پس این میتونه کمبود بازیکن باتجربه تو تیم ما رو نشون بده.نقل قول:
اگه مربی دوتا بازیکن داشته باشه که یکی باتجربه مثل معروف و یکی مثل اون داشته باشه،سعی میکنه تو مسابقات حساس از کدوما استفاده کنه؟
Printable View
پس این میتونه کمبود بازیکن باتجربه تو تیم ما رو نشون بده.نقل قول:
اگه مربی دوتا بازیکن داشته باشه که یکی باتجربه مثل معروف و یکی مثل اون داشته باشه،سعی میکنه تو مسابقات حساس از کدوما استفاده کنه؟
مطمئناً اگه همشهری ما(حمزه)بود خیلی کمکمون می کرد و همینطور یه بازیکنی داشتیم که یکی دو ساله ازش خبری نیست محمدکاظم
وقتی سن بچه ها رو میبینم کیف میکنم چون میدونم سالهای دیگه تیممون تیم قدرت مند تمام عیار میشه
نقل قول:نقل قول:حمزه زرینی به دلیل مصدومیت دعوت نشد و به همراه علیرضا نادی اسمش تو بین 24 بازیکن دعوتی به مسابقات بازی های اسیایی اینچوئن کره جنوبی قرار داره و ممکنه با صلاح دید کادر فنی استفاده بشه ازشنقل قول:
محمد محمدکاظم به دلیل مصدومیت های پی در پی انگار برای همیشه از سطح اول والیبال به دور میمونه و کنار رفته
حرف شما درسته اما یه چیز رو نباید فراموش کنیم و اونم اینه تیم ما وابستگی زیادی به بهترین بازیکنش(سعید معروف)پاسور تیمش داره و با توجه به 29 ساله بودن معروف و اختلاف فاحش ایشون با امثال مهدی مهدوی باید فکر اساسی به این پست تیم بکنن مربیان و مسئولاننقل قول:
میرزاجانپور تو ست آخر چند امتیاز هدر داد ؟ من بازی ندیدم چون خوابم برد.
بنظرم مهدوی اصلا بازیکن ضعیفی نیست مساله اینه که معروف خیلی استثنائیه واسه همین هم فعلا بهترین پاسور دنیاست و همه حسرت داشتن یکی مثل اونو در تیمشون دارند! جالبه هر تیمی با ایران بازی میکنه معمولا آخر بازی از عملکرد کم نقص معروف هم تعریف و تمجید میکنند.نقل قول:
من هم مثل شما امیدوارم جایگزین های استثنائی مثل معروف کشف و تربیت بشند مخصوصا که مهدوی هم سن و سالش کم نیست!
اتفاقا میرزا جانپور بد بازی نکرد اما ست پنجم که خیلی حساسه و 15 امتیاز بیشتر نیست یکی دوبار توپشو با بی دقتی به بیرون زمین زد و یکبار هم موقع زدن دوبله وسط (پایپ) پاش روی خط رفت. شاید اگر کمی بیشتر دقت میکرد ما برنده بودیم . اما کلا شاید و اگر و باید بیخیال شد. لهستان هم خدائیش خیلی خوب و عالی بازی کرد و اکثر آبشارهای ما حتی آبشارهای سرعتی موسوی رو دریافت میکردند!! خوش شانسی شون هم بی تاثیر نیود . اصلا یه وضعیتی ...نقل قول:
درکل باید بیخیال مسائل صعود بشیم و باید با تمام قدرت بریم سروقت صربستان و با شایستگی کارمون رو تکمیل و تمام کنیم. مهم اینه که همه دنیا مارو تحسین میکنند.
کشف و تربیت که شدن و میشن و مهم تر اینه که اونایی که کشف میشن حفظ بشن.همین الان تیم ملی نوجوان ایران قهرمان اسیا شد بدون حتی دادن یک ست به حریفان.البته که کار فدراسیون والیبال بسیار خوبه و من امیدوارم این بازیکنان محو نمیشن مثل ورزش فوتبال.نقل قول:
من هنوز دنبال آمار بازیکنان هستم :n02:
اکثرا دارن به میرزاجانپور حمله میکنند فقط به خاطر اینکه در اون صحنه پاش روی خط بود اما من در کل بازی این بازیکن رو ضعیفترین بازیکن تیم دیدم.با اینکه امتیازاتی هم برای تیم آورد اما در دفاع امتیاز داد،در حمله امتیاز داد و کلا پاشنه آشیل تیم شده بود.
اینکه جوان هست و کم تجربه و ... هم بماند.
ضمنا درمورد بحث قدرت بدنی این رو بگم که در ورزش حرفه ای قدرت بدنی و آمادگی بدنی یکی از شرایط موفق هست.اینها رو باید در کنار آمادگی روحی روانی و تفکرات حرفه ای ورزشکار در موقعیتهای مختلف گذاشت.هوشمندی بازیکن در نوع دفاع،مقدار پرش،زاویه ضربه زدن،نگاه دقیق و ... از هر چیز دیگه مهمتر هست.
یه نگاه به آنالیز مربیان بکنید میبینید که همیشه دارند این نکات رو به بازیکنان گوشزد میکنند.
امشب نهایتا ایران و فرانسه باید 3-1 پیروز بشوند تا صعود کنیم که امیدوارم این اتفاق بیفته.
ضمن اینکه الان تیم نوجوانان رو داریم که میتونه پایه خوبی برای آینده و ادامه این پیشرفت باشه.
این 3 بر صفر با 3 بر یک خیلی اختلاف هست برای صعود ؟
در حالت فعلی خیر چون در هر دو حالت 3 امتیاز فقط به تیم برنده میرسهنقل قول:
اما اگه امتیاز کلی تیمها یکی بشه میتونه در ست شماری تاثیر بذاره.
خدارو چه دیدی.شاید حکمت باخت 32 مقابل لهستان گرفتن 1 امتیاز بود تا با برد امروز و باخت لهستان صعود کنیم.خدا کنه که اینطور باشه.
دوستان کسی اطلاع نداره مطبوعات لهستان در مورد بازی دیشب چی گفتن ؟ باید جالب باشه
مردیم تا بردیم ! :n02:نقل قول:
آمریکا ست اول رو 19 - 25 به نفع خودش تموم کرد .
یعنی امیدی میتونه باشه ؟
خدایی این که بعد باخت هی بیایم تقصیر رو گردن یکی بندازیم جالب نیست
حداقل با یکی دو اشتباه که دیگه قرار نیست همه پیکانها رو سمت یه نفر نشونه برد
اتفاقا از نظر من در امتیاز پایانی اشتباه معروف بود که ما رو بازنده کرد چون قبل از اون پاس کوتاهی که داد و دفاع شد از 3 پاس قبلی 2 تاش رو کوتاه انداخته بود(اون یکی دیگه رو هم میرزاجانپور خطا کرد) و من حس کردم دفاع لهستان دستمون رو خونده
ولی خوب بازم مقصر باخت به خاطر یه اشتباه که معروف نیست
هر وقت بازیکن، مثل عبادی پور بیشتر از نصف صحنه ها رو ضعیف بازی کرد میشه بهش حمله ور شد :n02: (شوخی)
آی گفتی!نقل قول:
فکر کنم 3-4 سالی هست من منتظر برگشت این بابا هستم
تو این وانفسای ضعف سرویس حداقل 4 تا سرویس باحال میزد
با اون ژست خاص خودش
با این یدونه ستی که گرفتیم هفتمی رو قطعی کردیم
ولی بچه ها باید تلاششون رو بکنن
به بازی فرانسه که فکر کردم اونها دلایل کافی برای برد رو دارند
از یه طرف سرگروهی مزیت همگروه نشدن با سرگروه اون طرف که طبیعتا قدرتمندترین تیمه رو داره
از طرفی میتونن با برد لهستان میزبان رو حذف کنن و از رویارویی احتمالی در دور بعد قصر در برن
من جای فرانسوی ها باشم خوب ترجیح میدم دور بعد رو با تیمی مثل ایران بازی کنم تا لهستان
من اخرش نفهمیدم.
اگر ما این بازی را 3 بر هیچ ببریم.
لهستان باید حتما 3 بر هیچ ببازه .یا 3 بر یک هم اشکال نداره؟؟؟؟؟
مگه محمدکاظم واسه پیکان بازی نمیکنه؟؟
نمیدونم این کاویانی و دوستاش چی میگن (هر وقت قیافه کاویانی رو میبینم سریع کانال رو عوض میکنم!) ولی جدول واضحهنقل قول:
ما 3 امتیاز بگیریم (3-0 یا 3-1 مهم نیست) میشیم 15 امتیاز لهستان هم امتیاز نگیره (بازم 3-0 یا 3-1 مهم نیست!) 14 میمونه و ما ازش جلو میزنیم
ولی اگه هم امتیاز بشیم لهستان میره بالا (ست شماری بهتر)
بازی که فکر کنم میکنه ولی احتمالا به خاطر افتی که داشته به تیم ملی دعوت نمیشهنقل قول:
بله... توی امتیاز 24 صربستان دیدیم تفاوت مهدوی و معروف رو
الان كه 1و1 شديم 3 امتياز از دست رفت يا هنوز اميدي هست؟
متاسفانه اشتباهات فردی
وقتی میرزا جان پور سرویس خراب میکنه ، معروف سرش فریاد میکشه و موقع تعویض هم میرزا جانپور با ناراحتی از زمین میاد بیرون .
مشخصه که تیم داره چوب اشتباهات فردی و احساسی بازیکنان رو میخوره
تکمیلی : آرژانتین ست دوم رو برده 28 -26
آرژانتین یه ست گرفت
1-1
بیا... امیدوارم مثل بازی ایران-بوسنی نشه.... اونجا آرژانتین داره واسه ما بازی میکنه...
بچه ها خوب کار کردن و جای تشکر داره ازشون.تا همین جا هنم زحمت کشیدم.به نظرم خسته هستن و بازی دیشب روشون تاثیر گذاشته.اگه حذف بشن هم هیچ اشکالی نداره انشا الله دور بعد.
بچه ها بلافاصله باید برن کره واسه بازی های آسیایی که یکم وضعیتشون نگران کننده است.
به نظرم فدراسیون باید به دنبال شایسته ترین جایگزین ها برای بچه ها باشه چون نمیشه در همه ی مسابقات از این6نفر اصلی استفاده کرد،آدم فضایی که نیستن اونا هم انسانن
طوری که پیش میره، اگه آمریکا 3-2 ببره و ما هم سه امتیاز رو بگیریم، کار به امتیاز شماری میکشه... امتیاز ما هم یه ذره نسبت به آمریکا کمتره....لذا بچه ها باید اختلاف امتیاز جمع کنن :n02:
بچه ها آرژانتین 2 ست بگیره و ایران 3 امتیاز بگیره ما و امریکا هر دو میشیم 15 امتیازی
اون طوری چی میشه؟ حال حساب کردن ندارم.شاید اون طوری صعود کنیم.درسته؟
امریکا اگر 3 بر 2 هم ببره و ما 3 بر یک ببریم .امتیاز و حتی تعداد پیروزی هامون 18 برد 11 باخت مساوی میشه.و به پوینت شماری میکشه که اونجا ما عقبیم.البته اگر بازی رودر رو را در نظر نگیرند و پوینت را درنظر بگیرند.کسی میدونی کدومش اولویت داره.
امریکا 566 برد و 523 باخت داره .ما 560 برد داریم و 533 باخت .که امریکا میشه 43 ما هم میشیم 27.
که احتمال 99 درصد در پوینت شماری حذف میشیم.
ارژآنتین 12 بر 7 جلو هست
ست سوم آرژانتین 19- 14جلو هست . فکر کنم بتون آمریکا رو بزنه
نقل قول:
طوری که پیش میره، اگه آمریکا 3-2 ببره و ما هم سه امتیاز رو بگیریم، کار به امتیاز شماری میکشه... امتیاز ما هم یه ذره نسبت به آمریکا کمتره....لذا بچه ها باید اختلاف امتیاز جمع کنن
نقل قول:
بچه ها آرژانتین 2 ست بگیره و ایران 3 امتیاز بگیره ما و امریکا هر دو میشیم 15 امتیازی
اون طوری چی میشه؟ حال حساب کردن ندارم.شاید اون طوری صعود کنیم.درسته؟
نقل قول:
امریکا اگر 3 بر 2 هم ببره و ما 3 بر یک ببریم .امتیاز و حتی تعداد پیروزی هامون 18 برد 11 باخت مساوی میشه.و به پوینت شماری میکشه که اونجا ما عقبیم.البته اگر بازی رودر رو را در نظر نگیرند و پوینت را درنظر بگیرند.کسی میدونی کدومش اولویت داره.
امریکا 566 برد و 523 باخت داره .ما 560 برد داریم و 533 باخت .که امریکا میشه 43 ما هم میشیم 27.
که احتمال 99 درصد در پوینت شماری حذف میشیم.
ارژآنتین 12 بر 7 جلو هست
چه قدر جالب
همزمان 3 نفرمون در مورد یه موضوع پست دادیم
بچه ها فکرهاشون هم شبیه همه :n02:
الان چیزی که مهمه بدونیم بازی رودررو تاثیر داره یا نه
خدا رو چه دیدیم
شاید آرژانتین اصلا 3.1 یا 3.2 ببره و کار ما رو راحت کنه:n02:
اول امتیازنقل قول:
بعد تعداد برد
بعد معدل ست
بعد معدل امتیاز
در نهایت بازی رو در رو
19-14 آرژانتین
آرژانتین یک ست گرفته،ست سوم هم 17 به 14 جلو هستن،خدا کنه ولاسکو و تیمش بتونن از امریکا امتیاز بگیرن
سایت مسابقات تعطیله.... آرژانتین چند چنده؟؟؟
هم نتایج زنده ورزش 3 هم سایت رسمی مسابقات باهم پکیدن،اونور چند چندن؟
آرژانتین 2 -1
از اینجا ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرژانتین ست سوم رو 25 به 20 برد 2 به 1 آرژانتین