سیستم تولز - پس وردنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
گوشی و دانگل E8372 رو کنار هم گذاشتم و همزمان دارم به dBm هر دو نگاه می کنم . جالب اینجاست که گوشی همیشه چندین شماره dBm رو کمتر نشون می ده .!
برای نمونه گوشی عدد 89- dBm رو نشون میده و دانگل E8372 عدد 95- dBm رو نشون میده ! :n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی برنامه ای میشناسه که واسه مودم archer mr200 هم این مقادیرو نشون بده؟نقل قول:
ی پریز تایمر دار بخر زیجیتابش حدود ۴۵ تا ۵۰ انالوگش ۲۵. به نظر من که دیجیتال دارم انالوگش بهتره .سر ساعت برنامه بهش بده ی روشن خاموش کنه
Send from Tapatalk
اینو با کی بودی خخخنقل قول:
اومدم مودم رو ببرم تو فضای بازتر و خلوت تر یه کابل 3 متری افزایش طول USB 2.0 خریدم و تست کردم که دیدم جواب نمیده ! اون آیکون که موقع وصل شدن مودم تو Taskbar میاد هی میرفت و میومد ! اینطور که مشخص هستش طول کابل 3 متر بدون تقویت باعث افت جریان میشه (اصطلاح علمی و درستش رو نمی دونم ) . خودم فکر این رو نمی کردم که 3 متر افزایش مشکلی داشته باشه و راحت جواب میده اما نشد . حالا باید برم یه کابل USB3.0 با پاور بخرم تا ببینم چی میشه .:n01:
کابل من 20متری بدون تقویت خیلی حوب جواب میده. کابل احتمالا کیفیت نداره یا مشکل داره. عکسشم تو پست ها باید باشهنقل قول:
نمیدونم والا شاید کابل مورد داره .نقل قول:
کابل که گرفتی USB3.0 هستش ؟! بدون پاور چطور ممکنه 20 متر جواب بده ؟! مارکش چیه ؟! دانگل که داری مدلش چیه ؟!
همین الان ایرانسل من زدم طرح 3 ساعته فعال بشه تا اخرین مرحله میره اما از شارژ چیزی کم نمی کنه و طرح هم فعال نمی شه ! برای شما چطوره ؟!
سلام من هم این مودم روخریدم دقیقا همین مشکل شما رو دارم البته فقط با ایرانسل تست کردم جای که هستیم 4 g هستش و روی دستگاه ۴ تا انت داره با ۴جی ولی سرعت متغیره مثلا با idm دانلود کردم بالای ۴ مگ بودش در ثانیه ولی ده دقیقه بعدش میشد ۲۰۰ تا ۵۰۰ کیلو بایت پینگ هم هی بالا پایین میشه ؟؟؟نقل قول:
شما تونستی این مشکل رو حل کنی
مشکل من به این شکل بود که وقتی از همراه اول و ایرانسل استفاده میکردم پینگ بشدت بالا و سرعت هم پایین بود مثلا پینگ با تهران 500 میلی ثانیه بود و سرعت هم 512 کیلو بیت نشون میداد در صورتی که در همون لحظه با مودم دیگه پینگ 50 میلی ثانیه و سرعت هم بالای 10 مگ بودنقل قول:
من خیلی با تنظیمات مودم بازی کردم و انواع مختلف پروفایل تست زدم ولی نتیجه نگرفتم تا اینکه بعد از گذشت 3-2 روز وقتی دوباره با همراه اول تست کردم دیدم مشکل کلا رفع شده :n13::n38:
در بحث آنتن دهی هم آره خیلی خوب عمل میکنه و فکر نکنم فعلا مودمی وجود داشته باشه که بتونه بهتر از mr200 آنتن بده
کسی نمیدونه قضیه چیه ؟!نقل قول:
ببین این برنامه ای که شما داری برای مقدار سیگنال مودم 8372 نگاه میکنی در اصل برای 3372 طراحی شده تازه تو اندروید 6 هم کار نمی کنهنقل قول:
من با همین مودم از گوشی بیشتر سرعت دانلود دارم
گوشی واسه دانلود نیست. پدر خود گوشی و باطری در میاد. نمی ارزه واسه دانلود از گوشی استفاده کردنقل قول:
Send from Tapatalk
چه ربطی به حرف من داشت ؟! :n13::n38:نقل قول:
با كابل وصل باشه بد نيست
ولي واي فاي يكم مشكل داغ هم ميكنه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
توی مودم ار اس اس ای 71 هست توی گوشی چنده؟نقل قول:
مقداری جا به جا کن
نقل قول نوشته شده توسط ebrhm41 مشاهده تاپيک
با سلام
چطور رمز ورود به تنظیمات روتر 3220را از admin به چیز دیگر می توان تغییر داد؟توی تنظیمات چیزی پیدا نکردم. با تشکر
مگه میشه چیزی نباشه تو تنظیماتش ؟!
خوب پیدا نکردم شما که می دونین راهنمایی کنین!ممنون
من ص قبل جواب شما رو دادم، دنبال چی هستید؟نقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
امروز دیگه مودم گرفتم.دوتا انتن 4G داره من اومدم کابل 5 متری گرفتم که یه انتنش ببرم بالای بام چونکه سیگنال فورجی داخل خونه ضعیف است. بنظر دوستان بهتر میشه یا تغییری ایجاد نمیکنه یا مشکل ساز میشه.ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
Sent from my SM-G900FD using Tapatalk
سلام دوستان
من اخیرا مودم MR3220 رو تهیه کردم ولی با وجود اینکه دانگل DWM 156 در لیست مودم های Compatible هست و مودم رو در حالت identified نشون میده ولی به اینترنت وصل نمیشه. من تنظیمات apn رو هم RighTel و Dial Number رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * گذاشتم ولی مشکل همچنان پابرجا است، بنظرتون 3220، دانگل رو نمیشناسه یا مشکل از تنظیماته؟ اگر با مودم مشکل داره پیشنهادتون خرید چه مدل دانگل هستش که با 3220 مچ باشن؟
ممنونم.
کسانی که تا حالا مودم نگرفتن بهتره مدتی دست نگه دارن
چون دیگه حتمی شده که اینترنت موبایل مخصوصا ایرانسل میخواد گرون بشه باید ببینید چقدر تعرفه بالا میره چون ارزش نداره 200 تا 450 مودم بخری بعد ببینی دیگه نمی صرفه
RSSI رو تو گوشی از کجا نگاه گنم ؟!نقل قول:
شما اینو از کجا میگید؟ اخه من شنیدم اواسط اردیبهشت می خواد اینترنت ارزون ( جون عمشون) بشه ولی این رو هم باید توجه کرد که هرچی اعلام بشه داره ارزون میشه یعنی 100 درصد بی برو برگرد رد خور نداره و هزار درصد می خواد گرون میشه کلا. ایران کاراش ورای دنیاست هییییینقل قول:
مشخص نمیکنه . چه گرون بشه یا ارزوننقل قول:
ولی عقل سلیم میگه این مودم های گرون رو که لاک اپراتور خاصی هست رو نگیرید .
کشورهای دیگه گوشی با سیم کارت 40 درصد ارزون تر میدند . اینجا مودم رو 100 تومن گرون تر میدند با لاک اپراتور مثل مودم های همراه اول و ایرانسل
اشاره کردم که ایران کاراش ورای دنیاست ایران کلا مخالفه تو هیچ چیزی موافق نیستنقل قول:
سلام
پس این احتمال رو میدید که طرحهای ساعتی ، ایرانسل برداشته بشن ؟
سپاس
میشه به روتر 3220 ;کابل 5 متری usb زد و دانگل 3372 را به سر دیگر زد و از آن بعنوان آنتن استفاده کرد؟با تشکر
سلام
من نزدیک به 20 صفحه برگشتم به عقب و همش رو تا این صفحه خوندم.
یه سری سوال برام پیش اومد.
1) شماها چرا دانگل رو به مودم تون وصل میکنید ؟؟
2) خود دانگل به تنهایی مگه پاسخگو نیست مثلا همین 3372 ؟؟
3) آنلاک کردن یعنی اینکه بشه مودم یه اپرانور رو برای سیمکارت اپراتور دیگه استفاده کرد ؟؟
4) صفحه 60 بود که یه نفر با مودم زایکسل ، و یه سری کارها که کرده بود که نفهمیدم ، چی بودش ، در سه ساعت ، بین 40 گیگ تا 50 گیگ دانلود کردند ، چه طوری ؟؟
5) نظرتون در مورد 3372 چی هست ؟؟
6) الان متوسط دانلود برای همین طرح 3 ساعته ، توی مشهد چقدر هست ؟؟
سپاس:n40:
سلامنقل قول:
1-خوب چرا دانگل رو به مودم وصل میکنیم. واسه این که مودم این قابلیت رو داره . خوب دانگل بدون وای فای به ی کام وصل میشه ،میزنیمش به مودم یا روتور مثلا 3020 تا اینترنت رو که معمولا از adsl هم پرسرعتره رو شبکه وای فای خونگیمون شیییر کنیم. همین. اگه دانگل وای فای دار باشه این کارو نمیکنیم.
2- مودم 3372 یکی از قویترین مودم های موجوده. من همه نوع مودم دارم یا قابلیت تستش برام فراهم بوده. نوع وای فای دار اونم 8372 دست کمی از اون نداره.
3-انلاک کردن همونه که گفتی
4-بله با 3372 و باند 4G میشه با این طرح حتی تا 100 گیگ در ی شب دانلود کرد. البته نه همه جا بستگی به دکل و غیره داره. من معمولاحدود 70 گیگ با ی بسته سه ساعته شبانه و دو تا یک ساعته شبانه یعنی 2 تا هشت صبح رکورد 72 گیگ رو دارم
5-شک نکن بخرش. از راستین بازار/2 سیم فورجی و 10 گیگ هدیه هم سه ماهه روشه. خواستی هم مودم وای فای دارشو بخر که 8372 . 3372 رو اگه گرفتی باید انلاک کنی که سادس ولی دومی انلاکه
6-از مشهددی ها بپرس ولی حدود 25 تا 40 گیگ
من گاهی 10 متریشو میزنم. پاور دارم نیست. ولی خوبه. به انتن عمل کردنش فکر نکردم. البته سیگنال بهتر میشه. خیلی هم بهتر. نمیدونم به خاطر سیمه یا این گذاشتمش بیرون پنجره:n31:نقل قول:
سلامنقل قول:
حیفم اومد که فقط یه تشکر تنها ، زیر کامنتتون داشته باشم.
خیلی خیلی ممنون از اطلاعات ارزشمندتون. / انشاالله در تمام زمینه های خوب زندگیتون رکورد دار باشید.
سپاس:n40:
سرعت در مناطق مختلف شهر فرق میکنه .نقل قول:
من 4G با 3 خط از 5 خط آنتن ، بسته سه ساعتی میانگین GB 30 دانلود می کنم .
مودم همراه اول e5573 انلاک میشه ؟؟ اگر جواب مثبت است چطور باید این کارو انجام بدم ؟؟؟
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
روشی وجود داره بشه rssi دقیق در مودم 3372 مشاهده کرد؟
اگر آپديت كنيد ميادنقل قول:
برای من لاک هست میشه اپدیت کرد؟ firmware چه نسخه ای؟نقل قول:
با خود مودم میزنه up to date
Sent from my D6503 using Tapatalk
آپدیت firmware دانگل E3372 به 22.300نقل قول:
بین rscp و rssi کدام روی کیفیت سرعت تاثیر بیشتری داره؟نقل قول:
Sent from my D6503 using Tapatalk
من مودم زیاد انلاک کردم ولی اینو هنوز نتونستم. اگه چیزی فهمیدی بهم بگونقل قول: