-
در مورد پینگ مستقیم دوستمون درست گفتن فعلا با تکنولوژی فیبر (ماهواره ای مدار پایین کمتر خواهد بود هنوز کار داره البته تا عملیاتی بشه) پینگ مستقیم با امریکا در همون حدواس.ولی اگه سرورهای گیم از تکنولوژی سرورهای معروف مثل 8.8.8.8 و یا مثلا 4.2.2.4 که در امریکا هست استفاده کنن می تونیم شاهد پینگ های بسیار پایین باشیم.مثل همین تستی که می گیرید.پینگ بشه مثل 4.2.2.4 .ولی چون هزینه بر هست انگار این کار رو تا حالا نکردن.
-
نقل قول:
مبارکتون باشه .والا واسه من قبلا خوب بود ولی یه هفته ای میشه که دقیقا پینگم عین مال شماست و اعصاب نذاشته واسم.
به شما شماره تلفن هم دادن؟اگه آره شاید آبنمان رو روی قبض اعمال کنن و اگه مطمعن هستید آبنمان نمیگیرن من همین فردا برم مخابرات واسه این دزدیشون شکایت کنم.۷۲۰ تومن فقط پول آبنمان ازم پیش پیش گرفتن نامردا اینم کیفیت سرویسشون هست.لطفا با idm تک لینک هم تست بزارید
سلام ممنون
برای من شماره ای ندانده اند البته روی سرویسی که من انتخاب کردم نبود , شما ببینید کدام طرح را برای شما فعال کرده اند
برای من زمرد 2 بوده که توی پستهای بالاتر تعرفه را فرار داده ام. به احتمال زیاد سرویس شما آبونمان داره
در مورد تک لینک idm هم بفرمایید چگونه تست بگیرم البته میدونم با دانلود منیجر ولی کار خاصی بایستی باهاش انجام بدم؟
-
نقل قول:
کابل کشی داخل ساختمان رو خود مخابرات برات انجام داد یا نه
اگر انجام نداد متری چقدر پول کابل دادی؟
برای من کابل کشی و مودم بعهده مخابرات بود.
-
نقل قول:
این آیپی هارو پینگ میکنید . ممنون
148.251.82.203
85.195.101.115
138.201.122.72
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
بهبود وضیعت پینگ بعلت تعویض dns
-
نقل قول:
کاش مال شما بهتر بود لااقل زنگ میزدم میگفتم مال منم عین شما کپی پیست کنن آخه اینا هیچی از پینگ نمیدونن :(
سلام ، بایستی عرض کنم من DNS SERVER را عوض کردم و پینگم بهتر شد , و سرعت باز شدن سایتها خیلی خوب شد :n01:
شاید برای شما هم که توی استان آذربایجان شرقی هستید هم مفید باشه
لطفا مطالعه و حتما تست بکنید.
-
-
سلام خط من مسی هست به فیبر نوری تبدیل میشه یا یک خط جدید باید بخرم؟
این سرویس رو به منازل شخصی هم میدن؟
-
نقل قول:
سلام خط من مسی هست به فیبر نوری تبدیل میشه یا یک خط جدید باید بخرم؟
این سرویس رو به منازل شخصی هم میدن؟
سلام
این یک سرویس جداگانه هست و در کنار سیم مسی میتونید استفاده کنید.
من در حال حاضر فعلا فیبر نوری ام فقط برای اینترنت هست
و به موازات اون خط سابق مسی کار خودش را میکنه (تازه adsl قبلیم هم هنوز هست )
بله این سرویسها را به منازل هم میدن ولی در اولویتشون مناطق تجاری و مسکونی مجتمع و کسانیکه نصف واحدهای آپارتمانی تمایل داشته باشند هست.
-
سلام دوستان . ما خونمون خط تلفن نداره . به دلیل اینکه مستاجر قبلی پول رو پرداخت نکرده بود و تلفن کامل قطع و به شخص دیگری واگذار شده . درخواست خط جدید هم دادیم ولی گفتن به هیچ وجه امکانات خط جدید نداریم . بخاطر همین از adsl محروم شدم . اینطور که دوستان گفتن این سرویس کار به خط تلفن قبلی نداره و خط فیبر جدید میکشن . آیا ما که کلا خط تلفن نداریم میتونیم اقدام کنیم ؟ اگه میشه دقیقا شرایط چیه و به کجا باید مراحعه کنیم . ممنونم .
-
بستگی به محل زندگیتون داره که تا اونجا کافوی نوری آورده باشند یانه اگر آورده باشند شما هم روی فیبر می تونی تلفن رو داشته باشی هم اینترنت
-
از من که 272 هزار 500 پول مودم گرفتن
54 هزار و 500 تومان هزینه سیم کشی ولی معلوم نیست این هزینه سیم کشی داخل ساختمون هم جزئش هست یا نه
-
نقل قول:
بستگی به محل زندگیتون داره که تا اونجا کافوی نوری آورده باشند یانه اگر آورده باشند شما هم روی فیبر می تونی تلفن رو داشته باشی هم اینترنت
از پست های در خونه میشه فهمید ؟ ما پست های کوچمون همش جعبه های قدیمی هست . پس بنظر هنوز سیم مسی هست . برای اطمینان جایی هست مطمئن شیم ؟
-
از پست ها می شه فهمید ........ توی شهر ما حداقل یه دونه پست نوری سر هر کوچه هست البته نه همه ی مناطق ، عکس پست هاشم توی همین تایپیک هست بگردی پیدا می کنی
-
پینگ بدی نیست ولی به نظرو برای تانوما و فیبر این پینگ قابل قبول نیست . من الان ADSL دارم پینگ بهتری از شما دارم .
-
نقل قول:
پینگ بدی نیست ولی به نظرو برای تانوما و فیبر این پینگ قابل قبول نیست . من الان ADSL دارم پینگ بهتری از شما دارم .
لطفا از 4224 و 8888 یه تست پینگ بزارید ببینیم چقدر اینا سرمون کلاه گذاشتن :(
-
این همه دنگ و فنگ و صبر کردن و هزینه اولیه میلیونی برای سرعت 50 مگابیت و ماهی 50 گیگ 60 هزار تومن؟
TD LTE به صرفه تره اینجوری سرعتشم بیشتره فکر کنم
-
-
اگه 4.2.2.4 همین 84 میلی ثانیه باشه خوب نیست ( نسبت به فیبر بودن ) ولی بهترین سرویسی هست که کمترین پینگ رو میده و توی این مملکت بهتر از این گیر نمیاد.
متاسفانه مشکل فیبر نیست، مشکل اون لوپ ها و فایروال های اضافیی هست که پاکت ها باید از اون ها عبور اضافی کنند.
1 بار Trace کنید اینترنتی رو که می گیرید و آی پی سرورهایی رو که بهتون می ده رو سرچ کنید، متوجه می شید منظورم چی هست.
من خودم عاشق بازی های آنلاین بودم ولی انقدر که اعصابم سر همین پینگ خرد شد ازش زده شدم.
-
برام سواله که چرا مخابرات داره سرویس vdsl رو بجای فیبر و سرویس adsl2plus بجای vdsl به مردم قالب میکنه؟
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
-
نقل قول:
برام سواله که چرا مخابرات داره سرویس vdsl رو بجای فیبر و سرویس adsl2plus بجای vdsl به مردم قالب میکنه؟
در واقع از سادگی و عدم اطلاع مردم سوءاستفاده می کنند.
-
امروز از مخابرات اومدن و یسری تغییرات انجام دادن و مودم رو هم تعویض کردن.سرعت لود و استریم ویدیوها خیلی بهتر شده ولی پینگ ذره ای تغییر نکرد
این ps4 هم پاک قاطی کرده.سرعت دانلود رو خیلی بیشتر زده و آپلود رو هم خیلی پایین
-
نقل قول:
عزیز از کدوم شرکت نت دارید؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
-
مثل اینکه تعرفه ی فیبر نوری توی هر شهری فرق می کنه چیه ماجرا
جای تعجب داره که هیچ نظارتی روش نیست این نرخ قم هستش
-
جالب اینجاست به مودم و کابلم مالیات می زنن
-
حالا جالب تر اینجاست بعد از یک هفته که من پول و واریز کردم برای فیبر این اس ام اس برای من امده
نوشته سرویس ADSL در صورتی که من فیبر گرفتم و روی خط تلفنمونم الان ADSL دارم
نمی دونم داستان چیه ولی مثل این عشقیه تعرفه هاش هر شهری هرچقدر بخواد قیمت می گذاره
-
وقتی خصوصی باشه همینه دیگه الان توشهر ما یک پبمانکار که اواصلیه که اونم صبح کن در شرکت باز میکنه میشینه مگس میپرونه که شاید تا پایان تایم اداری هزار نفر بیایند درخاست بدهند که از این هزار نفر یک نفرشون فیبر نوری شمال حالش بشه وگرنه وظیفه مخابراته تو همه شهر ها خیایبون ها کوچه فیبر کشی بکنه ولی سپرده به بخش خصوصی اونام بیخیالن
-
-
-
ایول
حالا من با نت 3 TD ایرانول.....
خوش به حالتون!
واقعا نت تبریز خیلی عالیه
-
خلاصه خیلی چیز بی خودیه معلومم نیست چی می شه آخرش به من گفت نهایت تا 1 هفته دیگه وصل می شه تا الان هیچ خبری نیست
-
سلام
دوستان تو تهران این سرویس الان وضعیتش چطوریاس
کسانی که تهیه کردن پیشنهاد میکنن ؟
stable هست ؟
-
نقل قول:
خلاصه خیلی چیز بی خودیه معلومم نیست چی می شه آخرش به من گفت نهایت تا 1 هفته دیگه وصل می شه تا الان هیچ خبری نیست
می گم پول رو چه جوری می گیرن؟ کارت به کارت میشه کرد همونجا یا نه؟ بعد یه سرویسی شما داشتی از شاتل خیلی خوب بود چه هست؟
-
من پول سرویس و مودم و کابلو کارت به کارت کردم برای یکی از این شرکت های 2020 می گفت برای اداره تون فیبر بکشم گفتم اول یکی برای من بکش ببینم خوبه راضی بودم می گم بهت قبلا رادیو داشتیم ازشون واقعا بی خود بود همش قطعی داشت این گفت من تظمینی 50 مگ آپلود و 50 مگ دانلود روی فیبر دی دی کیت بهت می دم بدون قطعی
سرویس من شاتل ART 6 هست
ماهی ۹۳٫۰۰۰
تومان نا محدود البته سقف داره
۵۵ گیگ
-
نقل قول:
عزیز از کدوم شرکت نت دارید؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
پارس انلاین
-
امروز رفتم مرکز مخابراتی سلمان فارسی گفتم FTTH میخوام ثبت نام کنم اولش که خانومه نفهمید چی گفتم
:n31: بعد که براش توضیح دادم گفت ما فقط VDSL میدیم. مزخرفترین مرکز مخابراتی تهران سلمان فارسی سعادت آباد هست
حالا جالبه فاصله ی مستقیم خونه ی ما با مرکز مخابراتی 150 متره.
-
نقل قول:
امروز رفتم مرکز مخابراتی سلمان فارسی گفتم FTTH میخوام ثبت نام کنم اولش که خانومه نفهمید چی گفتم
:n31: بعد که براش توضیح دادم گفت ما فقط VDSL میدیم. مزخرفترین مرکز مخابراتی تهران سلمان فارسی سعادت آباد هست
اون مخابرات که کلا تعطیله میرید داخل 3 ساعت الاف میشه آدم..
اما سرویس VDSL تا 50مگابیت آپ میشه... اما قبلش خط رو از نظر کیفیت بگید بررسی کنن که نویز دارید ندارید و غیره...
در ضمن چرا تا مخابرات میرید؟ تلفنی و یا از طریق سایت tci.ir بررسی کنید...
-
نقل قول:
vdsl که بهتره بگو میخام!
البته از نظر هزینه ای میگم ...
انقد تعرفه های مختلف دیدم نمیدونم چی به چیه ولی حتی سرویس up to 100 مگابیت هم برای vdsl دیدم ...
با این فاصله کمی که با مخابرات دارید باید بهترین جواب و بگیرید گرچه به گفته دوستان میان تست میکنن خوب بود تحویل میدن .
-
نقل قول:
vdsl که بهتره بگو میخام!
البته از نظر هزینه ای میگم ...
انقد تعرفه های مختلف دیدم نمیدونم چی به چیه ولی حتی سرویس up to 100 مگابیت هم برای vdsl دیدم ...
با این فاصله کمی که با مخابرات دارید باید بهترین جواب و بگیرید گرچه به گفته دوستان میان تست میکنن خوب بود تحویل میدن .
داش علکیه این اپ شدن تا ۱۰۰ مگ من دارم فاصلم تا م کافو دویست متر نمیشه سیم کشی هم جدیدا انجام شده برای تلفن ثابت سیم هم از باکس مخابرات تا خونه کاملا نو هست بدون سولفاته ای چیزی اما حد اکثر سرعتم ۲۷ هست من گول خوردم vdsl خریدم برای همین ftth میگن صد مگ اپ میشه ولی حد اکثر ۴۳ مگ بوده مخابرات سرو تهش مشخص نیست چجوریه
-
نقل قول:
داش علکیه این اپ شدن تا ۱۰۰ مگ من دارم فاصلم تا م کافو دویست متر نمیشه سیم کشی هم جدیدا انجام شده برای تلفن ثابت سیم هم از باکس مخابرات تا خونه کاملا نو هست بدون سولفاته ای چیزی اما حد اکثر سرعتم ۲۷ هست من گول خوردم vdsl خریدم برای همین ftth میگن صد مگ اپ میشه ولی حد اکثر ۴۳ مگ بوده مخابرات سرو تهش مشخص نیست چجوریه
داداش یه سوال اینه که میگن سرویس vdsl و مخابرات اول تست میکنه اگه سرعت خوب بود تحویل میده ، با این وجود که راضی هم نیستین چرا سرویس گرفتین ؟
نکنه اصلا اینجوری نیست ؟