من ک فعلا رو چهار مگ 5 گیگ 35تومن موندم میترسم عوضش کنمنقل قول:
Printable View
من ک فعلا رو چهار مگ 5 گیگ 35تومن موندم میترسم عوضش کنمنقل قول:
این سرویسی که میگی در پنل من نیست. برای من دو تا سرویس 4 مگ هست یکی 15 گیگ 50 تومان و یکی 30 گیگ 60 توماننقل قول:
دوستان يه سوال
ميشه به غير از مودم هاي خود مبين نت مودم ديگه اي استفاده كرد؟
اگه آره چه مدل هايي و چطوري ؟
سلامنقل قول:
پکیج ۴ مگ برای ما زیر ۱۰ مگابیت سرعت نداده اخرین باری که داشتم
سلام
توی طرح بهاره برای سرعت 1024 گذاشتن، به نظرتون این سرعت به درد بخور هست؟ کسی میتونه یه تست سرعت بزاره برای من ازش؟
- - - Updated - - -
سلام
توی طرح بهاره برای سرعت 1024 گذاشتن، به نظرتون این سرعت به درد بخور هست؟ کسی میتونه یه تست سرعت بزاره برای من ازش؟
نقل قول:
من الان خونه نيستم وگر نه تست ميزاشتم برات.
سرعت بالاتر از يه مگ هست برا من (حدود 2 مگ بستن) سرعت دانلود حدود 240 تا 280 هست.
مبین نت هنوزم قانون شبانه که فقط تا 2 برابر حجم روزانه با سرعت بالا میتونی دانلود کنی رو داره یا نه؟بعدشم تازه الان با گذاشتن طرح 4 مگ تازه پهنای باند رو به 2 مگ رسونده؟اون زمونا که با سرویس 2 مگابیت هم پهنای باندش روی 2 مگابیت بود و سرعت دانلودش روی 250 کیلوبایت.الان چطوره؟
سلام
وضعیت مبین نت چطوره این چند ماه اخیر؟
من هرمزگان جاسک هستم از بعد عید پهنای باندش خوب شده، همه رفتن سراغ ایرانسل مبین نت خلوت شده اینجا، البته منم فروختم چون به صرفه نبود، بار آخر کل حجممو از شبانه کم کردنقل قول:
Sent from my D6503 using Tapatalk
سلام سعید جاننقل قول:
والا منم به خاطر قضیه صرفه بودنش با توجه به حجم بالایی که داریم در ماه ۳۰ گیگ تقریبا دارم روش فکر میکنم چون ۴ مگ برای من ۹۰۰ کیلو بر ثانیه سرعت میداد
سلام برای منم 4 مگ فعال شده بود که دیگه نخریدم، فک کنم برام قانون شبانه رو داشت اجرا میکرد که کل حجم رو صفر کرد، الان ایرانسل دارم سرعت دانلود 3500 هست یه بسته شبانه ۲ هزاری تا 25، 30 گیگ میشه گرفت، روزانه هم 30 گیگ 60 هزار واقعا به صرفه هست،نقل قول:
کدام بستش روزانه ۳۰ گیگ ۶۰ هزار تومان میده ایرانسل؟نقل قول:
ببخشید منظورم برای استفاده روزانه هست، در واقع بسته ۶ ماه 30 گیگ هست که شما میتونی توی یک روز هم همشو استفاده کنیدنقل قول:
در صورت اتمام زودتر از ۶ ماهنقل قول:
میشه مجددا فعال کرد یا باید تا ۶ ماه صبر کرد ...
هرچندتا بسته بخوای میتونی فعال کنی، حتی قبل از اتمام میتونی بخری وقتی تمام بشه خودش فعال میشه اتوماتیکنقل قول:
دوستانی که سرویس 512 مبین نت دارند سرعت دانلودشون چقدره؟
تا ۹۰ میده بهترین شرایطنقل قول:
دوست عزیز خودت این سرویس رو داری؟مطمئنی؟نقل قول:
الان ندارم اما خیلی وقته سرعت بسته رو از سرعت اسمی بالاتر بردن،نقل قول:
بله مطمنم اگر منطقه شما مشکل نداشته باشه باید همین سرعت به شما بده
من تازه مبین نت گرفتم و سرویس 512 روش فعاله و سرعتم 130 کیلوبایت هستش.چون در منطقه ای هستیم که مبین بد آنتن میده و نهایتا 2 تا خط مودم بیشتر پر نمیشه گفتم شاید چون از دکل دورم سرعتم پایینه.که اینطور که شما میگی الان زیادی هم سرعت دارمنقل قول:
:n02:
بعد میخواهم سرویس 4 مگابیت رو که جدیدا گذاشتن بگیرم.اون آیا سرعت 1 مگابایت واسه دانلود میده یا نه؟
بله طبق گفته دوستان طرح ۴ مگ سرعت دانلود تا 1000 هم میرهنقل قول:
فقط من سرعت وبگردی و باز کردن پیجها برام فوق العاده پایینه و بابت باز کردن هر پیج کلی باید منتظر بشم.با اینکه سرعت دانلودم خوبه اما وبگردیم افتضاحه.واسه همه 512 ایها اینطوریه یا من مشکل دارم.درست نمیشه؟
با برنامه dns benchmark به صورت دستی هم بهترین dns رو واسه کانکشنم ست کردم اما بازم فرقی نکرد.
با speedtest یه تست بزاریدنقل قول:
نزارم سنگینتره.پینگ دو هزارو خورده ای با سرور تهران.دانلود نهایتا 0/2 مگابیت و آپلود هم 0/1 مگابیت:n04:.ولیکن وقتی فایلی رو دانلود می کنم سرعت دانلودم 130 کیلو بایت هست:n01:نقل قول:
پس واسه همین سرعت پیج باز کردن پایینه، دانلود چون با idm فایل چند قسمت میشه سرعت بالاستنقل قول:
مبین نت یعنی فحش.هر گیگی را 13 تومان به ملت میندازه.تازه حجم هم میخوره .پینگش هم که اشغاله.خد ارا شکر 4 جی ایرانسل اومد تو شهرمون از این مبین نت دزد راحت شدیم.الان 6 ماهه گوشه خونه افتاده
آیا این درسته؟!!!
2 روزه این طرح مزخرف رو گرفتم و اکثر مواقع همین هست حتی کلش هم به زور میتونم باهاش بازی کنم در صورتی که تا دو روز قبل طرح 1 مگ معمولی داشتم و سرعتش عالی بود(رو 2 مگ بسته شده بود)
پشتیبانی هم همش حرف های بی خود میزنه که نه سیگنالت ضعیفه بعد میگه نه تا 512 سرعتت باشه عادی هست و از این حرفا (در صورتی که من اصلا مودم رو جابهجا نکردم ولی با عوض کردن طرح این بلا سرم اومد!!!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته گهگاهی هم سرعت بالا میره اونم تو دانلود شبانه ولی 80 درصد مواقع همین شکلی هست(یه شب تا 700 هم رفت ولی اصلا پایدار نیست و نوسان وحشتناکتی تو سرعت داره و معمولا هم ÷ایین هست تا بالا باشه!!)
برا شما هم همینطوری هست؟
راه حلی ندارین؟!
احتمالا بین خیلی ها شیر کردن یا چمیدونم از این کارا که تو ایران مرسوم هست،
دادا کدوم طرح رو گرفتینقل قول:
توي عكسي كه گذاشتم هست.نقل قول:
طرح 4 مگ با 30 گيگ ترافيك.
با سلام به دوستان عزیز
تست سرعتی که گذاشتم واسه سرعت 2 مگ هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر دوستان سرعت پایین نیست؟
از راهنمایی عزیزان ممنونم
ایام به کام باد
پس من نگیرم؟؟نقل قول:
الان 4 مگ 5گیگ
500 تا سرعت دارم
کاملا تایید میشهنقل قول:
من خودم 2 ساله مودم مبین نت را گذاشتم کنار.
واقعا این تعرفه هاش و سرویس دهیش دزدی واضحه.
وقتی شما با یه مودم 4g و یه سیم کارت ایرانسل می تونید با 4g تا 5 6 مگ و با 3g تا 700 800 کیلو سرعت دانلود با گیگی 2 تومن داشته باشید چرا باید برید از این شرکت مبین نت سرویس بگیرید؟؟؟
الان داري شوخي ميكني؟!!!نقل قول:
والا نميدونم شايد برا شما خوب باشه ولي من ديگه اين طرح رو هرگز فعال نمي كنم واقعا رو اعصابه 30 گيگ دارم ولي نميتونم از ترافيكم استفاده كنم.(الان 4 روزه اين طرح رو داشتم ولي فكر كنم حدود 6 ساعت از اين 4 روز سرعت خوب بوده و باقي وقتا افتضاح)نقل قول:
تصحیح میشه با 3g بالای 1 مگ هم سرعت دانلود میرسه.نقل قول:
طرح 30 گیگ چهار مگ رو خریدم چ سرعتی داره پسررررنقل قول:
ساعات رایگان هم فردا خبرشو میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ساعات رایگان هم فردا خبرشو میدم
احتیاج به تست نیست دوست عزیز.این شرکت بسیار شرکت بی کیفیتی هستش اما استثناعن در مورد ساعات رایگان همه چیز رو واضح توضیح داده طوریکه شما قبل از خرید طرح همه چیز شفاف میاد دستت. در ساعات رایگان تا دو برابر حجم دوره ات با همون سرعت روزانه دانلود میکنی و بعدش شدیدا محدود میشه سرعت.
شما که طرح 30 گیگ برداشتی تا 60 گیگ در این یک ماه میتونی با سرعتی برابر با سرعت روزانه ات دانلود داشته باشی.
حجم اضافه هم بخری فایده نداره و حساب نمیشه.فقط همون حجم اولیه ات ملاک هستش.
صبانت هم همین سیاست رو داره اما اونجا حداقل اگر حجم اضافه بخری دو برابرش برای شبانه حساب میشه.
همین که سرعتت عالی هستش برو حالشو ببر
حجم اضافه هم بخری فایده نداره و حساب نمیشه.فقط همون حجم اولیه ات ملاک هستش.
این قانون برای مشترکین جدید هست و من قدیمی و محدودیت نداره:n33:
طرح قبلیم 4 مگ 5 گیگ بود ماهی 130 گیگ متوسط شبانه دانلود داشتم:n02: