دستت درد نکنه .نقل قول:
خیلی حال دادی :40:
دستت درد نکنه .نقل قول:
خیلی حال دادی :40:
آقا این تورنت حالمون رو گرفت!!!!!
من به صورت معمولی سرعت دانلودم زیر 11 نمی یاد حالا با نرم افزا BitTorrent ر در بهترین شایط نهایتا بشه 6!!!!
چرا؟؟؟؟
من خودم چون با تورنت زیاد کار می کنم اکثرا تستشون کردم و به این نتیجه رسیدم که utorrent و Azureus سرعت بالاتری نسبت به بقیه دارن ولی خودم الان دارم با utorrent کار می کنم چون زیاد از محیط تحت جاوای Azureus خوشم نیومد.پیشنهاد می کنم یکی از این دوتا رو امتحان کنی البته سرعت دان Ratio هم بی تاثیر نیستنقل قول:
نرم افزارهاي زيادي براي دانلود فايلهاي تورنت وجود داره مثل uTorrent,Arestorrent,BitLord,BitTorrent,Azureus که هر کدومشون نسبت به بقيه داراي محاسن و معايبي هستند ولي از بين اينها uTorrent و Azureus بيشتر استفاده مي شن که سرعت بالاتری نسبت به بقیه دارن من خودم از Azureus زياد خوشم نيومد به دلیل محیط تحت جاواش و سنگین بودن اجراش.به همین دلیل uTorrent رو پیشنهاد میدم.
حالا يه سوالي اينجا پيش مي آيد که تا وقتي ميشه فيلمها رو از طريق لينکهاي مستقيم و يا سايتهاي به اشتراک گذاري مثل Rapid دانلود کرد اونم با سرعت بالا چرا از تورنت استفاده کنيم؟؟درحالی که سرعت کمتری داره!!
جوابي که هست اينه که خلي از فيلمهاي جديد(شايد همشون بگم بهتر باشه) به اين زودي ها لينک مستقيمشون پيدا نميشه و از طرف ديگه پيدا کردن لينک مستقيم براي فيلمهاي قديمي تر هم مشکل هست. يک مسئله ديگه هم که هست اينه که امکان داره شما به طور مثال تا 75% يک فيلم رو دانلود کرده باشيد و وسط کار ييهو ديگه دانلود نشه!چرا؟چون سرور Down شده يا مثلا فايل از رو سرور حذف شده! که يه ضد حاله اساسي
هست.مشکلات سايتهايي مثل Rapid رو هم که خودتون بهتر ميدونيد مثل حجم بالا و نداشتن امکان Resnume(البته اين براي اونهايي که اکانت دارن صدق نميکنه)
به همين خاطر تصميم گرفتم تو اين تايپيک چند راه رو براي بالا بردن سرعت دانلود از طريق uTorrent قرار بدم.
دوستان ديگه هم اگه راهي بلد بودن بگن.
البته دوستان توجه کنن بیشتر تاکید من رو دانلود فیلم هست چون اکثرا فیلمها با تورنت خوب میان و نرم افزارها با eMule
افزايش سرعت دانلود در utorrent
اميدوارم اين تنظيمات گفته شده موثر و مفيد باشه
----------------
[Options>Preferences>Connection]
1. ‘Port used for incomming connections‘ يک پورت را وارد کنيد بهتر اينه که عدد پورت بالاي 10000 باشه.پيشنهاد من 45682
2. تيک Enable UPnP port mapping را برداريد چون باعث کاهش سرعت شما مي شود اگر پورت را به صورت دستي وارد کرديد
3. Protocol Encryption را فعال کنيد چون به افزايش سرعت کمک مي کند.
4. تيک Allow incoming Legacy Connections را بزنيد.
--------------
[Options>Preferences>bitTorrents]
1.(Global Maximum Number of Connections) براي سرعت 256K ، 130 تا مناسب هست.
اين عدد نبايد خيلي کم باشه چون سرعت دانلود رو پايين مياره و بالا بودنش هم باعث استفاده زياد از پهناي باند ميشه که سرعت رو پايين مياره
3.Number of upload slots per torrent براي 256k ، 3 مناسب هستش البته بستگي به اين داره چقدر مي خواهيد Upload داشته باشيد توجه داشته باشيد که کمتر نباشه چون تو دانلود تاثير مي ذاره
4.Maximum number of active torrents براي 256k ، 2تا مناسبه
5.Enable DHT Network تيکش زده بشه
6.Enable DHT for new torrents تيک زده شود
7.Enable Peer Exchange تيک زده شود
8.ask tracker for scape information تيک زده شود
9.Enable DHT for new torrents تیک زده شود
10.Protocol Encryption Outgoing تیک زده شود
11.Allow legacy connections تیک زده شود
--------------
--------------
هک کردن max TCP connections:
اگر از ویندوز XP SP2 استفاده می کنید. TCP connections شما به 10 تا محدود شده(به دلیل مسایل امنیتی)
که سرعت دانلود رو پایین میاره خوب راه حل چیه؟؟؟
بوسیله پچ زیر می تونید زیادش کنید بین 50 تا 100 خوبه.
-----------------کد:http://torrentfreak.com/static/EvID4226Patch223d-en.zip
تعداد Seeder و Peers:
همیشه به نسبت سیدر به پییر نیگاه کنید.تعداد سیدر بالا بهتره معمولا.
اما 50 سیدر به همراه 50 پییر از 500 سیدر به همراه 1000 پییر بهتر هستش!
----------------
آخرین نسخه Utorrent را می تونید از اینجا بگیرید.
این هم Language Pack :کد:http://download.utorrent.com/1.7.2/utorrent.exe
کد:http://www.suredownload.com/utorrent-free-download-exe/free-utorrent-161.lng
منم bitTorrent کمتحان نکردم و از اول utorrent داشتم الان Azureus هر کدوم نکات مثبت خاصی دارند ولی اگر فقط سرعت دانلود برات مهمه azureus بهتره.نقل قول:
دستتون درد نکنه!!!
میشه یه توضیحی در مورد Ratio بدید.
یه چیز هایی میدونم ولی کامل نه!!!
ratio میزان share کردن فایل دانلودی شما رو نشون میده. یعنی هر چی بیشتر آپ کنی ضریبت میره بالاتر و بیشتر آش میخوری!!!نقل قول:
اگر تاپیک و خونده باشی حتما دیدی که دوستان توصیه کردن بعد از دانلود، یه چند ساعتی بگذارید آپلود شه.
دو تا مقدار داری یکی برای فایل که status فایلتون میتونی ببینی، ratio کلی رو توی statistic (منوی تولز در azureus ، در utorrent فکر میکنم توی منوی هلپ باشه)
ممنون..
مفید بود..
مرسی کارت مثل همیشه عالی بود.
بسیار خوب... ممنون
ممنون ار همه ي دوستان به خصوص گل سنگ و سامي جون
فقط يه نكته بگم كه به صورت Defult تو Bittorrent وقتي فايل رو دانلود مي كني هم زمان آپلود هم ميكني ولي انگار اونجوري كه شما ميگي تو utorrent و Azureus بعد از دانلود فايل ميتوني بذاري آپلود هم بشه!!! نه؟؟؟؟
يه سوال ديگه اگه يه بابايي با تورنت فقط دانلود كنه و اصلا آپلود نكنه چي مي شه؟؟؟ حالا اگه يه بابا دسيگه Ratio توپ باشه چه مزيت هايي براش دار؟؟؟نقل قول:
با شرمندگي يه سوال ديگه هم داشتم كه دوستان وقتي با تورنت دانلود مي كنند سرعتشون از دانلود معمولي بيشتره يا كمتر يا فرقي ني كنه؟؟؟
سرعتش که افتضاح هست! در مورد آپلود هم شما حتی زمانی که دانلودتون تموم شده هم می تونید آپلود کنید. حتی تو همون بیت تورنت. بقیه رو هم بهتره اساتید جواب بدن.
توی همه نرم افزارها ( حداقل اونایی که من دیدم) به همین صورته. یعنی همزمان با دانلود آپلود هم میشه.نقل قول:
تا وقتی دانلودتون تموم نشده شما یک peer هستید (یعنی کسی که بسته به سایز فایل روی کامش هم آپلود و هم دانلود میکنه) ولی وقتی دانلود تموم میشه اگه شما فایل رو از نرم افزارتون پاک نکنین اونوقت seed هستین ( فقط آپلود میکنین که بقیه دانلود کنن)
دو حالت داره اگه شما توی سایتهای تورنت از قبیل demonoid عضو باشید و ratio پایین باشه بعد چند وقت میندازنتون بیرون (من عضو نیستم ولی میگن حتی اونی که invite تون کرده هم اکانتش باطل میشه)نقل قول:
در هر صورت با ratio پایین سرعت دانلودتون کمه ( چه عضو باشید چه نباشید)
مطمئنا سرعت از دانلود معمولی بالاتر نمیره (منظور از سرعت معمولی سرعت با نرم افزارهای دانلودیه)نقل قول:
ولی سرعت دانلود شما بستگی به نرم افزار تعداد peer و seed و همین طور سرویس اینترنتتون داره
اگه تعداد seed ها و peer هاتون مناسب باشه و سرویس اینترنتتون p2p رو محدود نکرده باشه با سرعت معمولی میتونین دانلود کنین.
اول از محدود نبودن تورنت سرویس تون مطمئن شید ( زنگ بزنید بپرسید)
نرم افزارها معمولا utorrent به خاطر سبکی توصیه میشه ولی به جرات میگم سرعت دانلود من با azureus دو برابر شد.
هر چی seed بیشتر باشه peer کمتر (دوستان پیشنهاد نصف دادن ) بهتره.
اگه شاهد هم خواستین عکس اولین دانلودهام با azureus تو همین تاپیک چند صفحه قبل هست که با 40 تا دانلود میشد
ببخشید خیلی طولانی شد
من یه سری دست کاریش کرده بوذم سرعتم با مودم 128 شده بود 11 خوب بود ولی الان دوباره برگشته به 4و5 داره کلافه ام میکونه .
نقل قول:درسته اما اگه حتی فایل رو بعد از دانلود از فولدر پاک هم نکنی و STOP کنی بازم آپلود نمیشه! اینم در نظر داشته باش!نقل قول:
و همچنین بعد از اتمام دانلود شما دیگه یه Seeder هستی و اون فایل فقط آپلود میشه! منظور دوستان هم از فقط آپلود کردن همین بوده که اونو نه پاک کنی نه STOP!
نقل قول:درسته که Seed بالا خوبه ولی همونطوری که قبلا هم گفتم نباید زیاد بین Peer و Seed تفاوت باشه به نظر من نصف یه کمی زیاده!نقل قول:
شما یکبار همه ی تغییراتی رو که دادین به حالت اولیه برگردونین بعد تک تک اونا رو اعمال کنین تا به سرعت بهینه برسین درسته وقت گبره:41: ولی ارزششو داره:27:نقل قول:
سرعت دانلود تورنت علاوه بر تعداد سیدر و پيرز به ترکر هم بستګی داره بعضی ترکر ها در صورتی که سیدر باشه ولی هیج پيری نباشه حد اکثر سرعت رو میدن (مخصوصا ترکر های خصوصی ) و فقط بعضی ترکر ها شاید جوری باشن که اګه پيری نباشه که شما براش اپلود کنین سرعت دانلودتون رو کم می کنن این ترکر ها بر اساس سرعت اپلود سرعت دانلود می دننقل قول:
درسته که Seed بالا خوبه ولی همونطوری که قبلا هم گفتم نباید زیاد بین Peer و Seed تفاوت باشه به نظر من نصف یه کمی زیاده!
در کل هرچی سیدر بیشتر باشه بهتره و سیدر زیادی یعنی سرعت بیشتر و تفاوت بین تعداد سیدر و لیچر مشکلی ایجاد نمیکنه
من با اینا زیاد موافق نیستم enable کردن اینا باعث میشه نود هایی به شما کانکت بشن که به ترکر کانکت نشدن و در نتیجه ی این عمل سرعت اپلود شما خیلی بالا می ره ولی شاید سرعت دانلودتون بازم کم باشه دلیلش اینه که شما برای نود هایی دارین اپلود میکنین که به طور ناشناس به شما کانکت شدن و ترکر اونا رو نمیشناسهنقل قول:
5.Enable DHT Network تيکش زده بشه
6.Enable DHT for new torrents تيک زده شود
اګه این ګزینه ها disable باشن شما هر چی اپلود کنین برا نود ها ( peers ) هایی اپلود میکنین که ترکر اونا رو میشناسه و اکثر ترکر ها در این شرایط سرعت بهتری رو به شما میدن
در ترکر های خصوصی یکی از قوانینش اینه که این ګزینه ها خاموش باشن
من Azureus 3 رو نصب کردم اول سرعتش همون 4و 5 بود اما فعلاسرعت از 5 میره به 11.5 بعد دوباره از 5و11 میاد به 5
ضمنا یه گلوله ی طلایی کنار torrent هست که وقتی موس(موشواره) رو روش میبری مینویسه:means that the tracker is ok,you are connected
to peer but you dont have any remote connection you may have a NAT problem
NAT دیگه چه سیغه ایه؟!؟!؟
اگه قبلا از utorrent استفاده کردین، این همون مشکل علامت قرمز یا زرد زیر utorrent هستشنقل قول:
یعنی پورت فورواردیتون مشکل داره
احتمالا کامپیوترتون شبکه است یا فایر وال ایراد میگیره
اینجوری سرعت نهایی رو بهتون نمیده ولی میتونین دانلود کنین.
اوایل براای منم اینجوری بود ولی الان اکثرا سبزه یا آبی
برای تستش tools>firewall/NAT test
منم این سوال رو پرسیدم که چه جوری میشه درستشون کرد.
آقا پیمان کمک میکنید:11:
سلام به همه دوستان من چندین و چند بار تو چند جای مختلف همین انجمن و انجمن های دیگه مشکل خودمو مطرح کردم ولی متاسفانه هیچکس پیدا نشد که جواب این مشکل بنده رو بده از دوستان و اساتید خواهش میکنم منو راهنمایی کنند و اما مشکل بنده که با وجود خوندن این تاپیک شصتو چند صفحه ای هنوز نتونستم جوابی بگیرم و هیچکدوم از راهکارها موثر نبوده :
من چند وقت پیش توسط یکی از دوستانم کد عضویت تو دمونوئید گرفتم و حالا حدود 3 هفته هست که عضو این سایت هستم ولی متاسفانه از هر برنامه ای که استفاده کردم ظاهرا" پورتهای من بسته هستند من از Utorrent , Azureus , bitlord و ... استفاده کردم ولی با همشون این مشکلو دارم .
قبل از هر چیز باید بگم من با آی اس پی خودم تماس گرفتم و اونها از بابت بسته بودن پورتها به من اطمینان دادند که پورتها باز هست و ما کاری به کار پورتها نداریم و اینو هم بگم همون دوستی که به من کد اینویتیشن برای عضویت تو دمونوئید داده دو سال هستش که از همین آی اس پی استفاده میکنه و هیچ مشکلی هم نداره .
مسئله دوم اینه که من از یک مودم سوزوکی که 4 تا پورت اترنت داره به همراه برادرم بصورت مشترک استفاده ( مدلش sm-704 هستش ) میکنیم و اساتید خوب میدونن برای اینکه هر کدوم از سیستمها که تو خونه هستن بصورت جداگانه به اینترنت وصل باشن مجبور بودم یه مودم با پورت اترنت انتخاب کنم که این افتاد تو تورمون ( البته من از مودم راضی هستم و مشکلی توش نمیبینم )
من بخاطر اینکه یه جا تو همین انجمن یکی از دوستان ( فکر کنم آقا پیمان ) بمن گفته بودند ممکنه فایر والی که نصب کردم این مشکلو برای من پیش آورده ( البته این قضیه بسته بودن پورتها یه طرف قضیه هستش منو برادم با اینکه قبلا" مشکلی نداشتیم حالا تو شبکه نمیتونیم پوشه های شیر شده هم رو ببینیم حتی تو قسمت My Network Places پوشه share document خودمونو هم نمیتونیم ببینیم ) چندین بار با چند ویندوز مختلف سیستم عامل پی سی رو از نو نصب کردم حتی یه بار ویستا هم نصب کردم و بدون اینکه آنتی ویروس و فایر وال نصب کنم برنامه های مربوط به تورنت که بالا گفتم نصب کردم و تست کردم باز هم پورتهام بسته بودند البته اینو هم بگم که یکی از دوستان گفته بودند که از کسپرسکی استفاده میکنند و هیچ مشکی براشون نداشته ( من هم از کسپر اسکی استفاده میکنم ) و فکر کنم این شک من به فایر وال بیهوده بوده چون موقع اولین ارتباط اینگونه برنامه ها کسپر اسکای از من یه مجوز میخواد که این برنامه میتونه با اینتر نت ارتباط داشته باشه یا نه که من اون مجوز رو تائید کردم ضمنا موقع ارتباط هم فایروال ویندوز و هم فایروال کسپر اسکای رو غیر فعال کردم ولی باز هم تاثیری نداشت .
یه جای دیگه یکی از دوستان نوشته بودن برای اینکه پورتها فوروارد بشن باید بریم تو قسمت service فایروال کانکشنی که بوسیله اون به اینترنت وصل شدیم و اونجا پورتی رو که میخواهیم فوروارد بشه add بکنیم اینکار رو هم کردم ولی بی فایده هستش .
کابلهای ارتباطی رو که مودم رو به سیستم وصل میکنن چک کردم و حتی یه کابل cat5 جدید گرفتم و روش نصب کردم ولی باز هم فایده نداشت .
حالا از هر نرم افزاری هم که استفاده میکنم سرعت دانلود تورنتم پائین هستش البته Azureus سرعتش بهتر از بقیه هستش ولی اونهم مشکلات خودشو داره ( رم زیادی از سیستم رو اشغال میکنه مخصوصا اگه مدت زیادی در حال دانلود باشه ) و حالا مشکل عمده من اینه که من بصورت ناشناس دانلود میکنم و تراکر ها منو نمیشناسن برا همین ratio من پایین تز اونیه که باید باشه ( من با وجود این سرعت کم 5 تا 10 kbp/s در عرض 2 هفته بیشتر از 6 گیگ دانلود وبیشتر از 4 گیگ آپلود داشتم ولی دمونوئید 900 مگ دانلود و 260 مگ آپلود برای من ثبت کرده و ratio من 0.22 هستش .
حالا از شما دوستان عزیز اونهایی که میتونن کمکم کنند خواهش میکنم منو راهنمایی بفرمایند اگه نتونم مشکلمو حل کنم ممکنه دمونوئید منو و شاید اون دوستی رو که کد اینویتیشن رو برای ثبت نام من بهم داده بن کنه خواهش میکنم کمکم کنید
نقل قول:
سلام دوست عزیز بابت سایت بهتون تبریک میگم کار قشنگی رو شروع کردی به سایتت هم سر زدم شما اگه میتونی بهم کمک کنی ازت خیلی ممنون میشم تو سایتت هم نوشتی هر کی کمک خواست میتونه مطرح کنه بی زحمت مشکل منو اگه میتونید حل کنید بالا رو نگاه کنین میبینید مشکلم چیه :19::19:
ممنون
در مورد مشکلت با سایت demonoid اګه شما با پراکسی وارد سایت میشی مشکل شما همون هست سعی کنین تورنت ها رو به صورت مستقیم از خود سایت دانلود کنین و موقع دانلود از پراکسی استفاده نکنیننقل قول:
یه بار از سایت لاګ اف کنین تورنت ها تون رو هم stop کنین بعد به سایت لاګین کنین یه تورنت رو دانلود کنین تا سایت ای پي شما دستش بیاد بعد تورنت ها تون رو دوباره resume کنین
به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه فقط یادتون باشه تو سایت demonoid تورنت هایی رو که جلوشون نوشته external ترکرشون demonoid نیست و دانلود یا سید کردن این تورنت ها share ratio شما رو تغییر نمیده
در مورد بن شدن هم زیاد نګران نباشین خیلی کم پیش میاد کسی رو بن کنن البته این واسه demonoid هست سایت های حرفه ای ترش اګه share ratio کمتر از 0.5 داشته باشی بعد از یه هفته بن میشی
DHT رو هم disable کنین
لطف میکنید اگه تاپیک رو با زدن پستهای اضافی شلوغ نکنی:41:نقل قول:
برای پر بیننده کردن وبلاگتون بهتره پرمحتواش کنی
این دفعه دومی که اینجااینجوری پست میزنید
نقل قول:برنامه ای که باهاش از تورنت دانلود می کننین رو به فایروال ویندوزتون Add کنین!نقل قول:
اگه باز هم مشکلتون حل نشد سعی کنین پورت رو عوض کنین و تیک Random Port رو برئارین چون این مشکل علاوه از فایروال می تونه از پورت دانلودی هم باشه!
NAT هم یعنی:
Network Address Translation
نقل قول:
سلام آقا پیمان واقعا" ممنون از پاسختون البته باید بگم یکبار هم همین جواب رو بمن داده بودید با این تفاوت که قضیه تراکر های اکسترنال رو نفرموده بودید و همین باعث میشد من ندونم با وجود لاگین مجدد چرا ratio من بالا نمیره حالا میرم تستش بکنم ایشالله که جواب بده بی نهایت ممنون فقط اگه تونستین راجع به فوروارد کردن پورت کمکم کنید بی نهایت سپاسگذارتون خواهم بود ضمنا" DHT رو disable کردم ولی تاثیری روی فوروارد پورتها نداشت و همچنین از نرم افزار Port Config Setup1.0.157 هم خواستم استفاده بکنم که موقع استفاده پیغام داد باید ریجستر بشه بعد کارشو انجام بده .
منتظر پاسخ دوستان هستم
help me please
راستی آقا پیمان من یه نرم افزار جدید بنام Azureus_2.5.0.0_BitTyrant پیدا کردم که فکر کنم همون Azureus هستش ولی محیطش و نحوه نصبش فرق داره ضمنا" بنظرم سبکتر هم هست اینجا لینکشو میزارم شما و دوستان دیگه هم اگه خواستن امتحانش بکنن و نظرا تشونو بگن :
کد:http://bittyrant.cs.washington.edu/dist_010807/Azureus_2.5.0.0_BitTyrant_Win32.setup.exe
اینهم یه لینک که همه برنامه های مربوط به دانلود تورنت رو تست کردن و یه جدول مقایسه گذاشتن که این برنامه ای که من معرفی کردم تنها برنامه ای هستش که پا به پای Azureus پیش میره :
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_BitTorrent_software
منتظر نظرات دوستان هستم
مشکل خواستی نبود حل شد مشکل فقط اینجاست که من سرعتم خیلی نوسان داره بین 5 تا 12 هی میره بالا هی میاد پایین.
سلام دوستان از کمک همتون ممنون راستش داشتم با برنامه ایکه تو پست قبلیم معرفی کردم ور میرفتم که وقتی دیدم چراغ NAT قرمز شده روش کلیک کردم و رفت تو سایت سازنده اونجا به راهنماییهای سازنده نگاه میکردم که دیدم یه قسمت داره با عنوان : Routers And NAT Enabled Broadband Modems که وقتی نوشته هاشو میخوندم دست و پا شکسته یه چیزایی رو متوجه شدم ( آخه من زبان انگلیسیم خوب نیست) بعد رفتم تو قسمت تنظیمات مودم یعنی با زدن 192.168.1.1 و رفتن به تنظیمات داخلی مودم یه بار فایروال داخلی روتر رو آن و سپس دوباره آف کردم حالا با همین نرم افزار که بالا گذاشتم بعد حدود 10 دقیقه چراغ NAT سبز رنگ میشه البته نمیدونم این مسئله بتونه مشکل بقیه رو هم حل کنه یا نه ولی لینک مطلب رو میزارم اینجا تا دوستانی که انگلیسی اونها خوبه اونو ببینن و به منو بقیه دوستانی که تو این زمینه مشکل دارن کمک کنن .
در ضمن یه قسمتی هست که مربوط به تنظیمات DHCP میشه ولی من تو تنظیمات مودم نتونستم پیداش کنم که ظاهرا" باید روشن باشه دوستان لطفا توضیح بدن .
ممنون از کمک همتون بخصوص آقا پیمان و آقا امین که برا این تاپیک خیلی مایه گذاشتن .
اینهم لینک مربوطه :
کد:http://www.azureuswiki.com/index.php/NAT_problem
===========================================
من از دیشب تا حالا تست کردم هم با Utorrent و هم با BitTyrant Azureus مشکلی ندارم و پورتهام باز شدند از کمک همه دوستان متشکرم راستی این BitTyrant Azureus رو حتما" تسن بکنید دوستان و نتیجه رو بگید .
===========================================
سلام
از سایت demonoid چطوری دانلود کنم هرچی میزنم ریجستر میخواد ریجسترش هم کد دعوت می خواد؟کسی کد داره من رو دعون کنه؟
در حال حاصز بهترین سایت برای تورنت چیه؟
ممنون
سلام
مثل اینکه سایتی رو که در اولین صفحه گذاشته بودید برای دانلود از طریق بیت تورنت دیگه جواب نمده وفقط برای اروپا وامریکا ست ایا کسی میدونه چه کار باید کرد وآیا سایت مشابهی هست که مثل آن رایگان ودارای کیفیت بالا وفیلمهای جدید باشه اگه میشه مثل همان صفحه اول توضیح کامل وجامع دهید
سایتهایی که تو لیست زیر هست کار میکنه من خودم هم از بعضی هاشون استفاده می کنم!نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=727711&postcount=3
نقل قول:
سلام خدمت آقا پیمان : راستش میدونم که اینا مال چند ماه پیشه ولی برای اینکه بعضی مسائل برام تکرار بشه نشتم این تاپیک رو از اول خوندم تا اینکه به این پست شما برخوردم خواستم ببینم این لینکها واسه چیه راستش من نتونستم وارد سایت بشم فکر کنم لینکها خراب شدن ولی خوب کنجکاو شدم ببینم این قضیه irc channel دیگه چیه وبه چه دردی میخوره اگه براتون ممکنه یکم توضیح بدین و اگه حالا چیزی دستتون هست از لینکهای سالمش بدین ببینیم دنیا دست کیه .ممنون از زحمتت
اینها آدرس سایت نیستند بلکه آدرس چت رومهای اون سایتها هستند که می تونی با استفاده از Opera وارد بشی و ا در صورت لزوم درخواست دعوتنامه بکنی!نقل قول:
نقل قول:
ممنون دوست عزیز ؛ بابت راهنماییتون من موقع زدن این لینکها تو اپرا ازم یوزر نیم پسورد خواست این همون یوزر نیم پسوردی هستش که تو سایت باید موقع ثبت نام ثبت کرده باشیم یا چیز دیگه ایه ؟
یوزر نیم هرچی باشه فرقی نمیکنه پسورد هم نمیخواد مګه اینکه خودت یوزر نیمت رو تو اون شبکه رجیستر کرده باشینقل قول:
ممنون دوست عزیز ؛ بابت راهنماییتون من موقع زدن این لینکها تو اپرا ازم یوزر نیم پسورد خواست این همون یوزر نیم پسوردی هستش که تو سایت باید موقع ثبت نام ثبت کرده باشیم یا چیز دیگه ایه ؟
شما چون بار اولتون هست هیچی نمیخواد
درضمن irc هم خیلی چیز باحالیه مخصوصا واسه یاد ګیری پشنهاد میکنم در مورد بخونین تا بیشتر اشنا بشین
پیمان جان ممنون از لطفت خیلی آقایی .نقل قول:
کسی راجع به این پست نظری نداره؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1516068&postcount=667
سلام،
امین جان من یه فیلم با این تورنت دان کردم 901 مگ بود ولی نتونستم بازش کنم با هیچ پلیری؟:41: The.Good.Shepherd[2006]DvDrip[Eng]-aXXo
ولی تو برنامه 2.2 % زده و اون پایین هم یه مثلث میاد.
یه عکس گرفتم ببینی کمکم کنی.
ممنون
در ضمن یه برنامه ی دیگه هم هست به نام DC++ که اونم یکم مشکل دارم توش، اگه بتونید یه زمانو بگید آنلاین باشم تا تو یاهو چت کنیم ممنون میشم.:46:کد:http://i15.tinypic.com/5xt96bc.gif
چون شما اونو دارید از تورنت می گیرید حداقل باید 30% دانلود بشه تا باز کنه! که اونم اکثرا فقط با Gom Player باز میشهنقل قول:
این client همون طور که خودش ګفته بر اساس azureus ساخته شده و در واقع ورژن بهینه سازی شده ی azureus هستشنقل قول:
طبق ګفته های سازنده هاش از امکانات این client اینه که میتونه peers هاییی رو که با سرعت کمتری اپلود میکنن رو از peers هایبی که سرعت اپلودشون بیشتر تشخیص بده و هر پییری که سرعت بیشتری رو به شما بده ( سرعت اپلودش بیشتر باشه ) اجازه ی دانلود از client شما با سرعت بیشتری رو داره
بر اساس ګفته های سازنده ها سرعت این خیلی بیشتر از بقیه torrent client ها هستش
دارم دانلودش میکنم ببینم چطوره
موفق باشی
آخه فیلمه کامل دان شده،نقل قول:
میشه یه لینک از این پلیری که گفتی بدی؟
Gom Player