فعلا که اختلالی پیش نیومده. آره حرفه ای برخورد کردننقل قول:
Printable View
فعلا که اختلالی پیش نیومده. آره حرفه ای برخورد کردننقل قول:
این مشکل ریستارت شدن ناگهانی مودم من و افت کشش خط منو کلافه کرده ....
همین الان کشش 20 بود با snr 21 و خط رو 10 بسته شده یهو مودم ریستارت شد و وقتی اومد بالا کشش به 13 افت کرد با snr 10! از 20 روز پیش هر روز همین جوریه!
نمی دونم چی داره باعثش میشه ، زنگ میزنم میگن همه چی درسته!
بیشتر موقع ها عصر اینجوری میشد زنگ که میزدم می گفت شاید از بغل سیم برق رد شده و زمانی که مصرف میره بالا اینجوری میشه!!! گفت قبلا اینجور موردی بوده!
مال من قطعا اینجوری نیست و مشکل جای دیگه ست.
درست شد بعد از ارتقا .
واقعا دیگه اعصابمو خرد کرده
1 روز در میون قطعی ، پینگ بالا (نسبت به isp های دیگه ) ، سرعت تک کانکشن با توییچ در حد 512 نامحدود مخابرات (60کیلو :| ) اوایل میشد 720 دید ولی الان فقط میشه رو 360 دید :|
تنها خوبیش حجمشه . اگه میتونستم از شرکتای دیگه با این 50 تومن 8 مگی بگیرم که 300 400 گیگ حجمش بود 100% میرفتم .
قطعی چجوریه ، ریز یا طولانی ؟ یه شات از مشخصات خط تو مودم بزارید ببینییم شرایط خططتون چجوریه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 روز پیش که وسط بازی هی قطع میشد هی وصل نمیشد پلی داد. طولانی ترین مدت قطعیشم 2 ساعت بود که یادم نیست کی بود.
امروزم با اینکه به من چیزی ندادن و اینجا خوندم که از 14 تا 15 قطعه ولی نت من تا الان که 18 هست هنوز وصل نشده
سرعت اپلود رو پایین تر بیارید ببنید بهتر میشه .نت الان وصله...نقل قول:
بله منم دارم گاد اف وار میگیرم وسطش قطع شد ولی الان کاملا استیبل داره کار می کنه ....در کل قطعی دارن به نظرم یه نت بک اپ برای گیم داشته باشین مثل بنده .
snr دانلود خوبه ولی واسه آپلود نه!نقل قول:
annex M تو تنظیمات فعاله ؟ پیداش کنه تغییرش بده ببین شرایط snr آپلود بهتر میشه یا نه ، اگر نشد زنگ بزن آپلود رو کمتر کنه snr بره بالای 6 نباید کمتر از 6 باشه ..
واسه پینگم بگو حالت fast رو فعال کنن برات .
اسپلیتر رو خط داری ؟ اگر تلفن رو خط استفاده می کنی باید هم اسپلیتر داشته باشی و هم میکروفیلتر، چون اسپلیتر نویزرو نمی گیره .
نقل قول:
شما تو ماه قبل چند بار قطعی داشتی ؟ من هیچی نداشتم .
فعال کردنش چطوریه کسی میدونه؟ مودم dlink پیدا نمیکنم همچین چیزیو :n13:نقل قول:
واسه من که از شاتل هم بهتره اون شاتل روزی ۲ یا ۳ بار قطع میشد با دیده بان قطعی نداشتم سرعتشم اکثر اوقات در حد سرعت واقعی که خریدم هست ولی شب ها و تو ساعت پیک یک مقدار افت میکنه که فکر کنم طبیعی باشه
نه قطعی طولانی مدت نداشتم خدارو شکر ...قطعی هایی به صورت تایم اوت یه مدت داشتم البته هر 3 ساعت یبار اتفاق می افتاد که اونم الان بهتر شده ولی از دیشب تا الان قعطی هایی داشتم که بازم طولانی مدت نبود که اونم خودشون اس ام اس دادننقل قول:
مودمت D-Link 2750U هست ؟نقل قول:
اینم یک تست هم الان سرویس ۱۶ مگابیت سرور المان :نقل قول:
آهان ممنوننقل قول:
ولی فرقی نکرد:n02:
annex M رو فعال یا غیرفعال می کنی فرقی نمی کنه ؟ مگه میشه .نقل قول:
من از صبانت سرویس گرفتم
حالا که سرویسم وصل شده میفهمم دیده بان نت چقدر چرت بود
تست صبانت 8 مگابیت
ایران
آلمان
تست از Whatbox
دانلود تک کانکشن با IDM
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان دوباره امتحان کردمنقل قول:
این موقعی که تیکشو میزنمه
اینم برای موقعی که تیکش رو برمیدارم
کدوم بهتره دقیقا ؟
نقل قول:اگر قرار بود سرعت و کیفیت ADSL تو همه مراکز و شرکت ها یکی باشه که MDF مخابرات انقدر سرش شلوغ نبود.
به نظر من اینجور نتیجه گیری اشتباهه چون همین الان که تست شما خوبه یهو بعد از نیم ساعت می بینید افت پیدا می کنه و یا بالعکس .
مال منم افت و خیز داره ولی دیگه در حدی نیست بخوام خیلی به مشکل بربخورم ، نمی دونم وضعیت شما چجوری بوده ولی به نظر من هیچی پایدار نیست چه خوبش چه بدش .
تست های همین الان منم خیلی عالی و خوبه اما به نظرت میشه گفت پایدار میمونه یا تضمینی هست واسه موندن در همین شرایط کیفی ؟ به هیچ عنوان .
دیشب برای دیده بان نت ثبت نام کردم. امروز حدود یازده صبح وصل شد. سرعت دو مگابیت گرفتم ولی خط رو باز گذاشته بودن تا هرچی که بکشه. ولی من گفتم روی چهار مگابیت بگذارن که نویز نداشته باشه. سرعت باز کردن خیلی خوبه ولی سرعت دانلود اون که باید حدود 500 کیلوبایت باشه حدود 200 یا 250 میزنه و خیلی نوسان داره.
از شهر کرمانشاه و مرکز بعثت هستم.
snr آپلودت یکم بهتر شده ولی اگر باز قطعی داشتی زنگ بزن آپلود رو کم کنه .نقل قول:
annex m هم غیرفعال بمونه بهتره .
تو تنظیمات IDM نگاه کن ببین روی چند کانکشن ست شده ؟ بزارش حتما رو 32 کانکشن .نقل قول:
موافقم بقیه شرکت ها همین طورن حداقل هر چی من تست کردم اگه سرعت ثابت میخوای باید پهنای باند اختصاصی بخری حالا یک شرکت تو یک منطقه بدتر از اون شرکت دیگه هست .نقل قول:
بیشتر سایت ها بیشتر از هشت کانکشن رو اجازه نمیدن. رو اون عدد هم گذاشتم هیچ فرقی نکرد. همون داره با 8 تا کانکشن دانلود میکنه.نقل قول:
اینجوری نیست .نقل قول:
یه دانلود از سایت دانلودها بزار با 32 کانکشن ببین سرعت چقدر میاد بالا .
نباید اصلا مشکل دانلود با IDM داشتی باشی .
همونی هست که بود. دانلود با 8 کانکشن و سرعت هم همون. منظورم اینه شرکت دیده بان نت مشکل داره وگرنه شاتل دارم مشکلی نداره. برای تست گرفتم یک ماهه.نقل قول:
سلام همشهری.نقل قول:
میشه یکی دوتا تست از speedtest با سروور خارجی و داخلی بزاری که مستنداتی بشه برای باقی کرمانشاهیا. ممنون :n16:
نقل قول:
متوجه نمیشم!
شما بالاخره گذاشتی رو 32 یا 8 ؟
من الان راحت با 8 تا کانشکن تمام پهنای باندم رو استفاده می کنه .
علیک همشهری:نقل قول:
بفرمایید:
خواهش میکنم. :n12:
گفتم که روی 32 هم میذارم هی با 8 تا کانکشن دانلود میکنه. اصلاً ربطی به دانلود منیجر نداره. دیده بان نت هست که روی 4 مگابیت گذاشته ولی 4 مگابیت رو انگار Share کرده به همین دلیل کل پهنای باند رو نداری و فقط صوری هست. خطم هم مشکلی نداره و 4 مگابیت رو کشیده و SNR Margin روی 14 هست. خوبه عکسی که گذاشتید مال خودتون هم داره با هشت تا کانکشن دانلود میکنه. :n02:نقل قول:
چه خبره ملت تست ای اس پی های دیگرو میارن اینجا !!! بخدا پورسانتی چیزی میدن بگین ماهم بیایم
منظور؟ اینها که همش تست دیده بان نت هست و داریم درباره دیده بان نت بحث میکنیم!نقل قول:
:n38:
نقل قول:
این عکس ها رو پاک کن همشهری ای پیت معلومه.
از قسمت share لینک ایمیج رو بفرست تو انجمن کافیه.
با همون اسپید تست یه سرور فرانکفورت بزاری کافیه.
قربانت.
پی نوشت: این ها تست دیده بان نت هست!
درستش کردم. ممنون از راهنمایی. بله تست دیده بان هستن.نقل قول:
خواهش میکنم.نقل قول:
تست شما: سرویس بسته شده روی 4 مگ دیده بان نت- کرمانشاه- مرکز بعثت
شما از هر isp ای که بهتره سرویس بگیر منم اگه یک روزی دیده بان بد شد میرم یک isp دیگه اینجا هم اطلاع رسانی میکنم تا بقیه هم نگیرن به نظر من تعصب روی isp هیچ معنایی نداره ...نقل قول:
الان وضعیت دیده بان سرویس 16 مگابیت :
جالبه دیده بان هر دقیقه سرعتش فرق میکنه الان این جوریه :
من هم دو تا خط دارم يك خطم سالها هست شاتل روش هست كه به خاطر كيفيت و شاتلندش نگه داشتم و يك خطم هم چند ماهه داتك گرفتم به خاطر حجم زيادشنقل قول:
واقعا كيفيت شاتل بهتر هست، حداقل تك كانكشنش بهتر از داتك و ديده بان هست
فكر نميكنم نه من و نه شما، تعصبي روي شركت ها داشته باشيم ، مهم كيفيت هست نه حجم زياد، چون همه كه حجم زياد نياز ندارن پس اين كيفيت هست كه براي ما مهمه ولي اين رو يك سري ها نمي خواهند بفهمن و هي شلوغش ميكنن و تو هر پست شون هم يك متلك به شاتل مي اندازن متاسفانه ونميخوان قبول كنن ديده بان و يا حتي داتك فقط توي عيد كيفيت داشت و الان افت كرده كيفيتشون
جالبيش اينجاست كه اگر ما از شاتل تعريف كنيم ميگن تعصب داري ولي خودشون روزي ٢٠ تا پست در دفاع از ديده بان ميدن
سمت ما که قبل وبعد عیدش خوبه!!نقل قول:
بعدم هر تاپیکی که نگاه می کنم هر ای اس پی یه مشکل داره همین شاتل هم مشکلات داره ... پارس هم همینطور .... دیده بانت اتفاقا خیلی بدنیست ولی اینجور نیست شاتل خدا باشه اونم فقط در همین جمله بد نیست خلاصه میشه. به نظرم باید دید ترکیبی داشت یعنی برای مصارف سنگین و مصارف گیم وپینگ و حالا تک کانکشن مثلا از دوتا نت استفاده کرد !!!!!!
در ضمن من نمی دونم چرا شاتلیا وصبانتیا تواین تاپیک می چرخن !!! مگه راضی نیستن خوب همونجا بمونن!!!
من تعصب روی ای اس پی ندارم و دو خط تلفن هم دارم وایرلس هم دارم و زمانی هم رسیده که کم نبوده که پارس داشتم و پینگ 90 هم می داد در گیم یه تایم اوت ثابت داشت و از نتی که پینگش 170 بود بدتر بود و گاهی هم برعکس .....
دیدبان و داتک برای حجم خوراست, مثل من
ایرانسل ltd برای online gaming با پینگ کم
شاتل برای دفاتر, بیمارستان و شرکتهایی که online server/data-bank دارن
مخابرات و ispهای کم حجم برا تلگرامیها و اونا که درک اینترت ندارن
این تاپیک به کار خودش ادامه میده .
1- لطفا در صورت مشاهده تخلف ، پست مربوطه را با استفاده از دکمه مربوطه ( دکمه اخطار در کنار علامت تشکر ) به مدیریت اعلام کنید.
2-هر مبحثی رو در تاپیک خودش دنبال کنید.
3-از خطاب قرار دادن افراد برای هرگونه توهین یا تفهیم خودداری کنید .
4- با هم دوست باشید:n01: