vdsl بگیری از سرعت فعلیتون بالاتره, ولی تا چه سرعتی مربوط به نویز خطتونه, snr تو مودم نشون میدهنقل قول:
اگر حداکثر 9مگه احتمالاً snr تون 9 یا 10 باشه, فکرکنم 50مگ براتون میشه
Printable View
vdsl بگیری از سرعت فعلیتون بالاتره, ولی تا چه سرعتی مربوط به نویز خطتونه, snr تو مودم نشون میدهنقل قول:
اگر حداکثر 9مگه احتمالاً snr تون 9 یا 10 باشه, فکرکنم 50مگ براتون میشه
ناشکری نکنم امروز تو پانل مخابراتم طرح خوبی پیدا شد, جونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخیرا مخابرات تونسته فن تنظیمات vdsl در dslam و کافو را بلاخره بدست بیاره
احتمالا مشکل از splitter کافو بود
قبلاً سیگنال قوی pots در کافو خط vdsl را میپروند, یه لحظه قطع میشد
الان درست شده, تلفن زنگ میزنه خط قطع نمیشه
دوست عزیز منم خط ام مشکل داره بیش از 4 یا 5 مگ نمیکشهنقل قول:
در شرکت قبلی عدد 6 یازده بود و 27 بیست و یک بود
SNR Margin Down Stream 6.6 SNR Margin Up Stream 27.5
من میخوام بگم کارشناس بیاد فعلا بتونم سرعت 8 مگ یا 16 مگ روی ای دی اس ال بگیرم
اما یه زمانی بخوام وی دی اس ال یا نوری بگیرم باید کلا سیم کشی و اینارو اون موقع هم عوض کنم ؟؟
سپاس
نقل قول:
نه نیازی نیست
احتمالا پورت شرکت جدید مشکل داره
بعید نیست, با اون اعداد 6 دان 27 آپ یه جایی مشکل دارهنقل قول:
اکثراً این مشکلات خطوط از سوی سرویس دهنده ها و زیرساخته, علکی هزینه ساز کارشناس و فلان میفرستن
بهشون بگم مشکل از پورتتون هست و کارشناس بفرستین و اگر مشکل از پورتتون بود هزینه من نمیدمنقل قول:
اینجور بگم یا جور دیگه؟
ممنون
الان آسیاتک هستم
چون بحث کشش خط اومد اینجا اومدم پیام دادم
بهتره تو بحث آسیاتک مطرح کنی, قبلاً آسیاتکی بودم از این چیزها سر مشتری میاوردن, نویز, سرعت, ثبات, کارشناس, مودم ببر سر کوچه و ...نقل قول:
تا میتونن می چلونند
توسعه اینترنت پر سرعت در کشور نیازمند زیرساختهای گستردهای که شاید تصور آن نشود که بتوان به جز شرکت مخابرات ایران توزیعکننده و خدماتدهنده دیگری را برای آن در نظر گرفت.
در این زمینه شرکت آسیاتک مدعی است که طرحی برای توسعه اینترنت VDSL ارائه کرده که میتوان با استفاده از ان به 2 میلیون مشترک این خدمات را ارائه کرد. خبرهای جدید حکایت از این دارند که رگولاتوری با توسعه این طرح مخالفت کرده است.
به گزارش پیوست، در طرح ارائه شده از سوی آسیاتک، قرار بود که همکاری با این شرکت و شرکت مخابرات ایران صورت گیرد تا بتوان زیرساخت ارائه سرویس FTTC (فیبرکشی تا کافوی مخابراتی) را به 2 میلیون مشترک فراهم کرد.
نکته عجیب در توسعه این طرح آن است که علیرغم موافقت رقیب شماره یک آسیاتک در این مورد که شرکت مخابرات ایران باشد، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با توسعه و عملی کردن این طرح مخالفت کرده است.
یکی از ویژگیهای این طرح توسعه زیرساختهای ارتباطی و مخابراتی با مشارکت بخش خصوصی بوده که بدون تحمیل هزینه به دولت میتوانست باعث بروزرسانی کافوهای شرکت مخابرات ایران شود و پس از آن همه شرکتهایی که به نوعی در ارائه خدمات و سرویسهای اینترنت در کشور فعال هستند میتوانستند از آن استفاده کرده و سرویسهای پر سرعت یا VDSL را روی بستر آن به کاربران خود ارائه دهند.
محمد علی یوسف زاده، مدیر عامل آسیاتک در این باره میگوید:
این طرح را به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دفتر وزیر فرستادیم و حدود ۲۰ جلسه نیز با شرکت مخابرات ایران برگزار کردیم و آنها هم موافقت خود را اعلام کردند؛ اما در نهایت رگولاتوری اعلام کرد چون این طرح به نوعی مشارکت با شرکت مخابرات در توسعه FTTC است، مورد قبول ما نیست.مدیرعامل آسیاتک میگوید به دنبال مخالفت سازمان رگولاتوری با طرح مطرح شده شرکت، طرح دیگری براساس مصوبه ۲۶۰ رگولاتوری آماده و ارائه کرده است؛ اما مجددا این سازمان اعلام کرده شرکت دیگری که پیش از این چنین طرحی را ارائه داده، همچنان مشکلاتی برای اجرای آن دارد و تا زمانی که این مسائل برطرف نشود، طرح دیگری در این زمینه پذیرفته نیست.
یوسفیزاده در این رابطه به همکاری که با شرکتهای فعال دیگر در این حوزه ایجاد شده نیز اشاره کرده و گفت:
با شرکت شاتل که قبلا وارد این حوزه شده، جلسه گذاشتیم و آنها اعلام کردند حاضر هستند با مشارکت ما و دیگر شرکتهای FCP مدل خود را اجرایی کنند. نامهای با امضای چند شرکت FCP تهیه کردیم و به رگولاتوری فرستادیم؛ اما هنوز به این نامه پاسخی ندادهاند.او اعلام میکند که هفته گذشته در نامهای به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، این موضوع را مطرح کردهاند و در انتظار پاسخ وزیر هستند.
منبع : سایت شهرسخت افزار
نقل قول:
جهرمی ریپ زده گفته تو ده روز قراره درست شه!
امیدوارم فقط در حد حرف و پیشرفتش عین adsl نباشه سریع همه جارو پوشش بدن
کسایی ک vdsl دارن سرعتشون چند مگه؟کدوم مودم رو باید خرید؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
فعلا تا 100mbs یعنی دانلود با 10~12mb :)نقل قول:
من خوشبین و امیدوار بودم ، سرعت خط تا 100 مگ در ثانیه باز است اما اخیرا سرعت دانلود در ساعاتی به سطوح پایین و تقریباً مشابه تقریباً 1 مگابیت در ثانیه کاهش یافته
به نظرم من در ماه های گذشته تنها VDSL در منطقه داشتم با سرعت تک کنکشن بالا، اما اکنون فکر می کنم بسیاری دیگر به VDSL یا fttn در منطقه من تغییر کرده اند که باند خارجی را در ساعاتی خفه می کنند
یا این یا مخابرات مثل دیدبان, آسیاتک و دیگر isp ها در حال چرخش شیر است
online streaming از 100mb به 1mb در ساعاتی کاهش یافته است
اگر قرار باشه اینطور باقی بمانه, به 2020 تلفن میزنم و میگم به adsl بازگردانند ، ارزان تر است.
چه معنی داره که یک خط 100mb داشته باشید اما در بعضی مواقع تک کنکشن به 1mb فرو می رود.
این یک مزایای vdsl نسبت به fttn است ، یک کلیک و سه ثانیه طول می کشد تا دوباره به adsl تغییر بدند, هنگامی که fttn دارید راه برگشتی نیست
شانسیه, صبح ها خوبه, فعلا از 9 تا 12 شب بد میشه
الان 9 صبح :)
سلام
از دوسنانی که سرویس دارند.... این سرویس رو برای گیمینگ پیشنهاد میدید ؟ پینگ به 4.2.2.4 چنده ؟ مودم تا 600 چی پیشنهاد میکنید ؟
با تشکر
ping در ساعت 7 صبح:نقل قول:
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=95ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=94ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=93ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=93ms TTL=50
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 93ms, Maximum = 95ms, Average = 93ms
مودم adsl/vdsl هر چی بگیری خوبه, این مودم های x-dsl از مشابه adsl پیشرفته ترن
tplink کافیست, asus طبیعتاً بهتره, دسترسی به امکانات بیشتر و ساپورت مداوم
درود. دوستان من الان adsl پارس آنلاین دارم که درخواست جمع آوری دادم و میخوام از مخابرات vdsl بگیرم که در منطقمون قابل ارایه هست. سوال اولم اینکه آیا حتما کابل کشی چیزی لازم هست انجام بشه و چقدری هزینه داره؟ دوم راجع به مودم من tp_link w8961n دارم آیا همین مودم قابل استفاده برای vdsl هم هست یا لازمه مودم جدید بخرم؟
درود. دوستان من الان adsl پارس آنلاین دارم که درخواست جمع آوری دادم و میخوام از مخابرات vdsl بگیرم که در منطقمون قابل ارایه هست. سوال اولم اینکه آیا حتما کابل کشی چیزی لازم هست انجام بشه و چقدری هزینه داره؟ دوم راجع به مودم من tp_link w8961n دارم آیا همین مودم قابل استفاده برای vdsl هم هست یا لازمه مودم جدید بخرم؟
هر چی بگیری خوب نیست به نظر من ...این مودمای چینی از نظر نرم افزاری اشغالن به درد این نمیخورن که به عنوان روتر ازشون استفاده کرد بهترین کار خرید یک مودم چینی ارزون قیمت با چیپست برادکام و یک روتر هم جدا بخریدنقل قول:
با سلام امکانش هست یه مدلی که تو بازار هست رو معرفی کنیدنقل قول:
فقط باید یه مودم قابلیت vdsl تهیه کنی, tp_link w8961n نمیشهنقل قول:
سیم کشی جدیدی چیزی نمیخواد, مثل صابق تو پریز تلفن میزنی کار میکنه
اون fttn هست که کلی فیبر نوری کشی داره و بنظرم ارزش شو نداره
اینم درستهنقل قول:
مودما خیلی گرون و کمیاب شدن فک کنم W9970 TP LINK موجود باشه اگر یافتید بخریدش... یه مودم ایرانی (چینی )هم هست UTEL V304F اینم برادکامه ..قیمتا عجیب رفته بالا...نقل قول:
سلام
ازکجا باید بفهمیم که شماره ما تحت پوشش vdsl هست یا نه ؟ با 2020 تماس گرفتم میگن باید بیایی مرکز مخابراتی سوال کنی .
اگر محاصره فیبر نوری هستی مرکز مخابراتی تون vdsl شدهنقل قول:
تو پانل مشتری, صفحه اول, مرکز مخابرات: vdsl یا adsl درج شده
اگر مرکز مخابراتی تون vdsl باشه با یک درخواست به 2020 از adsl به vdsl تغییر میدن, ساده
کافو نوری ها با dslam multi standard پورت های فراوان adsl و vdsl دارند, دیگه مثل صابق با تجهیزات قدیمی کمبود پورت ندارن
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
تشکر . ولی جایی نیست که شماره رو وارد کنیم ببینیم شامل vdsl میشه ؟
سلام.. خوب چرا خودت رو اذیت میکنی؟ زنگ بزن مرکز مخابراتی و از اونجا بپرس راحت... هم کیفیت خط رو میبینن و هم بهت درست پاسخ میدن..نقل قول:
اگر انتخاب بین شرکتهای اینترنت داری هنوز منطقه تون فیبر نوری نشده, vdsl موجود نیستنقل قول:
منطقه ای که اومدیم فیبر نوری هست .نقل قول:
مشتری مخابرات باشی تو پانل نوشته اگر زیر پوشش vdsl هستینقل قول:
بگمونم منظور ایشون اینه که ایا در منطقه انها وی دی اس ال ارایه میشه یا خیر. بهترین راه هم بگمونم همون پرسش از مخابرات هستش هر چند 2020 باید در این حد رو می دونست. هر چند پیشنهاد میشه ایشون ابتدا تانوما را پیگیر باشند و بعد وی دی اس ال.نقل قول:
به هر صورت تو منطقه فیبرنوری باید اول مشتری dsl مخابرات بشی , چاره ای نداری چون فقط مخابرات سرویس میدهنقل قول:
بعد از اون میتونی پیگیر fttn یا ftth بشی, من fttn یا همون vdsl توصیه میکنم
فقط یه vdsl مودم تو پریز تلفن میخواد, خرج دیگری و سیم کشی نداره, سرعت و طرحها مثل
همون تانوما ftth
سرعت vdsl امروز صبح :)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چیزی که برام جالب بود مودم Utel V301 پروفایل 30A داره و مودم TP LinkW9970 نداره
مودم Utel v301 قابلیت Special Vectoring رو داره که باعث بالاتر رفت سرعت میشه ولی TP Link نداره
و در آخر اینکه مودم Utelv301 با فعال کردن Special Vectoring تا 99393 kbps لینک آپ میشه
ولی مودم TP link W9970 تا حدود 94157kbps لینک آپ میکنه در شرایط یکسان
با سلام . الان پروفایل چی ست کردین که تا ۱۰۰ up شده؟ 30A؟نقل قول:
پ ن : جواب دریافت شد عکس بالا
با تشکر از خودم :دی
من اینو نتونستم پیدا کنم. منظورتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست؟نقل قول:
برای من فقط اسم مرکز مخابراتی رو نوشته و بستر ارتباطی : زوج سیم adsl
درحالیکه کافو فیبر هست و از شرکهای دیگه نمیتونم سرویس بگیرم.
نقل قول:
نه 17a هست
آپدیت از ورژن V134G113 به ورژن v136h720 باعث بیشتر شدن Attenuation Down Stream از 14 به 33 بود
درصورتی که همین Attenuation Down Stream روی مودم W9970 روی 8.8db هست!
لینکی از اپدیت محبت کنید روی سایت اصلیشون برای Utelv301 چیزی ندارهنقل قول:
2020 زنگ بزن, بگو vdsl میخواینقل قول:
تو کافو نوری ها dslam های مختلفی تو stack گذاشتن, بعضی فقط adsl هستن.
باید یه کارمند مخابراتی بره کافو, سیم شما را به dslam multi وصل کنه
ولی شاید تو کافوی شما هنوز dslam multi standard با قابلیت vdsl نصب نشده, تجهیزات کمه و از کافو نوری ها دزدی هم شده
سلام ببخشید سرویس افزایش سرعت اسیاتک رو هنوز دارین ؟؟ قیمت vps ها چه قدر ه ؟نقل قول: