با سلام
جناب Mehdi_Max از لطف و راهنمایی شما خیلی متشکرم ، نکته ای که فرمودید رو بررسی میکنم و منتظر اعلام شماره مرکز SMS هم هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
جناب Mehdi_Max از لطف و راهنمایی شما خیلی متشکرم ، نکته ای که فرمودید رو بررسی میکنم و منتظر اعلام شماره مرکز SMS هم هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز فكر كنم شمارش اين باشه يه تست بكن 9891100510+نقل قول:
نوشته شده توسط FX64 Dual Core
در قسمت تنظيمات sms وارد بخش Service Center و شماره 9891100510+ رو وارد كن تا مركز ارسال فعال بشه
اينو يه امتحان بكن جوابشو بزار :)
[QUOTE=Mehdi_MaX]فكر ميكنم اشتباه ميكني
يه ريست ستينگ (Reset Setting) بكن نه مستر ريست شايد تنظيمهات بهم ريخته ;)
سلام من ميگم شايد قبل از اينكه اون گوشي رو بخرم كسي باهاش حرف زده؟
با سلام
باز هم از لطف شما متشکرم، در حال حاضر به گوشی دسترسی ندارم !! فردا تست و نتیجه را اطلاع میدهم.
ممنوننقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
منظورت اينكه تو جمع دقايق صحبت شده اينجوريه ؟ :ohno:نقل قول:
نوشته شده توسط hamid1985
اگه اينجوري باشه حتما قبلش يكي باهاش تماس گرفته !! :blink:
مهدي جان ممنون از جوابتنقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
آخه من به گوشي هاي ديگه مثل كا750 و دبليو 800 هم همين كد اشتباه را دادم ولي اين طوري نشدن. فكر نمي كنيد مشكلي داشته باشه راستي گوشي شما هم اين طوري ميشه؟
سلام
من چند سوال درباره گوشیه w700 دارم
1- چطوری میشه کاری کرد که وقتی گوشی رو با کابل usb به کامپیوتر متصل میکنیم گوشی شروع به شارژ کردن نکنه
2- نمیدونم چرا هر چیزی که روی رم گوشی کپی میکنم اصلا نمایششون نمیده منظورم اینکه گوشی اصلا اون پوشه ای که ساختم یا فایلی رو که کپی کردم رو نشون نمیده و انکار میکنه که یه پوشه یا فایل در فلان قسمت است اما وقتی که گوشی رو متصل میکنم به کامپیوتر همون فایلها یا پوشه رو نشون میده. یا به طور کلی بگم که اصلا هر چی میزنم روی رم گوشی اونها رو نمایش نمیده اینم بگم که رم گوشی کاملا فضا داره در حالی که اگه اون پوشه یا فایل رو در حافظه خوده گوشی کپی میکنم به طور واضح قابل استفاده قرار میگیرند حالا میخواستم ببینم مشکل کجاست؟
حسين جان مشكل خاصي نيست زياد حساس نشونقل قول:
نوشته شده توسط hossein31
در ضمن فعلا گوشي ندارم منتظر دبليو 850 و دبليو 950 (البته اين هنوز نيومده ولي زود مياد) هستم تا قيمتهاش متعادل بشه و يكيشو بخرم ;)
1- نميشه كاري كرد با اتصال كابل USB گوشي شروع به شارژ كردن ميكنه :)نقل قول:
نوشته شده توسط تكنولوژي
2- دوست من شما نبايد اون چيزايي كه ميخواي كپي كني بريزي تو شاخه اصل گوشي, شما بايد بري تو پوشه هاي گوشي و بعنوان مثال اگه موزيك و آهنگي داري بريزي توي پوشه Music , اگه فايل تصويري داري بريزي توي پوشه Video , اگه عكس داري بريزي توي پوشه Image و ..... كه اينا همشون بصورت كارخونه اي روش هست و احتياجي به درست كردنشون نداره ;)
من تمام این کارها رو که تو گفتی قبلا کردم منتها بازم این مشکل رو دارمنقل قول:
دوست من شما نبايد اون چيزايي كه ميخواي كپي كني بريزي تو شاخه اصل گوشي, شما بايد بري تو پوشه هاي گوشي و بعنوان مثال اگه موزيك و آهنگي داري بريزي توي پوشه Music , اگه فايل تصويري داري بريزي توي پوشه Video , اگه عكس داري بريزي توي پوشه Image و ..... كه اينا همشون بصورت كارخونه اي روش هست و احتياجي به درست كردنشون نداره
با سلام
1- تفاوتهاي مگا پيكسل و VGA را توضیح دهید.
2- آیا امکان استفاده از Theme یک گوشی برای انواع دیگر (مثلا k310 برای k750)وجود دارد؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
يعني 10 15 روزه كه اومده تو ايران ؟؟؟؟
اگه اومده قيمتش چنده ؟؟؟
منظورم و850 بود
در حالت استندباي دكمه ي ولوم رو نگه دارينقل قول:
نوشته شده توسط KELIS
شماره گيري صوتي فعال ميشه بعد بايد اسمي كه ضبط كردي رو بگي :)
خوب يه مستر ريست ميمونه يه امتحان بكن :)نقل قول:
نوشته شده توسط تكنولوژي
راستي تم گوشيت رو هم عوض كن
سيد جان تو امضام يه تاپيك ميبيني بنام (كي امروز علاالدين بوده!!!) يه كليك كن ببين چي ميبيني :)نقل قول:
نوشته شده توسط seyed1370
1- وي جي اي , زير 1 مگاپيكسل هست و سایز عکساش هم 640 در 480 پیکسل هست كه از كيفيت خيلي پاييني برخورداره مثل كا 300 و يا دبليو 300 و توي اين كيفيت اصلا پيشنهاد نميكنم :)نقل قول:
نوشته شده توسط wood56
1 مگاپيكسل از يك ميليون پيكسل تشكيل شده و از كيفيت بسيار خوبي به نسبت VGA برخورداره مثل كا 510 :)
2- خير بايد تم هر گوشي روي خودش نصب بشه البته تو بعضي مدلها شايد بهم بخورن اما تم كا 310 به كا 750 نميخوره ;)
مهدی عزیز از لطف شما ممنون . خیلی محبت کردینقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
سلام
گوشي من ك 750 هستش
وقتي وارد پوشه مديريت فايل قسمت <صداها> مي شوم و بر روي يك فايل صوتي بيشتر (more)را انتخاب مي كنم و سپس در قسمت <انتخاب به عنوان> انتخاب مي كنم گوشيم ريست مي شود
لطفا مرا راهنمايي كنيد و مشكل از كجاست
آخرين ورژن گوشي چي هست
آقا مهدي جواب نميدي
ضمنا چرا نمي توان براي شما پيغام خصوصي ارسال كرد آيا مشكل از سايت است يا چيز ديگر
اي بابا
چه قدر انتظار
كسي نيست جواب رو بده
با سلام
جناب Mehdi_Max با راهنمایی شما هم مشکل ارسال SMS حل نشده و سرویس پیام کوتاه همچنان به صورت یک طرفه ( دریافت پیام ) برقرار است.
:sad:
سلام. من کا750 دارم. الان چند وقتیه مشکل پیدا کرده. عجیب و غریب. بعضی موقعها کلیدهاش کار نمیکنه. شماره هایی رو توی سند یا رسیوش هست رو پاک میکنم ولی باز برمیگرده. وال پیپرش میپره. نمیدونم چه مرگشه. ریست کردم ولی درست نشد.
لطفن کمک کنید.
يه راهنماي از عزيزان....؟؟؟؟؟؟؟
چگونه ميتوان زماني كه با گوشي صحبت مكني يه اهنگي ازگوشيت به طرف مقابل بفرستي.
روي نكيا 6600 ميشود زماني كه به طرف مقابل زنگ بزني و روي ايفن بگذاريد ميشود ولي سوني اريكسون كا 750 چطوريه
لطفا راهنمايي بفرماييد..باثشكر
به نظر شما براي انتقال اطلاعات كابل USB بهتراست يا Bluetooth :
من خودم از usb استفاده ميكنم و خيلي راحتترم . در ضمن به مرور زمان در اثر استفاده مداوم از كابل ، امكان صدمه ديدن كابل و موبايل هست ...نقل قول:
نوشته شده توسط hamid1985
عكس اس ام اس را چطوري توي كا 750 بريزيم
آقا اين شماره سرويسهاي اس ام اس رو از كجا بدونيم چند تا چند ميشه گذاشت
اخه مشکل این جاست که وقتی میخوام گ.شی رو ریست کنم ازم یه پسورد میخواد که من اون پسورد رو ندارم گوشیم هم w700 است اگه میشه کمکم کنیدنقل قول:
خوب يه مستر ريست ميمونه يه امتحان بكن
در سوني اين امكان وجود نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
يه راهنماي از عزيزان....؟؟؟؟؟؟؟
چگونه ميتوان زماني كه با گوشي صحبت مكني يه اهنگي ازگوشيت به طرف مقابل بفرستي.
روي نكيا 6600 ميشود زماني كه به طرف مقابل زنگ بزني و روي ايفن بگذاريد ميشود ولي سوني اريكسون كا 750 چطوريه
لطفا راهنمايي بفرماييد..باثشكر
يو اس بي راحت تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به نظر شما براي انتقال اطلاعات كابل USB بهتراست يا Bluetooth :
سوني اريكسون پيكجر مسيج هاي مخصوص خودشو دارهنقل قول:
عكس اس ام اس را چطوري توي كا 750 بريزيم
اينم يه سري پيكجر مسيج كه برات آپلود كردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول از حالت زيپ خارجش كن
بعد اين رو تو يه پوش از گوشيت بريز (توي پيكجر)
بعد از طريق فايل منيجر گوشيت عكسي رو كه ميخاي بفرستي رو باز كن
بعد More رو بزن و بعد سند تكست مسيج رو بزن و بعد هم ادامه كار
فكر نكنم از بلوتوث استفاده كرده باشيد . اما متوجه در غير اينصورت متوحه ميشيد usb خيلي بهتره ...نقل قول:
نوشته شده توسط R@R#M@N
مزاياي بلوتوث :
ديگه احتياجي به نصب نرم افزار خود موبايل نيست ( صرفه جويي در زمان )
سرعت اتصال به منابع داده موبايل از كامپيوتر و سرعت كار بالاتر هست كه در اينجا منظور سرعت دسترسي است . گرچه خودم در جاهايي احساس كردم كه سرعت پروسس نيز بالا هست . ( البته به نوع بلوتوث هم بستگي داره )
در ضمن در اثر استفاده ممتد از كابل امكان خراب شدن سوزنهاي كابل و يا جاي سوكت موبايل هست كه با استفاده از بلوتوث اين مشكل پيش نميآيد.
از اونجايي كه نقل و انتقال اطلاعات در usb از طريق جريان الكتريكي است در نتيجه امكان شوك الكتريكي به موبايل است مخصوصا زماني كه برق ها ميره يا مياد ، اما در بلوتوث از شكل الكتريكي خبري نيست .
خلاصه ديگه همه چيز واضح و صريح هست ...
سلام دوستان کدوم گوشیse قویترین پخش صدا رو از اسپیکر داره زير 300 تومن خيلي ممنونم
مرسي از توضيحاتتنقل قول:
فكر نكنم از بلوتوث استفاده كرده باشيد . اما متوجه در غير اينصورت متوحه ميشيد usb خيلي بهتره ...
مزاياي بلوتوث :
ديگه احتياجي به نصب نرم افزار خود موبايل نيست ( صرفه جويي در زمان )
سرعت اتصال به منابع داده موبايل از كامپيوتر و سرعت كار بالاتر هست كه در اينجا منظور سرعت دسترسي است . گرچه خودم در جاهايي احساس كردم كه سرعت پروسس نيز بالا هست . ( البته به نوع بلوتوث هم بستگي داره )
در ضمن در اثر استفاده ممتد از كابل امكان خراب شدن سوزنهاي كابل و يا جاي سوكت موبايل هست كه با استفاده از بلوتوث اين مشكل پيش نميآيد.
از اونجايي كه نقل و انتقال اطلاعات در usb از طريق جريان الكتريكي است در نتيجه امكان شوك الكتريكي به موبايل است مخصوصا زماني كه برق ها ميره يا مياد ، اما در بلوتوث از شكل الكتريكي خبري نيست .
خلاصه ديگه همه چيز واضح و صريح هست ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلند ترين صدا رو دبليو 900 داره كه حدود 500 تومنهنقل قول:
سلام دوستان کدوم گوشیse قویترین پخش صدا رو از اسپیکر داره زير 300 تومن خيلي ممنونم
ولي زير 300 دبليو 550 صداي محشري داره كه راحت دوتاي ك750 و دبليو 800 ميشه و 10 تاي دبليو 810 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قيمتش هم 245 تومنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ياسين جان اينجا مطرح كن و دنبالش باش ;)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
مرسي از لطفت
باباي
یه سوال داشتم در مورد K510
میخواستم بدونم که این گوشی فارسی رو پشتیبانی میکنه یا نه . فقط می خوام sms فارسی بفرستم منوها مهم نیستن.
دیگه اینکه کابل USB اون توی جعبه هست یا باید جدا تهیه کنم.
ميلاد جان عضويت جديدت رو به جمع پي سي تبريك ميگم :)نقل قول:
نوشته شده توسط miladman88
يه مستر ريست كن ببين چي ميشه چون يه مشكلي هست كه نميشه راه حل منطقي براش در نظر گرفت :)
تم گوشيت رو هم عوض كن ;)
در ضمن روي هر آهنگي كه اينكارو ميكني اينطور ميشه يا روي يه فايل صوتي خاص فرمتش چيه ؟ MP3 يا Wav ؟؟
اگه صبر داشته باشي و بتونم راهنمايي كنم حتما در خدمت شما هستم ;)نقل قول:
نوشته شده توسط miladman88
شما بايد تعداد پستهات فكر ميكنم به عدد 30 برسه تا بتوني پيغام خصوصي بفرستي مشكل از سايت نيست :)
دوست من خط شما كه تاليا نيست چون تاليا (اون جوري كه شنيدم) يه دو ماهي هست كه مشكل ارسال و دريافت اس ام اس داره اگه ثابت هست كه راه حلي به نظرم نميرسه :)نقل قول:
نوشته شده توسط FX64 Dual Core
اگه مستر ريست كردي و مشكلت حل نشده به احتمال زياد نياز به آپديت داره :)نقل قول:
نوشته شده توسط signal
مطمئنا USB سرعتش خيلي بيشتر از بلوتوث هستش :)نقل قول:
نوشته شده توسط hamid1985
بله فارسي پشتباني ميشه اگه منوي فارسي توي خود گوشي نصب باشه :)نقل قول:
نوشته شده توسط #Alireza
بله كابل داره :happy: