من این برنامه رو نصب کرده بودم ولی اصلا اون چیزی نیست که من میخوام . باید دونه دونه بری فایلهارو قفل کنی که وقت زیادی هم میبره .نقل قول:
اون چیزی که من میگم تو اکثر گوشیهای نوکیا جزو خود امکانات گوشییه.
Printable View
من این برنامه رو نصب کرده بودم ولی اصلا اون چیزی نیست که من میخوام . باید دونه دونه بری فایلهارو قفل کنی که وقت زیادی هم میبره .نقل قول:
اون چیزی که من میگم تو اکثر گوشیهای نوکیا جزو خود امکانات گوشییه.
یه برنامه هست به نام mob explorer اگه اشتباه نکنم جاوا هم هست اگه نسخه فولش تو دستو بالتون هست بذارید بی زحمت ....
چند تا نكته
1- اون وين امپ و ويندوز و پلاير و دابليو پلير رو هر سه تا شون رو من نصب كردم
مشكلي نداشت. يعني تونستم ليست فايلها رو توش بيارم
من مسير رو به
/e:/mp3/
توي سوني اريكسون كا 750 تغيير دادم و شد
اما چيزي پخش نكرد و فقط ليست رو نشون مي داد
2- اون برنامه راديو هم مثل راديوي كا750 نبود و بايد حتما وصل مي شد به اينترنت كه در اين صورت به درد نمي خوره
3- در مورد چت با بلوتوث هم من دقيقا نفهميدم. بايد هر دو مثل ارسال فايل بلوتوثشون روشن باشه يا اينكه با شماره كار مي كنه. يا همينطووري براي هركي بلوتوث داشته باشه مي فرسته؟
4- در باره پست آق جاويد.
توي صفحه هاي قبل برنامه فولش رو بچه ها گذاشته بودند.
5- يك برنامه قرآن با ترجمه هم توي سايت ديدم. اگه خواستيد لينكش رو پايين گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار وکیل
نرم افزار وکیل روی گوشی های موبایل.محاسبه ارزش مهریه.خسارت قرارداد، چک،سفت
این نرم افزار شامل محاسبه ارزش مهریه (درزمان جاری و بعد از فوت ) ومحاسبه خسارت قرارداد، چک،سفته و ... می باشد
لازم به ذکر است این نرم افزار روی گوشی هایی که سیستم جاوا دارند اجرا می شود
ضمنا اطلاعات شاخص بانک مرکزی از سال 1315 تا مهرماه سال 1385 در این نرم افزار وارد شده است
دانلود :
ممنون برنامه های عالی اند ولی اکسپایر شدن
میشه لینک جدید بدین؟؟؟;)
عزيز شما قبل از اینکه درخواست کنی یک دور به 10 صفحه اخیر سر بزن صفحه 59 گذاشتم بازم می زارم ولی لطفا دقت کنیدنقل قول:
1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-این جديد تا حالا نگذاشتم
Moby Explorer Full Version
من اسم کامل نرم افزار رو درست نمی دونستم شرمنده...
موفق و پیروز باشید
جاوید
آقا برنامه Auto lock براي سوني اريكسون نيستش كه مثل نوكيا بعد زماني كه تعيين كرديم قفل كنه و كد 5 رقمي بخواد نه اين ستاره و آنلوك
اگر میشه این را دوباره بذارید تا من دانلود کنم چون خراب استنقل قول:
سلام من v3xدارم هیچ کدوم از برنامه های file manager کار نکرد کمک می خام
یه ساعت انالوگ با پسوند jar
یه ساعت انالوگ با پسوند jar
سر ساعت تعین شده اذان می خونه
43.98 Kb
با سلام گوشی w800 کلا اکثر sony ericsoon ها روی هندز فری بلوث آهنگ پخش نمی کنند و فقط هنگام صحبت کردن روی هندزفری صدا می آید و این عیب بزرگی به نظر من است
حال با برنامه ای یا دستکاری در گوشی می توان این عیب را بر طرف کرد و بتوان با هندزفری بلوتوث آهنگ گوش داد
اگر چنین کاری می توان کرد مرا راهنمایی کنید
با تشکر
این لینکی که برای قرآن گذاشتی میگه اگه یه بار دیگه پا تو کفش مدیریت کل سایت کنی عضویتت لغو میشه!خواهشا یه لینک کم خطر ترش را دوباره بذار!نقل قول:
سوالتونو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنیدنقل قول:
سلام دوستان عزیز
گوشی من 6020 ساخت مجارستان و گوشی دوستم هم همینه ولی آلمانی! بعضی از فایلها بخصوص صوتی رو گوشی من ساپورت نمی کنه ولی گوشی دوستم ساپورت می کنه!
من تا حالا نتونستم حتی یکی از برنامه های توی این تاپیک رو روی گوشی نصب کنم.
مگر گوشی من جاوا نیست
راستی می شه کاری کرد که گوشی من هم مثل مال دوستم بشه و فایلهای دیگه رو ساپورت کنه!
اگر کمک کنید خیلی خوشحال می شم
نقل قول:
مشخصات گوشیتونو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید.
خوب من نمي دونم چرا اون تاپك رو بستندنقل قول:
اما حالا اين لينكشه :
اين لينك آموزش نصب :
اين آدرس منبع :
اين هم توضيحات اون تاپيك قبلي :
1) پاك شده
2) فایل را از حالت فشرده خارج کنید.
3) گوشی را بوسیله کابل USB به کامپیوتر وصل کنید.
4) برنامه را داخل پوشه WEB PAGE گوشی کپی کنید.
برای اینکار مسیر زیر را دنبال کنید:
C:\ My Computer\Removable Disk\MSSEMC\Media files\webpage\saved_pages\content
5) فولدر Quran Farsi را داخل Content کپی کنید.
6) بعد از تمام شدن عمل کپی کابل را از گوشی جدا نمایید. وگرنه محتویات فایل نشان داده نخواهد شد.
برای استفاده از برنامه:
1) مسیر زیر را بر روی گوشی دنبال کنید:
Menu > File Manager > Web Page> Saved Page > Content > Quran Farsi
2) حالا ورود را کلیک کنید.
3) در صفحه اصلی دوباره ورود را کلیک کنید
4) از لیست آیه ها آیه مورد نظر را انتخاب نمایید.
يه برنامه واسه كنترل تلوزيون از طريق موبايل مي خواستم
فکر کنم هنوز چنین برنامه ای برای نوشته نشده باشه
سلام. میتوانید از سایت من برنامه های جاوا-نقشه ایران- قرآن- بارکد خوان و.... عکس - زنگ - تم - برنامه ساخت زنگ موبایل با منو فارسی را دانلود کنید.
آدرس سایت من: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست من...
شما قبلا هم اين كار رو انجام دادين...
لطفا قوانين انجمن رو بخونين بعدش بياين پست بدين...
اينجا كسي لينك غير مستقيم نميده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما ناراحت نکن خودتونقل قول:
ایشون احتمالا به زودی یا بن میشن و یا با تذکر جدی برخورد میشه باهاشون
نقل قول:
شما که می تونید اینجا link بزارید چون حسه اومدن تو سایتتون نیست
اگه پست هاي ايشون رو ببينين.... تو پست هاي اخريشون از 11 تا پست 10 تا پستشون بدون ه9يچ توضيح اضافي فقط تبليغ سايتشون هست....!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در كل ايشون تقريبا پستي غير از معرفي سايت خودشون ندارن(مميز رو گرد كردم!)
به نظر من هم كساني كه لينك غير مستقيم مي دن بايد زودتر بن بشن يا اينكه پيغامهاشون رو پاك كنيد.
اينجا كه محل تبليغات نيست.
در زمن من نوكيا دارم و با بعضي برنامه ها كه آدرس دهي دارند مشكل دارم اگر مي توانيد كمكم كنيد.
اقا خیلی با حالید دمتون گرم خیلی برنامه های عالیی هست فقط اگه میشه به من بگید چرا وقتی با smart movie..... کار میکنم صدا قطع و وصل میشه شرمنده بازم ممنونم
یه اینترنت بروورز خوب میخوام که فارسی را هم پشتیباین کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مرسی خیلی تاپیک عالی شده
درباره ی 2 برنامه windows media player va winamp mod
که تو همین تاپیک اومده میشه بگین چطور استفاده میشن؟
من ریختم تو گوشیم باز شد ولی پیغام میده:
folder is empty
تو پوشه آهنگ ها هم ریختم فرقی نکرد
آهنگ ها رو کجا بریزم که جواب بده؟؟
مرسی :cool:
سلامنقل قول:
خودتو خسته نکن اونا کار نمیکنن :sad:
من حتي مسير درست پوشه ي اهنگ ها رو بهش ميدم بعد 50 بار اجازه ريد و رايت ديتا...بازم ميگه فولدر امتي!
برنامه هاي جديد چيزي نيومده؟؟؟؟ اين سوني اريكسون خيال نداره برنامه بنويسه خودش يا تو فريم وير خود گوشيش اضافه كنه امكانات
اگه پست هاي قبلي رو هم نگاه مي كردي خوب بودنقل قول:
روش استفاده از برنامه فایل منیجر رو توروخدا برام بدین اینقدر توی صفحه ها این ور اونور کردم که دیووووووونه شدم
( یا برنامه ای بدین که با w810i همخونی داشته باشه یعنی بشه باهاش یک عکس یا یه فایل یا.... یاهاش مخفی یا برای ورود کد گذاشت )
سلام
ببخشید یه برنامه میخوام که بشه از طریق کامیوتر اس ام اس فرستاد فکر میکنم تو همین تاپیک یه بار دیده بودم ولی شرمنده هر چی گشتم نبود ممنون میشم اگه بذارینش
سلام
ببخشید یه برنامه میخوام که بشه از طریق کامیوتر اس ام اس فرستاد فکر میکنم تو همین تاپیک یه بار دیده بودم ولی شرمنده هر چی گشتم نبود ممنون میشم اگه بذارینش
منظورم اینه که بتونم با کیبورد اس ام اسام رو تایپ کنم
شما به برنامه ی Moby explorer احتیاج داریدنقل قول:
یه سرچ تو فروم بزنید پیدا می کنید
نقل قول:
سلام
شما هم باید نرم افزار My Phone Explorer رو نصب کنیدنقل قول:
منظورم اینه که بتونم با کیبورد اس ام اسام رو تایپ کنم
باز هم تو فروم سرچ کنید پیدا می کنید