درودنقل قول:
این OVA آخری خیلی "املت"ــی بود! If u know...
ما تسلیت مسلیت حالیمون نمیشه. اصل انیمه ــست نه OVA,Special,...(صدالبته که تو همینا هم خیلی شاخه فقط این آخری تر زد!)
بهتره که من، راجع به انیمه های هفتگی حرفی نزنم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه وقت دیدی فاز و نول قاطی کردم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جز همون 4-3 تایی که بهزاد گفت و 3 تای دیگه که من درنظر دارم بقیه رو تا هفته بعد بندازمشون تو Hole. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما در رابطه با فیت/زیرو-ساما ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) همچین گفتی قدیمی که هرکی ندونه فک میکنه واسه قبل از ظهور اسلامه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و باید بگم که عشقه بانو سایبر و آیرسویل رو! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما شاه شاهان فقط ایسکندر گاریچی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما اینکه گفتی داره جدیدش میاد باور نمیکنید که من قبلا خوابش رو دیدم!! یادم نمیاد ولی پسوند اسمش اینطوری بود:Fate/Zero:Ini بقیه ــشو یادم نمیاد!
و من الله توفیق.