اصلاح میکنم فلش 32 رو قبول نمیکنه باید 64 باشه
Printable View
اصلاح میکنم فلش 32 رو قبول نمیکنه باید 64 باشه
یعنی واقعا هیچ راه رسمی و درست و حسابی واسه ضبط وجود نداره؟
Sent from my SM-N915F using Tapatalk
راه دیگه نداره کشور رو نیوزیلند انتخاب کن یک فلش 64 یا هارد بزن به usb2 تموم راه سختی نیست که !نقل قول:
چرا سونی این قابلیت رو فقط برای کشور نیوزلند فعال کرده؟نقل قول:
دوستان من Developer option رو فعال کردم؛ حالا چیجوری میتونم غیر فعالش کنم؟
Setting رو clear data کردم ولی بازم منوی دولوپر فعاله...
دوستان از وقتی که سینمای خانگی سامسونگ رو از طریق HDMI ARC به این تلویزیون وصل کردم دیگه کلید Home کنترل کار نمیکنه!! حتی وقتی سینما خانگی رو جدا هم میکنم بازم این کلید کار نمیکنه... مشکل از کجاست به نظر شما؟
دوستان سری w800cجای خودشان را به سریX8000D دادند در مورد این سری نظر بدهید
سری x و w کاملا از هم جدا هستن و بازارهای متفاوتی رو نشونه گرفتن؛ پس قطعا جایگزینی وجود نداره...نقل قول:
ظاهرا پنلهای این سری IPS هست که کنتراست پایینتری داره.مثل اینکه مدل بالاتر الزاما کیفیت بهتر نیست.
همینطوره اکثر 4k های سونی تو کیفیت تصویر به سری w800 نمیرسن همیشه مدل بالاتر و گرونتر دلیل بهتر بودن نیست
سلام
کسی نیست جواب بده
میخوام بدونم در صورت قطع شدن برق وسط آپدیت راهی هست که بشه درستش کرد؟؟
آخه تلویزیون من از بانه هست گارانتی گفته در صورت خرابی قبول نمیکنه
ممنون میشم جواب بدین
مدل تلویزیون 43W805C هست نسخه نرم افزار هم PKG2.343.0010EUA هستنقل قول:
الان وسط آپدیت تلویزیون خاموش شده یا هنوز اقدام به آپدیت نکردید؟نقل قول:
سلام عزیزان . کسی در مورد تنظیمات ر س ی و ر w805c می تونه راهنمایی کنه .انتخاب جهت ها غیر فعاله . لطفا اگر کسی می تونه راهنمایی کنه
سلام دوستان
یه سوال چه مدل سینمای خانگی به مدل w800c وصل کنم بهتره ؟ ( کمک از تجربه دوستان )
از دوستان کسی تجربه ای از X8000D داره؟
مدل x8500 c بسیار عالیه مدل D جدیدتره ولی امتیازات کمتری از C گرفتهنقل قول:
دلیل این امتیازات کمتر اینه که پارسال مورد بررسی قرار گرفته و امتیازات داده شده مربوط به فضای رقابتی پارسال بوده.نقل قول:
قطعا مدل D از مدل C بهتر هست، ولی شاید بشه گفت از گردونه رقابت یکم عقب تره نسبت به مدل سال گذشته.
دوستان، من دو روز درگیر مشکل عجیبی با این تلویزیون بودم که متاسفانه هیچ جا(چه سایت های داخلی و چه خارجی) راه حلی برای رفع این مشکل پیدا نکردم تا اینکه خودم تونستم حلش کنم...
اینجا مطرح میکنم شاید به دردتون بخوره.
متاسفانه تلویزیون های سونی با اتصال سینماهای خانگی برندهایی غیر سونی مشکل دارن. مشکل من این بود که وقتی سینمای خانگی سامسونگم رو بهش وصل کردم، منوی Home تلویزیون از کار افتاد و هیچ جوری نمی شد بهش دسترسی پیدا کرد. حتی وقتی که سینمای خانگی رو جدا هم می کنید، باز هم منوی Home کار نمیکنه و شما مجبور هستید که Factory reset انجام بدید.
برای اتصال سینماهای خانگی برندهایی غیر از سونی به تلویزیون های اندروید سونی، مراحل زیر رو دنبال کنید:
1- اگر قبلا سینمای خانگی رو وصل کردید و منوی home از کار افتاده،ابتدا سینمای خانگی رو از تلویزیون جدا کنید و سپس یک لانچر مثل Go launcher یا HALauncher نصب کنید و از طریق اونها به منوی Settings تلویزیون دسترسی پیدا کنید. حالا تلویزیون رو Factory reset کنید.
2- بعد از اینکه تلویزیون به تنظیمات اولیه برگشت، به مسیر زیر در تنظیمات تلویزیون برید:
Settings>External inputs>Bravia Sync Settings>Device control Keys>None.
3- حالا سینمای خانگیتون رو با یک کابل استاندارد که از ARC پشتیبانی میکنه به پورت HDMI/ARC تلویزیون وصل کنید!
در سایت RTINGS سایز43 این سری به عنوان بهترین 43 اینچ 2016 انتخاب شده است
سلامنقل قول:
نه هنوز آپدیت نکردم، واسه این می پرسم چون میترسم یهو وسط اپدیت برق قطع شه بعدش دیگه کاری از دستم بر نیاد واسه درست کردنش
اخه تلویزیون خونست اگه خراب شه دهنم سرویسه
ممنون از شما
تو این سایت امتیا quality picture این tvنقل قول:
7/5 اومده یعنی از w800 که 8 شده کیفیت تصویرش کمتره؟!
X8000D از RTINGS.COM در مجموع نمره 7.6 گرفته است وW800 نمره 7
دوستان امتیازهایی که سایت Rtings میده رو فقط باید با مدل های همون سال مقایسه کنید. چون معیارش هر سال تغییر میکنه.
مهمتر از همه واقعا مدلهایی که تو بازار امریکا ارائه میشه همونیه که تو بازار ایران وجود داره؟و واقعا rtings.com معتبرترین سایت تو این زمینه در جهانه؟ البته به نظر میاد معتبرترینه چون نتایج تستهاش همه با عدد و رقمه در حالیکه تو سایتهای دیگه مثلا cnet اینطوری نیست.و نتایج کلی بیان میشه.
سلامنقل قول:
عمده ترین علت امتیاز پایین تر سری D اینه که این سری بر خلاف سری سال قبل از پنل IPS استفاده کرده که نتیجه ش اینه که عمق رنگ مشکی پایینی داره(مثلا تو یک اتاق کم نور یا تاریک مشکی به رنگ خاکستری دیده میشه) و از اون مهمتر کنتراست پایینی داره
تو همون سایت این موضوع کاملا بررسی کرده و نشون داده
سلام
من مدل 50W808C دارم وقتی دکمه ظبط را میزنم هشدار برای آپدیت میاد میخوام بدونم کسی از دوستان آپدیت کرده،وچه تغییراتی کرده در ضمن کانال ها بعد مرتب کردن دوباره جاشون عوض میشه در کل تلویزیون خوبیه از نظر امکانات. مال من رو زده ساخت اسلواکی ولی آداپتور زده ساخت چین
دوستان من یه جایی تو سایت سونی خوندم که دو سه ماه دیگه یه آپدیت میاد و قابلیت ضبط کانال ها رو به همه تلویزیون های اندرویدش اضافه میکنه...
سلام
کسی میدونه چطوری میشه شورت کات برنامه های نصبی را تو صفحه اصلی انداخت .
متاسفانه راهی وجود نداره.نقل قول:
مگه اینکه یک لانچر دیگه نصب کنید. مثل HALauncher
سلام. دوتا سوال دارم :
1- دوستا با چه گیم پدی تونستن بازی کنن؟ بجز دسته ps
2- کسی امتحان کرده ببینه گیم پد usb رو این tv جواب میده یا نه؟
سلام
میشه یکی بگه اگه وسط آپدیت برق قطع شه ، چیکار میشه کرد؟؟
راه حلی داره ،آخه تلوزیزیون من از بانه هست گارانتی قبول نمیکنه
مدل تلویزیون من 43w805c هست
ممنون میشم کمک کنین.
الان وسط آپدیت تلویزیون خاموش شده یا هنوز اقدام به آپدیت نکردیدنقل قول:
کسی نبود ؟؟؟نقل قول:
نه هنوز آپدیت نکرمنقل قول:
چون گارانتی نداره میترسم دیگه تلویزیون قابل استفاده نباشه اگه وسط آپدیت مشکلی پیش بیاد
من تست نکردم، ولی چون اندرویدش 5 هست، احتمالا جواب میده.نقل قول:
من هر جوی استیک usb رو روی گوشی های اندروید مختلف تست کردم و جواب دادن...
سلام دوستان چند وقتي بود تو تاپيكها براي خريد lcd در حال جستجو بودم بين w800c , uh850 , js7980 و بيشتر نظرات دوستان را خوندم از اول سوني بخاطر بروز نبودن توي واچ ليستم نبود ولي با صحبتهاي دوستان اونم آوردم توي ليست.تا اينكه ديشب رفتم حضوري تصاوير را ببينم
w800c اصلا انتظاراتم را براورده نكرد حيف پول كه براش بدين طرف تو مغازه يك فيلم hd گذاشته بود مدام تصوير مات ميشد و دوباره اصلاح ميشد فقط اون فيلم تبليغي خودشونو خوب نشون ميداد.2 تا مغازه ديگه هم رفتم جالبي نبود تازه w805c را 100 تومان ارزونتر ميداد ميگفت چون چينيه.؟!
uh850 هم بد نبود ولي نه به نسبت تعريفهايي كه ازش شنيده بودم يك مدلuf7700 داشت كه3d نبود ولي هم كيفيت تصويرش خيلي بهتر بود هم سرعتش خودشم براي ديدن فوتبال و فيلم اين مدل را پيشنهاد داد از lg.
Js7980 و بيشتر سامسونگها عجب كيفيت تصويري داشتن سرعت بالا هاش كه براي فوتبال خيلي خوب بودن مثل همون lg7700.
كلا فاصله سوني يك سال قبل با اين 2تا برند كره اي خيلي بود.حتي تو 4k هاش مثل .55x8500
مواردی که شما دیدید قطعا پنل های تقلبی داشتن. خود فروشنده هم که بهتون گفته چینیه!!! در حالی که باید ساخت مالزی باشه! این مدل اصلا ساخت چین نداره! مگه اینکه تقلبی باشه...نقل قول:
از طرفی من توی مغازه این مدل هارو کنار هم به صورت روشن دیدم، سونی یک سر و گردن تصویرش بهتر بود. اینکه تصویر مات بشه و دوباره خوب بشه اصلا با عقل جور در نمیاد!!!!
از طرفی سیستم عامل اندروید این تلویزیون واقعا یک مزیت معرکه و فوق العاده هست که شخصا با هیچ چیزی عوضش نمی کنم... مثلا به سادگی با نرم افزار ADM فیلم های مورد علاقه ام رو در ساعات دانلود شبانه اینترنتم(بین ساعت 2 تا 8 صبح) دانلود میکنم(حتی وقتی تلویزیون خاموشه بازم دانلود انجام میشه!)
و کلی مزیت دیگه.
از کیفیت تصویرش هم خیلی راضی هستم و نظراتی که شما دادید رو اصلا تایید نمی کنم.
اوني كه اون داشت اصلي w800cبود خودش ميگفت من w805c را پيشنهاد نميكنم ولي اگه بخواي ميارم. بخاطر گيرندش و چيني بودنش. حالا اين مشاهدات من بود به خود فروشنده هم گفتم گفت همه ميان اينجا تست رنگ مشكي ميگيرن ميگن چه خوبه و ميخرن.ولي همون فيلمه توي صحنه هاي تاريكش چيزي قابل مشاهده نبود.
سلام
تکرار مات شدن تصویر میتونه به خاطر کنتراست خودکار باشه که قابل تنظیمه و یا به علت خرابی .من خودم 50w800c رو دارم تا حالا یک بارم اینطوری نشده.
منظور از سرعت بالا چیه؟سونی سرعت چیش کمتر بود.نقل قول:
Js7980 و بيشتر سامسونگها عجب كيفيت تصويري داشتن سرعت بالا هاش كه براي فوتبال خيلي خوب بودن