والا از نسخه WE خبر ندارم که موزیک ژاپنی داره یا نه .نقل قول:
Printable View
والا از نسخه WE خبر ندارم که موزیک ژاپنی داره یا نه .نقل قول:
درسته انیمیشنهای FIFA واقعا زیاد هستش اما خب یه چیزی که بهش رسیدم اینه که خیلیاش مخصوصا اونایی که مخصوص دریبلهای خاص هستش یه جورایی ناقص هستن و درست طراحی نشدن و اگه با PES مقایسه کنی میبینی کار PES واقعا بهتر در اومده . خب وارد این بحث نشیم اما همین قدر بگم تیم سازنده و تعداد اونها در دو کمپانی اصلا باهم قابل مقایسه نیستن . من آماری ندارم از تعداد اعضای تیم سارنده FIFA اما مطمین هستم بیشتراز PES هستن . حالا زمان محدود رو بهش اضافه کن مطینا اونی که تعدادش بالاست کارای بیشتری میکنه . زمان محدود و نیروی کاری کمتر . بودجه این دو شرکت هم اصلا با هم قابل مقایسه نیستن ! . از همه مهمتر حمایت فدراسیون جهانی فوتبال از بازی FIFA . بازی FIFA شاید بیش از 30درصد فروشش بخاطر لیسانهایی هستش که با پشتیبانی فدراسیون جهانی فوتبال کرده (تا چند سال دیگه تیم محله مارو هم لیسانس میکنه حالا ببینین کی گفتم:n02: )بقیه فروشش هم مال نکات مثبت بازیش . ( رگ PES من زد بالا :n09::n02:) اشتباهات تیم سازنده PES طی چندین سال هم مزید برعلت شد که FIFA بسرعت رشد کنه.نقل قول:
من به این PES امیدوارم. :n01:
اون آهنگ هم دقیقه اولش خوبه(دوپس دوپس ) بقیش زیاد فاز ورزشی نداره .:n02:
ارمین نظرت محترم اما جان من کجا PES2013 خوب بود:24:. فیلم هندیه :n02:. نه حالا جدای شوخی من که اصلا نسخه 13 رو قبول ندارم .باور میکنی من از نسخه 6 که پادشاه بود بعد از اون از تمام نسخه ها که اومده نسخه 14 رو با اون همه مشکلاتش بهتر میپسندم. :n01:
کی همه اینارو داره ؟! :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش نسخه 13 خیلی هیجاان داشت
درسته نسخه 13 یه فوتبال محشر بود که من با گذشت دوسال دارم هنوز بازیش میکنم...اصلا استیل بازیکنا عالی هستش تو اون عین واقعیته...pes13فوتبالیه که فیفا15 نکات مثبت گیم پلیشو از رو اون ورداشته
پایینو بخونین...مث فیفا خبر میزاره زیرش :دی البته این از ترینر استفاده کرده پولش زیاد شده
آهنگ خوبه فقط خدا کنه طوری نباشه که مث سالیان پیش وقتی از منویی به منوی دیگه میریم آهنگ قطع نشه و اهنگ دیگه شروع بشه..مث 2013...من تو 2013 یه اهنگشو کامل نشنیدم :دینقل قول:
Notebook: Dell Inspiron N5010
Processor: Intel Core i3 330M
Graphics Adapter: Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 4500MHD
Display: 15.6 inch, 16:9, 1366x768 pixels
این سیستم منه روش کار میده؟
4سال پیش خریدم
نطر من هم به نطر شما نزدیکتر است!:n02:نقل قول:
========================
نظر همه دوستان قابل احترامه ولی به نظر من PES از سال 2008 و شروع نسل هفتم در جا زدن که نه پسرفت رو شروع کرد و نسخه 2009 این روند نا مبارک ! ادامه پیدا کرد و نسخه 2010 در واقع میخی بود بر تابوت سری !
اوج این عقب ماندگی رو می تونین با مقایسه PES 2010 با FIFA 10 بهتر درک کنین.
بعدش کونامی به خودش اومد و خواست که روند بازی رو که تخیلی و با شبیه سازی فاصله گرفته بود رو از نسخه 2011 درست کنه که البته نمی تونست چون انجین بازی به کل قدیمی بود و به هیچوجه پتانسیل لازم برای این کار رو نداشت، اشتباهی که EA نکرد و با یه انجین جدید و پیشرفته نسل هفتم رو شروع کرد و نتیجه اش رو هم دید.
من از قدیم نسخه های مختلف WE/PES v رو بازی می کردم ولی باید بدون تعصب بگم نسخه های 2008 تا 2013 اصلا" شبیه ساز نیستن و میشه یه جورایی اونا رو تو دسته بازیهای آرکید قرار داد مهمترین دلایلش هم نبود هوش مصنوعی مناسب، فیزیک واقع گرایانه و انیمیشنهای طبیعی دونست که لازمه هر عنوان شبیه سازه.
من نسخه 2008 رو زیاد بازی کردم، در واقع مجبور بودم چون انتخاب دیگه ای نداشتم ! ولی نسخه های بعد از اون رو اصلا" نتونستم تحمل کنم و حتی عنوان ناقص 2014 رو بهتر از اونا می دونم.
اما PES 2015 داستانش فرق می کنه با وجود کمبودهایی که هنوز داره ولی نشون داده کونامی اگه ابزار مناسب ( Engine ) در اختیار داشته باشه باشه می تونه به رویه سابق برگرده و این خیلی امیدوار کننده ست...
================================================== ================================================== ====================
اگه نسخه 2014 رو با این لپ تاپ بازی کردین بعید می دونم مشکلی داشته باشیننقل قول:
نسخه Pc کی میاد ؟
چند روز دیگه
اولین نقد ااز باازی:n02:
دومین نقد:n02:نقل قول:
همین الان رو پی اس 3 بازی کردم ، انصافا ترکونده ، معرکه است ، فکر کنم هممون انتظار داشتیم سرعت عمل رو بالا ببرن ، موقع استپ کردن ، پاس دادن ، دریبل زدن ، این رو انجام دادن ، دیگه حرفی واسه زدن باقی نمونه ، یه شاهکار به تمام معنا . فعلا 2 دست زدم بد جور شیفته اش شدم ، قصد دارم بر و بچ رو جمع کنم یه کاپ بزنیم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی ، افت فریم هم اصلا نداره ،خیالتون راحته راحت
نقل قول:
بعد از چند دست بازی کردن نظر شخصیمو میگم...
نکات مثبت : فیزیک و استایل بازیکنان هنگام دویدن و هنگام خوشحالی خیلی عالی کار شده و موقع دریبل زدن یا حرکات نمایشی بسیار طبیعی جلوه میکنه و چهره های بیشتر بازیکنان هم میتونم به وضوح بگم خیلی بهتر از نسخه پارسال هست و از اون حالت پیکسلی و کارتونی تا حدودی فاصله گرفته....
جو ورزشگاه بسیار عالی هست و حس یک فوتبال طبیعی رو میتونه برسونه به صورتی که با هر تیمی تو زمین خودت بازی کنی هواداران ورزشگاه با صدای بلند بازیکنان خودی رو تشویض میکنند...
واکنش بهتر دروازه بانان در موقعیتهای 100% که در بیشتر مواقع عالی عمل میکنن ولی از طرفی روی گلهایی که روی کرنر سانتر میشه به راحتی میشه گل زد....در کل واکنشها 50 50 خوب هست...
دیگه مثل پارسال خبری از افسایدهای پی در پی و بیخود و کارت دادنهای داور و بیخودی خطا گرفتن در بازی نیست و کم شدن این صحنه ها به طبیعی شدن بازی کمک کرده...
هوش مصنوعی cpu در درجه سختی top player بسیار عالی عمل میکنه به حدی که در یک موقعیت تک به تک من یدونه گل چیپ خوردم و یدونه موقعیت تک به تک رو با تکل از پشت و اخراج بازیکن cpu از من گرفته شد...
تایم بازی به تقلید از فیفا دیگه مثل نسخه 2014 نیست و از 5 دقیقه 6 دقیقه 7 دقیقه و... بگیر تا 30 دقیقه قابل تنظیم هست و دیگه محدود به چند تا تایم نمیشه....
گزینه کوتاه و بلندی چمن به منوی انتخاب ورزشگاه و همینطور طراحی چمن اضافه شده....
و اما نکات منفی بازی که امسال باز هم بیشتر از نکات مثبت به چشم من اومد....
کیفیت افتضاح چمن بازی به حدی که انگار داری روی موکت بازی میکنی و اونقدر چمن مات و بی کیفیت هست که از دوربین wide که بالاترین دوربین هست اصلا مشخص نیست این چمن مربوط به زمین فوتباله ...کافیه شما ورزشگاه سن سیرو رو برداری تا به عمق فاجعه پی ببری....
تور دروازه هنوز هم مثل نسخه 2014 نرم نیست و وقتی توپ وارد دروازه میشه انگار به یک جسم سفت و سخت برخورد کرده....
هنوز هم مثل نسخه 2014 بعد از رد کردن صحنه های اهسته به مدت چند ثانیه تصویر سیاه میشه(load شدن بازی) و بعد وارد جریان بازی میشه....
هنوزم هم مثل نسخه 2014 اون فلش های مسخره چه در کرنر و چه در ضربات ایستگاهی مشخص هست که به راحتی میشه با این روش گلزنی کرد...
طراحی گرافیکی تماشاچیان از نزدیک بسایر فاجعه هست و در ادمو یاد طراحیهای گرافیکی نسل ششم کنسولها میندازه...
وضعیت فاجعه بار منوی game plan یا ترکیب چینی و تعیین سیستم تیم به حدی گمراه کننده و گیج کننده هست که در نگاه اول باید منوها رو کامل براندازی کنی تا متوجه بشی قسمت تعویض کجاست و قسمت تاکتیک چیدن کجا....حتی به سادگی نسخه 2014 هم نیست...
وضعیت لایسنس نشدن تیمها هم به قوت خود باقیست و لیگس انگلیس اصلا لایسنس نیست و جام باشکاهی اسیا هم تیمهای ایرانی که حضور دارن علاوه بر اینکه چهره ها بیخود و مسخره ساختن شده...
افت فریم ریت در هنگامی که بازیکنان وارد زمین میشند وجود داره و زمانی که با دوربین بالا بازی میکنید اگه خیلی حساس بشید افت فریم رو حس میکنید...
سرورهای آنلاین بازی هم که تعطیل هستن و اصلا امکان join شدن وجود نداره تا شاید مثل پارسال با اون اپدیت سرورها فعال بشن...
تمامیه این نکته ها از تجربه بازی دوستانه بود و هنوز مدهای my club و مسترلیگ تست نشده....و به نظرم اکه طرفداره دو اتیشه این بازی هستین 230 تومان ارزششو داره ولی اگه به هوای یک فوتبال متفاوت و تغییرات 180 درجه ای میخواهید بازی رو خریداری کنید باید بهتون بگم سخت در اشتباهید.
آقا جون تو وایبر - تلگرام - واتس آپ گروه pes ندارید ما رو هم عضو کنید
یکی گروه بسازه :n02:نقل قول:
بساز دیگه . ماشاالله فعالینقل قول:
شماره هاتونو بدین من بسازم :دی تو وایبر
اینایی که شما اشاره کردید همه به گرافیک و نت برمی گرده... گیم پلی چی!؟نقل قول:
و اما نکات منفی بازی که امسال باز هم بیشتر از نکات مثبت به چشم من اومد....
کیفیت افتضاح چمن بازی به حدی که انگار داری روی موکت بازی میکنی و اونقدر چمن مات و بی کیفیت هست که از دوربین wide که بالاترین دوربین هست اصلا مشخص نیست این چمن مربوط به زمین فوتباله ...کافیه شما ورزشگاه سن سیرو رو برداری تا به عمق فاجعه پی ببری....
تور دروازه هنوز هم مثل نسخه 2014 نرم نیست و وقتی توپ وارد دروازه میشه انگار به یک جسم سفت و سخت برخورد کرده....
هنوز هم مثل نسخه 2014 بعد از رد کردن صحنه های اهسته به مدت چند ثانیه تصویر سیاه میشه(load شدن بازی) و بعد وارد جریان بازی میشه....
هنوزم هم مثل نسخه 2014 اون فلش های مسخره چه در کرنر و چه در ضربات ایستگاهی مشخص هست که به راحتی میشه با این روش گلزنی کرد...
طراحی گرافیکی تماشاچیان از نزدیک بسایر فاجعه هست و در ادمو یاد طراحیهای گرافیکی نسل ششم کنسولها میندازه...
وضعیت فاجعه بار منوی game plan یا ترکیب چینی و تعیین سیستم تیم به حدی گمراه کننده و گیج کننده هست که در نگاه اول باید منوها رو کامل براندازی کنی تا متوجه بشی قسمت تعویض کجاست و قسمت تاکتیک چیدن کجا....حتی به سادگی نسخه 2014 هم نیست...
وضعیت لایسنس نشدن تیمها هم به قوت خود باقیست و لیگس انگلیس اصلا لایسنس نیست و جام باشکاهی اسیا هم تیمهای ایرانی که حضور دارن علاوه بر اینکه چهره ها بیخود و مسخره ساختن شده...
افت فریم ریت در هنگامی که بازیکنان وارد زمین میشند وجود داره و زمانی که با دوربین بالا بازی میکنید اگه خیلی حساس بشید افت فریم رو حس میکنید...
سرورهای آنلاین بازی هم که تعطیل هستن و اصلا امکان join شدن وجود نداره تا شاید مثل پارسال با اون اپدیت سرورها فعال بشن...
تمامیه این نکته ها از تجربه بازی دوستانه بود و هنوز مدهای my club و مسترلیگ تست نشده....و به نظرم اکه طرفداره دو اتیشه این بازی هستین 230 تومان ارزششو داره ولی اگه به هوای یک فوتبال متفاوت و تغییرات 180 درجه ای میخواهید بازی رو خریداری کنید باید بهتون بگم سخت در اشتباهید.
در ضمن اون بحث لایسنس به این دلیل هست که EA و فیفا حق استفاده از امتیاز تیم های لیگ انگلیس رو بصورت انحصاری خریده! و به کونامی نمیده! ...
برعکس پارسال که وقتی بازی می کردی PES2014 رو انگار بازی به روح آدم فحش می داد این یکی خیلی می چسبه همچین اعتیاد آوره! در کل گیم خوب کار شده راضیم ازش تا الان
دودورو دودود آرمین دودورو دودود آرمین :n02:نقل قول:
ایول یعنی بالاخره یه پی اس درست و درمون قراره بازی کنیم !
نحوه پنالتی زدن چطوریاس؟ چیپ داره؟
حالا که زیاد بازی کردی :n02:نقل قول:
با 13 مقایسه کن:n02::n16:
والا به عقیده من بازی پتانسیل بالایی داره که بهترین PES چند سال اخیر باشه قبول کنید که نمیشه هیچ PES ی رو با 2013 مقایسه کرد این کلملا مشکلات 2014 رو حل کرده مشکلاتی که با پچ ها و آپدیت ها هیچ وقت حل نشد الان با یک گیم پلی متفاوت درست شده زوایای دیده و ساختار بصری باز بهتر از 2014 هست شوت ها سیستم خاصی دارن شما وقتی شوت می زنی جهت رو نباس نگه داری مثل بازی شوتر هست و جهت ها مثل نشانه گیری هستند وقتی نگه می داری انگار داری مسیر هدف رو دورتر میکنی موقع شوت زدن در نگه داشتن جهت باید گریپ باشید تا جهت رو مستقیم و با آرامش حرکت بدید کسانی که سیستم پنالتی زنی فیفا رو تجربه کردن می دونن من چی می گم شوت های فاینس واقعا خوب کار شدن. فقط یه ضعف من درش می بینم که نمیشه به کل گیم تعمیم داد چون دارم روی سیستم نسل قبل بازی می کنم نه نسل هشتم نورپردازی بازی توی نسخه ایکس باکس 360 ضعیفه امیدوارم روی PC اینطور نباشه
13 پرهیجان بود درسته
ولی ایرادهایی هم داشت
ایرادهاشو دونه دونه میگم شما بگو رفع شده یا نه
زیاد تو افساید بود مهاجم
داور درست کارت نمیداد
اوانتاژ نمیداد
گل نامردی توش زیاد بود یکی زد شوت کات دار از پشت محوطه جریمه که بالای 90 درصد گل میشد
و دیگریش با دروازبان تک به تک که میشدیم با بازیکن میرفتیم گوشه دروازه و شوت میکردیم گل میشد دروازبان نمیتونست درست پوشش بده
یا مثلا با روبن و رونالدو با سرعت بزن به قلب دفاع و راحت همشونو جا بزار
ایراد دیگه اش ضربه سر رو سانتر کردن بود که اکثرا از بالای دروازه به اوت میرفت
ایراد بعدیش انعطاف زیادی نداشتن تو گرفتن توپ راحت با یه تو سر توپ از بغل پاشون رد میشد
به طور کلی انیمیشن هاش خیلی کم بود
--------------------------------
تو نسخه 2014 یه مشکلی بود که خیلی رو مخ بود
موقع زدن ضربه کاشته یا دروازبان نمیشد با 4 جهت اصلی چپ و راست کرد تو این نسخه درست شده؟
-----------------------------
و سوال اخر
باران باریدن تو بازی چه طوریاست
و نحوه گزارش بازی فرقی کرده؟
گروه تشکیل دادی تو وایبر ؟ اگه آره که من شمارم رو پخ کنم
مجتبی اینقدر سوالاتش زیاد بود که آرمین فلنگو بست در رفت :n08:
نه من تا الان یه بار فقط شده که توی آفساید بمونم توی این چند روز اون مشکل نیست
داور کارت دادنش منطقی بوده تا الان مشکلی در این مورد ندیدم
آوانتاژ میده داور حتی وقتی خطای شدید رخ میده نگه نمیداره بازی رو
بارون ندیدم تا الان ولی انتظار چیز شوکه کننده نداشته باش کیفیت بصری همونیه که توی 2014 بود فقط بهبود داشته
حرکات حماسی پا به توپ هم دیگه نیست به نظرم دفاع کردن هم سخت شده ولی اینطورم نیست که مدافعین مثل احمقا سوتی بدن و از کنارشون توپ رد بشه اگه توی مسیر توپ باشن کات می کنن پاس رو
با دایرکت پد چک نکردم ببینم مشکل پاس دروازبان حل شده یا نه ولی بالکل حذف شده پاس اشتباه دروازبان موقع Goal Kick هر مدلی پاس بده دروازبان حتما به بازیکن خودی می رسه یکی از رایج ترین گلای نامردی توی PES2013 این بود که توی شروع مجدد ها یه لحظه حواست نمیشد با دروازبان می خواستی پاس کوتاه بدی ضربه دروازه رو می دیدی مهاجم زود تر توپ رو می گرفت گل مفت خوری می زد... اینجا کلا حذف شده اینو توی دمو دیده بودم پاس های کوتاه رو دروازبان می فرسته به گوشه ها جایی که مدافعین کناری جای گیری کردن
ساده بگم دیگه کار هر بچه تازه به دوران رسیده نیست که برداره PES بازی کنه و شاخ بشه می دیدی با یه آماتور می خواستی PES2013 بازی کنی اگه اون رئال برمی داشت تو یه تیم معمولی و نه چندان قوی عمرا اگه می تونستی ببریش... اینجا یه جورایی پلیر محوره تا بازیکن محور منظورم اینه که به بازی بازیباز و گیمر ربط داره تا اینکه حرکات غیر طبیعی بازیکنان برجسته مثه روبن و رونالدو
نقل قول:
با توجه به شناختی که ازت دارم وقتی تا حدودی بازی رو تایید کردی واسه من آماتور پس باید بازی دلچسب تر باشه ... امیدهام زنده شده
حرفای کونامی رو قبول نداشتم اما حرفای آرمین قبو دارم ... :n02:
ایشالا که تا 3 روز دیگه میاد و نصبش می کنم ببینیم چطوریاس.
پ ن : اگه گروه ساخته شد به ما هم اطلاع بدین.
بی خودی دلتونو صابون نزنید و نقدهای pes برای کنسول ps4 اینجا نزارید چون کاملا متفاوت هستش نسخه pc با نسخه ps4 بازی رنگ بوی 2009 به خودش گرفته برای pc و اون چمن گرد گرد وسط زمین که برای ورزشگاهای کویت عربستان بود
درضمن من خودم pes بازم خیلی منتظرش بودم اما حالمو بد گرفت
لینک تصویری برای pc
عزیز نقد ارمین رو نسخه نسل قبلهنقل قول:
برای همین امیدواریم به بازی
در ضمن گیم پلی و خیلی چیزهای دیگه فررقی با نسخه ps4 p نداره
ارمین جان این هها رو هم جواب بده
نقل قول:
گل نامردی توش زیاد بود یکی زد شوت کات دار از پشت محوطه جریمه که بالای 90 درصد گل میشد
و دیگریش با دروازبان تک به تک که میشدیم با بازیکن میرفتیم گوشه دروازه و شوت میکردیم گل میشد دروازبان نمیتونست درست پوشش بده
منظورم پپاس اشتباه نبودنقل قول:
موقع زدن ضربه کاشته یا دروازبان نمیشد با 4 جهت اصلی چپ و راست کرد تو این نسخه درست شده؟
مثلا موقع ضربه ایستگاهی میخواستم با چهار جهت اصلی دسته شوتمونو تنظیم کنیم
تو نسخه 14 رو اعصاب بود برای من
چون فقط باید با شوک دسته تنظیم میکردم
تو این نسخه برطرف شده و میشه با چهار جهت اصلی تنظیم کرد؟
خدا کنه حرفت درست باشه ولی حجم pes برای ps4 نزدیگ به 20 گیگ هستش ولی برای کامپیوتر 8 گیگهنقل قول:
ببین عزیز این که میبینی حجمش زیاده ربطی به گیم پلی ندارهنقل قول:
بزار برات مثالی بزنم
تو نسخه 2013 شما اگر میخواستی پچ با کیفیت و hd نصب کنی برای چند تا ورزشگاه چیزی حدود 8 گیگ باید دانلود میکردی
رو عکس نشونتون میدم کیفیت چمن و تماشاچیان
PES 2015 - PS3 Vs PS4 Comparison - Gameplay
آقا فکر کنم من دست به کار بشم بهتره واسه گروه زدن تو وایبر یا تلگرام یا واتس آپ
آقا من مقدمه ای بگم واسه این کار:
1- برنامه تلگرام : واسه دستکاپ هم هست . و مدیریت هم می شه کرد. و اون کسانی که به شماره موبایلشون هم حساسن ، شماره تو برنامه تلگرام " هیدن" است . لزومی هم نداره کسی گوشی اندرویدی یا آی او اس یا .... داشته باشه . فقط یه خط موبایل که کد واسه فعالسازی میاد و یه نرم افزار که لینکش رو خواهم فرستاد.
2- برنامه وایبر: واسه ویندوزش هم هست . شماره موبایل نمایش داده می شه ( قابل توجه اونایی که حساسن ) - مدیریت نداره ( یعنی هر هرکی رو خواست می تونه ادد بکنه ) - ظرفیت گروه هم تا 100 نفره . معلوم هم نمی شه کی چه کسی رو ادد کرده . مزیت این برنامه عمومی و فراگیر بودنش و در دسترس همگانه و به قول معروف راه دست
3- برنامه واتساپ: تقریبا شبیه برنامه تلگرامه . در اصل برنامه تلگرام کپی برداری کرده از واتساپ . فقط شماره موبایل نمایش داده می شه . برنامه دستکاپ هم نداره . اونایی که می خوان تو ویندوز داشته باشن باید BlueStacks رو نصب کنند.
---------------
حالا تصمیم بگیرین که کدوم برنامه گروه بزنیم. تبادل اطلاعات داشته باشیم . اصلا گروه بزنیم؟!!!D:
فاجعه به تمام معنا!!!:n21:نقل قول:
سیستم ضربات ایستگاهی و کاشته مثل سیستم 2014 هست مجتبی جان در مورد شوت های فاینس پشت محوطه والا من قبول ندارم 90 درصد بخواد گل بشه توی 2013 که اینطور نبود الانم من این مدلی گل زیاد نزدم و حتی این شکل گل نخوردم گلهایی که زده میشه بیش از پیش به گل های جهان واقعی فوتبال شبیه شده اصلا شما گلهایی رو می بینین که قبلا توی PES ندیدین و این خیلی جالبه تنوع گل هایی که توی PES های قبل 2014 خیلی کم بود بیشتر گل ها مشابه هم بودن ولی اینجا داستان فرق می کنه نمایش متفاوتی رو توی صحنه های حساس و خطرناک شاهدیم
مورد دیگه هم که گفتی دروازبان نمی تونه پوشش بده والا من به این مورد دقت نکردم نه توی 2013 و نه الان! ولی اگه در این رابطه چیزی دیدم باشه میام می گم...
در مورد تفاوت فاحش حجم نسخه های نسل هفتم و هشتم هم واضحه که چرا این تفاوت وجود داره اجزای بصری بازی توی نسخه نسل جدید بسیار حجیم تر از نسل نسل قبل هستن طبیعیه که یه همچین حجمی داشته باشه نسخه نکست جنریشن بازی
دادا وایبر بزن .. هم نسخه موبایلش هست هم دسکتاپ. راحت ترهنقل قول:
دختر که نیستیم رو شماره حساس باشیم ..
فوقش نصف شب میخوایم میس بندازیم :n02:
دوستان قبول کنید که هیچ بازی در هر سبکی کامل نیست مخصوصا در سبک شبه ساز فوتبال ! که اگه کامل کامل شبه سازی بشه دیگه لذتی نداره اسمشم روشه بازی نه واقعیت ! بعدش چون PES رقیب سر سختی و حرفه ای به اسم FIFA داره همه ازش انتقاد میکنن و یه جورایی مقایسش میکنن درصورتی که به هیچ وجه مقایسه این دوتا با عقل جور در نمیاد ! درسته که کونامی هر سال یه سری گند ها زده ولی نباید ازش انتظار زیادی داشت به قول یکی از دوستان که توی چند صفحه قبل گفت" هر چند سال یکبار کونامی یه بازی خوب میده " این حرف رو منم قبول دارم چون هر چند سال یکبار کونامی روند ساخت بازیش رو تغییر میده و چند سال طول میکشه که اونو کامل کنه الانم سر 15 همین قضیه ست نباید ازش انتظار زیادی داشت در حد کونامی باید گفت بازی قابل قبولی احتمالا خواهد بود
از همه این حرفا گذشته مطمئن باشید 15 از 14 خیلی بهتر خواهد بود سند تایید این حرفم هم بردن جایزه از دو نمایشگاه مطرح هست اما بازم صد در صد 15 کامل نیست و مشکلاتی خواهد داشت بعد نکته ای که هست اینکه هر کسی یه نظری داره و یه سبک از بازی ر و دوست داره مثلا اگه بازی رو خیلی سخت کنن خیلی ها میگن نمیشه بازی کرد مضخرفه اگه همونو سطحشو پایین بزارن بازم میگن مخضرفه راحت میشه تیم ها رو برد مثلا سر 14 روی دروازبان ها همین قضیه پیش اومد :n09:
عزیز حرفتون درست قبول من که از خدامه ولی این ویدیو چی می گه شما دیدی دقیق همون چیزهایی گفته شده که تو pc نیست مثل چمنهانقل قول:
شما یک نگاه بکن ولی فقط گیم پلی بازی مثل ps4 هستش و لی خبری از گزینه های دیگه نیست
در نسخه نهایی چهره بعضی بازیکنان مانند Neymar و Bale دوباره ویرایش شدن . :n01:
اگه هنوز گراپ نساختین شماره هاتونو پ.خ کنین تا بسازم اگه هم که ساختین بگین من شماره بدم اددم کنین
شما مسئول باش . من حوصله ندارم1!!!نقل قول:
توصیه میکنم گروه تو ازین برنامه های ارتباطی درست نکنین، تایپیک میخوابه !!!