نمیدونم:n08:یا:n14:نقل قول:
Printable View
نمیدونم:n08:یا:n14:نقل قول:
اون اینترنت 2.5 گیگابیتی برای کشورهای پیشرفته و جهان اولی هست ما تو یه کشور عقب مونده و خاک بر سر بنام ایران داریم زندگی میکنیم که با همین یکی دو مگ سرعت هم باید کلاهمون را بالا بندازیمنقل قول:
نکته جالب تر اینه که چند روز دیگه همین چند مگابیت ها میشه چند کیلو بیت! :))
واسه همینه الان داریم خوشحالی میکنیم.
از پارسال بهار تو ژاپن و آمریکای شمالی بود.نقل قول:
از تابستان امسال هم اروپا.
2.5 گیگابیت ارزونی شما.
اینترنت افغانستان رو هم دارین؟ یا نکنه میخواید بفرمایید افغانستان هم کشور جهان دومی هست.
SONY XPERIA Z2
من تا دیروز قم بودم . صفاییه هم 3g داره البته سرعتش فقط 5 صبح خوبه
والا همون افغانستان هم پیشرفته تر از ایران شده (عکسهاش تو نت هست)نقل قول:
درسته که کشور ما از نظر زیر ساخت های ارتباطی خیلی عقبه ولی فکر نکنید که کشور های دیگه همه جا گل و بلبله !!!
...........
تمام :دی
ممنون میشم تست کنید.:n16:نقل قول:
دوستان به نظرتون الان خرید مودم مبین نت اصلا عاقلانه هست یا وایسیم ببینیم اینا با نسل سوم چکار میکنن؟ شنیدم به سرعت نسل چهارم رو هم میتونن فعال کنن اگه نسل سوم راه بیفته. من به شدت دنبال خرید چیزی هستم که بتونم باهاش همه جا اینترنت داشته باشم.
من خودم جز افرادی هستم که همیشه همه جا همراهم اینترنت هست !! قبلا ها وایمکس داشتم ولی اذیتم میکرد ولی فعلا با رایتل و ایرانسل سر میکنم که خیلی به صرفه ترهنقل قول:
تعرفه ایرانسل : 1 ماهه 20 گیگ رو میده 60 تومن
نمیگم اروپا و آمریکا و ژاپن!یه سر برو دوبی و ترکیه از این کشورای همسایه اونوقت به عمق فاجعه پی میبری میبینی چقدر عقبیم!! :n29:نقل قول:
منظورتون از کشورهای دیگه آنگولا و بوتسوانا و یالگوز آباده دیگه.نقل قول:
لطف بفرمایین چند تا کشور رو نام ببرید که گل و بلبل نیست؟
SONY XPERIA Z2
نخیر جای دیگه هم گل و بلبل نیست. ولی دارید کلی گویی میکنید،نقل قول:
بزارید جمله شما را من واضح کنم، آنجا جنس مشکلات چیز دیگریست و اینکه تاپیکی زده میشود در کمتر 30 روز این مقدار جلو میرود، این تعداد تست بدون هیچ چشم داشتی گذاشته میشود به خاطر این است که اینترنت پر سرعت و باثبات از جمله پارامتر های حقوق شهروندی هر فردی ایست که در اینجا نمیگویم یافت نمیشود ولی سخت یافت میشود.
نقل قول:
دوست خوب من
در اسفناک بودن اینترنت ایران در حالت کلی شکی نیست اما دوستمون حسین هم بیراه نمیگه ....
همیشه منم فکر میکردم خوشبحال خارجیا صبح تا شب با اینترنت پرسرعت دانلود میکنن.... ولی همه جا (حتی در کشورهای صنعتی مثل کانادا) این موضوع به طور کامل برقرار نیست و یه جورایی خدا و خرماست !!
در ایران هم بپذیریم مشکل فقر مالی ماست... وگرنه تو همین کرمانشاه هستند خیلی کسایی که ماهی 70 تومن برای اینترنت 2 مگ نامحدود براشون زیاد نیست و استفاده میکنند...
حالا همینها اگه همین پول رو برای ترافیک محدود بزارن میتونن در حد 40-50 گیگ از اینترنت 6-8 مگ یا بالاتر شرکتا استفاده کنند....
مشکل ما نداشتن پوله .... وگرنه تو عرف کشورهای خوشبحال دنیا هم 8 مگ اینترنت خانگی مناسبه ... مشکل پوله پول
با رایتل به 3G ایرانسل رومینگ میکنید،
سرعت دانلود چند است؟
چند دقيقه اي هست كه به اين جمله بسيار گهربار دارم مي خندم:n02:نقل قول:
چون بخوبي در جريان عمق فاجعه هستم و ميدونم قرار چه اتفاقاتي بيفته:n09:
.............
اروميه هم فعلا تو مركز شهر 3G راه اندازي شده و بقيه جاها آنتن ميده ولي نت نداره
امروز صبح هم يه نفر اومد به دكل نزديك خونه مون سر زد و نيم ساعت بعدش رفت
انشالله واسه پيگيري همين قضيه بوده باشه، اونوقت فكركنم با قدرت آنتن 100% بتونم تست بگيرم
چون آنتن چسبيده به خونه مون و از اتاق من 5 متر بيشتر فاصله نداره
الان من از اینترنت 2 مگ مبین نت استفاده میکنم.نقل قول:
ولی یک بازی ساده انلاین نمیتونم بازی کنم.
چاره ای هم به خاطر فیبر نوری داشتن غیر از مبین نت ندارم.
یعنی اگر بنده ماهی 200 هزار تومان هم خرج کنم نمیتونم با خیال راحت یک دست فیفا انلاین بزنم.
حالا جالب اینجاست شما که خطتتون فیبرنوری هست باید کیفیت اینترنت خیلی بهتری نسبت سایرین که خطشون سیم مسی هست داشته باشید اما بخاطر تجهیزات ضعیف و انحصاری مخابرات شما نمیتونید از اینترنت مناسب استفاده کنیدنقل قول:
تا باشه عقب بودن رو چی تفسیر کنی دوست عزیز !!!!:n01:نقل قول:
دقیقا منظور من هم همین بود که میثم خان لطف کرد و واضح نر گفت :n12:نقل قول:
والا من هر چقدر که سعی میکنم با رومینگ وصل شم میره روی نسل 2 ایرانسل و اصلا نمیره رو نسل 3 !!!!(البته رو مودم دانگل اینجوریه !!! گوشیم کلا اصلا رایتل رو نمیاره :دی خخخخ)نقل قول:
یا خدا !!! :دی مگه من قراره با ایرانسل چیکار بکنم :دینقل قول:
من و ایرانسل همیشه باهم دوست بودیم :دی لطفا تفرقه نندازید :دی
شما تا حالا سرویس dedicated از مخابرات شهرتون گرفتید تا ببینید کیفیتش چجوریه ؟نقل قول:
یک بار امتحان کنید ضرر نمیکنید :n11::n16:
از دیروز آنتن فول شده و H میده.نتش هم کار میکنه
خوش به حالتون
من همراه اولم هیچی ندارم :(
یک ساعت پیش رفتم یه ایرانسل گرفتم . اومدم خونه دیدم گوشیم میکروسیم کارت میخوره :|
اومدم میکروش کنم زدم خرابش کردم :D
یه جی پی آر اس رو همراه اول داشتم . همونم رفت . جالبه الان کلا فقط میتونم اس ام اس بدمو تماس بگیرم :))
ببرش خدمات مرکزی ایرانسل برات عوضش میکنه یه میکروسیم کارت بهت میده یه سیم کارت هدیه هم چندماه بعدش برات میفرسته من خودم روی سیم کارت ایرانسلم تا الان سه تا سیمکارت هدیه گرفتمنقل قول:
طبق سوالی که از همراه اول برای 3G پرسیدم پاسخ دریافتیم این بود که همراه اول هم تست هاشو شروع کرده ، اما انگار مثل ایرانسل عمومی نیست و قراره که 1 شهریور عمومی کنه .
اما هنوز به سوالی که راه اندازی سراسری انجام میشه یا نیاز به نصب تجهیرات داره پاسخ ندادن .
در جواب یه سری هم باید گفت خلایق هر چه لایق !
خاک بر سرشون ازجمعه که 3g رو تو اهواز قطع کردن دیگه وصل نشده تعجب کردم تو اهواز خراب شده چطور سریع راه افتاده[emoji35]
ایرانسل مجور نسل های 3 و4 و5 دریافت کرده است!:n02:
"ایرانسل تنها اپراتور با پوشش سراسری است که مجوز بهره بداری از اینترنت پر سرعت همراه نسل 3 و 4 و بالاتر را اخذ نموده و اکنون در مرحله بهره برداری آزمایشی آن آغاز شده است و به زودی بهره برداری رسمی از این طرح در ابعاد وسیع امکان پذیر می شود"
الانش هم 3.75 G است.
تبریز الان همه جاها همراه اول آنتن نسل 3 پر قدرت داره !! ولی بعضی مناطق ضعیفه !!نقل قول:
ولی اطراف خونه ما که حتی تو خونه ها هم فول انتن هستش
سرعت چطوره ؟نقل قول:
رو همون شبکه هست ؟ یا سوییج کردین به شبکه دیگه ؟
چندین بار تست کردم اصلا دیتا رد و بدل نمیکنه ولی کیفیت صداش خوبه و اون قطع و وصلی های این 2 ماه اخیر رو که تو تبریز همه رو کلافه کرده رو نداره !!!نقل قول:
2 ماهی هست که تو تبریز با اختلال شدید همراه بوده این همراه اول !!! در واقع دهن ملت رو سرویس کرده !!!
پس همونیه که به منم گفتن
راه انداختن اما تستش عمومی نیست و قرار 1 شهریور عمومی بشه
خدا کنه سرعتش بالاتر از ایرانسل باشه :D . خداوکیلی این ADSL و Wimax داغون با تعرفه های فضاییشون پدرمو دراوردن .
وایمکس هر گیگ اضافه 10 تومن . :|
دوست عزیزنقل قول:
اینترنت همراه نسل سوم گرونترین تعرفه رو برای هر گیگ حجم ارائه شده در برابر سایر انواع اینترنت پرسرعت خواهد داشت!!
بعد از نسل سوم اینترنت وایمکس گرونتر و در نهایت ADSL قرار داره....
یعنی بهترین تعرفه در برابر حجم مصرفی در اختیار ADSL هست....
این رو هم اضافه کنم که مزیت بزرگ این نوع اینترنت برای دارندگان گوشی های هوشمند و استفاده از نرم افازرهای متنوع مانند وایبر و امثالهم هست....
یادتون باشه وایبر برای هر ساعت مکالمه فقط 30 مگ (15+15) حجم مصرف میکنه .... در حالی که تعرفه مکالمه در یک ساعت بالای 6000 تومن میشه عادیش
بنابر این عجله و اشتیاق خیلی ها نه برای دسترسی به اینترنت! بلکه برای امکاناتی که اینترنت همراه نسل سوم برامون خواهد داشت هست
در همه جای اصفهان تست کردم هیچ اثری از 3G نیست
هیچ دکلی هم ندیدم تجهیزاتی روش نصب شده باشه
این یعنی تا چند ماه آینده هم خبری برای ما از سرویس نیست
به نظرم تا 1 شهریور باید صبر کرد
هیچ نظر خاصی درباره ی پوشش و تعرفه و سرعت نمیشه داد
دوستان این 3g ایرانسل دانلود رایگان هم داره یا فقط سرعته؟
اگه ۳g ایرانسل همینجوری بمونه شاتل خونه رو جمع میکنم و رو میارم به سیم کارت!سرعت دانلودم روی ۵۰۰کیلو بر ثانیه هست و پینگ زیره ۱۰۰.شاتل سرعتش روی ۲۵۰و پینگ نزدیک ۳۰۰.زیاد اهل دانلود نیستم!
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
الان تعرفه اش چطوره؟رایگانه یا از شارژ کم میکنه؟نقل قول:
والا من طرح فعال کردم.۱ماه-۲گیگ-۱۰تومننقل قول:
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
با بسته 2 گیگ ماهیانه 10 تومن فعلا کار می کنه . تا ببینیم تعرفه هاش چطور تعیین میشه
تو وايمكس كه الان از همه جلوتره :n10: اصفهان تنها شهريه كه ايرانسل سرويس وايمكسشو تو بيشتر شهرستانهاش حتي فعال كردهنقل قول:
درضمن من شنيدم دكلهاي اصفهان و مجهز به فيبرنوري ميكنن كه مقدمه و لازمه ارائه خدمات نسل چهار است.