سلام
دوستان کلن خوبی که وار زیاد بزنن و اعضا هم همکاری کنن سراغ دارین؟
Printable View
سلام
دوستان کلن خوبی که وار زیاد بزنن و اعضا هم همکاری کنن سراغ دارین؟
سلام سعید جان
ما در هفته 2 تا وار داریم لول چند هستی شما ؟
بچه ها ببخشید یک سوالی برای من پیش اومده !!
چرا همگی انقدر خواستار وار هستید ؟!
همه شما دوستان هم افرادی که میخوان وارد کلن ما بشن هم کسایی که تو کلن ما هستن ؟!
الان مدتی هست بنده برای هر وار حدود 500 هزار ضرر خالص منابع دارم میدم و واقعا نمیدونم این همه شوق و اشتیاق برای وار چیه !
وار درامد خوبی داره به خصوص اگه خود خواه باشی و فقط به قصد منابع اتک بزنی و دونیت وار رو پر نکنینقل قول:
تو کلن ما حتی یک نفر هم جرات این کارو نداره بلا استثنا کیک میشه :دینقل قول:
واقعیت اش هم کاره درستی نیست چون یه عالمه تلاش کنی برای برد بعدش به خاطر این حرکت که چند نفر سود کنن همه ضرر میکنن
سلامنقل قول:
من آخرای لول 69 هستم...
آخه تو کلن ما وار میزنن من هم کلی خرج و دراگون لول 3 آخرش هم هیچی... فقط و فقط و فقط ضرر
اگه وار نزنن من مشکلی ندارم ولی وار میزنن من هم وسوسه میشم میگم این بار بچه ها میزنن :n02: ولی...
اگه لول ام میرسه بی زحمت اسم کلن رو میگی؟
Iran Empire
پرچم همون پرچم صفحه اول تاپیک
تعداد افراد 34
اسم من هم اونجا sam هست .
برای وار بنظرم کلن کوچیک خیلی بهتره تا کلن بزرگ الان کلن ما بیست تا وار همگی رو برده و هیچ شکستی نداشته تازه سود هم کردیم
چون 5 نفر بالای کلن کل نفرات رو میزنن:))) (کلنمون برای وار اکثرا 10 تا 15 نفر داره)
البته در مواقع لزوم این کار رو میکنیم وگرنه اکثرا کلن ها براحتی شکست میخورن مثلا وار قبلی با دوستاره اختلاف بردیم و نفس گیر بود خود من نفر هشت رو زدم تا ببریم
نقل قول:
مشکل از روش شماست! چون با دراگون میزنی
بالونیون به نظرم بهترین و زیباترین نوع اتک هست
هفته پیش که بالنم لول 4 شد وسط وار بودیم فقط برای امتحان و گرفتن لوت وار رفتم یک رو بزنم صد در صد شد!!!
ترکیب:
35 بالن 4 - 20 آرچر 4 - یک دراگون لول 1 کمکی -دو تا هیلینگ اسپل 3
اون موقع هنوز دارک برکس نساخته بودم
لوتی که در اون وار بدست اوردم :
400000 طلا
400000 اکسیر
500 دارک
برای من که وار هم سود داره هم تفریح و هم کسب تجربه
بعله دقیقا مشکل همینجاس اما یک مسئله دیگری هم هست که اونم بالا بودن میزان ریسک بالونه و چون در کلن ما اکثرا روی نیرو های دارک و دراگون سرمایه گذاری شده , حتی افرادی با لول های بالای 100 که تو کلن داریم هم بالن با سطح 3-4 بیشتر ندارن .نقل قول:
خوده من بالنم 15 روز پیش 5 شد و چند تا اتک رفتم که خوب بود و 100 شد .
بعد یک مورد دیگه این چیزی که شما رفتی بالونیون نبوده , بالونارچ بود که جوابگو نمیتونه باشه مثل بالون با مینیون .
اگه این روش رو استفاده میکنی حتما مینیون هارو به سطح 3 برسون
مورد آخر اینکه تقریبا بالون 6 دوبرابر بالن 5 قدرت تخریب و مقاومت داره برای همین من منتظر هستم Giant و Barbar رو 6 کنم بعد برم برای بالن 6 که دیگه از اونجا اتک های هولناک شروع خواهد شد
با سلام میشه من رو هم به کلنتون دعوت کنین
eb6e
با تشکر
دوست عزیز باید اسم کلنتون رو هم بگیدنقل قول:
لولتون چنده ؟ ما فقط بالای 60 قبول میکنیم
سلوم:n02:این وضعیت جدید مپ من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایی عجیبه!تابستون 12ساعت سر بازی بودم لوت اصن نبود الان بزور یه ساعت میرم تو بازی اتک هایی میزنم که ایطوری میشم:n19:
اینم آخرین وضعیت من :دی
یک مقدار قاراش میشه ولی درست میشه تا 2-3 هفته دیگه
ت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این boost ـه drill لول 6 خیلی حال میده
2 تا دارم روزی 10،000 دارک اکسیر میده :n02: ( 2 تا جم = 5000 دارک )
سعید هیچی مثل اون 6 روز 1 جم حال نداد !نقل قول:
من واقعا خودمو از این رو به اون رو کردم :دی
یه سوال من شنیدم که با با رفتن کاپ و رسیدن به کریستال و بالاتر جم میگیرم هر لیگ چقدر جم میده؟:n13:
سلام
من یه روش جالبی رو انجام دادم برای شما تعریف میکنم نظرتون رو بگید
من قبلا همیشه نظرم این بود که باید کاپ به نسبت لول باشه و کاپم رو بین 1100 تا 1200 نگه میداشتم (در حدود لول چهل و چند ، الان 49 ام)
بعد وقتی مخزن اکسیر سیاه رو ساختم گفتم که برای دارک باید برم لیگ گلد
و روشم این هست که تمام چهار تا سرباز خونه رو مشغول ساخت آرچر کردم و 200 تا آرچر لول 4 دارم بعد شروع کردم به زدن خونه های بیرون شاید این روش معروفی باشه چون خیلی سریع میشه کاپ رو برد بالا
یک خونه رو با تعداد کمی آرچر میزنی و سریع بر می گردی و باز دوباره وقتی هم برگردی باز کمپ ها پرشدن و باید سربازخونه ها رو مشغول بزاری و همین طور میری بالا
و برای اولین بار به کاپ 1250 رسیدم و 450 تا جم گرفتم درحالی که کارگر سوم رو قبلا گرفته بودم و الماسم به حدود 800 رسید
همین طور پیش رفتم . دارک خوبی جمع کردم و یک مورد 2000 تایی زدم و سرانجام کینگ رو گرفتم
وقتی به گلد دو رسیدم دیگه لوت بالا کم پیدا میشد انگار این کاپ های بالا همه صبح تا شب تو بازین!
اما ... فقط کافیه یک نفر یک روز تو بازی نبوده باشه ، خودتون میدونید چون اکثرا معدن های طلا و جمع کننده های اکسیر لول بالا (10 و11) دارن وقتی پر بشن 100 تا 250 هزار حدودا ازشون بدست میاد
به یه مورد خوردم 500 هزار اکسیر موجود داشت 250 تاش تو مخزنا 250 تاش تو معدنا و معادن هم بیرون ! و اینجاست جایی که از باقی 200 آرچر استفاده میکنی :n23:
تازه خونش هم بیرون بود!
اگر خونه بیرون نباشه میشه این موارد رو پنجاه درصد زد ولی اگه کاپ زیادی داشته باشی و برات مهم نباشه میشه به شکل هوشمندانه ای کاپ رو با هر چی بخای معاوضه کنی!
طلا اکسیر دارک
بعضی موارد هست که شایدخوتون هم انجام بدین برای گرفتن کاپ مخازن رو بیرون میزارن حتی مخزن دارک هم زیاده! اگر مخزن نبود معدن هست
و با آرچر میشه مخازن و معادن پشت دیوار هم زد مخصوصا دریل های دارک
واینجا بود که دیدم هم کاپ زیادی دارم و هم از قبل بیشتر در آمد دارم:n02:
همین موارد اندک بسه تا نیاز آپگرید های میلیونی رو بر طرف کرد
و حالا وقتی دیدم هرچی بالاتر میرم بهتر میشه وسوسه شدم! از طرفی فقط 200 تا الماس دیگه برای کارگر چهارم لازم بود و برای لیگ کریستال 250 تا الماس میشد گرفت !
همین روش رو پیش گرفتم تا بعد یکی دو روز به مقصد رسیدم و کارگر چهارم رو گرفتم. همه هم مشغولن
حالا در لیگ کریستال موارد 70 -80 تا ریخته و ازشون رد میشم.البته این مال اول هفته هست وسط هفته فکر کنم لوت بیشتره
امروز صبح یک خونه لول ده پیدا کردم که گوشه مپ بود رفتم ده تا آرچر ریختم گوشه بعد تازه نگاهم به جمع کننده های اکسیر افتاد که لبریز بودن و لوت موجود که 150 هزار بود فکر کنم
رفتم اونور هم آرچر ریختم اصلا حواسم نبود! و سه تا جمع کننده دارک بالا بیرون بود و پر !
خلاصه 3600 تا دارک کاسب شدم و رکوردم تا الان شد و متاسفانه مخزن دارک 10000تایی ام پر شد ولی درحال آپگرید هست و کاری نمی تونم بکنم چون برای آپ کینگ که 12500 تا میخاد و آزمایشگاهم در حال کاره و نمیشه برای آپ مینیون بزنم
تازگی ها متوجه شدم که میشه میزان پر بودن مخرن جمع کننده های اکسیر رو دید! برای دارک ها هم یه مخزن کوچیک دارن ولی طلا رو نمیدونم
از همون اکسیر ها میشه بقیه رو هم حدس زد
وقتی خونه رو میزنم میرم ببینم دیگه چی پیدا میشه
این داستان من بود که البته پر آب و تابش کردم :n09:
فعلا با همین روش ارتزاق میکنم ببینم چی میشه
نقل قول:
کاپ 75 : 5 جم
کاپ 750: 10 جم
کاپ 1250: 450 جم
لیگ کریستال : 250 جم
لیگ مستر: 1000 جم
لیگ چمپیون : 2000 جم
سعید جان مپ برای TH 9 چی سراغ داری ؟نقل قول:
یه چیزی باشه که منابع خیلی خوب حفظ بشه
اون مپی که برای TH 8 داده بودی بهم فوقالعاده بود
والا مپ خوب که وجود نداره کلا هرچی بچینی اگه یک ذره مخازن پر باشه میان خیلی راحت میزنننقل قول:
این مپ به نظرم باید خوب باشه ( مپی که قبلا استفاده میکردم وسطش همین شکلی بود )
فقط wizard tower هارو باید بزاری بین مخزن های طلا و اکسیر تا از دست آرچر ها محافظت بشن
این مپ به همین شکل Anti hog و Anti Giant ـه ( خیلی سخت میشه کلن رو خالی کرد چون تروپ ها وسط نمیان )
فکر کنم بیشتر به درد وار بخوره ( البته وسطش و محل مخازنش خوبه واسه مپ معمولی )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مپی که الان خودم استفاده میکنم این یکیه :
مخزن هامو آرچر ها و ویزارد ها به هیچ عنوان تکی نمی تونن بزنن wizard tower ام سه سوت میزنشون ( البته الان جای دریل عوض کردم باهاشون )
ضعفش اینه که اگر حریف giant باز باشه به راحتی میتونه تا مخزن دارک بیاد و بزنه ، با دراگون هم راحت نمیشه زدش
خلاصه این مپ ضد بارچ و گوبلینه ( نحوه چیدن ویزار توور و مخازنش خوبه ، میشه از اینها الهام گرفت و یک مپه دیگه چیند)
کسی نیست بخواد دوتایی بازی کنیم؟
من خیلی وقت بازی ندارم و عقب افتادم دلم میخاد جبران کنم .لی متاسفانه هر کی میاد چون تجربه کافی نداره بدتر سرعتم رو میگیره
سری اول که طرف نیروها رو دیده بود ذوق کرده بود با 150 کیلو اکسیر سرباز میساخت بعد کلا 40 کیلو منابع غارت میکرد
این سری هم به دلیل عدم هماهنگی مجبور شدم به جای اپ کردن هوگ بزنم کینگ اپ شه
از یک نفر که مهارت داشته باشه وقت هم داشته باشه و دم دست باشه تقاضا دارم بیاد دوتایی بازی کنیم اینم بگم در آخر قصدم فرش اکانت هستش و منصانه سهم ایشون رو هم میدم
این مپ جدیده منه سعید :نقل قول:
یه مدت سر میکنم باهاش اگه جوابگو نبود میرم سراغ مپ هایی که دادی
دمت گرم این مپ دومیه به نظرم خیلی اوکیه
سلام دوستان
من دیگه نمیتونم وارد بازی بشم لطفا راهنمایی کنید
با ...شکن هم امتحان کردم نشد!
لطفا راهنمایی کنید...
سلام راسته اگه کاج رو نگه داریم کرسیمس میشن؟؟؟
دوستان برای من نمیاد
آیا برای شما هم اینطوری هست؟
هرچی میخوام وارد بشم try again میده؟؟
با ...شکن هم نمیره!!!
لطفا راهنمایی کنید...
شما با چی بازی میکنید ؟ Mobile یا کامپیوتر ؟نقل قول:
این آموزش مربوط به استفاده با کامپیوتر و برنامه BlueStacks هست :
وثتی وارد بازی میشی به اینترنت وصلی؟این ارور برای من وقتی میاد که به نت وصل نباشم اصلا رفتن به قند شکن ندارهنقل قول:
سلام.
یه چیز عجیب. من مدتی بود که در قسمت Treasure قسمت خرید جم خاموش بود . الان بعد از این آپدیت این قسمت فعال شده و مستقماً وارد حساب گوگل میشه.
البته هنوز هم خرید به صورت مستقیم امکان پذیر نیست اما به نظرم یه تفاوتی با قبل کرده . قبلا واسه من هیچ وقت روشن نبود !!!
اره دوستان درست شد
نمیدونم چرا نمیومد
خیلی ممنون
اینم از زمین ما
از مدلش راضی هستم بخاطر اینکه درصد غارت خیلی کمه توش! نیروها پخش میشه و خلاصه اگر کستل هم فول باشه حریف عاجز میشه.
اگر حمله سنگین هم کنن مثلا 300 هزار لوت باشه فقط 100 تاش بره
سنگین ترین اتکی که خوردم رو این مپ 140 هزارتا غارت بوده و 1000 تا هم دارک بردن ولی کلا چیز ردیفیه برا من خوب بوده.
حامد اینجا چیکار میکنی ؟؟؟
برو این طرف ها پیدات نشه ، خطرناکه این بازی ....
--------------
سهیل مپت عالیه فقط مشکلش اینکه خیلی راحت با hog میشه نابودش کرد
ولی با giant خیلی سخته ، البته اگر wizard tower هاتو بزنن به راحتی میشه با آرچر منابع تو زد.
سلام.
این مپ جدید من :
محتوای مخفی: دهکده ی من
دوستان من میخوام به بهترین شکل ممکن تو لولم فول آپ بشم.
آپ هایی که مونده ایناست :
دارک باراکا لول 2 ( 5 روز )
دارک استوریج لول 2 ( 2 روز )
گلد استوریج لول آخر ( 2 روز )
2 تا باراکا لول 8 ( 4 روز )
لابراتوآر :
ویزارد لول4 ( 4 روز )
دراگون لول 2 ( 7 روز )
هیلینگ اسپل ( 3 روز )
+
دیوارا به لول 6
البته میشه گفت بیشتر موارد رو آپ کردم. از طرفی تان هال لول 8 ؛ 8 روز طول میکشه. یه سری اینا رو هم میتونم تو زمان آپدیت تان هال انجام بدم.
نظرتون چیه حالا؟؟؟
چیا رو با هم آپ کنم که در سریعترین روش به لول 8 برم !؟؟؟
سعید این عکس رو ببین : دینقل قول:
البته فول هاگ کسی نزده درموردش نظر بدم ولی با اینم نتونست منبع بزنه لوتم 350 هزار بود + 1900 دارک
این که با دراگون زده ؛ هاگ حساب نمیشه دیگه : دینقل قول:
نه ولی مپش خوبه ؛ منم اون وسط ها رو خالی کردم ( جای تسلاها ) تا جیانت که میریزن دور بزنن
نقل قول:محتوای مخفی: مجبورم کردی سعید
بهترین غارت یکی از دوستام
من تو ios بازی میکنم الان میخوام یه جوری تو ویندوز بازی کنم بلو استک هم نصب کردم چجوری میتونم انتقال بدم تو بلو استک که هم تو گوشی بازی کنم هم اندرویدِ ویندوز؟
ابتدا تو Game Center وارد شده و Sign in کنید بعد وارد بازی شده و منتظر پیغام Welcom Username باشید سپس از طریق Setting تو بازی قسمت Link a Device باید گزینه This Old Device رو زده و یک S/N دریافت کنیدنقل قول:
در سیستم عامل اندروید خودتون ابتدا Gmail رو وارد کرده و sign in کنید سپس وارد Setting شده و در Link a Device گزینه New Device رو بزنید و S/N رو وارد کنید و تمام
توجه !!
فقط یکبار امکان این انتقال رو دارید !
دوستان این سایت فیک ـه یا واقعیت داره ؟
فیکه با ده تا بازدید هیچکس 10 دلار جایزه نمیده تازه اینجا ثبت نام هم ندارهنقل قول: