سلام
دوستان متخصص نظرتون راجع به این تی وی چیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
دوستان متخصص نظرتون راجع به این تی وی چیه:
من انتخابم بین این دوتا مدل قطعی شده، دوستان بگید کدوم یکی بهتره؟؟ و قیمت هرکدوم الان چنده؟؟ ممنونم
این 48JU8890 یا 48JU7960 ؟؟ اگه دلیلشم بگید خیلی ممنونتون میشم
رفیق شما می خواید 5 میلیون بی زبان بدی یک تلویزیون چینی !!؟؟ من برای خرید ال جی کره ای با اون همه تائیدیه و جایزه معتبر از موسسات معتبر جهانی ، بازهم دو دلم که چرا سونی ژاپنی نخرم ؛ بازهم میل خودتونه ناراحت نشید چون نظر خواستید نظرم رو گفتمنقل قول:
این اولین تلویزیون شیائومی هست و امتحان خودش رو پس نداده .نقل قول:
5 میلیون رو بده سونی ، سامسونگ و یا الجی بخر . مطمئن .
دوست عزیز اونهایی که تو بانه tv میفروشن سود مناسبی میبرن و همچنین افرادی که قاچاق (!؟) میکنن به بانه هم سود مناسبی میبرن ، حالا شما حساب کن باز هم نزدیک به 1.200.000 تومن از نمایندگی ارزون تره !نقل قول:
حالا خودت حساب کن این نمایندگی روی هر تلوزیون چقدرررررررررر میخوره !!!
شرکت lg اینهمه نیروی کار ابزار و قطعات الکترونیک و .......... تا چیز هزینه میکنه و tv رو مثلا میده 2 تومن نمایندگی میفروشه 4 تومن ! یعنی هم اندازه اون کمپانی میخوره !! تازه از کمپانی tv هم پول و امتیاز میگیره .
این بدبختی فقط ما ایرانی هاست که از حقوق مصرف کننده هیچ دفاعی نمیشه و تعرفه های گمرگ و .... یکطرفه و به نفع سرمایه دار هست . فقط میشه گفت تف !
بودجه خیلی فاصله داره دوست عزیز اگه میخواین کم هزینه کنید هیچ اگه نه تا 5 میخوان من این تیوی هارو پیشنهاد میدمنقل قول:
4k
lg LED 3D TV ULTRA HD 4K 55UG870
lg LED 3D TV ULTRA HD 4K 55Uf950
SAMSUNG LED 3D TV 4K 55JU7000
PHILIPS 55PUS7150
با سلامنقل قول:
4k
philips 43 PUS7150نزدیک 3200 یا 3
sony 43W800C قیمت2400
من باز میگم 50 سونی بگیرین
دوست عزیز شیاِومی برند چینی هستش اما کیفیتش عالیه نسبت یه قیمت الانم یه تیوی مدل جدید زده اونجوریم نیست که شما میگین بده و فعلان الان مثلا 60 الترا میده 5 همونو برند دیگه بگیرین باید کمه کم 4 تومن یا 3 تومن بزارین روشنقل قول:
راجب ال جی که برند کره ای هم هست این حرفتون اشتباه که بده و ... درسته سونی بهتره اما نسبت یه قیمتش نه
دوست عزیز جنس بانه اروزونتره چون گارانتی نیست و وارداتی هستشو قاچاق اینا که توی ایرانه مونتاژ اینجان باید پول کارگر و پخشو مونتازو خدمات و ... حساب کنن که میشه این تفاوت قیمتا -من خودم به شخصهبدون گارانتی گرفتم چون بودجم اجازه با گارانتی نمیداد همنطور به نظرم بدون گارانتی بهترهنقل قول:
در مورد تیوی به نظر من تی وی با ر س ی و ر بیخیال شین جنس هایی که زاد هستو بگیرین کنارش یه ر س ی ور کامل که نهایتن 250 پولشو قابلیت بازگشایی کانال داره و ... بگیرین
تا 3 تومن نظر من اینه شما 4کی بیخیال شین و 50اینچ سونی بگیرین مدل w800c
با سلامنقل قول:
شیایومی برند چینی هستش اما با کیفیت و خلاق و پیشرو
قیمت تیوی هاش توی ایران بیشتر از خود شرکت هستش چون وارداتش کمه الانم مدل جدیدشو زده خوبه اما به نظر من برند هایی دیگه تهیه کنید که هم زیاد تره هم به مراتب بهتر
تا چقدر میخواین هزینه کنید و سایز؟
سلام و عرض تشکرنقل قول:
بین 4 تا 5 تومن
در خصوص شائومی هم بعرض برسانم که مهمترین چیزی که می تونه تو کیفیت برندهای سام و الجی و سونی نسبت به شیائومی تفاوت ایجاد کنه پنل تی وی هست تو سایر اجزای جانبی و تکنولوژی ها مربوطه هم فکر میکنم شیائومی بتونه از پس این برندها بر بیاد. پنل این تی وی ها هم طبق اظهار نظر رسمی شیائومی ، یا سامسونگ یا الجی هستند بسته به مدل. بنابراین فکر میکنم از نظر کیفیت بتونه به پای این برندها برسه ولی از نظر پشتیبانی و ... حق با شماست
دوست عزیز ممنون ازوقتی که برای راهنمایی میزاریدنقل قول:
فکر کنم تو قیمت منظورمو بد رسوندم من 5 میلیون هم میتونم هزینه کنم
اشتباه نکنم خود شما مدل 950 دارید من چون تا حالا اکثر لوازمم سونی بوده زیاد رو الجی شناخت کامل ندارم شما از کیفیت تصویر این تی وی نسبت به رقبا رضایت دارید بدون تعصب مورد خاصی در مورد این تی وی ندید چون من واقعیت دید چشم برام مهمتر تا اعداد و ارقامی که شرکتها اعلام میکنن
در اخر با توجه به جمیع جهات با بودجه 5 میلیون کدوم از تی وی هایی که خودتون گفتید ترجیح میدید ئ تر جیحا علت؟
و اینکه من مایلم جنسم ساخت یک کشور معتبر باشه و اصلا سامسونگ و الجی که ساخت ایران باشه طرفش نمیرم و نظرتون رو هم در مورد 55 اینچ سری x سونی میخوام بدونم
نظرتون ua50js7200k دربارش چیه؟حافظه داخلی دارد؟موس مجیک چی دارد؟
با uf850 از لحاظ امکانات فرقش چیه؟
سلام دوستان، من دیشب 3ساعت وقت گذاشتم و چند نمایندگی سامسونگ، الجی، سونی رو دیدم انصافا چند مدل سامسونگ و دو مدل الجی خیلی تصاویر خوبی داشتند، SUHD ها که واقعا تصایرشون متفاوت تر بود نمیشه با UHD یا FHD مقایسه کرد ولی خب قیمتاشون خیلی بیشتره... اما میخوام تجربه ای که دیشب داشتم رو اینجا مطرح کنم من تا دیشب نظرم روی sony w800c بود که خیلی ازش تعریف شنیدم و کیفیت تصویرش هم انصافا خیلی خوب بود، یا اگه الترا بگیرم مثلا 8890 یا 7960 انتخابام می بود، اما دیشب یکی از فروشگاه ها که هم سونی داشت هم توشیبا و هم فیلیپس برام یه تستی گذاشت که برام عجیب و البته بسیار کمک کننده بود، گفت من سونی هم دارم بخوای بهت میدم ببری (اتفاقا هر سه سایز سونی w800C رو روشن داشت، ولی گفت فیلیپس با اختلاف چشمگیری از سونی سرتر هست هم کیفیت و هم تصویر و رنگ و رفرش ریت... داشتم به حرفش فکر میکردم که گفت بیا تا چندتا مورد رو نشونت بدم، کنار سونی یه توشیبا بود که هردو یه فیلم رو پخش میکردند واقعا تفاوت تصاویر سونی w800C و توشیبا مدل سال 2014 زمین تا آسمون بود !!! گفتم خب شاید تنظیمات نور و رنگ و... باشه گفت بذار یه تست دیگه رو نشونت بدم! یه فیلم با تصویربرداری سریع گذاشت درحالی که سونی با کمی لگ و کندی (کاملا حس میشد ) داشت اجرا میکرد این توشیبا بسیار روان و نرم پخش میکرد، گفت این توشیبا رفرش ریت 200 داره ولی در اجرا چندبرابر سونی و الجی و سامسونگه... واقعا در عمل من تفاوت رو دیدم! بعد گفت حالا بهت میگم فیلیپس از این توشیبا هم بهتره!! فقط متاسفانه فیلیپس به یه پلیر دیگه ای وصل بود اونطرف سالن و نمیشد با توشیبا مقایسه کنمش... ولی بنظرم این فروشنده بسیار منصفانه راهنمایی میکرد گفت در نهایت هرکدوم رو خودت بخوای بهت میدم همه مدلی هم دارم و الان فقط راهنماییت کردم، انتخاب با خودت..
واقعا دیدم رو تغییر داد، دوستان کسی فیلیپس یا توشیبا داره؟؟ یا مدلهای عالی و با کیفیتی از این دو برند رو میشناسه معرفی کنه تا 50 اینچ باشه.
من امشبم میرم شاید بتونم جایی نمایندگی فیلیپس پیدا کنم تا از نزدیک تصاویرش رو ببینم.. کسی فروشگاهی با نمایندگی تلویزیون فیلیپس در تهران میشناسه معرفی کنه آدرس بده ممنون میشم
یک چند تا عکس از مقایسه میگرفتی . من فکر نکنم فیلیپس بتونه کیفیتی در حد سونی ارائه بده . حتی در حد سامسونگ .نقل قول:
چون همه چیز به رفرش ریت مربوط نمیشه .
سلام دوست عزیزم، بله منم قبول دارم که رفرش ریت همه چیز نیست ولی فکر نمیکنم فیلیپس از سامسونگ کمتر باشه یا حتی سونی w800c که از نزدیک خودم تفاوت تصویر و روانی فریم رو دیدم، من بارها شنیدم توی همین سایت و سایتهای دیگه که فیلیپس و پاناسونیک خیلی سرتر از سامسونگ و الجی و... هستند من حتی تلویزیون پاناسونیک 49cx700 رو دیدم خیلی عالی بود فیلیپس هم که تولید اروپاست و بازار مصرفش هم بیشتر در اروپاست نمیتونه کیفیت ساخت و کیفیت تصویر و تکنولوژیش کمتر از سونی و سامسونگ باشه دوست خوبم، خوشحال میشم عزیزان متخصص و صاحب نظر گروه بیشتر درباره این موضوع و مقایسه تلویزیون های فیلیپس و پاناسونیک بخصوص 49CX700 با سایر برندها و مدلها صحبت کنند و به ما کمک کنند، ممنوننقل قول:
سلام برای CX700 این تاپیک رو ببینید شاید کمکی به شما بکنه:نقل قول:
خیلی لینکتون خوب بود ممنونم دوست عزیزنقل قول:
دوستان میشه اینجا چند مدل عالی از توشیبا هم FHD و هم UHD سایز 42 تا 50 اینچ معرفی کنید ؟؟ اصلا درباره تلویزیون های توشیبا توی سایت چیزی ندیدم درحالی که جزء بهترینهاست. ممنون میشم
در حال حاظر بهترین تلویزیون توشیبا مدل زیر هست .نقل قول:
TOSHIBA 50L9450
نقل قول:
همه چیزش خوبه ولی رفرش ریتش رو چندتا سایت زده 50Hz :n37:
سلام دوستان وقت بخیر. خانواده تصمیم دارن تلویزیون بگیرن نظرشونم روی سونی هست... مدل 65x8500c رو کسی دیده؟ نظرتون چی هست در مورد این تلویزیون؟ کیفیتش نسبت به رقبای هم قیمتش چطور هست؟
این رو نگاهی بندازین:نقل قول:
سلام
تا سقف قیمت 2.500 و اندازه 42 تا 50 اینچ بهترین تلویزیونی که میشه خرید چه مدلی هست؟
آیا خرید تلویزیون بدون گارانتی از فروشگاه هایی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بقیه فروشگاه های گناوه و بانه مطمئن هست؟
کدام فروشگاه معتبره؟
توی بازار از تلویزیونهای Sony بدون گارانتی که ساخت مالزی هست خیلی بد میگن و ادعا میکنن
که ساخت چین هست و پیشنهاد خرید LG ساخت کره رو میدن. نظر شما در این باره چیه و آیا
خرید سونی بدون گارانتی مطمئن هست یا نه؟
و اینکه آیا تلویزیون های LG واقعاً ساخت کره هستند یا چین؟
میخوام که تلویزیون 120hz به بالا باشه، دارای WiFi و پورت Lan باشه و موارد معمول دیگه
مدلهایی که توی فروم دیگه بهم پیشنهاد کردن اینها بود:
LG 42LF65000GI Smart LED TV
Sony KDL-43W800C BRAVIA Series Smart LED TV
LG 43UF69000GI LED 4K UHD TV
LG LED 42LB65200 3D SMART TV
LG 42LB69000 SMART LED TV
نقل قول:نکته ای هم وجود داره . و اون این هست که سامسونگ به دلیل قابلیت های هوشمندی و ... امتیاز بالاتری گرفته .نقل قول:
شما یک نگاهی به کیفیت رنگ های سامسونگ و سونی بیاندازید . من که خودم رنگ ها رو در سونی بیشتر میپسندم . در سطح عمق رنگ مشکی سونی متعادل هست و سامسونگ تصویری کدر را ارائه کرده که باعث شده عمق رنگ مشکی بیشتر
به نظر بیاد . هوشمندی تلویزیون سامسونگ یک طرف و اندرویدی بودن تلویزیون سونی هم یک طرف . و نکته ای دیگه تلویزیون سونی ارتقای تصویر بسیار بهتری داره . یعنی برای شبکه های داخلی و ماهواره ای عملکرد بهتری داره .
در کل توصیه میشه اگه دنبال امکانات جانبی هستید و روی کیفیت تصویر زیاد حساس نیستید سامسونگ و اگر دنبال کیفیت تصویر هستید سونی .
سلامنقل قول:
اینجا را رو نگاهی بندازین نوشته 240 Hz واقعی و جای دیگه دیدم 800 hz اسمی
بله ال جی اکثرا پنل تی وی های مختلف میزنه میگم که کیفیت و اینا خوبه اما با توجه به شرایط و بقیه موارد به نظرم از برندهایی که یبشتر هستنو قیمتش نزدیک قیمت جهانیشونه تهیه کنید بهترهنقل قول:
بین 4و5 یک میلیون فاصلس هرچی گزینه های انتخابی از قبیل سایز و قیمت معلومتر باشه انتخاب مدل راحتره
خواهشنقل قول:
بله گفتین میتونید ولی من برای این گفتم که بودجه معلوم باشه چون انتخاب راحتره اگه میخواید نهایت هزینرو کنید اینجوری هم مدل بهتر هم انتخاب راحتری داریم
بله خود من 950 دارم اون موقع که خریدم با توجه به معیارهام بهتر بود برام الانم قیمتش نزدیکا 400 اینا اومده پایین مدل خوبیه
کیفیت تصوریش واقعا خوبه مخصوصا اگه فایلت 1080 باشه 4k که جای خود داره سرعت تیوی هم خوبه ساپورت از پخش فایل ها هرچی زدم پخش کرده صداشم خدایی عالیه
من خودم به شخصه خود سونی هم دوست دارم و کیفیتشم مطمیینن توی مدل های هم رده شاید بهتر باشه اما خوب قیمتش بالاتره
55PUS7150 این هم مدل خوبی میزنه تصویرشو ندیدم
ساخت ایران قیمتش بالاس مثلا 950 قیمت ایرانش 8300 هستش
سونی سری x عالیه خوبه مثلا مدل 8500 میشه با این مقایسه کرد اما خوب قیمتشو بینید یه چی حدود 6 تومن هستش 5800 اینا
مدل مناسبی هستشنقل قول:
ولی شما تا چثدر میخواین هزینه کنید و سایز 65 میخواید؟
سلام و تشکرنقل قول:
سایز 50(49) یا 55
4k
کیفیت تصویر مهمتر از اندازه
ترجیحا 3d
هوشمند(اندروید ...)
قیمت هم زیر 5 میلیون
سلامنقل قول:
تا 5تومن اینارو پیشنهاد میدم
lg LED 3D TV ULTRA HD 4K 55UG870
lg LED 3D TV ULTRA HD 4K 55Uf950
SAMSUNG LED 3D TV 4K 55JU7000
PHILIPS 55PUS7150
سلام
تا قیمت 2.500 و اندازه 42 تا 50 اینچ از برندهای با گارانتی و بدون گارانتی
در بازار چه مدلهایی را پیشنهاد میکنید.
کیفیت تصویر و Refresh rate بالا خیلی مهمه
هوشمند بودن و داشتن WiFi و پورت Lan و سایر موارد
اگه 3D باشه که دیگه چه بهتر اما زیاد مهم نیست
سلام بین
تلویزیون سه بعدی سونی سری w800C با صفحه 55 اینچ و
4K ال جی3بعدی سری UF850 با صفحه 55 اینچ
کدام بهتر است. تشکر
اگر استفاده شما شبکه هی داخلی و ماهواره های و فیلم های HD هست . کیفیت بیشتری را در تلویزیون Sony w800C خواهید داشت .نقل قول:
UF850 هم تی وی بسیار خوبی هستش و Upscale خوبی داره . از طرف دیگه هم تلویزیون سونی اندرویدی هست .
پیشنهاد من تلویزیون Sony W800 هست . (از نظر کیفیت تصویر در محتوای HD معمولی بسیار بالاتر از الجی هست .)
Samsung 48J6950نقل قول:
تلویزیون سه بعدی سونی سری w800C با صفحه 55 اینچ
عینک سه بعدی داخل کارتن نیست کسی قیمت آنرا میداند تشکر
سلام.تجربه خودم و آشناهامون را با تلویزیون ال ای دی سامسونگ بگم.حدودا یکسال میشه از تلویزیون سامسونگ مدل 48h6430 دارم استفاده میکنم چند ماه پیش لکه های سیاهی سمت راست پنل ظاهر شدن و همینطور توسعه پیدا کرد با تحویل تی وی به نمایندگی بعد از چندماه بعلت نبود قطعه (دراصل به علت نفهم بودن نمایندگی و نفهمیدن مشکل) تی وی را درست کردن اول فکر میکردن پنل مشکل دراه که بعدا گفتن ال ای دی بار مشکل داشته که با تعویض آن مشکل حل شد/متاسفانه این مشکل انگار تو سامسونگ همه گیره چون از آشناهامون هم که سامسونگ دارن بعضیاشون گفتن تا حالا سه بار بعلت سوختن و سیاه شدن بالا یا سمت راست پنل تی وی هاشون به نمایندگی رفته و دوباره بعد از چند وقت این مشکل بعلت کیفیت پایین و چینی بودن قطعات به گفته نمایندگی دوباره ظاهر میشه!
کتاسفانه این مشکل بعد از چندماه و آخرای گارانتی ظاهر میشه.
دوستان هدف از نوشتن این مطلب این بود گول ظاهر یا امکانات تی وی را نخورید و حتما برند معتبر را انتخاب کنید سونی واقعا حرف نداره یکی از آشناهامون چهار سال میشه سونی داره تا حالا آخ نگفته!
توصیه آخرم اینه به هیچ عنوان سمت سامسونگ نرید افتضاح شاید امکانات خوبی داشته باشه ولی اصل مهم کیفیته قطعاته که نداره!
ممنون از اطلاعات مفید شما، در مورد LG هم این مشکلات وجود داره؟نقل قول:
فیلیپس و شارپ و پاناسونیک چطور؟
سلامنقل قول:
برتری سونی نسبت به الجی پنل 120 در مقابل 100 هرتز وسیستم عامل اندریود
برتری الجی دربرابر سونی 4kبوددن دارا بودن عینک 3dدارا بودن کنترل اسمارت و سیستم صوتی بهتر
سلام و عرض تشکرنقل قول:
حضرتعالی اطلاع دارین تی وی های فیلیپس امکان تعمیر دارند تو ایران. قطعات و بخصوص پنل شون پیدا میشه تو بازار یا در صورت خرابی روی دست می مونه
ممنون