دوستان دانلود شبانه رایگان هم داره؟ چه جوریه؟ سرعتش تو شبانه واقعیه؟ اگه میشه پ خ بدین.
من تازه از خدمت اومدم می خوام یه اینترنت خوب و ارزن بگیرم که به صرفههم باشه
Printable View
دوستان دانلود شبانه رایگان هم داره؟ چه جوریه؟ سرعتش تو شبانه واقعیه؟ اگه میشه پ خ بدین.
من تازه از خدمت اومدم می خوام یه اینترنت خوب و ارزن بگیرم که به صرفههم باشه
نه نداره- سرعت روزو شب یکیه ولی با قطی و پاکت لست فراواننقل قول:
بهتره به فکر جای دیگه باشین
آقا سلام
من دو هفته دیگه قراردادم تموم میشه
حال و حوصله فرم پر کردنم ندارم و کل کل کردن و این حرفا چون همیشه موقع تخلیه اعصابم خراب شده
حالا یه چیزی اومده تو ذهنم
میشه من یه کارت شبکه بی سیم بگیرم بزنم به کامپیوتر بعد از طریق هات اسپات کردن گوشی با سیستم وصل شم به گوشی و از 3 جی و 4 جی سیم کارتم استفاده کنم؟
بله میشهنقل قول:
میتونید حتا مدمشو هم بگیرین که نیاز به گوشیام نیست
سیستمت وای فای داشته باشه میتونی از گوشی به عنوان مودم استفاده کنی hot spotنقل قول:
سلام دوستان پارس دوباره الان پوکیده تا 10 دقیق پیش با 8.8.8.8 پینگ 120 الان 75 درصد تایم اوت میده و پینگ 780
با کابل usb هم میشه که دیگه لازم نباشه کارت شبکه بی سیم بخرید:n01:نقل قول:
بچه ها سرعت 16 مگ ،1گیگ رو تو چه زمانی دانلود میکنه؟
اخه تو لیست من تو یک ساعتو نیم 12 گیگ ترافیک دانلود شده زده و معمولا من 1گیگ رو تو 10 دقیقه دانلود داشتم و به نظرم حدود 3 گیگ اضافه کم کرده
ممنون آره منم از همین طریق تست کردم خوب بودنقل قول:
در حالت ایده آل توی 8 دقیقه و 31 ثانیه میشه 1 گیگ رو گرفت ولی عملا همون 10 دقیقه میشه 1 گیگنقل قول:
به نظر من هم باید 9 گیگ میگرفت نه 12 گیگ !
این ترافیک شبانه یک سوم ازت کم شده ؟
یه عکس از صفحه ی مودمت بذارنقل قول:
دوستان راهنمایی میکنید چجوری غیر حضوری تخلیه کنم
تماس میگیری با خود شرکت پارس انلاین میگی میخوام تخلیه کنم خط 2 تا فرم میفرستن به ایمیلت اون 2 تا رو پر میکنی بعد اسکن میکنی همراه با کارت ملی براشون بعد 2 3 روز تخلیه میکنن خطتونقل قول:
نمیشه بدون فرم؟ از 195 شکایت کنم چینقل قول:
اقا شما از چی میخوای شکایت کنی اصلا این کار شما ترتیب اثر داده نمیشه 195 واسه زمانیه که روند کار به مشکل بر میخوره شما از کاری که هنوز انجام ندادید میخوای شکایت کنینقل قول:
اگه قراردادت تموم شه و تلفناشونم جواب ندی و تمدیدم نکنی چی؟نقل قول:
هیچی بعد یه مدت تخلیه میکنن البته زمانش اصلا معلوم نیست مثلا شاید 1 هفته ای تخلیه کنن شایدم 6 ماه بعدنقل قول:
بعد از یک سال و نیم داشتن سرویس از پارس آفلاین بالاخره امروز خلاص شدیم تا سهم کوچکی در ریزش هرچه بیشتر مشتریان عزیز داشته باشیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر مرکزتون پورت خالی داشته باشه تخلیه نمیکنن ولی اگر کاربرای زیادی تو صف باشن برا رانژه اونموقع اگه تمدید نکنی حتما خطت تخلیه میشهنقل قول:
من 2 ماه تمدید نکردم ولی خطم همچنان رانژه بودنقل قول:
قبلا 2 روز تمدید نمیکردی هی زنگ میزدن ولی انگار حالا وضعیتشون خیلی خرابه :n09:نقل قول:
واقعا" از نظر کیفیت پارس آنلاین حرف نداره، اگه بیخیال دانلود شبانه بشیم،من هیچ isp ندیدم ساعت 8:30 شب از سرور خارجی همچین پینگ و سرعتی بده :n01:نقل قول:
دوستان فرم تخلیه خط پارس انلاین داره که پر کنم اسکن کنم براشون یا تنها راهش حضوریه ؟
آره پارس خوبه ولی واقعا نمیشه از دانلود شبانه گذشت شاید کسایی که پولشون از پارو بالا میره واسشون فرقی نکنه ولی اکثر مشترکها توان مالی این رو ندارن که برای دانلود این همه پول بدننقل قول:
من که به هیچ وجه بدون دانلود شبانه یک روز هم مشترک پارس نمیمونم فعلا تا چند ماه دیگه شبانه دارم بعدش هم خدا کریمه :n01:
آره اما به نظر من یک خط دیگه بگیر،روی اون سرویس واسه دانلود شبانه بگیر،این سرعت حیفه،دان استریم شما هم که 16 مگ هستش:n02:نقل قول:
فکر نکنم همه چنین توانایی مالی داشته باشندنقل قول:
یه چیزی رو قبلا چند بار گفتم باز هم باید تکرار کنم اینترنت پارس آنلاین بدون شبانه مثل این میمونه که لامبورگینی داشته باشی ولی فقط 4 لیتر بنزین توش باشه :n09:نقل قول:
وقتی محدودیت شدید حجمی داری چه فرقی میکنه دان استریمت رو 16 مگ باشه یا روی 2 مگ ؟
کاش پارس آنلاین از خر شیطون پایین میومد
این پارس آنلاین چقدر پول داره که اینقدر داره در برابر تخلیه ها مقاومت میکنه با این سیستمای پیشرفته اش میلیاردر شده حتی ایرانسل هم اینقدر دووم نیاورد:n19:نقل قول:
یادته مخابرات چقدر زود تسلیم شد؟:n09:
من فکر می کنم موضوع فراتر از اینهاست ممکنه اینها با ایرانسل و همراه اول و رایتل قرارداد داشته باشن که شبانه رو رو بردارن در ازاش پول هنگفتی بگیرن و گرنه یک دفعه چی شد که همه شبانشون رو برداشتن :n13:نقل قول:
خودشون بهتر از همه میدونن که کاربرهاشون ریزش کرده و خواهد کرد و پهنای باند اگه استفاده نشه هدر میره ولی عین خیالشون نیست
رایگان بودن شبانه از نظر سرویس دهنده ها اشتباهنقل قول:
حالا یک سوم یک هشت یک دهم یک صدم!
بالاخره باید پول حجم دانلودی بگیرند و گرنه شب خوابشون نمیبره:n02:
نه دانلود روزانه داشتمنقل قول:
خوش بحالت من توی عمرم تا حالا توی روز بیش 400 مگ دانلود نکردم البته به غیر از اون موقع که از مخابرات داشتم و اکانتینگ از کار میفتاد :n09:نقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n19:
ماندیم وسط سیرویس پس بدیم ؟؟؟؟
منم زیاد دوست در روز دانلود ندارم و اینم مجبور شدمنقل قول:
درکل منم منتظرم که برم یه شرکت دیگه سرویس بگیرم
سلام
آیا اگر آی پی استاتیک بخرم سرعتم بیشتر میشه؟
IP Static برای افزایش سرعت نیست شاید حدودی رو پینگ تاثیر داشته باشه که اون هم بستگی داره که IP که بتون بدن روی چه مسیری باشهنقل قول:
سرعت شما چقدر در حال حاضر ؟
داون استریم شما روی چنده ؟
چه سرویسی دارید ؟
چجوری باید از باشگاه کارت هدیه گرفت؟ هر چی دگمه خرید رو میزنم اتفاقی نمیفته که!:n13:
بالاخره وقت ازاد پیدا کردم و نشستم بررسی کردم و متوجه شدم که حجم مصرفی درست بودهنقل قول:
[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]