دوستان کسی تا حالا از انجمن پرشینتولز خرید داشته؟ میشه اعتماد کرد؟
Printable View
دوستان کسی تا حالا از انجمن پرشینتولز خرید داشته؟ میشه اعتماد کرد؟
شما از پرشین تولز خرید نمیکنید چون خود مجموعه پرشین تولز فقط یه واسطه هست و تعهدی هم نداره به شمانقل قول:
مثل همین بازارپه p30world خودمون که مسئولین فروم تعهدی ندارن نسبت به خرید و فروش انجام شده
من یکی دو بار تو پرشین تولز خرید داشتم و مشکلی هم نبوده
اما در حالت کلی خرید اینترنتی رو توصیه نمیکنم مگر در مواردی که بررسی های لازم رو انجام بدین
مخصوصا تو این حالت که شما می خواین از یک شخص خرید کنید و نه از یک فروشگاه اینترنتی
به هر حال اگه میتونید از جای دیگه اون جنس رو گیر بیارید که بهتره وگرنه حتما به سابقه فروشنده و خرید و فروش هایی که داشته توجه کنید تا مشکلی پیش نیاد
فروشندهای که ازش قصد خرید دارم، کلّ مبلغ رو همون اوّل درخواست کردن. آیا معموله؟نقل قول:
اون که آره معمولا همین طوره
شما ببینید اگه با کسی دیگه هم معامله داشته با اون شخص صحبت کنید و اطلاعات بگیرید
سلام
منم چندتا خرید و فروش داشتم...
اول امتیاز بازارچه طرف مقابل رو ببینید . بعدش اگه امتیازش خوب بود به اونایی که امتیاز مثبت بهش دادن پیام خصوصی بدید ببینید واقعا راضی بودن یا نه ... بعدشم با خیال راحت بخرید اما در کل منم خرید اینترنتی (چه از شخص چه از بعضی سایتا) رو پیشنهاد نمیکنم ... مگر در شرایط خاص @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آرم اطمینان الکترونیکی رو اگه سایت داشته باشه مشکلی پیش نمیاد
من اکثر خریدامو اینترنتی انجام میدم حتی گوشی و ... تا حالا مشکلی واسم پیش نیومده
اون که بله اما خیلی از سایتا (حتی مشهورترین هاشون) بعضی از اجناس رو راحت 50 تومن گرونتر از بازار میفروشننقل قول:
سلام
اقایون بعضی ها دستشون خیلی مو داره در واقع جنگلی هست واسه خودش ؟ میخواستم بدونم به نظر شما زدن موی دست زشت هست برای مرد ؟ یا مشکلی نداره ؟
کسی هست این کار رو کرده باشه ؟ :n02:
اقا یون محترم من اومد یه سوال دیگه بپرسم برای تموممون مطرح بوده اما
خوب سوال اینه من پوستم زود جوش میزنه مخصوصا بعد از اصلاح یه با تیغ و چه با ماشین و ملتهب هم میشه بعضی وقتا خوب برای همین تصمیم گرفتیم از کف یا ژل اصلاح استفاده کنیم
حالا سوال اینه کدومش بهتره به نظرتون کف یا ژل یا خمیر و چرا؟ نیوا محصولاتش خوبه؟ چون افتر شیوش رو گرفتم یک بار خیلی خوب بود قشنگ پوست رو نرم میکرد الکل هم نداشت خشک نمیشه پوست که بعد بسوزه و ... و اذیت کنه
خانوما هم نیان دیگه بابا میزگرد اقایونه سوالاشونو میپرسن دوستان سر میز والا به خدا
فکر نکنم زشت باشه ولی حالا اگر نمیخواهید از ته بزنید یه شونه بزارید روی تیغ و برید روش ولی فکر نمیکنم خوب بشهنقل قول:
اگر هیکلتون میزون هست هم اگر کلا بدن رو بزنید فکر کنم خیلی قشنگ تر هم باشه طبق اماری که من از دختر ها و پسر ها گرفتم
اگر از نظر دینی هم منظورتون هست گفته اگر قصد بد نباشه مشکلی نیست و بهتره زده بشه
بابا من یک با حتی خودکارمم اینترنتی خریدمنقل قول:
خخخخخخخخخ
خخخخخ من دیگه در این حد اوضام خراب نیست :دینقل قول:
بابا من یک با حتی خودکارمم اینترنتی خریدم
خخخخخخخخخ
یعنی کسی امتحان نکرده؟ نمیدونه فرقش چیه؟نقل قول:
اوضاع خیلی خرابه. باید ببریمش کمپ ترک آنلایت پیسی ورد:n02:نقل قول:
76 یام مگه ریش در میارن:n02:نقل قول:
جدا از شوخی با جوشات زیاد ور نرو طبیعیه.همون وازولین کودک بدون عطر و مواد شیمیایی اضافه بزن بعد اصلاح حله.البته قبل اصلاح اگر خیلی ریشویی 2 دقیقه آب گرم بزن بعد از خمیر ریش آرکو استفاده کن ببینیم چی میشه:n02:
البته این سوال علمی بود بدو برو انجمن دکترا کمکت کنن:n02:
[QUOTE=Mehrshad-msv;8600341]اوضاع خیلی خرابه. باید ببریمش کمپ ترک آنلایت پیسی ورد:n02:
76 یام مگه ریش در میارن:n02:
جدا از شوخی با جوشات زیاد ور نرو طبیعیه.همون وازولین کودک بدون عطر و مواد شیمیایی اضافه بزن بعد اصلاح حله.البته قبل اصلاح اگر خیلی ریشویی 2 دقیقه آب گرم بزن بعد از خمیر ریش آرکو استفاده کن ببینیم چی میشه:n02:
البته این سوال علمی بود بدو برو انجمن دکترا کمکت کنن:n02:[/Q
منم موافقم ببرینم بگید یه فکری هم به حال این شکمه که برای کنکور در اومده بکنن
بابا ۷۶ هم اینقدر بچه نیستنا بیچاره ها رفتن دانشگاه دیگه اتفاقا شما باید ۷۷ و ۷۸و۷۹ رو ببینید تا بفهمید ۷۶ چقدر عاقل تر و بهتر از اوناست واقعا میگم اینو دیدنیه تفاوت ها
البته در مورد همه صدق نمیکنه من الان خودم یه دوست ۷۹ و یه ۷۷ هم دارم اونا خوبن
البته ما یه ژن کم مو داریم یه پر مو مون میانگینم ریشام تیکه تیکه در میاد مثلا چونه و پایه ها خیلی پر در میاد ولی خوب سیبیل و رو لپ کم البته به صورت ناگهانی داره زیاد میشه بعد مجبورم بزنم مرتب مثلا یه چیزی حدود ۲-۳ بار در هفته بعد جوش میزنم دلیلش رو هم تا جایی که فهمیدم به خاطر اینه که یه لایه از پوست برداشته میشه و پوست حساس میشه بعد قرمز میشه و جوش میزنه راست هم میگن قشنگ ماشین رو که خالی میکنم پوست هایی هم که برداشته هست تو مو ها شما هم دقت کنید میبینید و گاهی اوقات هم به خاطر اینه که مو میره زیر پوست البته هیچ وقت نفهمیدم چطوری مو میره زیر پوست و یعنی چی
مدت پایه گذاشته بودم مامانم میخواست بندازتم بیرون قشنگ پایین گوش اومده بود بعد با زاویه یه خط انداخته بودم خودم دوست داشتم با همین عمل یکی دو تا از دوستام هم تشویق شدن پایه بزارن بعد ارایشگاه که میرفتم بر میداشت پایه ها رو میزد تا بالای قسمت نرم گوش یه چیزی تو مایه های هاکان هست تو فیلم .... که کانال شیطانی واستکباری میزاره که اولش هم ج داره و تو رود خونه هم هست و تو جمع روبیک هم میزاره جاهایی که در میاد اون مدلی در میاد خالیاش هم که کچله دیگه
ریشای منم با فاصله 1 متری در میاد :دی
صبر فک کنم بهترین راهشه هرچند وقتی در بیاد میگی چطوری از شرشون خلاص بشم :دی
[QUOTE=1376MAXIMUM;8600465]چه توضیحات کاملی!:n02: بنده بیجا کنم به دهه 70 یا توهین کنم دادا!:n11: شوخی بود... ولی کلا طبیعیهرد میشه خط ریش چکمه ای اونموقعا عشق من بود:n02:نقل قول:
ریشی که ریش نباشد ریش نیست:n02: والا کاش جای این همه ریش یکم مو داشتیم:n33: میگم ریشامو با موهات طاق می طنم، سیبیلامم سر می دم. قبول:n06:نقل قول:
سر میز خالیه پس کجایید اقایون
اهم اهم شرمنده من جایی گیر بودم...کمربندم کمربندای قدیم!:n02:
چه خبرا خوبی..خوبید....کجابودی...کجار تید.....چی دیدید:n01:
برو کل بدنو لیزر کن فوق العاده زیبا میشه!نقل قول:
اگر تردید داری بهت فیلم معرفی کنم نگاه کن ببین چقدر به مرد میاد!!
اصولا آقایون بیشتر عمل میکنند تا حرف!نقل قول:
بخاطر همونه!
اگه پول لیز داشتم اینجا سوال نمیکردم:n02:نقل قول:
بابا مرد عمل...پروفشنال...آقا:n01:نقل قول:
[QUOTE=1376MAXIMUM;8600465]بابا دوست عزیز 77 ایها هم ریش دارن...این چه حرفیه....اخه 77ایها چه هیزم تری به شما فروختن....؟!؟!؟! لا اله الا الله...نقل قول:
شوخی بود جدی نگیر ولی من با اینکه 77 ای هستم از خودم کوچیکتر هم دیدم که خیلی بچه باحالی بوده حتی 80ای...
نه به خاطر اینه که احسان از خیر عاشقیش گذشت.اگر هنوز عاشق میموند این تاپیک همچنان داغ میموند.نقل قول:
عشق به معشوق زمینی دیگه ها؟:n02:نقل قول:
تازگیا زدم تو کار حافظ آپگرید شدم تو فضا سیر میکنم!
آخ آخ آخ...عشق زمینی...لامصب یه شتریه که دم خونه هر کسی میشینه بلندم نمیشه...نقل قول:
موافقم شدید!نقل قول:
حدود7 ماه هست که کات کردم
هنوزم ول کن نیست
و خداوند بلک لیست را اینگونه آفرید..
اره این شتر 6 ساله در خونه ما خوابیده و بلند نمیشه اما لاکردار به یکی هم قانع نیست .هر دم از این باغ بری میرسد ، تازه تر از تازه تری میرسد:n19:
مثل استادیوم شده .همه رو با هم میخاد .خخخخخخخخخخ .
حالا هی بگو مرد حسابی تو دیگه سنی ازت گذشته پا تو دهه ی سوم زندگیت گذاشتی ولی کو گوش شنوا :n41:
حالا در خونتون بخابه خوبه مواظب باشید شتره روی خودتون نخابه :دی
خوش به حالتون بابا من اصلا شتر ندارم
sent from my nexus
نمیدونم چرا یهو تاپیک ازدواج سفید اومد جلو چشم!نقل قول:
دوستان طوله سگ هایی که در اینترنت هست قیمتشون درسته یا تو مراکز حضوری ارزون تره؟!
یک طوله ژرمن میخوام که از600شروع میشه!:n38:
البته ژرمن انتخاب نهایی نیست
اما سگ باهوش تر و قیمت مناسب هم پیدا نکردم نژادشو:n35:
حتما جاش مکسیما داری!:n13:
[QUOTE=a_bayan;8605351]اتفاقا دیروز با یه دهه 70 تادی(76) بود آشنا شدم.اومد سیگار وینستون میکشید عینکی بود با لباس شلوار اسلامی و یکم ته ریش گفتم شاید از حزب فلانه:n02:نقل قول:
گفت مدرسه ک%%%^&&شره در اومدم کار می کنم.اصلا شدید بعد چند وقت تکون خوردم و به نسل اینده امیدوار شدم!:n02: :n18:
اتفاقا شتره روی ما نمیتونه بخابه .چون ما خودمون فیل هستیم هیچ موجود زنده ای نمیتونه روی ما بخابه در عوض اگه ما .......:n10:نقل قول:
نقل قول:
اگه جنس لطیف شتر هست در این مثال(!)
بزار بخوابه اقا اصن چه دووشواری داره! نشون بده اول!
بله صد درصد منظور از شتر همون چیزیه که گفتی .تو خیابون پر از شتره :n09:نقل قول:
همون پلنگ مناسب تره !!نقل قول:
بحث سیاسی، مذهبی، جنسیتی و ... ممنوع. الان هممون بن میشیما! وای وای من میترسم:n02:
شتر در اینجا همان فرشته های بالدار با...هسته بید!:n06: