برو epsxe 1.7 یا psx 1.13 رو دان کن با f1 سیو lمیشه و با f3 load کننقل قول:
Printable View
برو epsxe 1.7 یا psx 1.13 رو دان کن با f1 سیو lمیشه و با f3 load کننقل قول:
ممنونم...با Epsxe v1.5.2 مشکلم حل شد.
اولین پست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا میتونم کل ذخیره های ( ذخیره های درون بازی نه با برنامه یا همون Memory ) بازی Crash Bash برای برنامه Epsxe v1.5.2 پیدا کرد...تشکر
سلام .من تو اجرای بازی های ps2 با pcsx9.2 اشکال دارم.موقع اجرای بازی ارور میده.بایوس و پلاگین هاش هم تنظیمه.
من منظورت رو درست نفهمیدم. منظورت سیوهای لحظهایه که خود برنامه با دکمهی F1 ایجاد میکنه یا سیوهای مموریکارد؟نقل قول:
بنویس دقیقا چه اروری میده یا از پیغام ارور یه عکس بگیر.نقل قول:
ارورش اینه:pcsx2.exe has encountered aproblem and needs to close.we are sorry for the inconvenience بازیش هم dark watch که تو لیست بازی های قابل اجراش هست.تازه چند تا بازی دیگر رو هم تست کردم همین ارور رو میده.
عجیبه که اینجا نمیشه اپ گزاشت :13: میخواستم ورزن جدید pcsx2 391 رو بزارم
همون سیو مموری کارد رو میخوام....اگه اون سیوهای لحظه ای هم پیدا کردید ممنون میشم.نقل قول:
من منظورت رو درست نفهمیدم. منظورت سیوهای لحظهایه که خود برنامه با دکمهی F1 ایجاد میکنه یا سیوهای مموریکارد؟
جناب ali 5260:
فکر میکنم اشکال شما از ویندوز باشه. برای بقیه بازیها هم همین ارور رو میده یا فقط برای این بازی اینطوریه؟
omid جان:
سیوهای مموریکارد توی پوشهای به اسم memcards واقع در پوشه شبیهساز با پسوند mcr ذخیره میشن. البته این پوشه پیش فرضه خود شبیهسازه و شما میتونید از قسمت Config->Memory Cards محل سیوها رو تغییر بدین. برای کار با سیوها هم برنامههایی هست. مثلا برای پاک کردن بعضی از بازیها از توی یه مموری-اگه یادتون باشه مموری ps1، برای سیو 15slot داشت- یا فرمت کردن مموریکارد. برای کار با مموریکاردها میتونید از شبیهساز PSXeven هم استفاده کنید.
در مورد سیوهای لحظهای هم بگم که برای کار باهاشون نیاز به برنامه ePSXe Cutor دارید. این برنامه یه قسمتی داره که این سیوها رو مدیریت میکنه، اگه در مورد این برنامه جانبی هم سوال داشتی بپرس.
سلام aminspy12 .برا همه بازی ها همین ارور رو میده.تو برنامه pcsx9.4 هم که دسته ها رو نمیشناسه.
من شنیدم برنامه ps2 emulator هم کارش خوبه.راسته؟بهترین emulator ps1 چیه؟(کامل+بایوس و پلاگین)
من یه جا خوندم برنامه psx میتونه بازی های ps2 را اجرا کنه!!!و اجرا هم کرد!فقط باید از dvd ایمیج گرفت مثل ps1 .کمک خواستین هستیم.راستی این امولاتور به کیفیت pcsx نیست ها!ولی راحت تر میشه باهاش کار کرد.
به نظر من اشکال از ویندوزته.نقل قول:
فعلا بهترین برنامه برای ps2 همین pcsx2ه.
برای PS1 هم بهترین ePSXeه که جدیدا ورژن 1.7 این برنامه هم اومده. از سایت emulator-zone.com میتونی دانلودش کنی. برای دانلود پلاگینهاشم از طریق سایت بالا homepage برنامه رو پیدا کن و از اونجا دانلودشون کن. بایوسهاشم تو همین فروم p30 چندین و چند بار آپلود شده بگردی پیدا میکنی. سوالی داشتی در خدمتم.
در مورد پست بعدیت هم بگم که منظورت برنامه pSX Emulatorه؟
یادم رفت بگم که برای کار کردن دستهها توی PCSX2 هم نیاز به پلاگین داری. بهترینشون از نظر من LilyPadه. توی تنظیمات پلاگین کنترولر هم میتونی دکمهها رو تعیین کنی.
منظورم همون psx بود که اقا مهدی هم تو بخش شبیه ساز ها گذاشته بود.من تونستم با اون devil may cry 2&3 را بازی کنم.راستی epsxe 1.7 موقع اجرا این ارور رو میده:this application has failed to start because zlib1.dll was not found .re-installing the application may fix this problem .این امولاتور هم مثل vgs هیچی نمیخواد ولی کمی بهتره از 4shared.com دانلودش کن: emurayden psxemulator
نه مشکل از ویندوز هم نبود.اصلا سونی مسخره با اون بازی های مسخرش و با اون امولاتورهای مسخرش را ول کردم.به امید روزی که ارتشی از زامبی های resident evil به شرکتشون حمله کنن!!!ولی حالا شما جدی نگیر از فردا رو pcsx29.5 کار میکنم.
سلام به دوستان pcsx2 9.5 ver390 pp 82 هم اومد دان کنید حال کنید باهاش :11:
علی آقا شما برای اجرای بازیهای ps1 نیاز به zlib1.dll دارید. تو گوگل جستجوش کن بعد از دانلود بگذارش تو پوشه شبیهساز مشکلت حل میشه.
در مورد ورژن جدید PCSX2 هم بگم فکر کنم مثله ورژنهای قبلیش بدردنخور باشه چون سیستم خفنی میخواد. برای اجرای بازیهای ps2 روی PC حالا حالاها باید صبر کنیم.
راست میگی ها!حالا با همبن امولاتور های سگا و ps1 بازی میکنیم تا سه 4 سال دیگه.من که گفتم سونی مسخره یه کنسول مسخره ساخته که اصلا امولاتور درست حسابی نداره.ps3 هم که بازی هاش و خودش اینقدر گرونن که ادم وقتی قیمت میگیره فکش می افته پایین!!!
راستی یادم رفت بگم .تو سایت emulator zone تو یکی از قسمتاش یه برناه هست به نهم2.01 :delta اون چیه؟
سلام به دوستان میخوام اموزش استفاده درست از pcsx2 9.5 ver390 تا
ورژن 75 رو براتون بگم البته اگه pcsx2 امان بده ورژن 82 میزارم ok
این کارایی که در 75 شده
1 باگهایی رو در اثر استفاده از roundmode hacks توسط فایلهای patch ایجاد میشد درست شد
2 قسمت speed hacks denormal تغییر کرد شد به disable underfiow cheks اینو به یاد داشته باشید تا بگم به چه کاری میان
3 ببینید ما 2 جور تیک داریم در speed hacks در گزینهای overflow و underflow از بالا گزینه سوم که نوشته disable underflow cheks خوب ؟
4 این دو تیک یکسش سیاه است و دیگری خاکستری اگر شما تیکتون خاکستری باشه daz flag شما روشن میشه و سرعت فوق العاده ای فقط به cpu.s intel میده و اگر سیاه بزارید سرعتی معادل با سرعت ps2 به شما میده و یک چیزه دیگه اینکه اگر شما تیک رو سیاه کنید بعضی اوقات اشکالات بزرگ بازیهارو میگیره پس باید هر سه حالتو ایتفاده کنید
منتظر اموزشهای بعدی باشید
و یه نکته دیگه دلیل نمیشه هر کی pc زغالی باشه بیاد بگه pcsx2 بد یا مشکل داره
pc من یکی که زغالی نیست. تا حالا بازی هم باهاش اجرا کردم اما خیلی کرش میکنه. این نشوندهنده اشکال نرمافزاریه نه پایین بودن سختافزار.
در ضمن من بازی پرنس 3 رو باهاش اجرا کردم.
سیستم من هم زغالی نیست.شمااگه فکر میکنی رم 2gb و کارت گرافیک 512 ddr3 8800gs وسی پی یو 3.2 2doul core زغالی دیگه نمیدونم چی بگم . ولی کلا باید قبول داشت که امولاتور های ps2 هیچ کدامشان زیاد بدرد نمی خورن.اقای amin spy12 بله حق با شماست مشکل از نرم افزار.و اینکه ما اصلا نمیخوایم کل کل کنیم .من هم دیروز با pcsx2 9.4 بازی god of war2 را اجرا کردم ولی در مرحله دوم برنامه دچار افت فریم های شدیدی میشه.{با پلاگین یه پلاگین جدید دسته}
عزیز من شمایی که داری هنوز با ورژن pcsx2 9.4 کار میکنی چطور توقعداری بازیهارو راحت ران کنی PCSX2 9.5 390 PP 92 هم] اومد شماها هنوز در 9.4 هستید اصلا میدونید این ورژنهای جدیدی که دادن چه تغرات اساسی کرده؟ اگه 5 سال مثل من با این برنامه بودی قدر میدونستی اون موقع حتی bios رو نمی تونست ران کنه حالا ببین داری با 5 mg برنامه ps2 بازی میکنی pcsx2 با یه تیک این ور اون ور 20 فریم کم زیاد میشه خم رنگ رزی نیست که cd بزاری بیاد بالا sony هیچ راهنمایی به refraction و همکاراش نمیکنه شما ها چه بازی رو نمیتونید میسه بگیدنقل قول:
اقا جون!بی خیالش!ما هم از خیرش گذشتیم!ولی من پای حرفم هستم:ps2 هیچ امولاتور درست حسابی نداره!حالا تا 2 یا 3 سال دیگه ببینیم چی میشه.لینک هاتونم خوندم.یعنی با نسخه جدید pcsx مشکل من حل میشه؟؟؟
اولا ربطی به من نداره که شما ییی که نمی دونی چه جور باید از pcsx2 / کار کنی بایدم بیایی ایراد بگیری شما با چه بازیی مشکل داری ؟
pcsx9.5 390pp 92 را هم دانلود کردم.مشکلم حل شد 2 بازی god of war2 و dark watch را تونستم اجرا کنم.یه سوال.silent hill:origins را میشود باهاش اجرا کرد.(با جدید ترین پلاگین ها و بایوس؟)
پس خدارو شکر مشکلت رفع شد ؟ Sillent Hill Origin هم میشه البته باید Patch داشته باشی:5:
با سلام
مموري كارت نرم افزار Psx 1.13 رو ميخوام
اگه لطف كنيد و بزاريد ممنون ميشم
بله مشکلم حل شد.patch از کجا گیر بیارم؟
نقل قول:نقل قول:
مموری کارهای psx1.13 رو خودت هم میتونی بسازی.الان هم که نسخه فارسیش تو سایت ها هست.ولی اگر سیو بازی خاصی را میخوای بگو شاید داشته باشم.:46:
با سلامنقل قول:
ميتونيد نحوه ي اين كار رو توضيح بديد؟
اگه ميشه لطفآ بگيد
سيو نميخوام.بالاخره ما يه بازي خوريم و رفتن بازي هاي پلي استيشن 1 و2 برامون مثل آب خوردنه
تو پوشه مموریکارد شبیهشاز یه فایل با پسوند mcr بساز.همین!
شما برو با برنامه EPSX 1.7 کاری کنی راحتری نیازی هم به گشتن دنبال مموری کارد نداری PSX 1.3 هنوز با بعضی از بازیها سازگاری نداره :20:نقل قول:
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ازش راضي ام
حداقل بازيهايي كه من ميخوام رو با كيفيت عالي اجرا ميكنه
راستي من از نرم افزار pcsx2 0.9.4 استفاده ميكنم واسه اجراي بازيهاي پلي استيشن دو
هيچ مشكلي ندارم و به راحتي اجرا ميكنه
فقط دوستان كسي لينك دانلود pcsx2 0.9.5 رو بزاره ممنون ميشم
تو همون سایتش برو تو بخش دانلود بعد قسمت Public Beta. اونجا آخرین نسخه آزمایشی رو میتونی بگیری.
در ضمن ePSXe از همه لحاظ بهتر از pSXه، فقط گرافیک نوشتههاش پایینتره.
كسي لينك دانلود patch برا silent hill:origins نداره؟
من ليست تمام پلاگينها و بايوسها و پتچهاي جديد برنامهpcsx9.5 390pp 92 رو ميخوام.قديميها كارمو راه نميندازن.لطفا راهنمايي كنيد
بیا در لینک پایینم گزاشتم 4shared.com من در سایت بازی سنتر تمامی فایلهای جدیدرو به رو میزاریمنقل قول:
من در لینک پایین 4shared.com اموزش و بایوس گزاشتم برای جدیدترین پلاگینها به ---------- بیا در لینک پاییننقل قول: