براى اندرويد و IOS بازم همون هات_اس_پات!نقل قول:
ولى براى iOS كرك شده نيست و لازمه براى تغيير كشور و سرعت بهتر اكانت پريميوم خريدارى كنيد!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
براى اندرويد و IOS بازم همون هات_اس_پات!نقل قول:
ولى براى iOS كرك شده نيست و لازمه براى تغيير كشور و سرعت بهتر اكانت پريميوم خريدارى كنيد!
برای اندروید آخرین نسخه گشتا_سب از ها_ت_اسپا__ت رو ریختم ولی فقط آمریکا داشت اونم سرعتش خیلی خیلی کم بود :n41:نقل قول:
بررسی مودم TD-LTE مبین نت مدل رومیزی AirMaster 3000M
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فاز نویسنده این مطلب چی بوده؟ :n02:نقل قول:
این که بررسی مودم نبود بررسی و مقایسه اینترنت مبین نت بود. یعنی کسی که تو سایت بزرگ و تخصصی تکنولوژی مثل دیـ_جیاتو مطلب مینویسه نباید ابتدایی ترین نکته تو سرعت اینترنت که همون مگابیت و مگابایت هست بدونه؟؟؟!
فقط تو یه چیز موندم چطوری همه جای شهر سرعت سرور داخلی و خارجی براش یکی بوده؟! اینو که دیگه همه میگن تفاوت داره برای منم تفاوت داره.
من به کلیات نقدش کاری ندارم . زحمت کشیدن نقد خوبی هستنقل قول:
ولی توی نکات منفی نوشته
"تنها یک مدل مودم رومیزی و عدم امکان انتخاب مدل های جیبی"
مگه TD-LTE با مودم جیبی هم داریم؟
بعد مگه نمیگفتن سرعت زیر 20 نصب نمیکنیم ایشون سرعتش 15 بوده چرا نصب کردن براش پس
نویسنده مطلب خودش موذم را جابجا کرده و احتمالا از ابتدا هم خودش نصب کردهنقل قول:
نا سلامتی میخواسته نقد و بررسی کنه
کسی تست کرده ببینه سرعتش چقدره؟
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
خوب آره ولی تو هیچ جا بیشتر از 15 نبود . بازم واسم عجیب بود همین :n01:نقل قول:
ادیت : البته الان که دوباره دیدم 19.5 تو یوسف آباد
در کل نقد جالبی بود و نکات خوبی رو اشاره کرده بود
تشکر میکنم
الان شما و دوستان دیگه که مودم رو دارید سرعت همیشه بالای 20 هست ؟ مخصوصا ساعت 10 تا 12 شبنقل قول:
اگر اینجور باشه خیلی خوبه.
من 90% استفادم سایتهای داخلی هست. میخوام ببینم میتونم همیشه روی سرعت 20 حساب کنم ؟
یه سوال دیگه که دارم شبانه سرعتش ثابت هست حالا 95% اوقات. چون دانلود شبانه هم برای من خیلی مهم هست. البته از سایتهای داخلی بیشتر دانلود میکنم.
یعنی میشه شبی 10 گیگ دانلود کرد ؟
من تاحالا با داخلی مشکلی پیدا نکردم و همیشه بالای 15-20 بودهنقل قول:
خارجی هم دوستان راه کشف کردن با هات اسپات ظاهرا زیاد میشه . سرعت شبانه از 2 به بعد هم من هرموقع تست کردم دقیقا همون 450-500 بوده چون دقیقا از ساعت 2 لیمیت میشه.
در کل من راضیم . بعضی اوقات مشکل پینگ و سرعت داشته ولی در مقایسه با سرویس های دیگه ای که داشتم . حالا چه adsl و ... این از همه کمتر مشکل داشته.
سلام.نقل قول:
سرعت 20 خوب هم نیست ...
اینجا هستن کسایی که همون 40 رو راحت دارن .
منهای 10 شب به بعد میشه تضمین کرد 20 رو بگیری . البته واقعا ضمانتی در کار نیست شلوغ میشه پهنای باند کم میارن و ...
شب هم نمیشه گفت فیکس 4 مگ و بهت میده نوسان داره .باید چندتا دانلود همزمان بذاری ولی به هر ترتیب 10 گیگ و نمیتونی بگیری . بین 6 تا 8 گیگ حساب کن .
البته با توجه به اینکه حجم شبانه شون ماهی 1000 گیگه ، امیدوارم بزودی این 4 مگ شبانه رو حداقل دوبرابر کنن . چون کل یک ماه رو هم دانلود کنی به یک سوم این عدد نمیرسه . مگر اینکه قصد تمسخر مردم و داشته باشن ...
اون عدد فقط برای بازاریابیه. قصد تمسخر ندارن و قرارم نیست شما اون مقدارو پر کنی.نقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
.نقل قول:
اگه میخای جواب بدی منطقی صحبت کن ...
شما گویا با بازاریابی آشنایی نداری و منطق شگردهای بازاریابی هم برای شما قابل درک نیست. شما به دانلود کردنت برسی راحت تری.نقل قول:
در ضمن ما کلمه ای در فارسی با املای "میخای" نداریم.
.نقل قول:
نه منطقی دیدیم نه ادب .
من به همچین بحثی ادامه نمیدم ...
سلام
یکی از دوستان گفته بودن که شبا از ساعت 2 به بعد سرعت رو محدود میکنن روی 450تا 500
آیا این واقعیت داره که محدود میکنن
مرسی
بله. نصفه شبا سرعت میشه ۱ تا ۴ مگابیت که میشه حداکثر حدود ۵۰۰ کیلوبایت در ثانیه.نقل قول:
این که اصلا خوب نیست من میخواستم بگیرم ولی با این وضعیت منصرف شدمنقل قول:
دوست عزیز مودم مبین نت فقط سیمکارت خودشونو ساپورت میکنه آیا میشه ایرانسل گذاشت و استفاده کرد
سرعت نصفه شب کمه ولی حجمش تقریبا نامحدوده.نقل قول:
مودم متاسفانه فقط سیم کارت خودشو ساپورت میکنه.
شما حالت خوبه؟ اصلا معنی اینترنت ملی تو ایران رو میدونی یعنی چی؟ یعنی کره شمالینقل قول:
اینجا ایرانه نه استرالیا یا... امثال شماها 38ساله که مردم رو فریب دادند که رای بدند
من پیشنهاد میکنم بیشتر در مورد اینترنت ملی مطالعه کنید و به حرف افراد ناآگاه بسنده نکنید. نگرانی یا ترس شما از اینترنت ملی به دلیل اطلاعات کم شماست. طبق تحقیقات روانشناسی، اصولا ترس از ناآگاهی سرچشمه میگیره.نقل قول:
در مورد کره شمالی هم مطالعه ای داشته باشید بد نیست.
یک سوال مهم :
مودم های مبین نت قابلیت روتر هم دارند ؟
توی حالت معمولی روتر هستند - قابلیت Bridge رو هم دارند
وای پسر این طرح 100 گیگ 70 تومنش عالیه ولی شک ندارم حذفش میکنن نامردا
فعلا که فعاله استفاده کن حالشو ببرنقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
چرا نفوس بد ميزنيد [emoji52]
ايشالا كه هميشه هست اين طرح بهترشم مياد تازه...[emoji4]
شبانه هم قراره سرعتش به جاى ١-٤ بشه ٨-١٦ [emoji7][emoji7][emoji7](البته همه ى اينا افكار مثبتى بود كه ميتونستم بيان كنم[emoji23])
از كجا ميدونينقل قول:
سلام دوستان سوال اینکه سرعت با قند شکن روی موبایل خیلی افتضاح هست کسی چاره ای داره؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان سوال اینکه سرعت با قند شکن روی موبایل خیلی افتضاح هست کسی چاره ای داره؟
قندشکنتو عوض کننقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
شما فقط در نظر داشته باشید الان داره گیگی 700 تومن میفروشه و تازه سود هم میکنه.دیگه ببینید adsl که 3500 میفروشه چه خبره. البته این نکته هم هست که مبین نت برای خودش دیتا سنتر داره و این خیلی از هزینه هاش کم میکنه.
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
طرح سه ماهه ۳۰۰ گیگش ارزونتر در میاد. میشه ماهی ۵۸ تومن.نقل قول:
فایده نداره 10 مورد تست کردم کلا با سرور خارجی به درد نمی خوره
اول شما تشریف ببر درباره اینترنت آسیاتک که حامی شماره یک اینترنت ملی هست تحقیق بکن بعد بیا اینجا نظر بدهنقل قول:
ملاک سرعت اینترنت اون شرکت دانلود از سایت میهن دانلوده و سرعت از سایتهای خارجی معادل 56k
منم دیگه حوصله بحث با امثال شماها رو ندارم گند زدید به این مملکت رفت پی کارش
اتفاقا شما با اون جناحی که خیلی شاکی هستی ازش و فکر و ذهنتو مشغول خودش کرده فرق چندانی نداری. واکنش هم شما و هم اون جناح در مقابل حرف منطقی برچسب زدنه.نقل قول:
دانلود همین الان مبین نت سرور انگلیس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز راهکار شما تو سرور های خارجیه چی بوده با این سرعت؟؟
دوستان نحوه تست و راه اندازی مبین نت چجوریه که میگن حتما باید بیان حضوری؟ قراره بیان تو خونه چیزی نصب کنن یا از بیرون فقط سیگنال رو چک می کنن؟
به من اپراتور مبین نت گفت با مودم رو ۹۰ ت برمیدارن و باید ۱۳۸ت بدم
فرستاده شده از SM-G920Fِ من با Tapatalk
هیچی میاد در محل اول با مودم تست خودشون سیگنال و سرعت یه چک میکنه اگه هم خودشون هم شما رضایت داشتید کارت میکشید یه مودم براتون باز میکنه سیم کارت میندازه و اینترنت شما فعال میشه.
آخه به خاطر کار من صبح ها خونه نیستم و اونم گفت عصرها نمیتونه بیاد و اگه تست رو بیرون خونه انجام میدن من میتونم از نگهبان ساختمون بخوام برام بگیردش و گرنه نمیتونم تحویل بگیرمنقل قول:
فرستاده شده از SM-G920Fِ من با Tapatalk