پچ نصب کردم اما تغییری نکردنقل قول:
فایل دیتای اصلی دقیقا تو چه مسیری بریزیم؟ مسیر بازی من تو پوشه استیم هست اونجا بریزیم؟
Printable View
پچ نصب کردم اما تغییری نکردنقل قول:
فایل دیتای اصلی دقیقا تو چه مسیری بریزیم؟ مسیر بازی من تو پوشه استیم هست اونجا بریزیم؟
اول بايد محتويات پوشه ديتاي بازي اصلي رو كپي كنيد تو پوشه ديتاي دمو بازي تو همون پوشه استيم بعد اين پچ رو تو پوشه دمو بازي نصب كنيد و بعد اون ايكون انلاكري كه خودش تو پوشه بازي ايجاد ميكنه رو اجرا كن بعد بازي رو از استيم اجرا كن و لذت ببر .نقل قول:
خودم تست كردم و به خوبي اجرا و بازي كردم .
خدایی بازی عالی شده ، دیگه هشتاد نود تومن برای یه سال پولی نیست که بازیو نمیخرین
انلاینش عالیه ، اوائل سرورها مشکل داشتن ولی چند روزه مشکل لگ رفع شده.به نسبت ۱۶ خیلی بهتر شده.بکش زیرش و اون باگهای توپ پشت دفاع و عمقی که همه به مهاجم میرسید برطرف شده.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
من خودم در این زمینه اطلاعی ندارم اما برای شما از یکی از دوستان حرفه ای در این زمینه پرسیدم که اینطور جواب دادند :نقل قول:
نقل قول:
رشد بازیکن ها بستگی به سن و استعداد و عملکردشون تو هر بازی داره .مثل کریر فیفا هم بله میشه بازیکن ستاره ساخت .بازیکن بازنشسته میشه با سن کم بر میکرده به مستر لیگ و با اورال خیلی پایین تر بر میگرده خیلی خیلی پایین تر .
در ضمن بازیکنی که هم یه باره میره تو اوج با توجه به عملکرد عالیش تو مسابقات یه باره اون نشانه فلش که رنگ های متفاوتی پیدا میکنه اون نشانه یه باره میبینی به صورت قرم میشه که هی به صورت چشمک زن میشه و تو این حالت بازیکن خیلی داره سیر صعودی طی میکنه و تو دوران اوجش هستش و قدرتش خیلی زیاد میشه البته باید تو مسابقات عملکرد خوبی هم داشته باشه تا این چشمک زن قرمز از بین نره .البته بعد مدتی این چشم زن به هر حال از بین میره و دیگه شورش در نمیاد و بازیکن نجومی همش قوی نمیشه .
این پچ مربوط به دمو آیا مستر لیگ و bal رو باز میکنه؟
سلام
نصب کردم و بدرستی کار کرد
خیلی خوبه هم نقل و انتقالات و هم تیمهای برتر اومده و ....
حالا میمونه گزارش
بازی بدون گزارشگر بیروح میشه
امید هست بزودی اینم بیاد
من گزارش انگلیسیو دانلود و کپی کردم ولی نیاورد
در نسخه دمو غیر فعال شده و باید کرکی چیزی براش بیاد
خواهش میکنم دوست عزیز . شما لطف دارین . :n16::n11:نقل قول:
سلام
این روش که شرح دادین چند تا سوال داشتم :
1 - هم نسخه دمو و هم نسخه اصلی رو باید داشته باشیم ؟ ( برای پوشه های Data )
2- من هر دو نسخه رو از پی سی دانلود گرفتم. آیا باید هر دو رو نصب کنم ؟
3- بازی رو حتما باید با برنامه استیم اجرا کنیم ؟ بدون استیم نمیشه ؟
4- در این روش هم اتصال به اینترنت لازمه یا خیر ؟
کاش یکی بیاد و در سطح پیش دبستانی توضیح بده که چه فایل هایی رو باید دانلود کنیم و پس از اون چه عملیاتی روی فایل ها انجام بدیم
ممنون
1 - بلهنقل قول:
2 - بله هردو رو باید نصب کنی چون پوشه data از نسخه اصی رو لازم داری
3 - بله حتما باید با استیم اجرا کنید
4 - بله اینترنت لازم هست برای کانکت شدن به استیم
پوشه data نسخه اصلی رو بجای data نسخه دمو جایگزین کنید و بعد این پچ رو توی مسیر دمو ( همون Steam\steamapps\common\Pro Evolution Soccer 2017 Demo ) نصب کنید .
خب حالا اول باید PES 2017 eXtreme Patch.exe رو اجرا کنید و درحالی که پنجره ش باز هست برید از طریق استیم بازی رو هم اجرا کنید . تموم :n39:
بهترین آپشن فایل برای ps4 چیه؟
ممنون از محسن جان
حالا یک سوال : من استیم رو روی درایو سی نصب کردم. اما میخوام 2017 ( اصلی و دمو ) رو توی یک درایو دیگه نصب کنم. چجوری پچ روی توی مسیر نصب شده بازی در استیم نصب کنم ؟ آیا خود به خود اون مسیر توی ایجاد میشه ؟ چون بازی در درایو دیگری نصب شده
دوستانی که خبر دارن لطفا پاسخ بدین. برای دانلود بازی فقط منتظر همین پاسخ هستم چون فقط همین دو مورده که ارزش دانلود میدهنقل قول:
ممنون
یعنی نمیشه آفلاین بازیش کرد؟ حتی اگه نسخه اصلی رو خریداری کنیم؟
دوستان فایل دیتا بازی بصورت جدا برای دانلود نیست،تا از طریق اون دمو رو بتوننیم با همه تیم ها بازی کنیم؟
bal رو بله ولی مستر لیگ باز میکنه ولی بعد از انتخاب مربی وقتی میخوای بره تو بازی کرش میکنهنقل قول:
دمو باید توی پوشه steamapps و همون درایو سی نصب شده باشه تا steam بتونه اجراش کنه و همینطور فایلهای data نسخه اصلی در همین مسیر بجای فایلهای data نسخه دمو کپی بشن .نقل قول:
اگه نمیخوای توی درایو سی باشن فکر کنم تنها راه این هست که steam رو حذف کنی و توی درایوی دیگه دوباره نصبش کنی .:n01:
شما برای اجرای بازی نیاز به ستیم دارید که باید آنلاین باشید تا بتونید برید داخل بازی که البته نت هم وصل باشه چیزی از حجم کم نمیکنه .نقل قول:
منظور چیه بصورت جدا ؟! اگه منظور شما اینه که فایل های پوشه Data بازی رو به صورت جداگانه برا دانلود بزارن نه اونطور چیزی نیست .نقل قول:
منظورت پوشه Data س ؟ نمیدونم واسه چی میخوای پوشه به این سنگینی رو ولی در کل فقط یه راه داره که تراوش ذهنی خودم بوده ! برو تورنت PES2017 Unlocked رو که خود skidrow گذاشته پیدا کن و با utorrent فقط این پوشه (یا هر فایلی از این پوشه که احتیاج داری) رو tick بزن .نقل قول:
تو نسخه های قبل گاهی پیش میومد فایل اصلی Pes2017.exe خراب میشد یا مشکل پیدا میکرد یا با کرک overwrite میشد ، تنها راه اسون و دم دستی واسه پیدا کردن فایل مادر همین بود که بری صرفا این فایل رو تیک بزنی و 2 مگ دانلود کنی .
یادت باشه امسال تا دلت بخواد تورنت FAKE زیاده . مطئمن شو بعد دانلود کن ....
(شانس بیاری تورنت به صورت اکسترکت شده و unpacked باشه . اخه گاهی چیزی که تو فایل تورنته یه فایل فشرده س! ولی در کل بگردی unpacked مطمئن هم هست)
دوستان من می خواستم با 2 تا از دوستانم که در شهرهای دیگه هستند فوتبال بازی کنم
آیا می تونم با خرید یک پلی استیشن 4 داشتن اینترنتی با پینگ حدود 200 با اونها بازی کنم؟
منظورم اینه که مثلا سه نفر هستیم یا 4 نفر بتونیم با هم جام بزنیم و ...؟
سلام
بازیو رو یه سیستم دیگه نصب میکنم موقع اجرا ارور زیر را میده
pro evolution soccer 2017 has stopped working
این ارور از چی میتونه باشه؟
البته سیستم ضعیفه ولی فکر نکنم از اون باشه
اخرین نسخه درایور گرافیک را هم نصب کردم
احتمالا فایلهای رجیستری ویندوزت مشکل دارن پیشنهاد میشه برنامه JetClean رو نصب و اجرا کنید .نقل قول:
نقل قول:اخه ویندوزو تازه نصب کرده ام بعید میدونم اشکال از رجیستری باشهنقل قول:
به هر حال باشه نصب میکنم
اشکال از ویندوز بودنقل قول:
یه 64 بیتی نصب کردم درست شد
جالبه هیچ جا اشاره نشده بود به این موضوع
سلام دوستان
برا بازی انلاین نباید پچ نصب کرده باشیم ؟ چون هر نفر ممکنه یه پچ نصب کرده باشه و از لحاظ نقل و انتقالات و قدرتها و ... متفاوت باشه بعد مشکلی پیش نمیاد ؟
یه مشکلی که من تو این چند سال داشتم هنوز هم برطرف نکردم . اینه که نمی تونم ضربه سر اول رو من بزنم . همیشه حریف میاد می زنه . مثلا تو کرنرها یا سانترها از جناحین که برای مهاجمین می فرستن، من بلد نیستم جوری مدافع رو تنظیم کنم که ضربه سر اول رو بزنن . همیشه اونا می زنن به طرف دروازه . یا مثلا دروازه بان من می خواد تو÷ رو بکشه وسط زمین ، مدافع یا هافبک حریف همیشه ضربه سر اول رو می زنه
دوستان اگه تکنیک بلد باید چه دکمه هایی رو بزنم که ضربه سر اول مال من باشه
در آنلاین تیم ها بصورت پیش فرض هستند .نقل قول:
خب برای اینکه همیشه تو نبرد هوایی موفق باشی و توپ رو بگیری شدنی نیست اما خب تو PES همیشه برای تصاحب توپ دکمه ضربدر رو نگه میداریم حالا میخواد تو نبرد هوایی باشه یا تو نبرد روی زمین برای گرفتن توپ که باید ضربدر رو نگه داری .اینکه دروازه بان شما توپ رو میزنه و همیشه تو نبرد هوایی تیم حریف اول ضربه سر رو میزنه هم منظقی نیست ! در مورد اینکه مدافعین رو هم کنترل کنی تا توپ رو بزنن و دورش کنن ! شاید شما بازیکن رو انتخاب (Select) نمیکنی و این خودش خیلی مهمه .!نقل قول:
ما ندارها منتظریم قیمت سریال بازی به زیر 100 تومن برسه ببینیم چه خاکی میتوان بر سر ریخت .:n02:
ماامیدمون.به.کرک.بازیهنقل قول:
هنوز کرک نیامده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من بی اطلاعم
اره هنوز نیومده و ادامه دارد این ماجرانقل قول:
نمیاد بخریدش خلاص کنید خودتون رو :n39:نقل قول:
راستی سایت pes-patch یه پست گذاشته و گفته که اسم و شماره بعد از نفر قبلی و ایمیلتون رو وارد کنید ، فردا یه شماره راندم انتخاب میکنه یه cd key بهش میده :n36: نمیدونم سرکاریه یا راسته ... 10 ساعت دیگه هم بیشتر وقت نداره ضرر نداره اسمتون رو بنویسید شاید فرجی شه :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بخریم میشه آفلاین بازیش کرد؟نقل قول:
با این اینترنت گرون و حجمی که تو ایران هست و پینگ افتضاح امیدی ندارم بتونم این نسخه رو بازی کنم.
واقعیه به نظرت ؟ یا همینطوری یه اسم سوری رو انتخاب می کنننقل قول:
خب همه دوست دارن بخرن بازی رو اما جیب ما اونقدرها نداره :n01:نقل قول:
بله آفلاین که میشه راحت بازی کرد .نقل قول:
شما فقط برای اجرای بازی نیاز به نت دارین حتی بعد اجرای بازی نت رو قطع کنید . نت و پینگ هم برای اجرای بازی بصورت آفلاین مهم نیست مگر بخواید آنلاین بازی کنید .
آره واقعی هستش و از بین اسامی انتخاب میکنه و در صورت برنده شدن به ایمیلی که وارد کردی پیام میفرسته .نقل قول:
واقعا کرکی واسه این بازی نیومده؟:n04:
اون کرک cpy چی هست؟همه سایت ها حتی سایت های ایرانی گذاشتنش
اون از بازی های انحصاری برای کنسول ها اینم از کرک سفت و سخت برای بازی های پی سی یعنی دیگه باید با بازی های پی سی خداحافظی کرد:n28:
عزیز این بازی قفل دنوو داره , مثل نسخه های قبلیش نیست که قفل آشغال داشته باشه و 1روزه کرکش کنن...نقل قول:
بلاخره باید مقداری صبر کرد, البته منظورم از مقداری, ماه ها صبر هست :n02:...
گيمر هاي گرامي توجه فرمايد پس بازان گرامي توجه فرمايد پس 2017 بازي عزيز ما آزاد شد خخ ببخشيد كرك شد :n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Pro Evolution Soccer 2017 PC-CPY|کرک نهایی و کاملا سالم Pro.Evolution.Soccer.2017-CPY اضافه شد|لینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=========================================CPY Release (نسخه 16زبانه، دارای آپدیت v1.01.0 بازی)[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود Pro.Evolution.Soccer.2017-CPY به صورت پارت های 2گیگابایتی:
دانلود پارت ۱ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود پارت ۲ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود پارت ۳ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود پارت ۴ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود پارت ۵ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود پارت ۶ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كرك هم شخصا امتحان كردم و بازي اجرا شد بدون مشكل :n19:
به جاي نقطه چين ها دانلود ها بزنيد .. منبع سايت دانلود ها
ای عاشقان ای عاشقان ، PES را چراغانی کنید
ای بازیخورا، pes را گلبارانی کنید
گروه cpy من بگشوده در کرک این بازی اش
تا سر کشم من جرعه ای از سانتر و پنالتی اش