فروم ایرانیه یا ترکیه ای؟!
Printable View
فروم ایرانیه یا ترکیه ای؟!
دوستان n46jv تو بازار یافت میشه؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
دوستان از انتظار خسته شدم و تصميم گرفتم sony svf151290x touch رو از ديجيكالا بگيرم.
نقل قول:
دوست عزیز اگه از 8 صبح تا 12 شب بازی میکنی پیشناهاد من اینه که بری یه Desktop جمع کنی چون اگه بخوای با لپ تاپ اینطوری تا کنی سره 6 ماه لپتاپت بای بای میکنه :n17:
بازم اگه مایلی لپتاپ بخری من LENOVO Y510 با کانفیگ کارت گرافیک SLI رو بهت پیشناهاد میدم که به جای دیسک نوری یه کارت گرافیک دیگه داره که میشه 2تا کارت گرافیک gt750m ddr5 2GB که دیگه تو بازیم به مشکل نمیخوری فقط باید واسش یه هیت سینکه خوب بگیری
ویندوز 8 هم بازیای جدید رو جواب میده فقط مشکلش با بازیای قدیمی هست
در رابطه با اینور و اونور خریدنش هم خودت تصمیم گیرنده نهایی هستی ولی پیشناهاد من این که از اینور با یه گارانتیه معتبر بگیری
دوست عزیز اگر کسی بقول شما بخواد 8 صبح تا 12 شب بازی کنه که سراغ PC (اعم از لپتاپ و دسکتاپ) نمیره. یک کنسول تهیه میکنه ...
ولی n550 اصولا برای امور سنگین مثل گیم و برنامه های سنگین ساخته شده و مطمئن باش خم به ابرو هم نمیاره
دوستان یه کار فوری داشتم ، یه عکس از قسمت مشخصات لپ تاپ روی کارتن میخواستم! یکی از اشنایان میخواد برام از خارج بیاره واسه همین میخوام براش بفرستم... البته با کانفیگ گرافیک 8 و صفحه تاچ .
داداش شرمنده میشه بگی از کجا می خواد بیاره ؟؟ از نمایندگی خود ایسوس تو اون کشور می خره ؟؟ کلا چجوریاست ؟ مشکلی نیس که به نظرت از خارج آوردن ( مثلا اینکه گارانتی نداره عیبی نمی کنه ؟ )) ؟؟؟ چون به احتمال زیاد یکی از آشناهای ما هم به زودی یه سفری به فرانسه و ایتالیا خواهد داشت منم به سرم زده بهش بگم بیاره !!!نقل قول:
دوستان شرمنده،تو جاهاي ديگه جوابمو ندادن:n28:
من كه فردا sony fit svf151290x رو كه بخرم همه ي نرم افزار ها و بازي هاي ويندوز هاي قديمي مثل ٧ و ايكس پي روي ٨ نصب مي شن؟
اگه نمي شن مي شه كه ويندوز سون رو در كنار ٨ بوت كرد?؟:n26::n26:
هر نرم افزاری نیاز به یکسری نرم افزار های اولیه داره مثل جاوا یا فلش یا Microsoft .NET Framework اینا نصب بشن نرم افزار ها یا بازی هارو اجرا میشن فقط کافیه از کنترل پنل چک کنینقل قول:
دو تا ویندوز نصب نکن سیستم سنگین میشه
سلام دوستان.من یه دسته گلی به آب دادم.دیشب لپ تاپ بابام بدجوری قاطی کرد و خلاصه بخوام بگم باید ویندوز عوض میشد.لپ تاپ بابام سونی مدل vpcEH36EG هست.ویندوز ارجینال home basic داشت.ریکاوری هم نمیشد.من یه ویندوز 7 کرک شده نسخه Ultimate رو ریختم.حالا لپ تاپ فقط صدا داره و اصلا به اینترنت چه با کابل و چه از طریق wifi وصل نمیشه.اصلا وقتی دکمه روشن شدن wifi رو که زیر لپتاپ میزنم led سبزش روشن نمیشه.وقتی تو دیوایس کامپیوتر میرم کارت شبکه و بلوتوث رو نشناخته و نصب نیست.درایوراشو نتونستم از نت گیر بیارم.خود سایت سونی هم واسه دانلود ارور میده.کسی میتونه کمکم کنه که راحت بتونم درایوراشو دانلود کنم؟میدونم جاش اینجا نبود ولی شرمنده.
به این تاپیک یه سر بزنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
بچه هاااااااااااااااا
با برداشته شدن قسمتی از تحریم هااااااااااااا
بازار لپ تاپ چطوری میشهههههههههههههههههه
انگار این مدل همزمان با دو هارد کار نمیکنه .کانفیگهایی که هارد HDD داره ,میشه یه هارد SSD مثلا 250g گرفت بجای هارد اصلی گذاشت?هارد HDD به چه نوع پورتی وصل میشه کلا?لطفا این سوال اخریه رو هم جا نندازید و جواب بدین میخوام بدونم.
سپااااس
از اینجا همه ی درایورهاش رو بگیر :نقل قول:
امتحان کردم هیچ پیغام خطایی برای دانلود هم در کار نیست
هیچ ارتباطی نداره . کالاهای دیجیتال مصرفی با ارز آزاد وارد میشن و نرخ ارز هم مطمئن باش تفاوت معنی داری نخواهد کرد چون سیاست بانک مرکزی اینه ...نقل قول:
واردات این دست کالاها هم مثل گذشته صورت میگیره ...
قبلا در این باره اینجا زیاد بحث و صحبت شدهنقل قول:
چون این دستگاه فقط یک کانکتور ساتا برای هارد داره تنها راه اینه که بجای درایو DVD یک هارد دیگه نصب بشه
اونوقت دلیلی نداره با دو تا هارد کار نکنه
این هاردها هم میتونه از نوع SSD و یا HDD باشه
نقطه ضعف این دستگاه اینه که یک شیار خالی mSATA برای mSSD نداره . هر چند میشه کارت وایرلس رو خارج کرده و از اسلات اون برای نصب mSATA SSD استفاده کرد که هیچکس نمیکنه!
به نظرم ارتباط دارهنقل قول:
دلار همین امروز 2900 شد تازه برداشتن تحریم ها هم فکر کنم قراره از هفت روز دیگه شروع بشه !...
و پایین تر میاد.....
بانک مرکزی زمانی مخالف بود که تحریم بودیم.. الان بعضی از اقلام از تحریم در اومده پس دلار هیچوقت روی سه تومن نمیومنه و کمتر میشه و به نظرم قیمت ها باید حداقل دویست سیصد تومن کمتر بشن..... تازه مقداری هم از پول ایران که توی بانکای خارجی بلوک شده بود ازاد شده و میتونه تا حدودی دلارو بکشه پایین
اگرم بر فرض محال دلار پایین نیاد من که مطمئنم شیش ماه دیگه تحریم ها برداشته میشه
چون کشورهای خارجی با انرژی هسته ای مخالف نیستن و فقط با بمب هسته ای مخالفن.. ما هم که نمی خوایم بمب بسازیم پس توی این شیش ماه میتونیم این رو ثابت کنیم.. بعد از اون هم باز تحریم ها برداشته میشه چون دلیلی ندارن
شاید هفت هشت ماه دیگه قیمت n550 jv یکو نیم میلیون بشه خخخخخخخخخ
صحبتهای شما بخشی اش هیچ ربطی به این تاپیک نداره و بخشی هم کاملا غلطه و بخشی هم آمال و آرزوهای تخیلی تونه .نقل قول:
قرار نیست بحث اقتصادی راه بندازیم ولی فقط محض اطلاع حضرتعالی و سایر افرادیکه تصورات غیر علمی و غیر اقتصادی دارند:
سالهای ساله (بیش از 5 سال) که همه ی اقتصاددان های مستقل میگن نرخ واقعی دلار باید 3000 ت باشه . چرا؟ چون این عدد بر اساس فرمولهایی مبتنی بر توازن بین صادرات و واردات هست ولی دولت قبل بطور مصنوعی و با ادعای رفاه حال مردم، نرخ ارزها رو بضرب و زور سعی میکرد پایین نگهداره و نتیجشم سیر صعودی واردات بود.ولی دولت جدید پیرو تفکرات اقتصادی واقعی و اقتصاد آزاد هست و بهمین جهت هم در اولین قدم رییس جدید بانک مرکزی این رقم رو بعنوان کف نرخ واقعی دلار اعلام کرد ولی چون مورد حمله ی عده ای که دو خط اقتصاد توی عمرشون نخوندند قرار گرفت سعی کرد ماست مالی کنه و کمی عقب بشینه ولی خاطر مبارکت جمع باشه علیرغم این نوسانات جزیی و مقطعی نرخ ارز که داری می بینی سعی خواهد شد دیگه بطور مصنوعی پایین نگهداشته نشه. کمی مطالعه ی اقتصادی داشته باشید بد نیست اگرم مطالعه ی تخصصی ندارید حداقل لینک های صوتی مناظره ی مطرح ترین اقتصاددانهای ایرانی رو توی pm درخواست بدید بهتون میدم تا خوب گوش کنید یکمی متوجه بشد داستان از چه قراره.
نمیدونم سن شما قد میده یا نه ولی بد نیست بدونید تا دو دهه قبل نرخ دلار فقط 70 ریال بود! بله منم مثل شما صرفا بعنوان یک مصرف کننده بدم نمیاد دوباره همون آش و کاسه باشه و بقیمت یامفت همه چی رو بتونم بخرم ولی این عوارض سنگینی برای تولید کننده های داخلی و اشتغال داره که دیگه بیش از این اصلا جاش اینجا نیست و توی پیغام خصوصی و... میشه صحبت کرد.
من که بعید میدونم با از بین رفتن کامل تحریم ها و صادارات و واردات اسان و بدون مشکل نرخ ارز ازاد همچنان سه تومن بمونه.. یعنی امرا:n10:نقل قول:
اگرم بمونه فکر کنم به خیلی از کالا ها ارز دولتی تعلق بگیره که ارز دولتی هم میاد پایین... وگرنه سنگ روی سنگ توی ایران بند نمیشه و هیچکس ساکت نمیشینه....... همه خرخره ی اقتصاد دانان در دو دستی می جو ان :n02:
آرف جان شما از کجا به این پی بردید که کشورهای خارجی با بمب هسته ای مخالفن...! و بخاطر بمب هسته ای که با ما مخالفت میکنن ! فکر کردید مثلا این آمریکا با بمب هسته ای مخالفه که به ما فشار میاره!!!؟ اگه اینطوری بود پس تو هیروشیما و ناکازاکی چه غلطی کرد و یا الان چرا اجازه میده اسرائیل از این غلطا بکنه.( صدها کلاهک هسته ای داشته باشه.)نقل قول:
کشورهای خارجی با انرژی هسته ای مخالف نیستن و فقط با بمب هسته ای مخالفن..
این بحث ها به تاپیک ربط نداره و نظر بنده که به این تاپیک مربوط میشه اینه که اگرم فیمت این لب تاب خیلی پایین بیاد دوروور 100 تومن بیشتر نمیتونه پایین بیاد چون نه تحریم ها برطرف خواهد شد و نه آمریکا و بعضی از این کشورهای سودجوی اروپایی آدم میشن حتی اگه صدتا دولت دیگه هم بیاد و صدروز هم مزاکره کنن! چون مشکل آمریکا و رفقاش با بمب هسته ای ما نیست بلکه با دین و اعتقادات ماست.
اره حرفاتو قبول دارم... ولی علنا نمیتونه بگه که با مردم ایران و دینش مشکل داره.. پس شاید پشت پرده نظرش این باشه ولی برای قانع کردن مردم جهان باید دلیل درستی داشته باشه تا بتونن ایران رو زیر فشار بذارن.. دلیلشون هم فعلا بمب هسته ایه که ایران داره تلاش میکنه این دلیل تراشی رو خنثی کنه و در این صورت امریکا مجبوره تحریم هارو برداره چون دلیل قانع کننده دیگه ای نداره.. هرچند این تحریم ها به ضرر خودشون هم هستنقل قول:
بله حالا این شد یه حرف منطقی.:n18:نقل قول:
قبلا در این باره اینجا زیاد بحث و صحبت شده
چون این دستگاه فقط یک کانکتور ساتا برای هارد داره تنها راه اینه که بجای درایو DVD یک هارد دیگه نصب بشه
نقطه ضعف این دستگاه اینه که یک شیار خالی mSATA برای mSSD نداره . هر چند میشه کارت وایرلس رو خارج کرده و از اسلات اون برای نصب mSATA SSD استفاده کرد که هیچکس نمیکنه![/QUOTE]
دوست عزیز جواب شما به من کمکی نکرد ,پستهای قبلی رو خونده بودم و شما اون حرفا رو دوباره تکرار کردید!
به هر حال عز وقتی که گذاشتین ممنون
[QUOTE=3274;7992922]از اینجا همه ی درایورهاش رو بگیر :
امتحان کردم هیچ پیغام خطایی برای دانلود هم در کار نیست
دوست عزیزم ممنون.زحمت کشیدی
اون کاربری که گفته بود که نرخ ارز میاد پایین و چه و چه بد نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم چک کنه (مرز 3000) تا از ابن ببعد قدری با مطالعه ی بیشتر اظهار نظر کنه
همونطور که گفتم سیاست اقتصادی دولت این نیست که نرخ ارز پایین بیاد و درستش هم همینه
ایکاش بعضی ها بجای بحث و کل کل _که هیچ ربطی هم به اینجا نداره_ ،کمی درباره ی موضوعاتی که میخوان وارد بحثش بشن ابتدا کمی مطالعه داشته باشند!
عزیزم دقیقا سوالاتی که پرسیدید جواب داده شده ولی ظاهرا شما خودتون هم متوجه سوالاتتون نیستید!نقل قول:
نقل قول:اینم دوباره! »»»نقل قول:
نقطه ضعف این دستگاه اینه که یک شیار خالی mSATA برای mSSD نداره . هر چند میشه کارت وایرلس رو خارج کرده و از اسلات اون برای نصب mSATA SSD استفاده کرد که هیچکس نمیکنه!
وقتی یک کانکتور ساتا برای هارد داره چطور میخواد با دو تا هارد کار کنه؟!نقل قول:
انگار این مدل همزمان با دو هارد کار نمیکنه .
مگر اینکه همونطور که قبلا گفتم درایو DVD رو خارج کرده و بجاش یک هارد دیگه بذارید اونوقت با دو تا هارد کار کنید!
همونطور که قبلا گفتم :نقل قول:
کانفیگهایی که هارد HDD داره ,میشه یه هارد SSD مثلا 250g گرفت بجای هارد اصلی گذاشت?
این هاردها هم میتونه از نوع SSD و یا HDD باشهپس پاسخ مثبته دیگه!!!
بدیهیه که رابط ساتا !نقل قول:
هارد HDD به چه نوع پورتی وصل میشه کلا?لطفا این سوال اخریه رو هم جا نندازید و جواب بدین میخوام بدونم.
البته نسخه ی 3 با پهنای باند 6GBps
دوستان تاچ اين لپ تاپ چطوره؟اخه هيچ تعريفي ازش نشنيدم،اخه مثلاً vivobook ها از تاچشون خيلي تعريف شده.
سلام
برای لپ تاپ n550 در سایت asus بفرمایید کدام درایور هست که برای روشن کردن چراغ کیبورد کاربرد داره که دانلود کنم ؟؟
من خیلی نگران باتریشم اون مدلی از لب تاپ که فول اچدی هست و 4گیگ گرافیک داره و لمسی نیست رو بگید با نور پس زمینه متوسط و کار های روزمره چقدر شارژ نگه میداره؟
آقا خبرررررررررر ... لپ تاپ فک کنم اومده بازار
یه مغازه ای که از من شماره گرفته بود امروز اس ام اس زد که اومده ... پیگیر باشید
full hd بدون صفحه لمسی 4400:n04:
بدون گارانتی؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
گارانتی دو ساله آروندنقل قول:
یه مغازه دیگه با رم 12 می ده 4900 :n08:
اگه قرار باشه قیمتش اینجوری باشه اصلا بی خیال، تازه سری جدیدش میگن، صفحش تاچ نیست و گرافیکش 2gb ، من که دیشب تو مرکز کامپیوتر مشهد یک مدل hp خیلی چشم رو گرفت هم از نظر زیبایی هم اینکه از نظر مشخصات خیلی شبیه همینه قیمتش هم 3800 بود، صفحش هم تاچه. بقیش رو دیگه خودتون ببینید.
HP Envy TouchSmart 15
یا علی چه خبره؟با این قیمت من که عمرا بخرم اون y510p چیش از این کمتره غیر از دیزاین و فول اچ دی نبودن؟تازه یکمی هم سرترهنقل قول:
بعدم به اون مغازه اس ام اس بده بگو با این کانفیگ آل دیجیتال یه ماهه داره با این قیمت میده دیگه خبر نمیخواست
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
از لحاظ طراحی و زیبایی ظاهری از گذشته تابحال بطور کلی hp همیشه جزو برترین ها بوده . سری Envy هم کارایی بالاتری نسبت به سایر سری های hp مثل پاویلیون و پروبوک دارهنقل قول:
اما این مدلی که لینک دادین تنها ایرادش گرافیک GT740M هست که برای کاربرد بازی دارای کارایی پایین تریه نسبت به گرافیک موجود در N550 .
در عوض برای کسانیکه بقصد گیم نمیخوان لپتاپ بخرن مثلا اهل برنامه نویسی و امور مهندسی و ... هستند گزینه ی بهتریه نسبت به N550 . بویژه که در کنار 1TB HDD 5400rpm دارای یک درایو mSATA SSD با ظرفیت 24GB برای نصب ویندوز هست که کارایی دستگاه رو بطرز فوق العاده ای افزایش میده مخصوصا که بدونیم نبود همین اسلات mSATA SSD در N550 همیشه یک نقطه ضعف و گلوگاه برای رسیدن به حداکثر کارایی اون هست.
تازه تو جعبش یه ساب وافر و یک dvd rom اکسترنال اورجینال داره!
فقط مطمئنید کانفیگش با لینکی که دادید یکیه؟ آخه کانفیگ لینک صفحه نمایشش fhd ئه اما من تو سایتای ایران با صفحه نمایش hd دیدم ، به نظرتون جدای از صفحه لمسی و زیبایی ge60 از نظر کارایی به صرفه تر نیست؟نقل قول:
پیشنهاد می کنم به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزنید. ریتینگ این لپ تاپ حدود 70 هست در حالی که n550 حدود 84 ! برای مقایسه بین لپ تاپ ها نباید صرفا به قطعات نگاه کرد.نقل قول:
موفق باشید
با تشکر
بله، دقیقا همون چیزیه که شما اونجا تو همون لینک دیدید، من خودم حتی از نزدیک دیدم و تو دستم گرفتم، تو مجتمع کامپویتر تک 1 مشهد، بسیار باریک و سبک.نقل قول:
البته سی دی رام نداره ولی در عوضش یک سی دی رام اکسترنال اورجینال خود hp هستش + ساب وافر
لپتابی هم که معرفی کردید هم خیلی خوبه گرافیکش واقعا قویه. در کل هیچ چیزی واسه یه گیمر کم نداره.
حدود قیمت رو دارید؟
بله کاملا قبول دارم، و هنوز هم منتظر n550 هستم چون جایی بیعانه دادم و قول داده که بیاره، ولی انتخاب بعدی من بعد از n550 حتما همین لپ تاب HP هستش، البته با مد نظر داشتن قیمت.نقل قول:
البته تو همون لینکی که معرفی کردم ، یک مقایسه ای با N550 هم شده ببینید بدنیست.نقل قول:
توجه این لپتاب از نظر گرافیک واقعا به پای N550 نمیرسه .
The Touchsmart 15 scored 2,021 on the 3DMark11 benchmark, well ahead of the category average of 1,395 but not as strong as the AMD Radeon-powered ATIV Book 6 (2,199) or GeForce GT 750M-powered N550J (2,684).
With the resolution set to its native 1080p and effects on Ultra, "World of Warcraft" averaged 33 frames per second on the Touchsmart 15. That's playable and the same as the ATIV Book 6, but lower than the 39 fps category average. The N550J was more impressive under these settings, with a frame rate of 52 fps.
Things got choppier when playing the more demanding "Bioshock Infinite," as the Touchsmart 15 ran the game at 26 fps on low settings and a mere 9 fps on high settings, both at 1080p. Both scores are below the category averages of 46 and 17 fps.By comparison, the N550J ran the game at 40 fps on low and 14 fps on high, while the ATIV Book 6 played the title at 34 fps on low and 13 fps on high.
ممنون از پاسخ تون. البته من بیشتر از ظاهر مدل منظورم اطمینان شما از fhd بودن مدلی بود که دیدید.نقل قول:
در مورد مدل ge60هم تا جایی که من دیدم قیمتش 3590 بوده (البته این کانفیگی که من ازش صحبت می کنم کارت گرافیک GT750 داره و احتمالا با اون کانفیگی که شما مدنظرتون هست متفاوته اما کماکان با 2 گیگ ظرفیت DDR5 به نظرم گزینه معقولیه) و تنها نقطه ضعفی که من به شخصه باهاش مشکل دارم نداشتن بک لایت کیبورد و ظاهر نه چندان زیباست، اما صرف نظر از این موارد به نظرم با توجه به گارانتی معتبر و کیفیت خوب ساخت یکی از بهترین انتخاب های ممکن تو این رنجه.
بله، اون چیزی که من تو مغازه دیدم فول اچ دی بود.ممنوننقل قول: