پرينتر من هم وقتي يكي از كارترجاش تموم ميشه حتما بايد اون عوض شه تا پرينتر كار كنه. شما هم بايد اوني كه تموم شده عوض كني.نقل قول:
Printable View
پرينتر من هم وقتي يكي از كارترجاش تموم ميشه حتما بايد اون عوض شه تا پرينتر كار كنه. شما هم بايد اوني كه تموم شده عوض كني.نقل قول:
لطفا پرینترهای hp1610, 1020 , 1018 رو از نظر کارایی و قیمت مقایسه کنین. کدومشون بهتره؟ من حدود 130-140 تومان می تونم خرج کنم. ضمنا من اطلاعات زیادی در باره پرینترها ندارم. فروشنده به من گفت که کارتریج 1020 بعد از دو بار شارژ باید عوض شه. آیا این حرف درسته؟ و اینکه هزینه شارژ و خرید کارتریج جدید هر کدوم حدودا چقدره؟ ممنون.
من تازگی کارتریج سیاه پرینتر لیزری hp1600 رو شارژ کردم ولی پس از شارژ، یک پس زمینه خاکستری روی پرینتها میزنه. :41:آیا کسی میدونه مشکل چیه و چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟:20:
:42:سلام در مورد پرینتر به طور کلی مطلب به زبان انگایسی فوری فوری فوری ( خیلی فوری نیازمندیم) اگه به شکل اسلاید باشه عالیه خیلی ممنون.نقل قول:
به اين تالار خوش آمديد.نقل قول:
يعني چي مطلب در مورد پرينتر ميخوام. يعني فرقي نمي كنه چه مطلبي باشه؟ اگه فرقي نمي كنه، اينجا يكعالمه اسلايد در مورد پرينتر هست:
کد:http://www.google.com/search?hl=en&lr=&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&hs=kUh&as_qdr=all&q=printer+filetype%3Appt&btnG=Search
سلام دوستان يه بار دیگه مشکلم رو مطرح می کنم اگه ميتونيد کمک کنیدلطفا.
من باید دو تا پرینتر بخرم (یکی dotmatrix و دومی inkjet) فقط بایدسه تا ویژگی داشته باشند:
1-مستقیما و بدون پرینتر سرور به شبکه LAN وصل بشن
2- این پروتکل رو ساپورت کنن SNMP(Serial Network Management Protocol)
3- در بازار ایران قابل تهیه باشه
هر نوع پرینتری از هر سازنده ای که میشناسید بگید(قیمتش هم مهم نیست)
اگه گاتالوگ یا توضیح فنی از پرینتر داشتید ممنون میشم اگه لینک دانلودش رو بذارید.
قبلا از توجهتون سپاسگذارم
بابا اين كه شد تاپيك سوال. جوابا رو كسي نمتونه بده ؟!
کسی نمی تونه جواب بده؟نقل قول:
سلام می شه به ما هم یاد بدین که چطور می شه کاتریج چاپگر جوهر افشان Hp رو چطور می شه شارژ کرد مدل دست گاه هم D5063 هستش مرسی
:40:خیلی ممنون؛نقل قول:
یه کنفرانس در مورد پرینتر دارم که باید به صورت انگلیسی به طور خلاصه و کامل به شکل اسلاید تحویل بدم و توی 5 تا 6 دقیقه فارسی توضیح بدم هیچ مطلبی هم ندارم
سایتی که معرفی کردین خیلی کمکم کرد از راهنمایی تون خیلی ممنونم :wub:
اغلب کاتریج های جوهر افشان به این صورت شارژ میشن : باید کیت شارژ هر رنگی رو که می خوای شارژ کنی بخری که شامل سرنگ هواگیری که با سرنگ های معمولی فرقی ندارند و 4 تاهم سرنگ جوهر هست که باید بهش سوزن وصل کنی و از سوراخ بالای کاتریج داخل اون تزریق کنی و بعدش هم کاتریج رو توی پایه مخصوص هواگیری میزاری و هواگیری می کنی . امیدوارم فهمیده باشی . مشکلی داشتی مطرح کن.نقل قول:
در مورد پرینتر های 1018 و 1020 باید بهتون بگم که بدون شک از بی رقیب ترین پرینتر های لیزری هستند چه از لحاظ سرعت و چه کیفیت و یه صرفه بودن هزینه . شارژ اونها 10 تومن هست که پس از با هر بار شارژ میشه تا 1500 برگ و 2500 برگ با استفاده از Savetoner پرینت گرفت . البته شارژ پرینتر رو خودتون می تونید انجام بدید و برای این کار می تونید از آموزشی که به صورت pdf در اورده بودن استفاده کنید. و بعد از 2-3 بار شارژ باید درام رو که 15 تومن هست عوض کنید ( فکر می کنم منظور فروشنده همین بوده ) . قیمت تونر 70 تومن هست ولی مطمئن باشید که نیازی به خرید تونر نخواهید داشت .نقل قول:
من تازگی کارتریج سیاه پرینتر لیزری hp1600 رو شارژ کردم ولی پس از شارژ، یک پس زمینه خاکستری روی پرینتها میزنه. آیا کسی میدونه مشکل چیه و چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟
در ضمن درام هم سالمه و خط نمیندازه.
اگه درام سالمه باید بدی کیت شارژ رو تنظیم کنندنقل قول:
سلام
پرینتر hpLaserjet1020 خوبه؟
نقل قول:
نوشته شده توسط ramin4116 مشاهده تاپيک
سلام می شه به ما هم یاد بدین که چطور می شه کاتریج چاپگر جوهر افشان Hp رو چطور می شه شارژ کرد مدل دست گاه هم D5063 هستش مرسی
اغلب کاتریج های جوهر افشان به این صورت شارژ میشن : باید کیت شارژ هر رنگی رو که می خوای شارژ کنی بخری که شامل سرنگ هواگیری که با سرنگ های معمولی فرقی ندارند و 4 تاهم سرنگ جوهر هست که باید بهش سوزن وصل کنی و از سوراخ بالای کاتریج داخل اون تزریق کنی و بعدش هم کاتریج رو توی پایه مخصوص هواگیری میزاری و هواگیری می کنی . امیدوارم فهمیده باشی . مشکلی داشتی مطرح کن.
باسلام
دوست عزيزميشودبفرماييداين كيتهاكه ميفرماييدبصورت آماده دربازارهست ودرموردهواگيري كمي بيشترتوضيح دهيدآيابعدازپركردن جوهربايدهواگيري شودياقبل ازآن چون من چندروزپيش يك ست كاتريج برايHP5183خريدم55000تومان البته با150برگ چاپ عكس كه بنظرم خيلي گران است درسايت HPهم ازاين مدل كارتريج كه177است موجودنداشتندولي قيمت زده بود35000تومان لطفادرموردشارژكارتريجهابي شترتوضيح دهيد.
متشكرم
با سلام
کاش مدیریت محترم لطف می کردند این تاپیک رو به دو بخش لیزری و جوهرافشان یا رنگی و سیاه و سفید تقسیم می کردند تا بهتر بشه دنبال مطالب گشت.
من الان یکساعته دنبال رنگی لیزری می گردم ولی بسیار متفرقه در موردش بحث شده و جمع بندی اطلاعات رو نمیشه براحتی انجام داد.
با تشکر
با سلام خدمت دوستان
من یک پرینتر hp officejet 6313 دارم که دوتا کارتریج داره یکی رنگی و یکی سیاه
بعد از تمام شدن کارتریج ها خودم اونها رو با کیت شارژ کردم که کارتریج سیاه خراب شد
و بجاش کارتریج فوتو گذاشتم ولی بعد از اون رنگها خراب شدن
عکس قبل از شارژ کارتریج با کارتریجهای سیاه و رنگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس بعد از شارژ کارتریج رنگی به همراه کارتریج فوتو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینید که رنگهای سبز و زرد درست نیستند مخصوصا رنگ زرد که تقریبا قرمز شده
لطفا من رو کمک کنید که چکار کنم؟ و مشکل از شارژ کردن من بوده یا بخاطر کارتریج فوتو اینطوری شده.
البته کیت شارژ رنگی که گرفته بودم روش نوشته بود قبل 2007-12 استفاده بشه.
ممنون
نقل قول:
خودم هم همین فکر رو داشتم انشاا.. بعد از عید درست میشه
در مورد پرینتر رنگی به شما پیشنهاد نمی کنم که سراغ لیزری برید چون اولا ً تونر رنگی قابل شارژ نیست و بعد از تموم شدن تونر باید به فکر خرید یه تونر رنگی دیگه باشید ( حدود 70 تومن ) که فکر نمی کنم به صرفه باشه ثانیاً پرینتر های لیزری رنگی اغلب سرعت چاپ کمی دارند . در کل به نظر من اگه دنبال پرینتر رنگی برای کار خانگی هستید جوهر افشان رنگی بهتر از لیزری هست . انتخاب با خود شماست در بین پرینتر های لیزری رنگی فکر می کنم hp 1600 خوب باشه .
نقل قول:
سلام
شما اگه به دنبال چاپ متن هستید بهترین گزینه موجود همین پرینتر است و کلاً پرینتر های لیزری سیاه سفید برای چاپ متن ، جزوه و ... کاربرد داره . قیمت خود پرینتر فکر می کنم 106 تومن باشه که بعد از 1500 برگ و یا 2500 برگ با economode پرینت با 10 تومن می تونید تونرش رو شارژ کنی یعنی حدود 4 تومن برای هر برگ که بدون شک از مقرون به صرفه ترین پرینتر هاست . موفق باشی:5:
مشكل هم ميشه اينجا گفت؟
الان چند روزي هست اين پرينتر من مشكل پيدا كرده واصلا چاپ نميكنه چيزي رو
تو ورد دستور چاپ ميزنم اينگار نه انگار چرا اينطوري شده؟
جوهر وهمه چيزش اوكي است وپرينتر هم ميشناسه قبلا هم كارميكرد
c43 اپسون است قديمي
نقل قول:
من تازگی کارتریج سیاه پرینتر لیزری hp1600 رو شارژ کردم ولی پس از شارژ، یک پس زمینه خاکستری روی پرینتها میزنه. آیا کسی میدونه مشکل چیه و چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟
در ضمن درام هم سالمه و خط نمیندازه.
من که کیت شارژ نو خریدم و انداختم رو پرینتر. آیا تنظیم خاصی میشه رو کیت شارژ داشت، چطوری؟نقل قول:
چرا کسی جواب نمیده ؟نقل قول:
یعنی هیچکس بلد نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه شارژ کردی بازم درست نشده باید آی سی شارژ تعویض بشهنقل قول:
اگه شما باشید بین اینها کدوم رو انتخاب می کنید؟
HP 2600
Canon 5200
Samsung 510
همه حدود 350 تومن قیمت دارند
با تشکر
ممنون دوست عزیزنقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدی؟ یعنی شارژ کردن من مشکل داشته؟
آی سی شارژ چیه و خودم میتونم عوضش کنم.
به نظر شما ربطی به رنگها که 3 ماه از تاریخشون گذشته نداره؟
سلام.
من می خوام پرینتر رنگی بگیرم. نظرم روی Hp هست ....
نمی دونم لیزری بهتره یا جوهر افشان ؟ قیمتش برام زیاد مهم نیست ... فقط می خوام کیفیت خیلی خوبی داشته باشه ... چون من می خوام عکس پرینت بگیرم و خودم گرافیست هستم و برای همین یه چیز می خوام چاپ خیلی خوبی داشته باشه.
حالا با این شرایط کیفیت لیزری بهتره یا جوهر افشان ؟ از نظر کارتریج، جوهر افشان به صرف هست برای من ؟ یا برم سراغ لیزری؟
لطفا راهنمایی کنین و چند مدل هم پیشنهاد کنین.
ممنون
اینو فقط نمایندگی تعویض میکنهنقل قول:
به تاریخ کارتریخ هم ربط داره میل بزن به خود نمایندگی مشکلت رو مطرح کن بهت میگن از چه کارتریجی با چه تاریخی استفاده کنی
R290 اپسوننقل قول:
این لیزره یا جوهری ؟نقل قول:
لطفا بیشتر اطلاعات بدین با توجه به سوالم
ممنون
با سلام :R290جوهر افشانه 6کارتریج رنگ داره فقط چاپگره مستقیم روی cdچاپ میکنه دوربین هم مستقیم بهش وصل میشه تازه میتونی از جوهر مخصوص عکس هم در دستگاه استفاده کنی قیمتش هم 140000تومنه موفق باشی.لطفا بیشتر اطلاعات بدین با توجه به سوالم
ممنون[/quote]
با سلام :R290جوهر افشانه 6کارتریج رنگ داره فقط چاپگره مستقیم روی cdچاپ میکنه دوربین هم مستقیم بهش وصل میشه تازه میتونی از جوهر مخصوص عکس هم در دستگاه استفاده کنی قیمتش هم 140000تومنه موفق باشی.لطفا بیشتر اطلاعات بدین با توجه به سوالم
ممنون[/quote]
من يک چاپگر ليزري hp 1300 دارم هنگاميکه کاغذ را چاپ مي کنم لکه هاي جوهر روي آن را گرفته و سطح کاغذ کاملاً لکه هاي جوهر دارد و نوشته هاي چاپي به وضوح ديده نمي شود لطفاً راهنمايي کنيد. ضمناً کارتريج نو در چاپگر قرار داده ام ؟
با تشکر
مشکل در کاغذ چاپ شده
من يک چاپگر ليزري hp 1300 دارم هنگاميکه کاغذ را چاپ مي کنم لکه هاي جوهر روي آن را گرفته و سطح کاغذ کاملاً لکه هاي جوهر دارد و نوشته هاي چاپي به وضوح ديده نمي شود لطفاً راهنمايي کنيد. ضمناً کارتريج نو در چاپگر قرار داده ام ؟
با تشکر
نقل قول:
نوشته شده توسط ramin4116 مشاهده تاپيک
اغلب کاتریج های جوهر افشان به این صورت شارژ میشن : باید کیت شارژ هر رنگی رو که می خوای شارژ کنی بخری که شامل سرنگ هواگیری که با سرنگ های معمولی فرقی ندارند و 4 تاهم سرنگ جوهر هست که باید بهش سوزن وصل کنی و از سوراخ بالای کاتریج داخل اون تزریق کنی و بعدش هم کاتریج رو توی پایه مخصوص هواگیری میزاری و هواگیری می کنی . امیدوارم فهمیده باشی . مشکلی داشتی مطرح کن.
باسلام
دوست عزيزميشودبفرماييداين كيتهاكه ميفرماييدبصورت آماده دربازارهست ودرموردهواگيري كمي بيشترتوضيح دهيدآيابعدازپركردن جوهربايدهواگيري شودياقبل ازآن چون من چندروزپيش يك ست كاتريج برايHP5183خريدم55000تومان البته با150برگ چاپ عكس كه بنظرم خيلي گران است درسايت HPهم ازاين مدل كارتريج كه177است موجودنداشتندولي قيمت زده بود35000تومان لطفادرموردشارژكارتريجهابي شترتوضيح دهيد.
متشكرم
ازميان دوستان استادكسي لطف نميكنديك پاسخي هم به مابدهد.
متشكرم
سلام دوستان. می خواستم بپرسم: اولا پرینترهای HP بهتره یا EPSON ؟
دوما بهترین پرینتر در حدود قیمت 100,000 تومان کدومه؟
...Mer30,40,50
سلام دوستان ...من یه پرینتر hp photo smart c4183 all in one خریدم که فروشنده توصیه کرده بود که اگه دنبال یه چاپگر کم مصرف تر می گردی این چاپگر بهتر ازمشابه کداک و اپسون هستش.... ولی الآن حداکثر 20 تا عکس چاپ کردم که جوهررنگیش تقریبا تموم شده:18: اتفاقا همه عکس ها رو هم با رزولوشن معمولی و با کیفیت نرمال چاپ کردم..این مقدار مصرف جوهر طبیعیه ؟!
عجبا....زیر پاهام علف سبز شد...کسی نبود سوال مارو بعد از یک هفته جواب بده:41::19::31:
هر وقت كامل تموم شد ميشه نظر داد
ممكنه ميزان دقيق مصرف رو نشون نده. ضمنا عكسات در چه سايزيه ؟
اتفاقا امروز بیست و ودومین عکس رو چاپ کردم که جوهرش کاملا تموم شد...عکس هام هم سایز A4 هستنقل قول: