Ultimate به تنهایی 7.5 گیگ میگیره و اندازه درایو هم حداقل باید 15 گیگ باشهنقل قول:
Printable View
Ultimate به تنهایی 7.5 گیگ میگیره و اندازه درایو هم حداقل باید 15 گیگ باشهنقل قول:
مرسی از راهنماییتون.
شرمندم کردین...
من ویستا دارم ولی حالتی که پنجره ها رو کج نشون میده توش کار نمیکنه
واسه چیه؟
سلامنقل قول:
کارت گرافيکت نصب نيست.
حالت Aero رو فعال کن .
البته در صورتی که کارت گرافیکت جوابگو باشه .
یه نفر یه سایت خوب معرفی نکرد که ویندوزش کرک شده و ارزون باشه و بشه انلاین بخرم
آخه میترسیم به خاطر تبلیغ بن شیم !!!
ولی من حاضرم به خاطرت بن شم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
من فکر می کنم اگه یه سری به سایت پی سی دانلود دات کام بزنی بد نیست چون همراه دی وی دی ویستا ریتایل کلی نرم افزار جانبی و درایور ویستا بهمراه آفیس گذاشته یه سری بزنی بد نیست.
سلام
یه کمک فوری نیاز دارم
ویندوز ویستای کامپیوترم 30 روزه بوده و حالا تموم شده چه جوری بیام بالا و اکتیوش کنم .
این پچ تایمره 30 روزه رو موقف می کنه تجه داشته باشید بعد از نصب نباید تاریخ ویندوز رو عوض کنید
Vista Timer Lock
کد:http://malin.persiangig.com/other/Crack/VistaTimerLockSetup.exe
Vista Codec Package 4.2.9
With Vista Codec Package installed, you won't need to install any other codec or filter. Many user suggested default settings are implemented. It does not contain a media player. It does not associates filetypes. With this package installed you will be able to use any media player (limited only by the players capabilities) to play DVD's, movies and video clips of any format. Streaming video (real and quicktime) is supported in web browsers. Visit the homepage to get a 64bitAddon which enables xvid, divx and DVD playback in Vista's MediaCenter.
Changes in Vista Codec Package 4.2.9 :
- Fix installation errors caused in previous release (428)
- Update FFDshow components to t969
- Added several XviD registry items
- Fixed FLAC audio output
- Relocated MS merge modules
- Added DScaler registry items
- Added Gspot 2.70a (Vista comapatible)
- Updated FFDshow to rev.960
ORکد:http://rapidshare.com/files/18444381/VistaCodecs_v429.exe
کد:http://www.majorgeeks.com/download5326.html
این هم خدمت دوستانی که می خوان بدونن نرم افزار مورد علاقشون توی ویستا اجرا میشه یا نه؟
لیست 8000 هزار نرم افزاری که توسط مایکرو یافت تائید شده که در ویندوز ویستا بدون مشکال اجرا می شود
Microsoft's List Of 800 Windows Vista-Compatible Apps
کد:http://support.microsoft.com/kb/933305
دوستان اگه میشه برای خری انلاین ویندوز ویستا ویندوزی که معرفی می کنین 64 بیت باشه چون اونی که جناب EhsanHF معرفی کرده بود 32 بیتی بود نسخه -
هم باشه Vista Ultimate Edition
با تشکر
محمد جان . فروشگاه p30 ویستا رو توی فروشگاه گذاشته . به اونجا مراجعه کنید .
سلامنقل قول:
من الان سيستمم بالا نمي آد که توش بتونم فايل يا برنامه اي رو اجرا کنم
تا مي رم تو ويندوز ويستا پيغام اکتيو رو مي ده و وارد نمي شه دوستان کدمتون مي تونيد راهنمايي کنيد که من بتونم وارد ويستا بشم و بعد يه بلايي سرش بيارم با حالت SAFE MODE اومدم ولي نمي شد کاري انجام بدي .
ویستا توسط فروشگاه عرضه شد
با کرک و آموزش و ...
پست های تبلیغی پاک شد
baharan_2122 جان .
فقط نصب دوباره . هیچ راه دیگه ای نداره .
سلامنقل قول:
اي بابا منضورت اينه که هر چي آ÷ديت و . . . . به باد فنا رفت
منظورت اينه که خود کشي آخرين راه حله
نه اين امکان نداره
من که تحملشو ندارم.:blink:
وقتی که ویستا اکتیو میشه ، دیگه هیچ راه حلی برای باز کردن کد های اون وجود نداره . چون به اونها دیگه دسترسی ندارید .
حداقل من بلد نیستم . اما فکر کنم تنها راهش همون نصب دوباره هست .
سلامنقل قول:
از جوابت متشکرم يکي از دوستان تو چند پست بالاتر يه CODEC ويستا گذاشته اما نمي دونم واسه چيه ؟؟؟
Vista Codec Package 4.2.9 اين برنامه رو مي گم اگه دوستان اطلاعي دارن کمک کنن!!!!
این ویندوز ویستایی که خود سایت گذاشته خوبه
بهترین نسخش همون - Vista Ultimate Edition
هست؟
اگه میشه توضیح بیشتری درباره این نسخه که تو سایت هست بذارین
این نسخه از ویندوز ویستا که تو این سایت پی 30 دانلود هست فقط 32 بیتی هست یا 64 بیتی هم هست
به سایت p30downlod berin toosh hast
این نسخه بهتره یا نسخه ای که تو سایت خودمون جدیرا اومده؟
با تشکر
بهترین نسخه و کامل ترینش همون Ultimate هست که سایت معرفی کرده و توی فروشگاه هست .
هم 32 بیتی داره و هم 64 بیتی . این نسخه هم نسخه فاینال هست . یعنی آخرین و کامل ترین اون .
بچه هاي كه تو كار گرافيك هستند بگن آيا با ويستا مشكلي با كرل و برنامه هاي گرافيكي پيش نمياد(طراحي حرفه اي و چاپ)من ويستا دارم ولي جرات نمي كنم نصب كنم همه درايوراش را هم دان كردم ميترسم نصب كنم كركاش الكي باشه زندگيمو به هم بزنه-حوصله 2 تا ويندوز هم ندارم
جواب این قسمت رو کسی ندادنقل قول:
این win vista ulti بعد از نصب چقدر جا میگیره...
نصب ویستا از طریق USB Flash Drive
سلامنقل قول:
در حدود 7 گیگا بایت بدون نصب هیچ برنامه ای
کسی می دونه این ویندوز ویستا که برای فروش گذاشتن همون ویندوز ارائه شده در 30 ژانویه 2007 هست یا نه؟
اصلا این قضیه رو از کجای ویندوز میشه فهمید؟؟؟؟
سلامنقل قول:
خوب دوست عزیز این بستگی به اعتماد شما نسبت به دوستان در سایت داره ! یعنی من خودم هم که از ویندوز ویستا در حدود 2 ماه قبل استفاده کرده تا حالا هنوز نمی دونم ویندوز ویستایم همان نسخه نهایی است یا نه !!
حتی با توجه به اینکه همیشه از سایت میکروسافت آپدیت می شه .
اما احتمالا این یکی همون نسخه ریتایل یا 30 ژانویه باشه.
سلام
نمی دونم سوالم تکراریه یا نه
می خواستم بدونم اگه رم 1 گیگ داشته باشیم با کارت گرافیک NVIDA Geforce4 MX 440 with AGP8X میشه حالت Aero رو فعال کرد ؟
Aero خودش اینگار درجه بندی داره
ولی با این کارت گرافیک بعیده!
چون مهمترین موضوع Aero گرافیک هست
من با رم 512 و کارت کرافیکGeForce FX 5200 128MB حات Aero رو فعال کردم خیلیم عالیهنقل قول:
با رو 512؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
عجیبه ها....خود ویندوز به زور با 512 میاد بالا چه برسه به aero...
بلهنقل قول:
این نسخه نسخه ی نهایی هست که همراه با کرک و آموزشهای مربوطه ارائه نمیشه
مخلصیم
حالا که شده عالیم هستنقل قول:
کارا خدا....
با سلام خدمت تمام دوستان
من دیروز یک ویندوز ویستا گرفتم در فیلم اموزشی که در خود سی دی ویندوز بود به طور کامل کرک کردم و با اتصال به ایمترنت به طور کامل فعال شد همین حالا هم دارم با این ویندوز در اینجا پست میدم
توسط سایت دانلود . کام کرک شده ایا این نسخه فینال است چون فزوشنده گفت که نسخه فینال است البطه پدر ادم در میاد تا کرکش کنه ولی به هر حال کرک شد
بعد در مورد درایو ها خوب مثل ایکس پی نمیشه روشون درایوها رو نصب کرد
ولی کلا باید به کسانی که کرکش کردند باید خسته نباشی گفت اگه این افراد نبودن شاید ما هنوز با 98 باید کار میکردیم
نقل قول:
سلام مافیا
گرافیک من 128 بازم نمیشه حالت Aero رو فعال کرد ؟
رم شما چیه؟نقل قول:
سلام
من ویندوز ویستا روی کامپیوترم نصبه میخوام تنظیمات ویندوز را به روز اولیه که نصب کردم برگردونم لطفا راهنمایی کنید.
(تا حدودی با restore آشنا هستم ولی فقط تنظیمات ویندوز را میخوام به روز اولیه نصب یا default برگردونم، بدون اینکه هیچ یک از برنامه ها یا فایلها پاک شود)
ممنونم