سلام
یه سوال ایا امکانش هست گوشی اپل با بلوتوث به اسپبکر لپ تاپ وصل کرد ؟
Printable View
سلام
یه سوال ایا امکانش هست گوشی اپل با بلوتوث به اسپبکر لپ تاپ وصل کرد ؟
درود،
ویندوز دیفندر رو چطور میشه برای همیشه خاموش کرد؟ هر بار که خاموش میکنم با یک ریستارت دوباره روشن میشه
مرسی
سلامنقل قول:
با استفاده از تنظیمات Group Policy می توانید به صورت دائمی Windows Defender را غیرفعال کنید.
این روش در ویندوز 10 نسخه Home قابل استفاده نیست.
در Run (کلید ویندوز در کیبورد + کلید R ) بنویسید gpedit.msc و اینتر را بزنید.
به مسیر زیر بروید :
1.Computer Configuration
2.Administrative Templates
3.Windows Component
4.Windows Defender
بر windows Defender کلیک کنید.در سمت راست پنجره بر Turn off Windows Defender دوبار کلیک کنید.در پنجره باز شده Enabled را انتخاب کنید و Apply و Ok.
روش دوم : با تغییر در تنظیمات رجیستری : Option two در لینک زیر :
روش سوم : با استفاده از نرم افزار :کد:http://www.tenforums.com/tutorials/5918-windows-defender-turn-off-windows-10-a.html
کد:http://winaero.com/blog/disable-or-enable-windows-defender-in-windows-10/
ببخشید چطور میتونم تمام فایل های dll و مانند اون که برای اجرای بازی ها و نرم افزارها لازم هست رو بگیرم ؟
خسته شدم هر بازی میخوایم دانلود کنم یک dll ناقصه :n21:
کلا همه ش رو میخوام دانلود کنم
سلام
این airplane چیه میاد ؟ برای شما هم هست ؟ مشکلی نیست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای منم میادنقل قول:
تا الانم مشکلی ایجاد نکرده
فعال کردنش باعث میشه که ارتباطاتی مثل بلوتوث و وایفای کاملا خاموش بشن
با سلام.اکانت اوت لوک رو وارد سیستم کردم ولی پسورد اکانتم پسورد سیستم شده.از طریق ران netplwiz هم تیک اون گزینه رو برداشتم. ولی هنوز مشکلم حل نشده.وقتی از حالت اسلیپ بالا میاد بازم پسورد میخواد.توی پاور آپشنمم گزینه ای به نام پسورد نداره.لطفا راهنمایی کنین.با تشکر.
سلامنقل قول:
از کدام نسخه ویندوز 10 استفاده می کنید؟
در Run کلمه Winver را بنویسید و اینتر را بزنید و چک کنید.
نسخه 1607 بیلد14393.222نقل قول:
Settings را اجرا کنید. (کلید ویندوز در کیبورد + کلید i )نقل قول:
به بخش Accounts بروید.
در تنظیمات Accounts از سمت چپ گزینه Sign -in options را بزنید.
در قسمت Require sign -in گزینه Never را انتخاب کنید.
با تغییر Power plan ها (مانند High perfomance ؛ Balanced و ....) در تنظیمات Power options این گزینه تغییر می کند. همچنین استفاده از گزینه Restore Default settings for this plan در تنظیمات power options گزینه Require Sign-in را به گزینه پیش فرض تغییر می دهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیار سپاسگذارم.جواب داد.ولی وقتی ساین اوت را میزنم بازم پسورد میخواد.
سلام.فکر کنم وقتی به اینترت وصل هستی دایرکت ایکس 12رو نصب کنی همه dll ها هم نصب بشه.نقل قول:
سلام
دوستان عزیز من تو ویندوز 8 وقتی که با موبایلم به لپ تاپ وصل میشدم با بلوتوث میتونستم تماس های تلفنی رو با همون لپ تاپ جواب بدم یا خودم تماس بگیرم ولی از وقتی که ویندوز 10 نصب کردم دیگه این قابلیته کلا ناپدید شده و فقط میتونم فایل جابجا کنم کسی میدونه که آیا تنظیمات خاصی داره؟ چیکار باید کنم؟؟؟ با تشکر
سلام دوستان .
من مدل لپ تاپم asus n501vw و همراهش ویندوز 10 نسخه ی home داشت.
متوجه شدم که بعد از turn off شدن صفحه، دوباره روشن نمیشه!!! با اینکه خود لپ تاپ همچنان روشنه ولی صفحه دوباره روشن نمیشه تا اینکه کلید پاور رو نگه دارم و خاموش و روشنش کنم .
راجب این مشکل چند جا سرچ کردم و فهمیدم باید درایور های کارت های گرافیک رو نصب کنم که هر دوش رو دانلود و نصب کردم ولی بازم مشکل برقراره. یه سری راه حل دیگه هم بود راجب trouble shoot کردن پاور که اونا هم نتیحه نداشت.
کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟ نگرانم مشکل سخت افزاری باشه
bios رو اپدیت کن
سوالتون قبلا در همین تاپیک بحث شده.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=702756&p=8882070&viewfull=1#post8882070
درود، کامپیوتر من نسبتا قدیمیه،یک سری درایورها را درست یا کلا نصب نکرده،باید چیکار کنم؟
دوم: پرینتر کانن lbp-810 دارم ولی درایور برا ویندوز 8 و 10 نداره،قدیمیه، چیکار کنم برا نصبش؟ تو تبلیغات ویندوز10 بود که همه درایوری را میشناسه و کامپاتیبله
بعید می دانم هنگام استفاده از اکانت مایکروسافت؛ پس از ساین اوت و یا lock بتوان درخواست رمز عبور را غیرفعال کرد.نقل قول:
اگر برای استفاده از Store یا سایر Appهای ویندوز 10 از اکانت مایکروسافت استفاده می کنید ؛ نیازی نیست اکانت ویندوز را از لوکال به مایکروسافت تغییر دهید و می توانید اکانت مایکروسافت را فقط برای استفاده Appها تنظیم کنید و همچنان از اکانت لوکال برای ویندوز استفاده کنید.
اکانت لوکال هم می تواند پسورد نداشته باشد .
چطوری میتونم اینکار رو بکنم.لطفا توضیح بدید.با تشکر.:n17:نقل قول:
دوستان براي ويندوز 10 فولدر لوكر سارگار وجود داره ؟
چند تا رو امتحان كردم ولي جواب نميده و قفل نميكنه درايو رو
داداچای عزیز میشه یکی بگه میشه آپدیدت های ویندزو 10 رو میشه افلاین گرفت یا نه ؟ یه آپدیتی به نام Feature update to Windows 10 Enterprise version 1607 منو کشته ؟ سرعت اینترنت منو گرفته کاملم نمیشه . یه روز از صبح تا شب گذاشتم تا 4/5 گیگ هم دانلود کرد ولی باز retry داد . بازم از صفر داره شروع میشه:n34: . کسی میتونه اینو بزارم ما آفلاین انجامش بدیم ؟ :n37:
نقل قول:
سلام دادا اگه مشکلی با تعویض ویندوز نداری از سایت سافت98 همین نسخه رو دانلود کن.بعد ویندوز رو عوض کن.
فرض کنیم اکانت فعلی ویندوز اکانت لوکال است. برای استفاده از برخی از Appها و Store باید یک ایمیل مربوط به مایکروسافت را به این برنامه هامعرفی کرد.(Sign-in)نقل قول:
برای مثال Store را اجرا می کنیم و بر آیکن مربوط به تغییر تنظیمات Store کلیک می کنیم.(در کنار باکس Search) و سپس گزینه Sign in را انتخاب می کنیم.در پنجره بعدی بر Microsoft Account کلیک می کنیم.
در پنجره بعدی آدرس ایمیل مربوط به اکانت مایکروسافت و رمز عبور مربوط به ایمیل را می نویسیم و Sign in را می زنیم.
در پنجره بعدی گزینه Sign in to just this app instead را انتخاب می کنیم. با این کار با اکانت مایکروسافت وارد برنامه Store می شویم و می توانیم اکانتی که با آن اکانت وارد برنامه Store شده ایم را ببینیم .اکانت ویندوز هم همچنان اکانت لوکال است.
نکته : اگر در مرحله پایانی تنظیمات (شماره 6 در عکس) در قسمت Current windows password رمز عبور فعلی ویندوز (اکانت لوکال) را بنویسیم و بر Next کلیک کنیم (یا اگر اکانت لوکال رمز عبور ندارد فقط بر Next کلیک کنیم) ؛ اکانت لوکال ویندوز هم به اکانت مایکروسافت تغییر خواهد کرد.
پس اگر می خواهیم فقط App مورد نظر با اکانت مایکروسافت Sign in شود و اکانت ویندوز همچنان اکانت لوکال باقی بماند بر Sign in to just this app instead کلیک می کنیم.
برای سایر App هایی که به ایمیل مایکروسافت برای اجرا نیاز دارند هم به همین صورت عمل می کنیم .(با توجه به نکته بالا)
اگر اکانت فعلی ویندوز اکانت مایکروسافت است ؛ با تبدیل اکانت مایکروسافت به اکانت Local ؛ همچنان Appها با استفاده از اکانت مایکروسافت به صورت Sign in باقی خواهند ماند.(اگر هم Sign out شده باشند ؛ با روش بالا مجددا Sign in را انجام می دهیم).
به آدرس Settings و سپس Accounts می رویم . در صورتی که اکانت فعلی ویندوز اکانت مایکروسافت باشد ؛گزینه Sign in with a local account instead قابل مشاهده است. بر آن کلیک می کنیم. در پنجره بعدی رمز عبور اکانت فعلی ویندوز که اکانت مایکروسافت است درخواست می شود ؛ آن را می نویسیم و Next را می زنیم.
در پنجره بعدی نام اکانت لوکال نمایش داده می شود ؛ اگر اکانت لوکال رمز عبور دارد ؛ رمز عبور را می نویسیم و اگر اکانت لوکال رمز عبور ندارد بدون تغییر ؛ Next را می زنیم.
در پنجره بعدی با کلیک بر Sign out and finish ؛ اکانت مایکروسافت Sign out شده و سپس می توانیم با اکانت لوکال وارد ویندوز شویم.
البته همان طور که قبلا گفته شد ؛ در خواست رمز عبور را پس از روشن شدن سیستم هنگام Shutdown ؛ Restart ؛ Sleep ؛ Hibernate می توان غیر فعال کرد.(اکانت مایکروسافت یا اکانت لوکال) .
ولی برای عدم درخواست رمز عبور پس از Sign out و یا Lock باید پسورد را حذف کرد و اکانت دارای رمز عبور نباشد .
حذف رمز عبور فقط برای اکانت Local امکان پذیر است و اکانت مایکروسافت همیشه دارای پسورد است.
سلام . من ویندوز 10 بیلد 14393 نسخه red stone رو نصب کردم . اما هر کار کردم سخت افزار صدا رو ویندوز نتونست بشناسه و صدا کلا قطعه . یه ضربدر قرمز هم روی آیکون صدا خورده شده . درایور کارت صوتی برای ویندوز 10 رو هم نصب کردم ولی نشد که نشد . باید چیکار کنم ؟؟؟
سلام دوستان
من دو روزی میشه که ویندوز 10 رو نصب کردم
اما مشکل اینه که اصلا آپدیت نمیشه
5 الی 6 ساعت گذاشتم همینطور بمونه ولی اصلا تکون نخورده و روی صفر درصد مونده
جالب اینجاست که حتی از اینترنت هم استفاده نمیکنه (چراغ های مودم خاموش روشن نمیشن)
اینترنتم هم مشکلی نداره
لطفا راهنمایی کنید ممنون
در start تایپ کنید Troubleshooting و انتخابش کنیدنقل قول:
پایین صفحه Fix problems with Windows Update رو انتخاب کنید
دکمه Advanced رو بزنید و Run as Administrator رو انتخاب کنید
next رو بزنید و بعد از طی مراحل گزینه apply this fix که احتمال زیاد ظاهر میشه رو بزنید، بعد از چند ثانیه نتیجه رو به شما میگه چه مشکلاتی حل شده و نشده
در اکثر موارد این برنامه مشکل رو پیدا میکنه و حل میکنه
اگر حل نشد همین مراحل رو با این برنامه انجام بدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنمایی تون ولی این کارا رو هم کردم ولی هنوز هم مشکل پابرجاستنقل قول:
روی آیکون Start کلیک راست کنید و Command Prompt (Admin) رو انتخاب کنیدنقل قول:
این 4 دستور رو به نوبت یکی یکی وارد کنید و صبر کنید هرکدوم کارش که انجام شد بعدی رو بزنید
بعدش ریستارت کنید و تست کنید
کد:net stop wuauserv
ren %SystemRoot%\SoftwareDistribution\Download DL.bak
ren %SystemRoot%\SoftwareDistribution\DataStore DS.bak
net start wuauserv
سلام.توی کنترل پنل hardware and sound رو انتخاب کن.بعد realtech hd رو بزن.در پنجره جدید قسمت بالا سمت راست روی device advance setting بزن و گزینه اول هر قسمت تیک دار باشن.بعد اوکی و یکم پایین تر روی عکس شبیه فولدر کلیک کن و هردو گزینه فعال باشه.بعد یکم پایینتر روی دایره سبز دابل کلیک کن و front speaker out فعال باشه و enable و اوکی.پایینتر دایره سبز روی headfone و enable و اوکی.نقل قول:
خدا خیرت بده.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان
من حدود دو ماه سرفیس پرو 4 گرفتم ولی واقعا با 10 مشکل دارم
الان میخوام این صفحه آزار دهنده لاگین که هر دفعه باید پسورد وارد کنم و غیر فعال کنم ولی نمیشه . تو نت سرچ کردم گفتن برو تیک ی قسمتی و بر دار که عکسش و ضمیمه کردم وقتی رفتم اونجا اصلا اون باکس اصلا تیک نداشت .
یک بار هم دیگه عکس دسکتاپ عوض نشد مجبور شدم ی اکانت دیگه بسازم و لاگین بشم الان ی شیر تو شیری شده که نگو
اکانتی که باهاش برای اولین بار لاگین شدم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود که تو تصویر ضمیمه مشاهده میشه . الان بگید باید چیکار کنم و کدوم اکانت و حذف کنم یا ادیت کنم یا اصلا برای برداشتن پسورد راه دیگه ای هست یا نه
من تو چند پست قبل خوندم گفتن اکانت لوکال درست کنید . اکانت لوکال هم درست کردم ولی چند تا اکانت قبلی که درست کردم وقتی دوباره سیستم روشن میشه میره رو اونا و پس ورد میخواد باید دستی برم رو اکانتی که لوکال شده و بهد رو sign in کلیک کنم بعد دیگه پسورد نمیخواد . فک کنم باید به نحوی بقسه اکانت هایی که ساختم و حذف کنمنقل قول:
سلامنقل قول:
اکانت فعلی ویندوز شما Local است یا Microsoft Account ؟ اکانتی که می خواهید از این به بعد بدون تایپ پسورد با ان یوزر وارد ویندوز شوید در عکسی که گذاشتید وجود دارد ؟
به صورت جداگانه یک اکانت لوکال مستقل ساختید یا اکانت مایکروسافت را به اکانت لوکال تبدیل کردید؟
با سلام خدمت همه دوستان
من به تازگی ویندوز 10 pro رو نصب کردم گاهی اوقات که سیستم رو روشن میکنم به صفحه خوش امد گویی میرسه صفحه سیاه میشه و باید یا سیستم رو دوباره راه اندازی کنم یا اینکه در حالت sleep بذارم و مجدد روشن کنم تا صفحه بیاد البته بعضی وقتها هم در حین کار کردن همینجور صفحه سیاه میشه
اگه دلیل این مشکل و راهکارشو لطف کنید بفرمایید ممنون میشم
باتشکر فراوان
- - - Updated - - -
با سلام خدمت همه دوستان
من به تازگی ویندوز 10 pro رو نصب کردم گاهی اوقات که سیستم رو روشن میکنم به صفحه خوش امد گویی میرسه صفحه سیاه میشه و باید یا سیستم رو دوباره راه اندازی کنم یا اینکه در حالت sleep بذارم و مجدد روشن کنم تا صفحه بیاد البته بعضی وقتها هم در حین کار کردن همینجور صفحه سیاه میشه
اگه دلیل این مشکل و راهکارشو لطف کنید بفرمایید ممنون میشم
باتشکر فراوان
سلام . منم ویندوز 10 نسخه ی pro رو نصب کردم و دقیقا مشکل شما رو دارم . تا به صفحه خوشامد گویی میرسه صفحه مانیتور کلا سیاه میشه و باید کامپیوتر رو از طریق دکمه ی روی کیس ریست کنم . کارت گرافیک رو آپدیت کردم . خود ویندوز رو هم آپدیت کردم . اما این مشکل رو نتوستم حل کنم . برای خودم هم سواله که چرا اینجوریه . اگه راه حلشو فهمیدی بگو منم درستش کنم .نقل قول:
دوستانی که برای حل این مشکا اطلاعی دارن لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
ممنون
- - - Updated - - -
ممنون
- - - Updated - - -
ممنون
- - - Updated - - -
ممنون
- - - Updated - - -
ممنون
سلام با عوض کرن ویندوز(10)ویندوز دیگه یکی از درایوها رو نمیشناسه و فقط باید فرمت بشه اما اطلاعات مهمی داره راه حل چیه؟
سلام ویندوز ۱۰ نصب کردم ولی یو ای بی ها کار نمبکنه وقسمت یونیورسال سریال باس کنتروارز در قسمت دیولیس منیجر کلا نداره چکار باید بکنم
شما اگر دی وی دی ویندوز یا usb اش را دارید به حالت repairیا troubleshooting بروید؛ شاید مشکل حل شد.
سلامنقل قول:
شما میتونید یک properties از درایو موردنظر در Disk management یگیرید؟