یه مانیتور سی آر تیه خوب؟
Printable View
یه مانیتور سی آر تیه خوب؟
من می خوام یه مانیتور سی آر تی بگیرم.
تو مانیتورهای ال جی بهترین و مناسبترین مانیتور با وضوح بالا( 1680*1050 ) و هرتز بالا چه مانیتوریه؟
و می خواستم ببینم مانیتوری با ورودی دی وی آی نیز داریم چون کارت گرافیک من 8600 جی تی است که دو خروجی دی وی آی داره.
لطفا راهنمایی کنید.
این رزولیشنی که شما گفتی واید هستنقل قول:
crt زیاد تنوع نداره. مدلای زیادی تو بازار نیبستن. lg t 730 pu مناسبه
پرت انالوگ رو با تبدیل میتونی به dvi نبدیل کنی
مانیتور من کم کم داره سیاه میشه! یه مانیتور هم قبلا داشتم که همینطور شد و مجبور شدم اونو بدم تعمیرگاه و بعد بفروشم الآن هم این یکی همون طور شده به نظر شما مال چیه؟ :41:
ببخشيد اگه ميشه قيمت و رزوليشن استانداردو هرتز و مشخصات اين 730 پي يو رو بگيد؟نقل قول:
در ضمن من تبديلو دارم -ميخواستم بدونم مانيتوري هست كه مستقيم وروديه دي وي آي داشته باشه؟
راستي مانيتور 19 اينچ داريم؟و آيا براي گيم بهتر نيست اگر هست يه مدل معرفي كنيد!
و اف 900پي چطوره؟
با تشكر.
1600x1200 @85 hertsنقل قول:
قیمت 130 تومن
19 اینچم نیست قبلا LG F900P بود .
مانیتور CET نداریک که DVI پرت باشه
ممنوننقل قول:
و f900 pفلترون هست ولی t730 pu فلترون ای زد Flatron-ez هست آیا از لحاظ کیفیت تی 730 پی یو بهتر است از اف900 پی ؟
چون دیگر مشخصه ها همچون رزولیشن و هرتز و ... اف900 پی برتر از تی 730 پی یو است!
دوست عزیز سری لبخند LG دیگه توسط مادیران تولید نمیشهنقل قول:
من الان خودم F700P دارم . خیلی مانیتور خوبیه . به هیچ وجه T730 PU در حد اون سری لبخند یا همون F700P_F900
نیست.
یعنی کیفیت اف900 یا700 پی از ف730 پی بهتره؟نقل قول:
از لحاظ رزولیشن و فرکانس موافقم چون اف900 19 اینچ هستش ولی تو کیفیت فکر نکنم چون فلترون ای زد تو ال جی جدیده و فکر کنم کیفیتش بهتر باشه
من شنیدم شفافیت تو ای زد بیشتر است و واضحتره!:20:
با نظر شما مخالفم!نقل قول:
به نظر من الان CRT خوب اصلا تو بازار نیست.
من اف 700 رو الان میتونم بگیرم و تو کامپیوتری ها هست ولی اف900 یه چیز دیگس و اگه اف 900 پیدا کنم میگیرمش ولی وقتی به فروشنده گفتم گفت مگه 900 هم اومده !!نقل قول:
و شما میگی الان بین اف700 و تی 730 پی یو کدومو بگیرم ؟
واگه اف900پیدا کنم 100%میگیرمش چون 19 اینچ هستش!
F700p مگه دست دوم پیدا کنی. که باید اطمینانی باشه. ریسکه خریدش. ولی اگه تمیز باشه 100 به 730 ترجیحش میدم.نقل قول:
سلام دوستان | من یه راهنمایی میخواستم .
می خوام یه مانیتور Crt بخرم که شرایط زیر رو داشته باشن :
1.کارکن باشه (یعنی یه جورایی تراکتور باشه و زیباییش واسم مهم نیست)
2. 85 هرتز به بالا رو خوب جواب بده .(تا خیلی زیاد کور نشم)
3. 17 اینچ و مسطح باشه . هر چی ارزونتر بهتر.
لطفا دوستانی که وارد هستن یه دو سه تا مدل پیشنهاد بدن لطفا .
متشکرم :20:.
عزیز جای سوال شما اینجاسنقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=127299&page=317
دوستان مانیوتور من
Lg-f700p می باشد.
جدیدا وقتی سیستم روشن می کنم.
تا یک دقیقه شاید 30 ثانیه
خطوطی میره و میاد
اعصابم خورد شده
وضع مالی هم خرابه :41:
از کجا می تونه باشه؟
نبود؟????????????/
با سلام خدمت شما عزيزان
من حدود يك سال است كه از مانيتور مدلT730PU استفاده ميكنم
مشكل من از اونجا شروع شد كه بعد از 5 ماه كاركرد ، در وسط لامپ تصوير نقطه اي مشكي ظاهر شد كه مربوط به سوخته شدن پيكسل نبود چون در هنگام خاموش بودن مانيتور چيز سفيد رنگي ديده نميشد
اينجانب با مراجعه به نمايندگي اين شركت لامپ تصوير مانيتور را عوض كردن
ولي بعد از تحويل ، مشاهده كردم همان نقطه العان در بالاي تصوير ودرقسمت انتهايي سمت چپ قرار دارد
مي خواستم بدونم اين لكه سياه براي چيست
چون حتي بعد از عوض كردن لامپ تصوير هنوز باقي بود ودر جاي ديگري قرار دارد
مانيتور من تا 4 ماه ديگر گارانتي دارد
لطفا لطف كنيد وجواب سوال من را بدهيد كه آيا بايد دوباره به نماييندگي مراجعه كنم
با تشكر از شما
با سلام خدمت دوستان ...
آقا من یک مانیتور ال سی دی سامسونگ دارم که یک پیکسلش سوخته ...می خواستم بدونم آیا این پیکسل سوخته قابل تعمیر هستش یا نه ؟؟؟
ممنون
نه برای پیکسل سوخته گارانتی سام سرویس 3 یا 4 تا رو شامل گارانتی میکنه.نقل قول:
قبلا یک توضیح درباره مشکلات پیکسلها داده بودم:نقل قول:
حالا این پیکسلی که می گید کدومش است؟نقل قول:
"پیکسل سوخته" یک واژه بازاری به حساب میاد! کلا پیکسها از سه Sub-Pixel درست می شوند که بسته به نوع مانیتور می تونند قرمز، آبی یا سبز باشند ( البته در استاندارد RGB وگرنه استانداردهای دیگه هم وجود داره ) حالا اگه مشکلی برای یک پیکسل پیش بیاد به یکی از سه نوع زیر تقسیم می شوند:
Hot Pixel: یعنی همیشه هر سه Sub-Pixel با تمام روشنایی ممکن کار می کنند و شما پیکسل رو سفید می بینید. اگه Background رو سیاه انتخاب کنید متوجه این پیکسلها می شید.
Dead Pixel: یعنی همیشه هر سه Sub-Pixel دائما خاموش هستند و شما پیکسل رو سیاه می بینید. اگه Background رو سفید انتخاب کنید متوجه این پیکسلها می شید.
Stuck Pixel: یعنی یک و دو تا از Sub-Pixel ها مشکل دائما روشن یا خاموش بودن رو دارند. شما این پیکسلها رو معمولا به رنگ آبی یا قرمز یا سبز می بینید یا رنگهایی بین این سه رنگ.
Stuck Pixel ها معمولا قابل ترمیم و درست شدن هستند. ( با ضربه زدن، ماساژ دادن یا با استفاده از بعضی نرم افزارها که به سرعت رنگ صفحه رو عوض می کنند. )
ولی Hot Pixel ها و Dead Pixel ها معمولا قابل درست شدن نیستند و اگه مانیتور شما چند Hot Pixel یا Dead Pixel داشته باشه گارانتی براتون تعویض می کنه.
به هر سه تاش توی ایران به عنوان پیکسل سوخته حساب میشه اگر هم فروشنده نفهمه باید بگی خرابه.همینو اگه 4 تا پیکسلش اینطور باشه باید گارانتی براش عوض کنه چون بالاخره پیکسل یا اجزای تشکیل دهنده اون توی یه حالت ثابت مونده.(خاموش, روشن)نقل قول:
این پیکسل من که سوخته سبز رنگ هستش ....گارانتی هم قبول نمی کنه ..می گه حداقل باید 4 تا باشه
یک دستمال پارچه ای روی مانیتور بگذار و با پشت یک خودکار بیک اون پیکسل رو فشار بده. (وقتی مانیتور روشنه)نقل قول:
احتمال داره درست بشه.
سلامنقل قول:
ا سلام خدمت شما عزيزان
من حدود يك سال است كه از مانيتور مدلt730pu استفاده ميكنم
مشكل من از اونجا شروع شد كه بعد از 5 ماه كاركرد ، در وسط لامپ تصوير نقطه اي مشكي ظاهر شد كه مربوط به سوخته شدن پيكسل نبود چون در هنگام خاموش بودن مانيتور چيز سفيد رنگي ديده نميشد
اينجانب با مراجعه به نمايندگي اين شركت لامپ تصوير مانيتور را عوض كردن
ولي بعد از تحويل ، مشاهده كردم همان نقطه العان در بالاي تصوير ودرقسمت انتهايي سمت چپ قرار دارد
مي خواستم بدونم اين لكه سياه براي چيست
چون حتي بعد از عوض كردن لامپ تصوير هنوز باقي بود ودر جاي ديگري قرار دارد
مانيتور من تا 4 ماه ديگر گارانتي دارد
لطفا لطف كنيد وجواب سوال من را بدهيد كه آيا بايد دوباره به نماييندگي مراجعه كنم
با تشكر از شما
به سوال من هم جواب بدين
براي من پيكسل سوز نيست
چون میگی یه جای دیگش قرار داره و مثل همونه احتمال داره لامپ رو برات عوض نکرده باشن...نقل قول:
سلام
یه مانیتور LG F700B دارم حدود 3 سال .
تا الان مشکلی نداشته (تعمیر و ...) ولی الان خیلی لرزش پیدا کرده. یعنی 85 Htz که میذارم مثل 70 Hrz مانیتور نو میمونه و اطراف صفحه هم لرزشش بیشتره.
میخواستم بدونم مشکلش چیه ؟؟؟ نکنه میخواد بسوزه ؟؟؟
با سلام
دوستان پنل c یا s بودن مانیتور های 1931 bw و cw سامسونگ را از کجا میشه متوجه شد ؟؟؟
نشونه ای یا چیزی داره ؟؟؟
قبلا پشت مانیتور می نوشت و جدیدا تنها راه چک کردن Part Number هست.نقل قول:
"تمام" 1931 هایی که در بازار هستند پنل S یا A نیستند.
سلام
این صدای باند مانیتورم در نمیاد چیکارش کنم؟
تشکر//
دوستان راهنمایی کنن!!!:18:چند وقتیی که ویندوز جدید Xp میریزم مانیتور Crt ابتدا در حداکثر رزولوشن 1280*1024 کار میکنه ولی پس از مدتی کیفیت تصویر پایین میاد ودر حالت حداکثر به رزولوشن به حدود2500*1500 میرسد!!!!:18:چه کار کنم به حالت قبلی برگرده:20:
خواهشا یه راهنمایی سرعتی بدید من خیلی کارم فوریه
میشه درایور مانیتور LG smartflat t710bh رو بذارین ممنون میشم.
من هم همین مشکلو با 700B رو سیستم یکی از دوستان داشتم و خیلی جالبه که بگم بعد کلی بالانس زدن رو سیستم متوجه شدم که مشکل از پاور بود البته اوایل مشکلی نداشته و جدیدن به این مشکل خورده بود به این دلیل که پاورش از این پاورهای معمولی بود که همراه کیس می دن. شما هم اگه یه پاور مرغوب برای تست می تونی پیدا کنی حتمن این امتحان رو بکننقل قول:
یه سوال از دوستان داشتم که : من قبلن مانیتور Crt داشتم ولی چون به خاطر مصرف زیاد چشم هامو اذیت می کرد عوضش کردم و Lcd گرفتم و حالا مثل قبل دردهای عصبی داخل چشمم احساس نمی کنم و دیگه سوزش چشم , ریزش اشک و ... ندارم ولی هنوز نور شدید مانیتور اذیتم می کنه که خوب با کم کردن گاما یه مقدار بهتر می شه ولی باز هم آزاردهندست.
دوستان اگر راه حل یا پیشنهادی دارن ما رو بی بهره نزارن
تکرار سوال=میشه درایور مانیتور Lg T710 Bh رو بذارین لطفا!
اگه باید تو تاپیک دیگه ای سوال کنم بگین
اگه تنظیمات رو اونطوری که میگی باهاش کار کردی و باز هم همونطوره(مثل 1931 ها که نورشون یکم غیر طبیعیه) تنها کاری که میتونید بکنید و ساده ست اینه که نور محیط مناسب باشه مثلا در شب در اتاق تاریک پشت مانیتور نباشید چون چشمهاتون به نور مانیتور خیره میشه و بیشتر اذیت میکنه.نقل قول:
یه سوال از دوستان داشتم که : من قبلن مانیتور Crt داشتم ولی چون به خاطر مصرف زیاد چشم هامو اذیت می کرد عوضش کردم و Lcd گرفتم و حالا مثل قبل دردهای عصبی داخل چشمم احساس نمی کنم و دیگه سوزش چشم , ریزش اشک و ... ندارم ولی هنوز نور شدید مانیتور اذیتم می کنه که خوب با کم کردن گاما یه مقدار بهتر می شه ولی باز هم آزاردهندست.
دوستان اگر راه حل یا پیشنهادی دارن ما رو بی بهره نزارن
دوست عزیز درایور این مانیتور به صورت رسمی نیست.کلا برای مانیتور های لامپی نصب درایور تاثیری نداره. میتونید همینطوری استفاده کنید...مخصوصا برای مانیتور های lg مثلا نرم افزار بهنما hz مانیتور رو بالا میبره که خودتون هم به راحتی میتونید اینکار رو بکنید و کاری نداره...نقل قول:
دوست عزیز شما لطفا اول دیوایس اسپیکر در کامپیورتان را ببرسی کرده و آنرا با جدیدترین درایور آپیدت کنید! و همچنین برای بهتر جواب گرفتن در تاپیکهای مربوط به بلندگو و سوال کنید! اینطوربی بهتر به جواب میرسید ! اون هم وقتی که جواب سرعتی میخواید!نقل قول:
سلام مانيتورم خيلي بي كيفيته . بايد چكار كنم ؟؟؟
اگر میشه خیلی واضحتر توضیح بدید ! چون واقعا تشخیص دادن مشکل مانیتورتان با توضیح شما بسیار کار مشکلی است! ولی اولین کاری که میکنید اینه که حتما درایور مربوطه را روی سیستم نصب کنید! وهمچنین درایور کارت گرافیک را و پیگیری کنید که مشکل دقیقا از کجاست ، از مانیتور یا از کارت گرافیک !؟نقل قول:
مرسی
بازی نصب کردم خوب بود ولی وقتی دارم متن میخونم مشکل داره یه جورایی مات میاره