هنوزم نمیاد؟؟؟یعنی تا حالا یه بارم وارد بازی نشده؟؟؟
Printable View
هنوزم نمیاد؟؟؟یعنی تا حالا یه بارم وارد بازی نشده؟؟؟
نهنقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk HD
نمیتونم دلیلشو بفهمم!
میدونم که بارها این کار رو تکرار کردی ولی ازت میخوام کل فایلی که الان برای منیجر ساختی رو پاک کنی و دوباره همون مراحل رو به ترتیب(اول آپدیت بعد کرک)با آپدیت جدید انجام بدی
كسي ميتونه مرام بزاره با تيم ويور واسم درست كنه داستانو؟؛(
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
کسی این بازی رو برای گوشی اندروید نداره؟؟؟من هرکاری میکنم نصب نمیشه؟
اقا اپدیت بازی 14.31 رو میتونید بزارید؟؟
بعدش ی سوال دیگه تو نسخه 14.3.1 بازی چه فرقی میکنه؟
شهروز جان چند صفحه قبل خودم گذاشتمنقل قول:
آپدیت 14.3.1 آخرین آپدیت ارائه شدست که بعد از اون هم آپدیتی نمیاد
تغییرات مهمش اینه که نقل و انتقالات زمستونی رو کامل انجام داده و حتی پست های جدید بازیکن ها رو هم اضافه کرده و تغییراتی رو هم روی قدرت بازیکن ها با توجه به عملکردشون اعمال کرده و از همه مهمتر تقریبا تمام باگ های بازی رو رفع کرده
آپدیت نقل و انتقالات تابستونی رو هم باید از سایت های fmscout.com و fm-base.com دانلود کرد که غیر رسمی هستن ولی آپدیت های بسیار خوبی داره مخصوصا آپدیت های LFC marshal و Pr0 خیلی خوبن
اره من از pro استفاده میکنم عالیه
شهروز نميتونيً مشكلمو حل كني؟شايد بخاطر اين باشه كه استيم دارم و ورژن ١٣ اين بازي رو ارجنيتال نصب دارمه
نه داداش سهیل متاسفم!
چرا اخه؟
اخه نمیدونم چرا اینجوری میشه عجیبه!!
بچه ها کسی دفاع راست خوب نمیشناسه واسه بارسا میخوام بخرم تازه ی سیو جدید با بارسا زدم طمع کردم دنی الوس رو فروختم!!
با اينكه بازي نكردم نديد ميگم serge aurier و sebastian corchia
اينا جوونن..تو باتجربه هم دبوشي يا رافينيا
مرسی دیشیلیو رو از میلان خریدم اول خاستم والکر تاتنهام رو بگیرم!!گفت 100 میلیون یورو!!
سلام کسی اگه بازیکن جوون میخواد بفرما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونایی هم ک بودجه کمی دارن و بازیکن مناسب میخوان بفرما
دوستان روشی برای درست کردن اسامی و لوگوها وجود داره؟
سلام دوستان هیچ پچی چیزی نیست که بشه باهاش این بازی رو لن کرد ؟؟
نمیدوونم من ندیدم ولی اگه میتونید چندتا رو یک کامپیوتر بازی کنید!
سلام دوستان کسی فایل Football manager 2014 editor رو نداره که ادرسش رو بذاره برای دانلود چون این فایلی که تو سایت قرار دادید مشکل داره و بعد از اینکه بالا میاد یه صفحه سفید هست که نمیشه دیتا بیس رو لود کرد -کسی میدونه مشکل کجاست؟
:n28:
سلام به همگی...بچه ها من عاشق این بازیم ولی ازونجا که شاغلم وقت نکردم...سی دی 2013 نسخه cpy رو چند وقته خریدم اما وقت نکرده بودم نصب کنم الان که نصب کردم به مشکل خوردم...میشه کمک کنید....ارور میده خیلی ارور میده همه هم یجوره از فایل های مختلف ایراد میگیره...اینم عکس ارور
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
روی آپدیت های مختلف و فایل های مختلف ارور میده
شما گذینه ingnore بزنید ببینید به چندتا فایل ارور میدهنقل قول:
کلا از آپدیت 1310 تا آپدیت آخر ارور میده ... حتی دایرکتس هم ارور میده آخرش... یعنی از همین درصدی که قرمز شده توی عکس تا آخرش همش باشد ایگنر بزنم که بره..فایل دایرتکس خالیه..آپدیت ها خالیه .. کلا چیزایی که ارور داده خالی میمونه آخرش...وگرنه تا آخرش که ایگنر میزنم نصب میشه حتی آیکن رو دسکتاپ هم میاد ولی اجرا نمیشه..از چیه مشکل؟نقل قول:
سی دی رو از سایت top2download اینترنتی خریدم..نسخه cpy
سلام دوستان کسی فایل Football manager 2014 editor رو نداره که ادرسش رو بذاره برای دانلود چون این فایلی که تو سایت قرار دادید مشکل داره و بعد از اینکه بالا میاد یه صفحه سفید هست که نمیشه دیتا بیس رو لود کرد -کسی میدونه مشکل کجاست؟
بازی رو وقتی میریزم درست کار میکنه ولی وقتی که ادیتور رو میریزم به هم میریزه و تو بازی هم یه صفحه سفید میاد و حروف تو هم میرن کسی مشکل چیه و چطور باید از ادیتور استفاده کرد مثل نسخه های قبل؟
می تونی از لینک پایین دان کنینقل قول:
تیک پایینی رو بردار ی
ممنون دوست عزیز بعد از دانلود باید پوشه رو تو محل بازی قرار بدم چون این ادیتوری که توسایت هست بعد از اینکه میزنی که باز بشه میگه زبان رو نمیشناسه؟شما این لینک رو استفاده کردید کار میکنه یا نه؟شما کدوم نسخه رو از این سایت دانلود کردید؟
در حال حاضر بازی رو ندارمنقل قول:
ولی هردو پوشه رو باید تو یک محل کپی کنی
این هم تصویر ی از برنامه
دوستان من ویندوز عوض کردم بعد دوباره صب کردم و شروع کردم فقط یه مشکلی که هست اینه که فایل graphic.fmf رو ارور میداد موقع نصب و ignore کردمش الان لوگو تیم ها رو نشون نمیده باید چیکار کنم؟؟
ازروی سی دی نصب کردید؟اگه بازی رو از روی سی دی نصب کردیدباید سی دی رو تمیز کنید وداخل دی وی دی رام قرار دهید وهیچ وقت نبایدIggnoreکنید این یعنی سی دی کثیفه ونمی تونه فایل رو انتقال بدهنقل قول:
نه دانلود کردمنقل قول:
اینو دانلود کننقل قول:
فقط باید عضو بشی ( عضویت رایگانه)
ممنون دوست عزیز مشکل حل شد:n19::n02:
کجا بریزمش؟نقل قول:
نقل قول:
Football Manager 2014 / data / graphics.fmf
درست نشد :|نقل قول:
اینو دانلود کنیم بدون مشکل نصب میشه ؟ با اسامی واقعی؟نقل قول:
نه بابا من نتونستم