rpdsco اسمش تو وینباکس اینه ...یعنی الان اول متصل میشم به رادیوی یه شرکت بعد یوزر و پسوردی که ازشون گرفتمو اینجا وارد میکنم بجای قبلی درسته ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
rpdsco اسمش تو وینباکس اینه ...یعنی الان اول متصل میشم به رادیوی یه شرکت بعد یوزر و پسوردی که ازشون گرفتمو اینجا وارد میکنم بجای قبلی درسته ؟نقل قول:
یا همین کار رو میکنی و یا می تونی خالیش بزاری و تو ویندوز یه کانکشن بسازینقل قول:
از راصد اکانت خریدم فعالش هم کردم 512 یک گیگ طلایی سرعت دانلودش خوبه iحدود 200
پینگش هم پایینه ولی دانلود شبانش محدودیت داره انگار ؟
سرویس طلایی راصد شبانه اش رایگان نیست , در واقع نصف قیمت حساب میکنه.نقل قول:
الماس چطور کاملا رایگانه؟نقل قول:
سرویس الماس چطوره؟نقل قول:
سرعت اش که درسته چون ۳ برابر می بندن شبانه هم تقریبا قیمت اش یکسوم میشهنقل قول:
هزینه دریافت هر گیگا بایت ترافیک در طول روز 4800 تومان و در ساعات شب 1800 تومان می باشد.
کلا تعرفه های راصد ازهمه گرونتر هست
Sent from my iPad using Tapatalk
12 ساعت تایم فری داره از 7 صبح تا 7 شب.
:n02:۱۲ ساعت رایگانهنقل قول:
قبل از اینکه گرون بشه ۴ مگ داشتم از ساعت ۱۹ تا ۱۲ شب افت سرعت داشت ولی به مرور واقعی میشد
الان نمیصرفه به نظرم. 1 مگ داشتم معمولا 130 ثابت بود ولی در هفته 15 گیگ هم دانلود نمیکردم. تعرفه های الماسش خیلی پدر و مادر دارن ! 2 مگ رو بدن 40 تومن , 4 مگ رو 60 تومن, فقط راصد شارژ میکنم :n09:نقل قول:
فعلا فارا از همه بصرفه تره
Sent from my iPhone using Tapatalk
رایانت چطوره؟....تعرفه هاش انگار خوبن ولی سرعت بالاتر از ۵۱۲به کاربرای خانگی نمیده ولی ۱تا ۷رایگانه
Sent from my RM-998_apac_vietnam_915 using Tapatalk
:n09::n09::n09::n09::n09::n09::n09:
جالب اینجاست که من میتونم دکل راصد کیانپارس و دکل رفاتک pars 1 رو بگیرم اما فرانت رو نمیتونم بگیرم. فکر کنم جهت آنتنشون سمت کمپلو نیست !نقل قول:
این ها تست چه شرکتی و چه سرعتی هست؟نقل قول:
زیاد دکل نداره فکر کنم نزدیک ترین دکلش به شما دکل پردیس هست که سیگنالش حتی تا گلستان هم نمیرسهنقل قول:
زنگ بزن بپرس
اکانت تست آلفانت 2 مگنقل قول:
فلکه ساعت هم داره اما دکل های فارانت اصلا پیدا نمیشن - خیلی ضعیف هستن
تجهیزات شون قوی نیستن. خدای تجهیزات تو اهواز فقط راصده. با دکل گلستان اش تا اونور کوت عبداله و تو جاده ابادان رو هم سرویس میده
فعلا یه چند وقتی هست شرکت های وایرلس تو اهواز دارن مثل قارج سبز میشن. هرکسی میره یه دکل میزنه و اینترنت وایرلس میده به ملت
دقیقاااااااااااا راصد رو از کمپلو وصل شدم به دکل کیانپارسش با سیگنال -75 و سی سی کیو 60 درصد سرعت 500 کیلوبایت بود و پینک وحشتناک پایین . اما رفاتک با سیگنال -55 سرعت 40 کیلوبایت بود تازه سی سی کیوش 100 درصد بودنقل قول:
تست ساعت 12:10 دقیقه شب
سرور لندن
تعرفه هاش رو نداری داداش ؟ شبانه داره یعنی ؟نقل قول:
تعرفه هاش رو باید تماس بگیرید باهاشوننقل قول:
یکم گرونن
مثلا 2 مگ 10 گیگ در ماه فکر کنم 59 تومانه ساعت 1 تا 6 هم رایگانه
کلا سرویس های 10 گیگ 1 تا 6 رایگان هستن
ولی پینگش توی ساعت رایگان میره بالا
من که از راصد میخوام بگیرم
================================================== ================================================== ==
تست 1مگ نامحدود آسیاتک تو ساعت رایگان:
اینترنت الماس 1مگ راصد : ساعت 4:30 صبح:
راصد دارم یک مگ الماسی ....سرعت دانلود از سرورهای ایرانی همش 130-120.....از سرورهای خارجی 40-80.....متاسفانه همه ی سروروهایی که من دانلود میکنم خارجین :n03:
بخدا قسم راصد سگ شرف داره به آسیاتک. 50 تومان به آسیاتک پول میدادم با پینگ 500 و سرعت 35-40 بهم سرویس به اسم 1مگ نامحدود برنزی میدادننقل قول:
تازه راصد مالیات تعرفه رو کلا با مالیات بر ارزش افزوده میده نه مثل بقیه شرکتا سرویس 46 تومان باشه بعد 52 تومان پرداخت کنیم
منم راضيم ازش فقط یه مشکل داره و اونم همینه ...برا تو هم همینطوره ؟مثلا از سایت مدیافایر بیشتر اوقات سرعت زیر 70 میره..ولی اگه همون موقع از یه سایت ایرانی دانلود کنم سرعت 130 هستنقل قول:
متاسفانه چند وقتی هست کیفیت اینترنت راصد مثل سابق نیستنقل قول:
شما هم می تونید با استفاده ازلیچر های ایرانی فایل ها تون رو به سرورهای ایران منتقل کنید و بعد با سرعت بالا دانلودش کنید
Sent from my iPhone using Tapatalk
ولله دانلود من 95 درصدش از تورنت و ترکرهای خصوصی هستش.نقل قول:
سرعتش با ترکرهای خصوصی 120 تا و عمومی 90 تا که اگر 2 تا بزارم 120-130 تا میشه در کل راضیم توی این وضعیت نابسامان اینترنت خوبه
راصد 11:07 شب :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک مگ الماس
جالب اینجاست سیگنال من از یه دکل -65 هستش اما سرعت 20 کیلوبایته اما از یه دکل دیگه -83 هستش اما سرعت 130 تا
تفاوت این دو دکل فقط CCQ هستش . توی اولی 50-70 درصده توی دومی 95-100 درصد
پس میشه نتیجه گرفت که CCQ خیلی مهمه و میشه گفت از سیگنال هم مهمتره
دوستان الان سرعت دانلود شبانه کدوم شرکت وایرلسی از همه بالاتره ؟؟؟ کدوم شرکت سرویس ها رو حتی توی ساعت دانلود رایگان روی سرعت های بیشتر از سرعت اسمی سرویس میبنده؟؟؟؟؟
راصد تنها شرکتیه که ۴ مگ میده ولی همون سرعت اسمیش هستنقل قول:
فارانت ۱۲۸ اش شبا رو ۲ مگه و ۲ مگش رو ۳ مگ. تو روز هم بترتیب روی ۳ و ۵ مگ هست
دوستان .. من تا چند روز آینده یه مودم نانو میگیرم .. با تفاسیر شماها توو این تاپیک راصد کیفیت بالاتری داره .. تعرفه الماسش هم که ۱۲ ساعت رایگان داره .. یه دکل هم طرفا خونه ما داره که احتمالاْ مشکلی با سیگنال ندارم .. (باید تست کنم بعدآ) .. ولی مشکلم اینجاست که حجم اولیه تعرفههای راصد خیلی کمه .. ببینید من دانلودر نیستم که ۲۰۰ گیگ به بالا در ماه دانلود کنم .. ولی خب ۱۲ تا ۱۳ گیگ دانلود در ماه چیزه معقولیه .. واسه همین نمیتونم طرح طلایی بگیرم که ظاهرا کیفیتش از طرح الماس بیشتره .. طرح الماس هم اگه بگیرم نمیدونم توو ساعات رایگان کیفیت پینگ چجوریه ؟ .. اگه توو ساعات رایگان جوری بشه که غیر از دانلود کاری نتونیم بکنیم به درد من نمیخوره .. خلاصه موندم این وسط ، کلا انگار تعرفه که واسه کاربرای عادی باشه نداره این راصد :n28: یا باید دانلودر باشی، یا باید کلا دوره دانلود خط بکشی :/
دوستانی که راصد دارد لطفاْ بگن که توو ساعات رایگان پینگ راصد چقد تغییر میکنه؟
بعد از راصد کدوم شرکت بهتره؟ جدا از منطقه و سیگنال و اینا؟
من اگه مودم که بخوام بگیرم باید این وایمکسی که الان باش وصلم رو بفروشم .. پس دیگه بعدش نمیتونم به اینترنت وصل شم تا وقتی که وایرلس رو راش بندازم ..
درنتیجه هماکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم :n16:
سلام دنبال یه isp میگردم نامحدود یا محدود که حداقل ماه 250 گیگ دانلود کنم کسی تو وایرلس یا دی اس ال های خوزستان گزینه ای برام سراغ داره
تو ADSL ها که از این خبرا نیستنقل قول:
برای وایرلس یه زمانی رفاتک با 40 تومن ماهی 350 گیگ دانلود میداد ولی دیگه دوره ش تموم شد
الان 4 مگ راصد هست که اونم حدود 100 تومن ماهی میگیره بعدش هم 2 مگ رفاتک.
ممنون از راهنماییت 4مگ راصد میشه چند گیگ در ماه میشه ازش دانلود کرد به نظر گزینه خوبیه
راصد 12 ساعت رایگان داره حدودا میشه باهاش شبی 15 گیگ دانلود کرد رفاتک هم هشت ساعت رایگان داره شبی میشه حدودا 7 گیگنقل قول:
فارانت هم شبانه اش 5 ساعت هست و سرعت روی 3 مگه بسته میشه
تست 3G ایرانسل در نقاط مختلف اهواز
تست کوی مجاهد با بهترین کیفیت سیگنال (57-)
تست گلستان با کیفیت سیگنال (85-)
دوستان وقتی نانو روی حالت بریدج هستش و به روتر دی لینک وصلش میکنم چرا 30 کیلوبایت از سرعت اینترنتم رو روتر میخوره ؟؟؟؟ و کم میشه ؟
سرعتم باید 120 -130 باشه اما وقتی وصلش میکنم به روتر کف سرعت میشه 93 تا ثابت
علتش چیه ؟؟؟؟
من شاتل دارم که الان نزدیک 2 ماهه که محدودم کردن و نزدیک یک ماهه شبا مدام pppoe قطع و وصل میشه که اخیرا نزدیک 10 روزه توی روز هم مدام قطعو وصل میشه. خیلی اعصابمو خورد کرده. همش نت قطع و وصل میشه هم روز هم شب. هرچی هم زنگ زدم پیگیری کردن گفتن مشکلی نیست. بعد گفتن احتمالا باید مودمتو آپدیت کنی. مودمم d-link 2730 هست و هرچی گشتم آپدیتی واسش نبود!! به نظرتون مشکل چیه؟؟
و اینکه داریم اساس کشی میکنیم به نظرتون توی خونه جدید باز شاتل بگیرم؟ یا چیز دیگه؟ اهواز هستم منطقه لشکر.