpost استفاده کرده باشی میدونی که این یک دهم تنظیماتش هم نیست و فقط قسمت Activate Content بود .
موفق باشی.