چطوری میشه توی سوپر گروه پیامهای دیگران رو پاک کنیم تا فضای گوشی خالی بشه؟
Printable View
چطوری میشه توی سوپر گروه پیامهای دیگران رو پاک کنیم تا فضای گوشی خالی بشه؟
این قابلیت توی سوپرگروه غیرفعاله...نقل قول:
دوستا توحه کنید :
تلگرام فضای ابری داره (Cloud) و تمامی مطالب و فیلم و عکس گروهها، کانال ها، چت های عادی روی گوشی شما ذخیره نمیشن! فقط و فقط در فضای ابری که مطمئن هم هست ذخیره میشن، بنابر این نگران پر شدن گوشیتون نباشین.
فقط در حالت سکرت چت هست که پیام ها و ... ذخیره شون به دست خودتونه!
درحالیکه واتس اپ روی حافظه ی داخلی گوشی تون فایلها و متن ها رو دخیره میکنه.
این از بزرگترین مزایای تلگرام هست در مقابل اپلیکیشن های دیگه
سلام دوست مننقل قول:
كش تلگرام بنده تا قبل از اينكه پاك كنم حدود ٣ گيگ شده بود
چه جوري مي فرمايين روي گوشي ذخيره نميشه
ورژن هاي جديد مشخص كرده كه هر كدام از چت ها و گروه ها دقيقا چقدر فضا روي گوشي اشغال كرده
علاوه بر گوشي بله روي فضاي ابري تلگرام هم ذخيره ميشه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD
دوست عزیز اون فایل ها، تصاویر، فیلم ها، اسناد، صوت ها و .... هست که خودتون از ارسالهای تلگرام ذخیره کردین!نقل قول:
مربوط به برنامه تلگرام نمیشه
شما احتمالا گالری تون پوشه تلگرامش پره، اون رو خالی کنین حل میشه
پ.ن: اگه پیامی که ازش فایلی دانلود کردین ( میتونه صوت یا تصویر یا ... باشه ) رو پاک نکرده باشین ( خود پیام رو منظورمه ) و حافظه داخلی شما فرمت هم بشه باز هم اون فایل روی سرورهای تلگرام هستش! مگه اینکه لینک باشه و پیوست نشده باشه به خود تلگرام
ولی واتس آپ: اگه فیلمی رو کسی براتون فرستاده باشه تا زمانی که دانلودش نکنین هستش ( به مدت محدود ) ولی از زمانی که دانلودش کردین از روی سرورهاشون پاک میشه و اگر هم فایلتون از رو حافظه گوشیتون پاک بشه، پیام میده که فایل یافت نشد....
دوست من سلام
بنده هيچي دانلود نكردم حتي يك فايل صوتي
تمام كش تلگرام مربوط به خود تلگرام ميشه
عرض كردم شما اگر ورژن جديد رو بريزين متوجه ميشين كه جريان چيه يعني از اول همينجوري بوده ولي قابل دسترس براي كاربر نبوده كه حالا شده
شما همون متن يا عكس رو نگاه هم كه بكنين او ذخيره ميشه تو كش و ميمونه تا اينكه خودتون حذف كنين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه کلا برای یه سریا حدودی میگه مثلا 6 ساعت پیش آنلاین بود ولی برای یه سریا دیگه دقیق مثلا 23:16نقل قول:
خودتون ببینین احتمالا برای شما هم همینطوره
یک سوال.از کجا میشه فهمید که کانال های تلگرام پر کاربر ایرانی کدومه ؟
اون کش نیست دوست عزیز ( تلگرام اصطلاحا ازش بعنوان کش نام برده )نقل قول:
این به فرض مثال "زندگی سلام" 141 مگابایتی که نوشته، یعنی از این کانال یا گروه، شما 140 مگابایت فیلم یا عکس یا هر فایل دیگه ای دیدین! و دیدن همانا و دخیره شدن روی حافظه ی گوشی تون و نمایش توی این قسمت همانا
منتها ممکنه شما آیفون دارین نتونین تصاویر یا فیلم ها یا هرچیزی که گرفتین توی گالری تون ببینین (مطمئن نیستم)، ولی این دلیل نمیشه که ذخیره نشده.
دوست من اون كش دقيقا هم كش اسمشم هم كشنقل قول:
شما اول ميگين ذخيره نميشه بعد ميگين ذخيره ميشه نميتونين ببينين
اونهايي كه ذخيره كردم خوب ذخيره ميشه ديگه قابل دسترسي
زندگي سلام هم دقيقا ١٤٠ مگا از فضاي گوشي رو اشغال كرده ولي از تو گالري دسترس نداريم
پس نتيجه ميگيريم هر چي در تلگرام ببينين داخل گوشي ذخيره ميشه درست
عکسهایی که لود میشن و فیلمهایی که دانلود می کنید میرن توی کش اونایی رو که می خواهید توی گالری ذخیره کنید بعدشم کش رو را پاک کنید البته اگر مشکل سرعت لود یا حافظه دارید
دقيقا دوست مننقل قول:
كش پر ميشه كم كم
ولي دوست من اومد تيتر زده كه
من تعجب كردم ولي درست همينه كه كش محل ذخيره و كم كم پر ميشهنقل قول:
برادران عزیز من
کش تو تلگرام = حافظه داخلی شما
اگه فایلی دیدین، فیلمی دیدین، صوتی شنیدین میره رو حافظه داخلی تون یا همون کش!
تا اینجاش اوکی!؟
حالا شما فایل هاتون رو تو گالری یا حافظه داخلی پاک کنید چون کماکان توی فضای ابری تلگرام اونها رو دارین و اونجا فضایی اشغال نمیکنن فقط نیاز به دانلود مجدد دارن ( که البته اگر دوباره دانلود کنین باز هم به فضای همین به اصطلاح کش یا حافظه داخلی اضافه میشه ) بنابر این نباید نگران پر شدن کش گوشی تلگرامتون بشین...
من فقط فایل هایی رو که نیاز دارم دانلود میکنم و همیشه کش تلگرامم حتی اگه 500 گیگ هم باشه برام مهم نیست! چرا؟
چون وقتی تلگرام رو حذف کردی و دوباره نصب کردی تمام اون ها رو دوباره داری و میتونی ازشون استفاده کنی (دانلود)
یعنی اول توی فضای ابری یا همون سرورهای تلگرام ذخیره میشن و اگه شما خودتون فایل ها رو از داخل تلگرام پاک کنید از اون سرورها هم پاک میشن ولی اگه از گالری پاک کنین کماکان اونها هنوز سر جای خودشون هستن
شما اول یه چیز دیگه گفتین حالا یه چیز دیگه
دوست خوب مننقل قول:
بنده منظوري ندارم ولي جمله بالا آخه اشتباه
تمام مطالب روي گوشي ذخيره ميشه حالا قابل دسترس نيست اون يك بحث ديگه ولي ذخيره ميشه و پر هم ميشه حالا اون كه خودت پاك كني تا اينكه ذخيره نشه خيلي فاصله هست
اوني كه شما نوشتي اينجوري به ذهن مياد كه هيچي رو گوشي نميمونه كه اينجوري نيست
بازم ممنون بابت اطلاع رساني
خواهش میکنمنقل قول:
ولی باز هم تاکید میکنم تمام مطالب توی سرورهای تلگرام دخیره می شوند! نه توی گوشی
به موازات اون شما میتونین همزمان هم روی تلگرام تون داشته باشین شون، هم توی گوشی تون
پس اگر بدون اينترنت باشي نميتوني مطالب قبلي رو كه ديدين ببينين ديگه درستهنقل قول:
اون مقدرای که توی کش هست طبیعتا میشهنقل قول:
سلام
کسی می دونه چجوری میشه ویدیوهایی که در گروه ها و پی ام برامون می فرستن رو با سرعت بالا دانلود کنیم؟
من اینترنت 512 دارم ولی ویدیوهای تلگرام رو خیلی کند دانلود می کنم.
یه کلیپ 5 مگابایتی رو 30 دقیقه طول می کشه تا دانلود کنه حتی از دیال اپ هم پایین تر
مشکل از اینترنت مخابراته یا کلا تلگرام اینجوریه؟
به طور کلی سرعت توسط تلگرام محدود شدس تا فشار زیادی به سرور نیاد اما نه در این حدی ک شما گفتید.نقل قول:
خیر تلگرام اینطور نیست و من با 10 مگ و 16 مگ هم می گیرم
اولا تلگرام رو آپدیت کن و ثانیا سرعت اینترنت رو با حالت تک کانکشن چک کن تا وضعیت اینترنتت دستت بیاد
سرعت دانلود عکس ها خوبه ها ولی ویدیوها خیلی کنده چند ساعت پیش یه نفر برام یه کلیپ 14 مگابایتی فرستاده هنوز موفق نشدم دانلود کنم!نقل قول:
آپدیته به اخرین ورژننقل قول:
هم نسخه ویندوز هم اندروید سرعت دانلود کلیپ ها پایینه
با دانلودمنیجر سرعت دانلودم بالاست حدود 60 که برای 512 طبیعیه
با اینترنت چند جا دیگه و گوشی ها و کامپیوترهای دیگه هم امتحان کردم سرعت همینقدر پایین بود!
خوب سرعت شما خیلی پایین هست 512 مخابرات توی دانلود منیجر 64 تا میده اما شب توی تک کانکشن میشه 20 30 کیلوبایت حالا این بیاد 14000 کیلوبایت رو بگیره چی میشهنقل قول:
همونطوری که توی عکس زیر می بینید الان یعنی 1015 شب دارم با سرعت 12 مگابیت 1500 کیلوبایت یه فیلم رو از سرور تلگرام می گیرم
از این سایت یه اکانت تست بگیرید . ببینید سرعتتون بهتر میشه؟
توی این سایت در قسمت تست و تنظیمات عدد سرور رو بزارید روی یک و تست کنید سرعتتون چقدره
من حس می کنم توی نسخه ویندوز جدیدا حالت مالتی کانکشن گرفته و وضعیت خیلی بهتر شده
پاتون رو که از ایران بیرون بذارید همه چیز خوب دانلود میشه. در داخل ایرانه که این مسأله هست. دو احتمال وجود داره:
۱. زیر ساخت (backbone مخابرات) دچار مشکل شده. برای همین packetها رو بسته به نوعش در اولویتهای مختلفی قرار دادهاند. از اونجا که بخش عمدهای از پنهای باند ایترنت ایران داره توسط تلگرام مصرف میشه برای اینکه کسانی با پژوهشهای علمی یا کارهای واجبتر به مشکل برنخورند تصمیم بر این شده که اونها رو در اولویت پایینتری قرار بدن. احتمالاً از مسیرهای آسیب دیده برای دانلود ویدئوهای تلگرام استفاده میشه.
۲. سعی در شنود محتوای رد و بدل شده توسط تلگرام دارند.
به هر حال این مسأله کمتر از یک هفته است که به وجود اومده و امیدواریم حل بشه. راه حلش هم استفاده از فیلتر شکن هست.
اون قسمت که گفتید عدد سرور رو بذارم رو یک پیدا نکردم. کجاست؟نقل قول:
ولی نتیجه تست با تنظیمات پیش فرضش این شد:
نقل قول:با فیلترشکن و نسخه های مختلف تست کردم سرعت دانلود کلیپ ها پایینه ولی صوت و عکس نسبتا خوبهنقل قول:
کلا سرعت نت شما خیلی پایینهنقل قول:
نقل قول:
روی 1 که میذارم ارور میده
فکر کنم به خاطر سرعت پایین باشه
An almost immediate error 8 indicates the browser failed on a small trial download (10kb) within a time limit of 5 seconds, from the nearest detected speed test server.
The cause can be:
- An extremely poor internet connection, too slow for even a speed test!
- An out of date browser
- Browser add-ons or extensions that interfere and are buggy
- A proxy that interferes with connectivity
Solutions:
- Try with https enabled
- Try a different browser
- Try a more reliable internet connection
فکر کنم از ایرانسل استفاده کنی شرف داشته باشه به این اینترنتی که تست کردی
سلام دوستان
کسی راه ضمینی و سریع برای خروج از ریپورت شدن نداره؟
اینو میدونم که باید ایمیل بدی و باید 10 تا استیکر بفرستند تا از ریپورت شدن بیای بیرون
ولی یه راه سریع و 100 در 100 درست میخام.
کسی میدونه؟
با تشکر
از کجا بفهمیم در تلگرام بلاک شدیم
دوستان اگر دوست دارید 2 تا تلگرام همزمان روی گوشی نصب کنید از برنامه lagatgram
استفاده کنید
سلام
ببشخید من یه مشکل دارم
من روی لبتاب تلگرام نصب کردم ولی گاهی اوقات تو گروه به مشکلی برمیخورم که مجبورم فقط تو نسخه گوشی این مشکلو برطرف کنم.گوشیم هم اندروید 2.1 ،تلگرام روش نصب نمیشه:n27:
مجبورم با گوشی خواهرم لوگین کنم ولی بدبختی اینجاست که کانتکتای خواهرم برای تلگرام دستکتاب من هم میاد.
چیکار کنم که وقتی با گوشی خواهرم لاگین کنم کانتکتای خواهرم برای نسخه دسکتاب من نیاد؟
ممنون
از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آموزش، یا از طریق andy یا bluestacks اندروید رو به صورت مجازی روی کامـپیوتر نصب کنیدنقل قول:
بنده به تازگی یه سیم کارت خریدم
الان چطوری میتونم همه کانتکتم را روی سیم جدید ارسال کنم
یعنی همه شماره های توی تلگرام را میخوام روی سیم جدید داشته باشم
خیلی منون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیز برای اینکه شماره هاتو رو روی سیم کارت جدید داشته باشید من پیشنهاد میکنم شماره هاتون رو روی اکانت گوگلتون سیو کنید. این موضوع خیلی پیچیده نیست.نقل قول:
اول میرید تو قسمت کانتکت ها شماره هاتون رو انتخاب میکنید بعد از منوی قسمت کانتکت Import/Export رو انتخاب کنید . بعد قسمت Import From Sim card رو انتخاب کنید. البته قبلا باید شماره تماسهاتون روی سیم کارت باشه.
بعد که این کارو کردید میتونید در قسمت Contact to Display به جای اینکه بزنید شماره تماس های سیم کارت بزنید شماره تماس های اکانت گوگلتون.
اینطوری هیچ وقت شماره تماس هاتون رو از دست نمیدی
+
برای اکانت تلگرام. با گوشی وارد قسمت ستینگ بشید روی قسمتی که شماره تون رو زده ( پایین اسمتون ) لمس کنید. وارد قسمتی میشید که واسه تغییر شماره است ( بعد از نصب سیمکارت جدید در گوشی) شماره جدید رو وارد کنید. همه اطلاعات به سیم کارت جدید وارد میشه.
سلام بچه ها
یکی از دوستان یه مشکلی داره که میگه بعضیا نمیتونن بهش پیام بدن
یعنی من باهات چت میکنم مشکل نیست ولی کس دیگه fail میشه ولی فقط یه نفر نیست... چند نفر اینطوری هستن...
به نظرتون مشکل چیه؟
ممنون
حتمالا دوستانی که بهش نمیتونن پیام بدن،ریپورت شدندنقل قول:
ا
یوهو از دشب این همه آدم باهم ریپورت نمیشن که... تازه فقط به اون دوست عزیز نمیتونن پیام بدننقل قول:
مثه اینکه دوستان شما به شما نتونن پیام بدن... ولی به من بتونن...
اونم نه همه دوستاتون...