روی مزدا 3 هم فکر کنیدنقل قول:
چون با توجه به ملاکهاتون
مزدا 3 هم ماشین خوبی است
واقعا مزدا خیلی کم خرج تر و کم مصرف تره
اصطلاک بسیار کمی هم داره
و یه ماشین ژاپنی است
روی مزدا 3 هم فکر کنیدنقل قول:
چون با توجه به ملاکهاتون
مزدا 3 هم ماشین خوبی است
واقعا مزدا خیلی کم خرج تر و کم مصرف تره
اصطلاک بسیار کمی هم داره
و یه ماشین ژاپنی است
دوستان یه اپتیما 2010 سفید 70000 کارکرد هم دیدم میگه 90 و هر چه سریعتر جواب میخواد ... ممنون میشم نظراتتونو رو این یکی در مقایسه با سراتو صفرنقل قول:
و سوناتا 2009 ... این دیگه آخریشه :n01:
به مراتب خرید خودروی صفر کیلومتر پیشنهاد میشه و سراتو هم که دیگه گزینه مورد نظر هستنقل قول:
پس انتخاب کنید و از رانندگی باهاش لذت ببرید.
اینجوری میدونی ماشین از روز اول دست خودت هست - خودت آبندیش میکنی و هرکاری هم که بخوای باهاش بکنی
بدون ترس و استرس از صاحب قبلیش هست.
اپتیما 2010 در مقابل سوناتا حرفی برای گفتن نداره اگر اپتیما نسل جدید بود فرق میکرد
اگر قصد خرید سراتو رو دارین به نظر من موتور 2000 CC رو انتخاب کنید.
دقیقا مشکل اینه که پول 2000 سی سی سراتو رو ندارم!نقل قول:
شما گفتین بودجتون 90 میلیون تومان هست درسته؟نقل قول:
سراتو با موتور 2000 CC مدل 2012 با کارکرد پایین در حد صفر میتونی پیدا کنی
چند روز تو نمایشگاه ها بگرد پیدا میکنی.
عزیز برادر، ماشین صفر نخر اگه میتونی کارکرده خوب بیابی البته، صفر فقط لطفش داشتن گارانتی و دست اول بودنه، این ماشینای خارجی آخ نمیگن که بخوای بری صفرشو بخری،نقل قول:
دوم؛ اپتیما سوار شدم خیلی خوبه ریختش سلیقهای خودتون نمیتونم نظر بدم، کارکردش با این قیمت بالاست باید قیمت بیاد پایینتر، ولی چون اپتیما 6 سیلندره مصرفش بالاتره
سوم؛ سراتو 1600 جون نداره نخر، امکاناتش هم نسبت همین اپتیما یا سوناتا یا نیو مزدا کمتره
چهارم؛ مزدا 3 که داشتم یا سرعت 120 مصرفش میشد 8.5، اما سوناتایی که دارم با 140 میشه 8.5، مگان هم مصرفش پایینه اما تو سرعت 130 میشه 10
مصرف سوخت به نوع رانندگی و سرعت و خیلی فاکتورای دیگه بستگی داره، سوناتا موتور بزرگتری داره و مصرفش در سرعتهای بالا کمتره نسبتا چون توان موتور وقتی دور موتور بره بالا بیشتر میشه و مصرف میاد پایین تر و اون دور بالا یعنی 3000 دور در دنده 5 سرعت 140 رو میده
سوناتای 2009 رو نخری 90 تومن یه وقت که خیلی بالا خریدی، اگه تهرونی میتونی ماشین خوب پیدا کنی اون راهنمای همشهری رو بگیر دستت ولی اینو بدون بیش از 80 درصد آگهی های روزنامه و اینترنت توی تهران کار همین دلال های پیشرفته است، ضمنا موقع خرید ماشین دست دوم وقتی داری پول میدی نیازی به التماس نیستش که شرط و شروطت رو تکمیل میکنی و همه چی رو ثبت میکنی ، بعد از خرید هم اگه معلوم شد فروشنده کتمان واقعیت کرده قابل پیگیریه، فقط اگه از دلال میخری باید اعتماد سازی بشه، شاهد هم قولنامه رو امضا کنه و قستمی از پول رو بعد از تستها و چک کردن زیر و بم ماشین بدی
اون جمله معروف چرخ گندیده رو گفتم چون این ماشینا رو داشتم، مزدا و سراتو یه ماشین مسابقه هستن که در برابر سوناتا نمیارزن این قیمت، سوناتا شتابش کمتره اما در نهایت هردوشون رو میخوره، با این وضع جاده و جاده بان هم داریم پراید هم بالای 120 میره و جریمه میشه تپل پس زیاد تو کار شتاب و ریختش نباش ببین چه سواری و چه آسایش و آرامش به خودت و خانواده میده
من واقعا از دوستان ممنونم که راهنمایی میکنننقل قول:
بالاخره انتخابای من محدود شدن :n01: فعلا سراتو 1600 صفر رو برداشتم که بی ماشین نباشم
از قیافه اپتیما هم خوشم اومد دیدمش و سوار شدم فقط طرف حاضره 6 تومان سر بگیره با سراتو عوض کنه. از اینم پایین نمیاد
یدم نمیاد اینکارو یکنم چون به نظرم نرم تر از سراتو و جادار تر اومد فقط 70000 تا کار کرده دیگه واسه 2010 هم هست یعنی سالی 35000 زیاد نیست؟؟؟؟؟
مصرفشم تو سایت رسمی اندازه گیری مصرف سوخت اتومبیل آمریکا زده شهر صدی 11.8 و اتوبان 8.4 اگه از این بیشتر نباشه راضیم !
بعد هم این قضیه موتور سوزی ماشینای کیا چیه :n04: من شنیدم ترسیدم اساسی امیدوارم شایعه باشه ؟؟؟!!!
خلاصه ما رو سوق بدین به سمت انتخاب بهتر با نظراتتون
راستی کمری 2009 و 2010 چند جا پرسیدم نداشتن گفتن این مدلا کمیابه به خاطر اختلاف ایران و ژاپن تو اون سال و این حرفا وگرنه اگه بشه با 90 حتی کمری 2009 هم خرید از همه بهتره حیف:n29:
پ. ن : با توجه به گرونی ماشین هرچه سریعتر باید اقدام کنم
ممنون
سلام
با شرایط فعلی با بودجه 60 -70 خرید BMW سری 3 ترجیحآ E90 320 یا E46 318 توصیه می شود ؟
هزینه نگهداری اگر سالمش گیر بیاد برای هر سرویس چقدر میشه ؟
BMW 320 با این بودجه خیلی سخت گیر میاد شایدم گیر نیاد چوننقل قول:
من یه مدل 2006 رو دیدم میگفت 90 میلیون تومان
که خیلی سخت گیر میاد تمیز و سالمش.
اما 318 مدل 2005 رو میتونی پیدا کنی
نقل قول:
دوست عزیز مبارکه
به نظر من با اپتیما عوض کن هم ضرر صفر نگه داشتن بهت نمیخوره و هم اپتیما کجا سراتو اونم 1600 کجا
مصرف سوختش کمه واقعا اما نه اینقدر، ولی کمه سالی 35000 تا زیاده اما واسه پراید و پژو واسه اپتیما هم زیاده اما مشکلی براش پیش نمیاد
شما ماشینو ببر نمایندگی جیک و پیکش رو چک کن اگه خواستی سراتو رو بده بره اپتیما رو بخر حالشو ببر، سراتو 1600 هم که کارت سوخت نداره
با عرض سلام دوباره
318 e90 هم باشه عالیه
آیا 2005 اتاق E90 داره با این قیمت ؟
نه دوست مننقل قول:
اتاق E90 از 2006 به بعد بوده
ماشینای خارجی که هیچ کدوم کارت سوخت ندارن ! اپتیما رو 90 پایین نمیومد گرون میداد گفتم بیا با این سراتو صفرنقل قول:
عوض کن راضی نشد منم گفتم به سلامت ! میگم این کمری 2013 رو ایرتویا اعتباری نمیده بنویسیم؟ کلا شرایط فروشش چی هست ؟ تو سایت که هیچی نزده
الان فكر نكنم هيچ شركتي ماشين پيشفروش كنه، هيچ شركتينقل قول:
چون قيمت رو بايد بر اساس قيمت سازمان حمايت از خودشون تعيين كنن كه كدوم آدم عاقلي سود حاشيه بازار رو بيخيال ميشه
اپتيما 2010 اگه تميز بوده 90 كمي بالاست شايد ارزش فكر كردن داشته باشه
منظورم این بود که مثلا پول ماشینو تو 3 قسمت بگیره ولی خب در نهایت گرون تر از خرید نقدی بشه... این طرحو قبلا تو سایتشون بود ولی الان کلن هیچ حرفی از فروش نیست تو سایت هاشون !نقل قول:
آسان موتور هم همینه وضعش؟ پس ماشیناشونو چیکار میکنن؟
کاری که با ماشیناشون میکنننقل قول:
انبار، افزایش قیمت، خلق الله
:n28:
سلام دوستان !
من یه سوناتای 2006 دارم و فقط جهت تنوع میخوام یه کمری GLX 2007 بگیرم! تو این گرونی ها نمی خوام خیلی افزایش بودجه بدم برای همین کمری رو انتخاب کردم !
حالا سوال من اینه که آیا واقعا کمری از سوناتا بهتره؟ ا این کارو بکنم؟:n13:
کمری GLX مدل 2007 با توجه به آپشن ها - سفارشی بودنشنقل قول:
قیمت از حدود 67 تا 75 میلیون تومان نوسان داره ( تمیز و سالمش )
سوناتا مدل 2006 هم حدود 60 میلیون تومان هست ( بسته به شرایط ماشین )
حالا شما باید خودت بسنجی ببینی این افزایش بودجه برات می صرفه یا نه
اما ارزشش رو داره سوناتا 2006 رو بفروشی و کمری GLX مدل 2007 بخری
تو برتری کمری از سوناتا شک نکن البته سوناتا برخی آپشن هارو اضافه تر داره
اشکال نداره بابا ! خلق الله اگه واسشون مهم بود که به این اوضاع راضی نمیشدننقل قول:
بنابراین هر چه پیش آید خوش آید :n02: ... من که سراتو رو فعلا صفر نگه می دارم تا بلکه یه کمری تر و تمیز پیدا کنم تا عید
جالبه که مثلا 2010 کمری اینقدر کمه ولی سوناتا زیاده! اینجا کسی نمایشگاه آشنا (تهران) اگه داره پ.خ بده
شایدم بیخیال شم و سوناتا 2010 بخرم اونم ماشین خوبیه گویا... خوبه بیخیال شم یا تا عید صبر کنم؟
ممنون
دوست خوبم یه نگاه به افزایش قیمتی که سراتو توی این مدت داشته بندازید بد نیست.نقل قول:
سراتو ۲۰۰۰ دیروز قیمتش ۱۱۳ تومن بود در حالی که یه ماه پیش کمتر از ۹۰ بود. اما کمری و سوناتای کارکرده چه قدر گرونتر شدن؟ در حال حاضر شما با تعویض سراتو فقط ضرر میکنید چون فعلا قیمتش بطور مداوم در حال افزایشه.
موفق باشید
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
چون صفره افزایش قیمتش بیشتره یا چون کم مصرف تر از اونا هست؟ (با توجه به شایعه گرون شدن بنزین)نقل قول:
قیمت بنزین کوچکترین تاثیری روی قیمت خودرو نداشته. وگرنه قیمت ماشینای پرمصرفتر مثل سانتافه و جنسیس و ... خیلی بیشتر گرون شده.نقل قول:
افزایش قیمت ماشینای قدیمی کارکرده خیلی کمتر از مدلهای 2013 هست. در حالیکه هنوز گرونی اصلی در راهه و حالا حالاها قیمتشون جا داره!
ضمن اینکه افزایش قیمت سراتو نسبت به رقیبای خودش خیلی بیشتر بوده. زمانی که سراتو 90 تومن بود، مزدا3 تیپ4 قیمتش 97 تومن بود، الان سراتو شده 113 تومن و مزدا3 هم 103 تومن.
این خرید و فروشها به جز هزینه های جانبی، ضرر زیادی توش هست، مخصوصاً اگه طرف معاملتون نمایشگاه باشه.
خب پس فعلا دست نگه می داریم ببینیم این بازار کذایی ما رو می خواد به کجا ببرهنقل قول:
گویا قراره که بازم گرون بشه ولی حتی بعید نیست یه دفعه این دلار بیفته و همه چی ارزون شه یعنی تو عدم قطعیت فکر کنم تو دنیا لنگه نداشته باشیم :n29:
با سلام .
آقا قیمت مگان 2000 و 1600 صفرش چنده؟
هر دوتاش رو در حد صفر چند میشه گرفت؟
یا مگان با این مشخصات ها چنده قیمتش :
مگان 2000 مدل 2007-2006-2008 قیمتاشون در حدود چند میشه ... (با فرض تمیز بودن ماشین)
مگان 1600 مدل 2007-2006-2008 قیمتاشون در حدود چند میشه ... (با فرض تمیز بودن ماشین)
در ضمن از لحاظ افزایش قیمت نظرتون روی کدوم هست؟ اگه افزایش داشته باشن 2000 خیلی رو قیمتش میره آره؟
با حدود 40 تومن چه نوع مدل مگانی(2000 و 1600 ) میشه خرید؟(تا 45 هم جاش هست)
یا برعکس با 40 تومن چه نوع مدل ماکسیمایی میشه خرید؟(تا 45 هم جاش هست)
خیلی خیلی ممنون میشم که کاملا بازار مگان رو برام روشن کنید ..
با سپاس پیشاپیش///:n12::n12:
نقل قول:
مگان 2000 اتوماتیک صفر کیلومتر قیمت حدود 80 میلیون تومان
مگان 1600 صفر کیلومتر قیمت حدود 65 میلیون تومان
قیمت ها با نوسان هستن.
مگان 2000 مدل های 2006-2007-2008 قیمتشون تو رنج 46 تا 58 میلیون تومان
مگان 1600 مدل های 2006-2007-2008 قیمتشون تو رنج 40 تا 52 میلیون تومان
قیمت ها با نوسان هست
از لحاظ افزایش قیمت به مراتب مگان 2000 اتوماتیک به دلیل اینکه طرفدار زیاد داره
و بازار خرید و فروش خوبی هم داره قیمتش افزایش بیشتری داشته.
با 40 میلیون تومان همونطور که قیمت هارو دادم مشخصه که نمونه های 1600 CC
وارداتی مدل 2006 رو میتوین انتخاب کنی
ماکسیما هم مدل 81 شاید بتونی پیدا کنی
خیلی ممنون از نظر کامل و زیباتون ...نقل قول:
این قیمت ها در صورتی هست که همه چیز ماشین اکیه؟ مثلا اگر گلگیری رنگ یا تعویض ، و یا دری تعویضی و ... داشته باشه تا چند ملیون افت قیمت پیدا میکنه؟
مرسی
بله درست گفتی این قیمت ها برای وقتی هست که ماشین بدون تصادف و رنگ باشه ونقل قول:
از نظر فنی هم سالم باشه.
میزان رنگ شدگی یا تعویض گلگیر یا هر مورد تصادفی رو اینجوری نمیشه قیمت داد چون باید
مشخص بشه و کارشناس نظر بده. یا تو نمایشگاه ها
پس اگه تصادفی چیزی داشته باشن قیمت ها حدود 5-6 تومن میشکنه... درسته؟(رنگ سفید تفاوت قیمتش با بقیه تقریبا چقدر میفته؟)
زانتیا چه مدلی میشه گرفت تو رنج 40 اینا و یا 207 اتومات چه مدلیش رو میشه گرفت؟
بستگی به میزان تصادف دارهنقل قول:
برای مگان تا بله حدودا همینطوره
سوال دوم رو تو یه تاپیک دیگه جواب دادم
مگان اینا که دیگه تولید ندارن و دیگه تولید نمیشه دیگه آره؟
پس این دوره فجر یا فروش و این قضایا زیاد تاثیر میزاره یا کم؟ به نظرتون اقدام به خرید کنیم یا بزاریم بمونه؟
من نظرم رو مگان 2000 هست ... یه مدل خوبشو پیدا کنم و فوری معامله رو انجام بدم .... به نظر خودم اونور بر حسب افزایش احتمالی قیمت بنزین و اینا مگان قیمتش خیلی میره بالا به نسبت 207 و زانتیا .... نظر شما چیه؟
مرسی
بالاخره یه کمری دیدم ولی قدیمی ! 2007 GL دنده ای ولی تمیز 80000 کارکرد میتونم 60 ازش بردارم ولی باید سراتو رو بفروشم تا پول جور شه
به نظرتون ارزش داره یا همین سراتو صفرو سوار شم و بیخیال گشتن دنبال ماشین بشم؟
بعد اگه بردارم میتونن گیر بکس رو اتوماتیک کنن برام؟
من هدف شما از خرید خودرو رو نمیدونم.نقل قول:
برای استفاده شخصی میخواین؟
یا برای خرید و فروش تو بازار؟
نقل قول:
کمری GL دنده ای رو دستت میمونه ها
فقط تو فکر GLX اتوماتیک باشه
یا نهایت اگر دیگه گیرت نیومد کمری GL اتوماتیک بردار.
ماشین خارجی شرط اول خرید و فروش اتوماتیک بودنش هست دوست من
اصلا تو فکر تعویض گیربکس هم نباشید چون انجام این کار هزینه های زیاد و وقت زیاد رو برات متحمل میشه همین
والله ، خودم که ماشین دارم .... اصل قضیه اینه :نقل قول:
به نظرتون تو قضیه گرون شدن بنزین و باز گرون شدن ماشین ها کدوم ماشین با رنج قیمت تا 40-45 اینا ... تو آینده بازار خوبی خواهد داشت...
( راستش این ماشین برای هیچ گونه مصرفی نیست ... ماشین دوم هست که میخوام بگیرم و همین طوری میزارم تو حیاط ...)
مگان...زانتیا... پژو 207 ... ماکسیما ( موارد دیگه ای هم اگه هست لطفا بگید چون من فقط اینا رو میدونم)
( مثلا ماکسیمایی با مدل 81 رنگ طلایی کارکرد 80 تا و فنی سالم قیمت دور و بر 44 اینا میگفت ...! )
خواهشا راهنمایی کنید ، فقط به خاطر بازار اونورش میخوام ....
خودم بیشتر رو مگان 2000 زوم کردم ، و ماکسیما ولی اونورتر به نظرتون ماکسیما برنده میشه یا مگان؟
مرسی:n12:
اصلا تو فكر دست كاري كردن ماشين نباش هم خودت رو دردسر ميدي و هم بازار بعدي رو از دست ميدي، ماشين خارجي ميخري، قبلا هم بارها عرض شد؛ فول فول فول اتومات شركتي بخرنقل قول:
سراتو صفر 2013 موتور 2000 سفيد شركتي 115 تومن
سراتو صفر 2013 موتور 2000 سفيد وارداتي 108 تومن
دوست من مگان ماشين نيست، جو اينو اين قيمتش كرده، به نظر شما مگان صفر بدون سانروف و دكوراسيون بسيار زشت با موتور پرمصرف و كم جون سوار بشي بهتره يا مثلا سراتو 2011 يا مزدا 3 89، يا سوناتا 2007 يا كمري 2007، يا ماكسيما 86، اينا خيلي بهتر از مگان هستند و در جايي مگان اين شور و هيجان رو از دست خواهد داد، كي نميدونمنقل قول:
نقل قول:
درووووود .
موتور مگان که پر مصرف نیست ! از نظر منم همیناست ولی من که نمیخوام واسه مصرف شخصی بگیرم ! مگان فقط به خاطر کم مصرف بودنش زیاد مورد توجه هست ....
مشکل کار هم اینجاست که فعلا من 40 تومن اینا میتونم جور کنم نه زیاد ... نمیخوام هم 40 تومن رو بزارم تو بانک بمونه! اون مواردی که گفتید رو حول و حوش چند میشه گرفت؟ مثلا مزدا 3 ، کمری سوناتا و .... دست دومش تو این پیدا میشن؟
مرسی:n12:
دوست من با 40 میلیون تومان از فکر مزدا 3 و کمری و سوناتا بیاین بیروننقل قول:
مگر اینکه موارد چپی یا تصادفی شدید پیدا کنی که مطمئنا مشا دنبال همچین خودروهایی نیستین
شما سعی کن رو بودجه ای که داری تنظیم کن خریدت رو.
ممنون از دوستان
خوب شد گفتین ، یعنی اینجا نیومده بودم خریده بودمش !
بنابر این میرم تو کار سوناتا فعلا درسته خیلی پایین تر از کمری هست ولی نگاه کردم، بدم نیست انصافا
سوناتا 2011 که قیافش عوض شده چه فرقای دیگه ای با 2010 داره؟
ارزش اختلاف قیمتش با 2010 رو داره ؟
افت قیمت کدوم بیشتره و کدوم رو توصیه میکنید؟
دوست من در حالت کلی برای تمام خودروهانقل قول:
هرچی ماشین مدلش بالاتر باشه افت قیمت سالیانه بر حسب مدلش بیشتر هست.
سوناتا 2011 در هر شرایطی نسبت به کل نسل قبلی سوناتا خریدش ارجعیت داره شک نکن
من مشخصات فنی سوناتا YF نسل جدید با سوناتا نسل قبل رو برات میزام خودت مقایسه کن:
سوناتا 2011 نسل جدید
نوع گيربكس : 6 دنده اتوماتیک - شیفت ترونیک
نوع ديفرانسيل : جلو
حجم موتور : 2359 سی سی
تعداد سيلندر : 4
تعداد سوپاپ : 16
قدرت : 6000/176 (اسب بخار/در دقيقه)
گشتاور : 4000/233 (نيوتن متر/در دقيقه)
طول : 4820 میلی متر
عرض : 1835 میلی متر
ارتفاع : 1470 میلی متر
حداكثر سرعت : --- کیلومتر در ساعت
شتاب 0 تا 100 : --- ثانیه
مصرف سوخت : 8.0 ليتر در 100 كيلومتر
حجم مخزن : 70 ليتر
امكانات
ايربگ : راننده - سرنشین - جانبی - پرده ای ترمز و كنترل : جلو و عقب دیسکی - PSE - SCT - DBE - SBA تهويه هوا : دستی - کنترل اتوماتیک با کنترل کیفیت هوا سفارشی صندلی : برقی - چرم - پشت سری فعال هنگام تصادف شيشه ها : برقی آينه : برقی - گرمکن - تا شوندگی برقی چراغ ها : روشن و خاموش شدن اتوماتیک - مه شکن جلو و عقب سایر امكانات : سنسور پارک - کروز کنترل - سیستم کنترل باد تایرها - یخ آب کن شیشه جلو - سانروف و پاناروما سفارشی
سوناتا 2010
نوع گيربكس : 5 دنده اتوماتیک
نوع ديفرانسيل : جلو
حجم موتور : 2359 سی سی
تعداد سيلندر : 4
تعداد سوپاپ : 16
قدرت : 5800/118 (اسب بخار/در دقيقه)
گشتاور : 4250/219 (نيوتن متر/در دقيقه)
طول : 4800 میلی متر
عرض : 1830 میلی متر
ارتفاع : 1475 میلی متر
حداكثر سرعت : 240 کیلومتر در ساعت
شتاب 0 تا 100 : 10.4 ثانیه
مصرف سوخت : 8.8 ليتر در 100 كيلومتر
حجم مخزن : 70 ليتر
امكانات
ايربگ : راننده - سرنشین جلو - جانبی ترمز و كنترل : جلو و عقب دیسکی - ABS - ESP - EBD تهويه هوا : کنترل دستی - کنترل اتوماتیک سفارشی صندلی : برقی - گرم کن - تودوزی چرم - پشت سری فعال هنگام تصادف شيشه ها : برقی - برف و یخ آب کن شیشه جلو آينه : برقی - گرم کن - تا شوندگی برقی چراغ ها : روشن و خاموش شدن اتوماتیک - مه شکن جلو و عقب سایر امكانات : سنسور پارک - کروز کنترل
البته اینم بگم سوناتا 2009 و 2010 مشخصاتشون مثل هم هست یه موقع مدل 2009 پیدا کردی تو شک نیوفت