ترکیب مشخص شد
===
نیلسون کوریا
میثم حسینی،محسن بنگر،جلال حسینی،حسین ماهینی
مارکو سپانوویچ،قاسم دهنوی
امید عالیشاه،محمد نوری،غلامرضا رضایی
سیدمهدی سیدصالحی
Printable View
ترکیب مشخص شد
===
نیلسون کوریا
میثم حسینی،محسن بنگر،جلال حسینی،حسین ماهینی
مارکو سپانوویچ،قاسم دهنوی
امید عالیشاه،محمد نوری،غلامرضا رضایی
سیدمهدی سیدصالحی
مارکو هافبک دفاعیه؟نقل قول:
شاید به قول دوستمون 4-1-4-1 بازی کنه
خب ترکیب همونیه که فک میکردم،حالا ببینیم مارکو چی میکنه
به امید برد پرسپولیس:n12:
وقتی هواپیما داریم با درشکه نباید سفر کنیم:n08:
آخه بجز علیفر کسی نیست بازی گزارش کنه:n02::n13:
خیلی نیلسون رو قبول دارم ...
دمش گرم ، واقعا گلر با فکر و زیرکی ...
خیلی خوب فضای پشت مدافعین رو پوشش میده ...
تا بازی این هفته تموم نشده من نیتجه امتیازدهی دوستان در هفته 5 رو بزارم تا برسیم به این هفته
در هفته پنجم بهترین بازیکن عالیشاه با اختلاف زیاد و بدترین رضایی
اگر اشتباه در وارد کردن امتیاز ها داشته باشم گناهش گردن دوستانی که قوانین رو رعایت نمیکنن.:n02:
و یه مورد دیگه برای اینکه جدول یکنواخت بشه لطفا به بازیکنهایی که بالای 10 دقیقه بازی میکنن امتیاز بدید.هفته قبل نمیدونم نوروزی چند دقیقه بازی کرده ولی یکسری از دوستان امتیاز دادن و یکسری نه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان متاسفانه نیومدم امتیاز بدم
باخت تلخی بود تو دقایق آخر.... بشدت ناراحتم ایشاالله بعدا پستم رو ویرایش می کنم و امتیاز ها رو وارد می کنم
فقط من هفته پیش یه صحبتی مبنی بر اینکه این تیم برنامه ای نداره گفتم و دوستان گفتن چرا من گفتم علی دایی از یحیی پایین تره و من هوادار بی تعصب بودم یا هر چی بالاخره امروز دیدید حرف هفته پیش من از رو لج و لجبازی نبوده
دقیقا قبل گل داشتم به این فکرمیکردم که تنها نکته مثبت این بازی این بود که از یکی از بهترین خط حمله های لیگ گل نخوردیم که چن ثانیه بعد اونم خوردیم...
بار دیگه پرسپولیس نشون داد خارج خونه نصف بازیهای خونگی هم پرسپولیس نیست...
یه سری حرفها و انتقادهای تکراری و کلیشه ای هم برای عرض دارم که دیگه خسته شدیم از گفتن اونها...
برعکس بازی های قبل که تعویض های دایی به نظرم خوب بود اندفه گند زد با تعویضش
البته تعویض اول خوب بود ولی بعدش فقط 1 تعویض کرد اونم نوروزی جای علیشاه (تنها بازیکنی که 2 تا حرکت مثبت میکرد تو بازی). اصلا توپ به نوروزی نخورد فکر کنم
درسته دستش بسته بود ولی بازم خیلی بهتر میشد تعویض کرد. واقعا نمیدونم نوری و دهنوی چرا تعویض نمیشن! مثلا قراره بازی سازی کنن؟؟
با اومدن عباس زاده سیستم 4.4.2 شد و ئهنوی رفت هافبک راست. بعدش باید یه تعویض میکرد و جای نوری یا دهنوی، نوروزی یا غریبی و میاورد و میذاشت هافبک راست که نکرد
ماهینی هم به سبک سال پیش با اون دریبل خوردناش یه گل تقدیم حریف کرد. کلا نیمه دوم نه تو حمله بود و نه تو دفاع
نمرات بازیکنا:
نیلسون: 6
ماهینی: 2
بنگر: 7
ج.حسینی: 6
م. حسینی: 5
دهنوی: 3
مارکو: 4
نوری: 2
رضایی: 3
عالیشاه: 7
سید صالحی: 5
عباس زاده: 4
باخت دوم در هفته پنجم
امسالم هیچ اتفاقی نمیفته
هر سال دلمون خوش میکنیم باز همون آش و کاسه
هافبک ها که کلا تعطیل بالطبع وقتی هافبک ها تعطیل باشن مهاجم ها هم کلا نباید انتظاری داشت هر چند که از امثال رضایی با وجود امثال اینیستا و ژاوی در هافبک هم انتظاری نمیره 4-5 سال داره تو پرسپولیس بازی میکنه فکر نکنم ده گل هم زده باشه واسه پرسپولیس
بهترین بازیکن پرسپولیس هم امید عالیشاه بود خوب بازی کرد بر عکس بقیه
نیلسون: 6
ماهینی: 3
بنگر: 7
جلال: 6
میثم: 5
دهنوی: 4
مارکو: 4
نوری: 2
رضایی: 2
عالیشاه: 6
سید صالحی: 4
عباس زاده: 2
می خواستم بعد بازی بیام این جا و بگم آیا بازی خوب فقط همراه با گل نخوردنه و گل زدن و ایجاد موقعیت گل نیست که یه دفعه گل هم خوردیم.
من به نظرم اگه همینجوری بخوایم پیش بریم، مثل سال های قبل فقط باید بیایم اینجا و بگیم ای کاش اینجوری می شد و ای کاش اون طوری و انشالله سال بعد.
بابا تیم خوب بازی نمی کنه. حتی تو بازی هایی که برده. بازی خوب که به این نمی گن. نمی تونن موقعیت گل ایجاد کنن. سیستم 4-2-3-1 به درد ما نمی خوره و سید صالحی به شدت تنهاست تو خط حمله. آخه دایی نمی تونست چیزهای دیگه ای رو از برانکو یاد بگیره و فقط همین سیستم رو یاد گرفته؟
تیم باید با دو فوروارد بازی کنه. تیم احتیاج به یه بازی ساز خوب داره چیزی که همیشه داره از نبودش رنج می بره.
با اومدن خلعتبری هم بعید می دونم درست شه.
آخه یکی به من بگه مگه ما جلوییم از تیم مقابل که دقیقه 88 فوروارد میاریم تو زمین و بعدش هم ...
ای کاش یکی صدای ما رو می شنید. اون پارسال با اون خریداشون که یه دونه هافبک نگرفته بودن و این هم امسال که یه دونه بازیکن درست و حسابی و با تجربه نگرفتن.
خدا به ما صبر بده فقط. همین
من به این نمره دادن ها اعتقادی ندارم چون وقتی کل تیم خوب بازی نمی کنه چه دلیلی داره که بگیم کدوم بازیکن چه نمره ای گرفته و اگه قرار باشه نمره بدیم باید به علی دایی نمره داد که هم توی خرید بازیکن ضعیف عمل کرده و هم توی خود بازی ها.
نمره من به علی دایی توی این فصل تا الان 5 بوده.
خیلی باخت بدی بود مثل بازیهای اخیر تیم نیمه اول که کاملن تیم تعطیل بود نیمه دوم هم که خیر سرشون یک موقعیت گل نتونستن ایجاد کنن این تیم باید تقویت بشه در غیر این صورت این فصل خیلی بخوایم خوش بینانه حساب کنیم 4 بشیم و سهمیه اسیا بگیریم
تبریک میگم به گل محمدی این برد مبارکش باشه:n16:
مشکل پرسپولیس بیشتر از اونکه تاکتیکی باشه به خاطر کیفیت بد چند بازیکنشه که واقعا بی مسئولیت بازی میکنن و در واقع این ایراد متوجه علی دایی هست که هنوز نتونسته بازیکنای بی کیفیتشو بشناسه یا ازشون دل بکنه
مثلا توپ خیلی خوب میچرخه و به رضایی میرسه اما این بازیکن واقعا واقعا بازی رو خراب میکنه
مثلا توپ خیلی خوب از دفاع میچرخه و میرسه به نوری اما این بازیکن به معنای واقعی کلمه گند میزنه به توپ نیمه اول یه صحنه دهنوی خیلی خوب چنتا رو جا گذاشت اومد پشت 18 که تصمیم بگیره نوری اومد توپشو گرفت داد به مدافعین نفت:n27:
یا میثم حسینی که واقعا خیلی اوقات به خصوص توی این بازی شاید به تنهایی 40 درصد حملات تیم رو با سانترهای بی کیفیت و سطح پایی خراب کرد
یا ماهینی که خیلی وقته خیلی راحت دور میخوره خیلی راحت حملات رو خراب میکنه امروز هم گل رو دقیقا روی اشتباه ماهینی خوردیم
البته من نمیخوام بی انصاف باشم به هر حال دو هافبک دفاعی دایی مصدوم بودن و بازی به مارکو رسید که به هر دلیلی اصلا تو جریان بازی نبود
به همین خاطر پشت 18 توپ خیلی بیشتر گیر نفت اومد و توی اون منطقه نظم نداشتیم
از طرفی اگر دایی رو توی بازی دادن به رضایی مقصر بدونیم به جای نوری کی رو بزاره؟:n27:
این تیم مشکل فنی به عقیده من نداره مشکلش چنتا بازیکن هستن که برعکس برخی بازیکنای دیگه تیم مثل نیلسون بنگر سید جلال دهنوی عالیشاه صادقیان سید صالحی و.... دارن خیلی بد بازی میکنن و روی کلیت تیم هم تاثیر منفی گذاشتن
اما دایی هم باید سعی کنه همون کاری که با رضایی و نوروزی کرد رو با میثم و ماهینی هم انجام بده چون این دو تا بازیکن اصلا کمکی به حملات تیم نمیکنن توی دفاعم خوب نیستن
ایشالا با برگشتن پولادی و خرید خلعتبری بهتر میشیم
نیلسون 7
میثم 3
سید جلال 7
بنگر 8.... واقعا داره خوب بازی میکنه خیلی مسلط ایشالا چشمش نزنیم حتی روی صحنه گل هم تکلش رو رفت اما توپ کمی ازش دور بود بازیکن نفت هم جلوی توپ رو گرفته بود
ماهینی 3
مارکو 3 اصلا توی جریان بازی نبود به جز چنتا پاس عرضی توی دفاع قرار بود به ماهینی کمک کنه که چون خیلی ضعیف بود از اون سمت فشار بیشتری هم به ماهینی اومد
دهنوی 7 واقعا جنگید با غیرت ترین بازیکن ماست حالا به خاطر پول یا هر چیزی به من ربطی نداره خیلی جاها نوری بازیشو خراب میکنه
عالیشاه 6 اونم با وجود اینکه میثم خیلی توپا رو از وسط زمین سانتر میکرد و کمتر راهش مینداخت اما هر موقع صاحب توپ بود جنگنده و موثر بازی کرد اما خب امروز کمتر توی جریان بازی بود که گفتم بخش زیادیش به خاطر عجیب و غریب بازی کردن میثم حسینی بود
نوری 3 :n13: شک ندارم توی اکثر بازیهامون 10 نفره بازی میکنیم نوری هم فقط به این خاطر میره توی ترکیب که داور اول بازی وقتی بازیکنا رو میشماره مشکلی پیش نیاد
سید صالحی 7 خیلی خوب توپای اول رو زد خیلی خوب بازیکنای کناریش رو صاحب توپ میکرد همینطور پرس دفاع رو خوب انجام میداد ولی خب وقتی 90 درصد بازیکنای کناری تیم یعنی ماهینی میثم و رضایی توی جریان بازی نیست و وقتی طراح تیم یعنی نوری طراحی بلد نیست توپ مناسبی هم به سید نمیرسه خلعتبری بیاد به نوری نشون میده سید چه مهاجم خوبیه
رضایی 1 :n01: من هم به جمع بی انصافها خوش آمدم:n02:
عباسزاده 4 وقتی اومد تحرک تیم بهتر شد اما مشکلش همون مشکل سید صالحیه
..........................................
دایی اگه میخواد با این تیم موفق باشه باید شجاعت و جسارتش در استفاده از بازیکنای جوون رو تکمیل کنه و تعارف رو با چند بازیکن بی مسئولیت یا افت کرده کنار بذاره
هرچی از دهنم در اومد به ماهینی گفتم.
خیلی اشغاله به خدا...خیلی...گند زده به تیم رفته...یکی این ...ممد نوری...رضایی...ای خدا چیکار کنیم مجبوریم اینا رو تحمل کنیم :((
اخه یه بچه هم اونطوری دریبل نمیخوره که ماهینی احمق خورد:n03:
اون از جام حذفی ...اون از بازی های افتضاحش سال قبل و الان.
دایی باید بازی بعد تو 18 نفر هم نذارتش...ای خدا مساوی هم به دردمون نیمخورد اما با حماقت ماهینی باختیم اونم دقیقه 91..
من نمیدونم چی داره که همیشه فیکسه ! به صرف اینکه بابابزرگش طرفدار پرسپولیس بوده ؟؟ اقا به درک...یه بچه 18 ساله بهتره ازش.
علی جون دقیقا مشکل همینه...خیلی خوب گفتی.مرسی:n06:نقل قول:
مشکل پرسپولیس بیشتر از اونکه تاکتیکی باشه به خاطر کیفیت بد چند بازیکنشه که واقعا بی مسئولیت بازی میکنن و در واقع این ایراد متوجه علی دایی هست که هنوز نتونسته بازیکنای بی کیفیتشو بشناسه یا ازشون دل بکنه
مثلا توپ خیلی خوب میچرخه و به رضایی میرسه اما این بازیکن واقعا واقعا بازی رو خراب میکنه
مثلا توپ خیلی خوب از دفاع میچرخه و میرسه به نوری اما این بازیکن به معنای واقعی کلمه گند میزنه به توپ نیمه اول یه صحنه دهنوی خیلی خوب چنتا رو جا گذاشت اومد پشت 18 که تصمیم بگیره نوری اومد توپشو گرفت داد به مدافعین نفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا میثم حسینی که واقعا خیلی اوقات به خصوص توی این بازی شاید به تنهایی 40 درصد حملات تیم رو با سانترهای بی کیفیت و سطح پایی خراب کرد
یا ماهینی که خیلی وقته خیلی راحت دور میخوره خیلی راحت حملات رو خراب میکنه امروز هم گل رو دقیقا روی اشتباه ماهینی خوردیم
البته من نمیخوام بی انصاف باشم به هر حال دو هافبک دفاعی دایی مصدوم بودن و بازی به مارکو رسید که به هر دلیلی اصلا تو جریان بازی نبود
به همین خاطر پشت 18 توپ خیلی بیشتر گیر نفت اومد و توی اون منطقه نظم نداشتیم
از طرفی اگر دایی رو توی بازی دادن به رضایی مقصر بدونیم به جای نوری کی رو بزاره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تیم مشکل فنی به عقیده من نداره مشکلش چنتا بازیکن هستن که برعکس برخی بازیکنای دیگه تیم مثل نیلسون بنگر سید جلال دهنوی عالیشاه صادقیان سید صالحی و.... دارن خیلی بد بازی میکنن و روی کلیت تیم هم تاثیر منفی گذاشتن
اما دایی هم باید سعی کنه همون کاری که با رضایی و نوروزی کرد رو با میثم و ماهینی هم انجام بده چون این دو تا بازیکن اصلا کمکی به حملات تیم نمیکنن توی دفاعم خوب نیستن
ایشالا با برگشتن پولادی و خرید خلعتبری بهتر میشیم
من اولین باره که تو تاپیک نظر میدم. بازی رو از بیکاری نگاه کردم. من تو حین بازی به این فکر میکردم که این حسین ماهینی که تو فینال جام حذفی اون اشتباه رو کرده بود چطور این فصل بازم توپرسپولیس داره بازی میکنه!!!!!!!!!!! که آخر بازی اون دریبل روهم خورد.
نمیدونم دلیل فیکس بودن این بازیکن چیه؟؟ بدرد هیچی نمیخوره. الان یه پسره جونه هستش که اسمشو نمیدونم ولی خیلی بهتر از اون میتونه بازی کنه. بدبختی اینجا هم هست که همیشه به تیم ملی هم دعوت میشه.
من پرسپولیسی نیستم ولی شما به تیم نگاه کنید اصن یه بازیکن خوب تو تیم پیدا نمیکنی! مثلا همین سید جلال حسینی و نیلسونی که بعضی ها گفتن بازیشون خوبه. اگه دقت کرده باشین هر دوشون در دریافت گل مقصر بودن. من موندم آقایی دایی با اون همه سابقه وقتی سرمربی پرسپولیس میشه باید حداقل یه بازیکن خوب جذب کنه.الان شما قلعه نویی رو نگاه کنید هر تیمی میره چند تا بازیکن خوب با خودش میاره. البته از یک چیزه دایی خوشم میاد اونم اینه که هجومی بازی میکنه و مثله قلعه نویی ترسووو نیست و تدافعی بازی نمیکنه.
من خودم به شخصه بازی خلعتبری رو قبول دارم ولی اگه خلعتبری هم بیاد با این اوصاف هیچ فایده ای نداره چون بقیه بازیکنان نمیتونن تغذیش کنن
چاکرتم:n16:نقل قول:
بدون تعارف من خدمت شما و دوستان درس پس میدم
همینکه منو توی جمعتون پذیرفتین باعث خوشحالیه
من همیشه روی پرسپولیس تعصب داشتم هر چند یکی دو سالی بود که کمتر دوست داشتم بازیاشو دنبال کنم
اما خیلی این تیم رو دوست داشتم و دارم اما وقتی اومدم اینجا فهمیدم که خیلی از نظراتم به خاطر تعصبه
دوستان اینجا بعد از هر بازی چه برد باشه چه باخت میان از تیم انتقاد میکنن اولاش فکر میکردم که اینا دایی رو دوست ندارن اما کم کم فهمیدم که سطح دید فنی دوستان اینجا بدون تعارف خیلی بالاس و دنبال این هستن که پرسپولیس دوباره بشه همون پرسپولیس 20 دقیقه
منم دیگه سعی میکنم بیشتر فنی پست بدم و تعصب رو از خودم دور کنم:n16:
سوال تماشاگرا به كي ميگفتن بي غيرت اخر بازي ؟ يحيي يا بازيكنا ؟
دوستان دقت کردین تو بازی هر کی یه موقعیتی خراب میکرد دستی به سرش میکشید تا یه آهی گفته باشه وبگه بله من برا از دست دادن موقعیت بازی خیلی ناراحتم؟؟؟ مثلا حرکات دهنوی و مخصوصا میثم حسینی خیلی تابلو بود.. دوستان سوء تفاهم نشه هم تو پرسپولیس و هم تو استقلال پر است از بازیکن بی غیرت هستن. یک نمونش مجتبی جباری بعده این همه سال فقط فقط واسه پول استقلال رو ترک کرده. رفته سپاهان با 2تا بازی چک 800م گرفته الانم فکر کنم پشیمون شده و....
دقت کردین یا نه؟ شماها اصن اصن به بازی دقت میکنین یا نــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــه؟:n27:
خب من امروز فرصت کردم بازی رو کامل تماشا کردم ؛ نظر خودم رو راجع به تیم و بازی بگم : با توجه به مهره هایی که پرسپولیس تو زمین و روی نیمکت داره باید قضاوت کرد ! بنــده خــدا علی دایی هم دستش خالیه و آنچنان مهره های سرشناس و تراز اول نداره که بـخواد بیــاره ، اول از همه باید بگم نیلسون اگه نباشه ، پرسپولیس واقعا وضعش از اینی هم که هست بدتره واقعا با این فیزیکی که داره ( با توجه به قد کوتاه و جسه ی تقریبا ریزش ) خیلی خوب و بافکر گلری میکنه ، هم به خودش و هم به کسی که ایشون رو برای پرسپولیس انتخاب کرد و پیداش کرد احسنت میگم ، فضای پشت مدافعین رو به خوبی پوشش میده و روی توپ های هوای مسلط کار میکنه ....
تو اون صحنه هم که مدافع پرسپولیس توپ رو به اشتباه به عقب داد ، واقعا عالی کار کرد ، هم نذاشت کرنر بشه و هم توپ رو سالم به مدافع رسوند ... صحنه ی گل هم من مقصر نمیدونمش .....
بازیکن های جدید و جوان پرسپولیس هم که خوب بازی میکنن ... عالیشاه امروز یه سر و گردن از بقیه ی بازیکنان بهتر بود ! سید صالحی بازیکن خوب و فرصت طلبی هستش اما اصلا تغذیه نمیشه !
تو چند صحنه ضربات سر خوبی رو به کناره ها و حتی جلو فرستاد ، اما توپ در ادامه لو رفت ....
محمد نوری و قاسم دهنوی ، تو بازی گم بودن ، اصلا اثری از یک بازیساز رو نداشتند و نتونستند وظیفه ( بازیسازی )خودشون رو اجرا کنند ....
موقعیت های کمی هم که خلق میشد از روی خلاقیت و توانایی فردی بازیکنان بود و کارتیمی وجود نداشت ! این مسئله بیشتر برمیگرده به یک طراح تو زمین ... که محمد نوری و دهنوی کلا off بودن ...
توپ که از دروازبان شروع میشد و به مدافع میرسید ، مدافعین سردرگم بودن و به دلیل نزدیک نشدن بازیکنان میانی بهشون ، نمیدونستند چیکار کنند ، مجبور بودن توپ رو به طور مستقیم به جریان در بیارن که تو این توپ های بلند پرسپولیس موفق نبود !
با اومدن خلعتبری ، نمیشه گفت تاثیری نداره ، خلعتبری بازیکن پا به توپیه .. با حرکاتش راحت میتونه واسه تیم در موقعیت های خوب خطا بگیره و با تونانی فردیش گلزنی کنه !
اما مشکل اصلی و این روزای پرسپولیس نداشتن یه بازیساز خوبه که داره به تیم لطمه میزنه !
درمورد گل هم ، ماهینی اون گوشه خیلی بد جا موند و همین باعث شد اونا به گل برسن !
من مساوی رو عادلانه میدونستم !
دم یحی و نفت گرم که رو این علی دایی کم کردن با این تیم مسخرش که یه موقعیت گل نمی تونه بسازه
فقط بلده حرف بزنه و مصاحبه کنه
اگه مربی گری به دستور دادن به سانتر از هرجای زمین ه به ولله منم بلدم مربی گری کنم
این همه ادعا دارن که تیم تمرینات خیلی زود شروع کرده ولی در عمل هیچ. نه یه حرکت ترکیبی نه یه پاس کاری درست. بعد از 2تا پاس توپ لو میدن
طرفدارهای علی دایی ببخشن که عصابم خیلی خورده
علی دایی قبلا هم که مربی بود ما ازش تاکتیک حمله ای ندیدم
تأکید فقط بر دفاع و زدن فقط یک گل یا کسب مساوی
تو راه آهن هم همین بود!!!
اول فصل احساس کردم تیم داره قشنگ بازی میکنه
پاسکاری خوب ، سانت خوب و ..
کلا خیلی امیدوار شدم ولی الان با بازی که امروز دیدم فکر نکنم با اینجوری بازی کردن این فصل آبی از پرسپولیس گرم شه
چون بازی رو نتونستم ببینم نمیتونم راجع به بازی نظر بدم.پرسپولیس در بازهای که تو آزادی انجام داده هم خیلی خوب بازی نکرده،همیشه به نوعی ترس رو تو بازی این تیم میشه دید و به نظرم بیشتر برای نباختن بازی میکنن تا برد.برای کامل شدن این تیم خیلی فاکتورها لازمه که الان تو تیم دیده نمیشه. 1-همونطور که اقا کریم هم گفته بودن این تیم بجای اینهمه کادر فنی شلوغ(بی خاصیت) که تیم داره باید هرچه سریعتر یه تمرین دهنده خوب خارجی یکی مث هنکه که دایی روش شناخت و اعتماد داره را به کادر فنی اضافه کنن.با عکسهای که از تمرینات تیم منتشر میشه همیشه دایی را در حال حرف زدن با تلفن در حالی که حداقل دوتا گوشی دستشه.به نظرم مشغله های کاری دایی به پرسپولیس لطمه میزنه.
۲- این تیم به شدت حداقل به یه بازیساز نیاز داره.تا کی باید پرسپولیس از این نقطه آسیب پذیر باشه.آقای دایی تا ممد نوری بیاد تو این فصل راه بیفته باور کنید نیم فصل رو از دست دادیم.خواهشا بیشتر از خلعتبری رو جذب یه بازیساز تمرکز کنید.با این نوع بازی کردن نوری اگه خلعتبری هم بیاد هیچ کاری نمیتونه بکنه جز اینکه فشار مضاعف رو کل تیم میاد.
3- میدان دادن به بازیکنای بسیار ناآماده،یکی مث ماهینی،نوری،رضایی هیچ حرکت مثبتی رو تو بازی ازشون شاهد نیستم.ماهینی دراکثر بازیها در حد محلات بوشهر بازی میکنه به راحتی دریبل میخوره و نه نفوذهای درست و حسابی داره.خدایش معلوم نیست دایی بر اساس چه معیارهای به اینا بازی میده.نفرات خط دفاعمون تو حمله نمیتونن به حرکت رو به جلوی تیم کمکی بکنن.مخصوصا راست و چپمون. و خیلی ضعف های دیگه امیدوارم با این نوع بازی، یه تغییراتی رو تفکرات کادر فنی و علی دایی بوجود بیاد.چون بازی رو ندیدم امتیازی هم نمیتونم بدم.Top of FormBottom of Form
این مشکل فوتبال ایران ِ و نه پرسپولیس، استقلال و.... درست میگم ؟ کمی به بقیه تیم ها نیگاه کنین بازیساز وجود نداره!نقل قول:
همین نفت هم اگه دقت کرده باشین ای بد دفاع نمی کرد ولی واسه حمله بازیساز نداشت و اِلا موقعیت های مناسبی میشد داشته باشن
الان تو فوتبال ما نهایتاً امید به بازیسازی کریمی و جباری سی چندساله هست! ولی تا کی !؟؟
نبود صادقیان جوون تو بازی دیروز احساس نمیشد ؟؟
به نظرم دائی تو این قحطی بازیساز فوتبال ما حداقل یه جوون دیگه مسه صادقیان بیاره بزاره اون وسط و نگران تجربشون هم نباشه!
من موندم به عنوان اولین بازی لیگ پرسپولیس جلوی تراکتور نمایش بسیار امیدوارانه ایی داشت ولی بعد اون بازی همه چی یادشون رفت! کلا پرسپولیس حریف می خواد! با این تیم های رده پائین حال نمی کنه دستشو رو کنه!!
یه چیز دیگه ، محمد نوری پس چطور نیم فصل دوم سال قبل، پاس تودر و پاس پشت دفاع و کلا پاس گل میداد و حتی خودش از عمق دفاع فرار میکرد و گل میزد و این فصل تا اینجا شده هافبک دفاعی و بزن زیرش !؟؟ نظر دائی بوده ؟؟
انسان ها به امید زنده اند! _ ما نیز چونین هستیم! :|
آقا اصلا این تیم هافبک نداره! اون از دهنوی، این از محمد نوری که انگار نه انگار که داره فوتبال بازی میکنه!
سید صالحی هم که توپی بهش نمیرسه.
غلام هم که شدیدا افت کرده که حتی خود دایی هم فهمیده.
کل این تیم فقط دو تا مدافعش حسینی و بنگر هست والسلام!
.
.
نگید با یک باخت همه انتقاد میکنن.. این تیم واقعا فوتبال بازی نمیکنه حتی اگر ببره!
حرفت رو قبول دارم !نقل قول:
تو اکثر تیم ها فقدان یک بازیساز خوب حس میشه ! ولی این موضوع تو تیم های بزرگ مثل پرسپولیس بیشتر خودشون رو نشون میده !
انتظارات از این تیم بالاس و همین باعث میشه نقاط ضعف خیلی راحت تر از بقیه تیم ها خودشو نشون میده !
کلا منم فصل قبل محمد نوری رو یکی از بهترین بازیکنهای پرسپولیس میدونستم که با پاس های عالی و بازی با فکرش هم برای کل تیم موقعیت سازی میکرد و هم خودش رو خیلی خوب
تو موقعیت قرار میداد ، حالا این فصل چی به سرش اومده ، نمیدونم ... !
اینهمه نا امیدی با اون گل دقیقه 93 به وجود اومد؟
تیم بد بازی کرد؟ بله حرفی نیست
تیم ایجاد موقعیت نمیکنه؟ بله حرفی نیست
اما با تمام این حرفا باز هم مثل بازی با سایپا اصلا حقمون باخت نبود و هر چند بازی متعادل بود اما واقعا پرسپولیس میتونست جلوتر به گل برسه
نفت روی یکی دو تا اتفاق صاحب یکی دوتا موقعیت شد اونم نفتی که 9 گل زده بود
و اگر اصول اولیه و ابتدایی دفاع فردی رو ماهینی رعایت میکرد الان حداقل مساوی بود بازی
بر عکس تمام کسایی که از این تیم نا امید هستن من بهش امیدوارم چون هر چی نگاه میکنم میبینم مشکل این تیم نسبت به سالهای پیش خیلی کمتره تقریبا مشکل ما فقط یک چیزه اونم ضعیف بود در حملات(ایجاد موقعیت جدی استفاده از راه های مختلف برای حمله کردن)
یک مشکل رو واقعا میشه حل کرد
این تیم با گرفتن یه هافبک طراح از این رو به اون رو بشه
این یعنی این تیم تا تبدیل شدن به یه تیم تقریبا کامل فقط یه بازیکن فاصله داره این یعنی ما نسبت به سالهای پیش خیلی پیشرفت کردیم
من بازم میگم علی دایی راه خیلی درستی رو انتخاب کرده
سالهای پیش پرسپولیس خیلی دفاع ضعیفی داشت که شخصیت تاریخی این تیم رو ازش گرفته بود همه حتی تیمای درجه دو قبل از بازی یکی دو گل رو برامون کنار میگذاشتن
مشخصه دایی توی تمرینات پیش فصل بیشتر روی این مسئله تمرکز کرده
و حالا داره نتیجش رو میبینه مشکل خط حمله تیم هم واقعا وابستگی شدیدی به بازیکن داره وگرنه چیزی نیست که بگیم تقصیر داییه و مشکل فنیه
من فکر میکنم حتی اگر نتونیم هافبک طراح بگیریم با اضافه شدن خلعتبری میتونیم توی همین سیستم مشکل رو تا 70 درصد حل کنیم(با توجه به اینکه الان تقریبا صفر درصدیم)
صادقیان نشون داده که توانایی بازی پشت مهاجما رو داره و حتی میتونه به جای نوری بازی کنه
پس اگه خلعتبری بیاد و بازیکن مصدوم نداشته باشیم ترکیب نهایی تیم میتونه به این شکل باشه
پولادی.......حسینی.......بنگر...... ..ماهینی
...............حقیقی........دهنوی....... .....
عالیشاه.............صادقیان......... ..خلعتبری
.....................سید صالحی................
دوستان مگه حملات در فوتبال صرفا به وسیله یک طراح و هافبک میانی شکل میگیره
به راحتی میشه 50 درصد حملات حتی بیشتر از این رو از کناره ها انجام داد به این شرط که ابزارش رو داشته باشین به این شرط که قدرتش رو داشته باشین
خلعتبری بهترین پاسور فصل پیش بوده با اومدنش سید صالحی قطعا بهتر راه میفته
عالیشاه.............صادقیان......... ..خلعتبری
.....................سید صالحی................
این ترکیب در قسمت هجومی تیم به راحتی میتونه از ضد حملات استفاده کنه
علاوه بر این سید صالحی 70 درصد مواقع روی توپای مسشتقیم ضربات اول رو میزنه اما بازیکنای کناریش استفاده نمیکنن
این بازیکنا میتونن از این امتیاز سید صالحی هم استفاده کنن
عالیشاه نشون داد بازیکنی نیست که تیمای دیگه نتونن بیخیالش بشن و قطعا سمت راست هر تیمی رو توی لیگ اذیت میکنه
صادقیان هم همینطور اگر بتونه مثل نیمه دوم بازی با سایپا در خط میانی و پشت مهاجمین خوب کار کنه تا حدود زیادی مشکل حملات تیم حل میشه
در کنار این مسئله دیدن بازیهای دیگر تیمها واقعا باعث میشه امیدوار بشیم باور کنید به غیر از فولاد که انصافا فعلا از استانداردهای ایران بالاتر بازی میکنه و فعلا بهترین تیم ایرانه تیمای دیگه خیلی از ما بدتر بازی میکنن
به خدا اینو بدون تعصب میگم فقط بشینین بازیهای دیگه رو ببینین
پس قانون امیدواری در مورد پرسپولیس هم صدق میکنه و ما میتونیم امیدوار باشیم
اقا به نظر من ترکیب 4-2-3-1 تو ایران فایده نداره
شما یه بازی ساز درست حسابی معرفی کنید تو ایران؟
تعدادشون انگشت شمار هم نیست یه علی کریمی بود فقط
بعدشم نوع پاسکاری دایی به 4-2-3-1 نمیخوره
توپ ها از هافبک دفاعی ها مستقیم میره به گوشه ها یا مهاجما اصلا به اون بازیساز جلویی توپ نمیرسه
بهترین ترکیب واسه تیمای ایرانی 4-4-2 هست وسلام
تیم اگه برد خوشحال میشیم اگرم باخت اینقدر ناراحتی دیگه داریم که این توش گمه
بعد از محسن خلیلی که سال اول حضورش در پرسپولیس اقای گل شده هیچ مهاجمی نتونسته خودش تو تیم نشون بده اخرم نفهمیدم مشکل محسن خلیلی چی بود که زمان سرمربیگری علی دایی از تیم کنار گذاشته شد در حالی که بعد از مصدومیت رباط صلیبی که براش پیش اومد از نیم فصل به میدون اومد تو بازیهای لیگ و حذفی که قهرمان شدیم 10 تا گل زد برامون چنین بازیکنی از تیم به بهانه های واهی کنار گذشتیم که مهاجم بنجلی مثل نوروزی بیاد فیکس بشه و تیم در مواقع حساس به فنا بده زمان دنیزلی هم بعد سالها یک مهاجم خارجی تاپ (ایمون زاید) به تیم اومد با امار گلزنی عالی که از خودش به جا گذاشت با بیفکری مسئولان تیم قاضی و انصاری فرد به تیم اضافه کردیم اخرم نتونستیم از هیچکدومشون استفاده درست حسابی کنیم و هر سه تیم ترک کردن تا وضعیت خط حمله تیم اینقد اسفناک بشه در حالی که اگه ایمون زیاد حفط میکردیم چند سال میتونست خط حمله تیم بیمه کنه مثل نیلسون که بعد سالها صاحب یک دروازه بان مطمئن شدیم- فصل قبل هم 3 تا بازیکن تاثیر گذارمون تو نیم فصل دوم پروویچ- ولاتکو- میثم نقی زاده بودن که مورد تایید علی دایی قرار نگرفتن تا یک بازیکن خارجی جذب کنیم که اونم معلوم نیست سطح بازیش در حد اونا هست یا نه :n29:
دقیقا مشکل همینه که اصلا توپ به ممد نوری نمیرسه که بخواد بازیسازی کنهنقل قول:
دستور تیم اینه که توپ به کناره ها ببره و سانتر کنه
تا زمانی که تیم به این صورت بازی کنه نتیجه نمیگیره
با اینکه به تیم و تاکتیک دایی انتقاد زیاد دارم ولی دیگه اونجوری نیست که بگیم خیلی افتضاحیم و بقیه تیم ها یه سر و گردن از ما بهترن!
مثلا همین نفت که بالای ماست واقعا تیمش بهتر بازی میکرد؟ فقط 15 دقیقه اول بهتر بودن بعدش بازی متعادل شد و نیمه دوم هم که بازی دست پرسپولیس بود هرچند که موقعیت زیاد نداشتیم. اون گل هم شاهکار ماهینی بود!
تیم با توجه به نبودن حقیقی و صادقیان بد بازی نکرد
وای چه حالی کردم با تیکه علیفر با هافبک ها که گفت پرسپولیس با این هافبک های متوسطی که داره بد بازی نمیکنه. یعنی گند زد به هافبک هامون که ادعای تیم ملی هم دارن :n02:
نوری واقعا هیچکاری نمیکنه. نه بازی سازی میکنه و نه دوندگی و جنگندگی داره. علنا با 10 نفر بازی میکنیم
امیدوارم دایی همونجوری که رضایی و نوروزی رو کمتر بازی داد یه همچین تصمیمی هم درباره نوری بگیره و چند هفته ای فیکس نذارتش تا یکم به خودش بیاد
دو باخت از شش بازی فکر نمیکنم نشون از برتری خط دفاعیمون باشه.هرچند با حداقل گل خورده باشه.این تیم کاملا مشخصه خوب تمرین نمیکنه.تمام خطوط مشکل هماهنگی با یکدیگه دارن،هیچ کدوم از بازیکنان اصل حمایت از بازیکن صاحب توپ رو انجام نمیدن،فاصله نقاط وقتی تیم داره حمله میکنه با آخرین فرد دفاعیمون به اندازه فاصله بین من و شماست.دوتا دفاع راست و چپمون که باید در حداقل اکثر حمله ها شرکت کنن بعد سه تا نفوذ باید با خواهش و التماس برگردن عقب. تمام بازیکنان بغیر از چندتا به نظرم مستعدترین بازیکنای هستن که سردار جذب کرده و چون زودتر از همه تیمها شروع به تمرینات کرده بودن باید تا الان حداقل 60درصد تواناییهاشونو تا الان نشون میدادن این بازیکنان توانایی بازی در هر سیستمی رو دارن. اگه خلعتبری هم بیاد مطمئن باشید مث صادقیان بعد چندتا بازی با این سیستم کاملا به یه بازیکن معمولی تبدیل میشه.این تیم در حال حاضر هیچ مشکلی از نظر بدنی نداره ولی تا دلتون بخاد از نظر تاکتیکی ایراد داره و این مشکل رو باید تو فقط در تمرینات حل کرد.کاش آقای دایی بیشتر از همیشه و همه از مشاوره های باقری استفاده کنه و بیشتر ازش مشاوره بگیره مطمئنم اگه بخاد با همین روش ادامه بده به مشکل برمیخوریم.نقل قول:
بین هر بازی یه تدارکاتی هم بازی میکنن؟؟؟
این هفته با سیاه جامگان مشهد بازی کردن هفته پیشم فکر کنم با یه تیم دیگه بازی کردن...
خب من توی این فصل نشده بود بازیها رو درست حسابی ببینم، این بازی رو هم کامل کامل ندیدم اما خب تقریبا دیدم
به نظرم تیم بد بازی نمیکنه
مشکل اینه که کامل بازی نمیکنه
ینی چی؟ یعنی ما عالی دفاع میکنیم، عالی توپ رو به هافبک میرسونیم،
اما از اونجا یهو انگار زمین خالیه؟!؟!؟!
بعد حالا توپ به هزار ضرب و زور میرسه به خط حمله، موقعیت ایجاد میشه که سانتر بشه،
اگر خدا کمک کنه و سانتر خوبی هم بشه (که نمیشه!!)
یا بازیکنها خوب جا گیری نکردن،
یا از توپی که میاد خوب استفاده نمیکنن...
متاسفانه مهاجمان باهوشی نداریم
توی 15 دقیقه آخر بازی چند موقعیت خیلی خیلی خوب داشتیم که یه مهاجم باهوش خیلی خیلی راحت گلشون میکرد
در کل من از بازی تیم راضی بودم. اگر دقیقه آخر هم اون گل رو روی بدشانسی نمیخوردیم میشد گفت تیم خوب بازی کرده
واسه ما برعکسش همیشه صادقه. توی بهترین موقعیتها با بدشانسی گل نمیزنیم
و توی باد آورده ترین موقعیتها بد شانسی میاریم و گل میخوری
هر چه از بازی های لیگ برتری می گذرد، پرسپولیسی ها بیشتر باورشان می شود که نتوانسته اند در فصل نقل و انتقالات عملکرد خوبی داشته باشند و آنها در قسمت های مختلف زمین با مشکلاتي مواجه هستند.
جام ورزشی، سرخ ها بسیار امیدوار هستند که با اضافه شدن محمدرضا خلتعبری بخشی از مشکلات آنها در زمین بازی برطرف شود اما پرسپولیسی ها خوب می دانند که این بازیکن هم به تنهایی نمی تواند باری از دوش این تیم بردارد و آنها حداقل به 2 و 3 بازیکن خوب و خلاق نیاز دارند.
یکی از نفراتی که پرسپولیسی ها نیم نگاهی به جذبش دارند مسعود شجاعی است که این روزها با یک تیم دسته سومی اسپانیا تمرین می کند تا شاید در آینده ای نزدیک بتواند تیمی در این کشور برای خودش دست و پا کند.
سرخ ها منتظرند که ابتدا پیوستن خلتعبری را به تیم خود قطعیت بخشند و سپس پیشنهاد خود را برای شجاعی ارسال کنند، البته اگر تا آن روز مسعود شجاعی پیشنهادی از تیم های اسپانیایی نداشته باشد.
+ قــرمز دلان نظرتون راجع به مسعود چیه؟
خداییش اگه هر بازیکن خوبی هم بیاد دایی نشون داده مربی خوبی نیست. به نظر من دایی تو مدیریت فوتبال بهتره تا مربی گری. ساده ترین چیزهایی که من تشخیص میدم که مثلا فلان جای تیم مشکل داره یا فلان تعویض باعث چه حالتی تو بازی میشه رو ایشون تشخیص نمیده. من نمیگم خیلی میدونم ولی فاصله خطوط انقدر افتضاحه که اصلا شبیه تیم نیست. دفاع زیرش میزنه و اصلا به فکر دادن توپ به هافبک ها نیست چه برسه که بخوان از دفاع بازی رو شروع کنن. بقیشم که ولش کن امسالم هیچی....
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
هر هفته متاسفانه تیتر میزنن خبرگزاریها که : تمرین ویژه دایی با مهاجمین !! حالا کی باید ببینیم ثمره این ویژه گریشو خدا میدونه!!
اینکه نفت رو ببریم زیر ذره بین که با بالاتر بودن از ما ولی دوزار بازی خوب نمیکنن : بهتره ریز بشیم توی نفرات ترکیب دو تیم و نیمکت !
خدایی علیفر هم با چمدانی از تجربه گزارشگریش !! حق داره که به سخره بگیره انتخابهای تیم رو توی هافبک ! تیمهای دیگه ستاره زیاد ندارن ولی دارن بهتر از ما بازی میکنن و اکثر بازی میشه فهمید لااقل یه چیزی با اون تیمها کار شده : نمونش فولاد !! بازیای این فصل ما تا به اینجا ( فارق از اینکه این جا ایرانه و لیگ ایران ایرانی بازی میکنه و زیاد نباید به تاکتیک دل ببندیم ) برنامه خاصی از تیم ندیدیم . یعنی معلوم نیست ما توی یه بازی دنبال بردیم یا باختیم یا مساوی !! اصولا توی دوران سرمربیگری دایی توی تیمهایی که داشته نشون داده طراوت تافته جدا بافته از تیمشه . تا نیم فصل بمونیم و ببینیم که نتیجه این بازی کسل و بی برنامه تیم چه میشه .
ما برخلاف سالیان قبل تیم رو زودتر بستیم و دوران خوبی رو توی بدنسازی گذروندیم ( به گفته سرمربی باشگاه ) ولی چیزی که پیداست انگاری توی لیگ ایران فاکتورهای دیگه ای ( جدا از بحث خنده دار و غیر منطقی توپ آل اشپورت ) دخیله چون تیمهایی دارن تیجه میگیرن که از ما دیرتر تیم بستن . بازیکن ستاره آنچنانی نگرفتن ! حتی بدنسازیشون به نصف ماههای ما نمیرسید.
قبل فصل گفتند و کر شدیم از گفته هاشون که تیم برای قهرمانی بسته شده . با شروع فصل سردار گفت من امسال از دایی جام نمیخوام . اگه این تناقشات ادامه پیدا کنه خود این دو نفر میدونن چه فصل سختی رو پیش رو دارن . هوادار آسیا رو باز از دست بده با چنتا لژیونر خط داده شده هم نمیشه دهنشون رو بست ! انشاا... که نگرش دایی و سردار نسبت به تیم تغییر بکنه . تا اینجا نوع بازی کردن بازیکنا و تیم بسته شده دایی نشون داده که باز هم تیم نصفه و نیمه رفته به مسابقات و با همین اوضاع سه اله دیگه که قرارداد دایی تموم میشه نشونی از یه قهرمانی و آسیایی شدن نمیشه پیدا کرد ! زمان داره از دست میره و متاسفانه آقایون موندن و طبق معمول مظلوم نمایی و مصاحبه های جنجالی و ...
بازی دیروز هم بار فنی ای نداشت برای حرف زدن و نمره دادن به بازیکنا !
عملکرد دفاع رو بر اساس باخت نمیسنجن بر اساس آمار گل خورده و تعداد موقعیتهایی که به حریف میده میسنجننقل قول:
و پرسپولیس هم از نظر آمار هم از نظر شکل دفاع کردن بهترین دفاع لیگ تا حالا بوده
توی تحلیلامون نباید صفر و صدی عمل کنیم درسته که باختیم و در خط میانی و حمله اصلا خوب عمل نکردیم اما نباید بعد از باخت همه چیز رو سیاه دید و حتی نکات مثبت رو هم زیر سوال برد
ما توی دفاع در برابر یکی از حمله های خوب لیگ مثل چند بازی قبل خوب عمل کردیم و این دیگه چیزی نیست که بشه زیر سوالش برد
گل رو هم مشخصا روی یک اشتباه فردی خوردیم کافی بود ماهینی یه تکل بزنه که منجر به خطا یا دفع توپ بشه
به نظر من که شایعه هستش و من از شایعه بودنش بیشتر استقبال میکنم با اضافه شدن خلعتبری و وجود صادقیان عالیشاه رضایی نوروزی علی عسگر اصلا نیازی به مهاجم و بازیکن گوش نداریمنقل قول:
با پولی که میخوان به شجاعی بدن برن یه هافبک خوب و پاسور خارجی بیارن
خرید مسعود شجاعی که خریت محضه. همین که تو تیم ملی تحملش میکنیم کافیهنقل قول:
در ضمن چیزی که تو پرسپولیس زیاده ور رفتن با توپه،دیگه مسعود شجاعی هم بخواد بیاد نور علی نور میشه
تیم یه بازیکنی میخواد که ساده و موثر بازی کنه و هی دور خودش نچرخه
-------------------------------------------
یه چیزی که چند ساله تو فوتبال ایران زیاد شده اینه که یه سری ها هستن که با هیچ مربی موافق نیستن و هرکی بیادو میکوبن
نمونش تو پرسپولیس : استیلی بود میگفتن این تجربه نداره و تا حالا مربی نبوده. دنیزلی میومد میگفتن تیم اصلا دفاع نداره و تو هر بازی 2-3 تا میخوره، ژوزه اومد گفتن این همه پول گرفته تیم رو برده دوازدهم. گل محمدی اومد گفتن فقط چندتا بازی اول خوب بود و بعدش افت کرد و قدرت مدیریت نداره. دایی هم که تیماش دفاعین و اصلا حمله نمیتونن بکنن
میخواید از الآن بریم تو کار تعویض مربی تا بیشتر ضربه نخوردیم از دایی؟؟خوب حالا سوال اینه که کی بیاد خوبه؟؟