بچه ها اینم ایمیل من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بچه ها اینم ایمیل من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. مرسي از محبتت .اگه امكان داره جواب رو يه ايميل من بفرست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها كي بلده اكسپليوت كنه؟اموزشش را بگذاريد!مي خوام يك سايت را اكسپليوت Remote بكنم
اين 2 اکسپلويت چيکار انجام ميدن:
mydoom
POP3 server remote buffer overflow
آموزش استفاده و لينک دانلود هم بدين ممنون ميشم.
يه سؤال ديگه اگه پورت 21 يه سايت باز بشه -ftp- چجوری ميشه هکش کرد؟
سلام دوستان
اگه امکان داره یکی بگه چجوری میتونم از طریق چت کامپیوتر کسی رو هک کنم
از دوستان ممنون میشم کمکم کنن :20:
دوستان اگه کسی میدونه کمک کنه
من منتظرم !!!!!!!!!!!!!!!!
ممنون از یاریتون :20:
دوستان کسی نیست چواب بده !!!!!!!!!!!
من منتظرما!!:10:
سلام
اینجا کسی در مورد SQL Injection چیزی میدونه؟؟
من خیلی وقته میخوام یه query از یه database توی نت بگیرم ولی چون واسش تعریف کردن که یه رکورد برگردونه و query من همه ی رکوردها رو بر میگردونه overflow میده و فقط قسمتی از رکورد اول رو نشون میده!
حالا مجبورم از نام جداول و فیلدها هم استفاده کنم ، میخوام بدونم راهی هست که من اسم فیلدها و جدولا رو پیدا کنم؟؟
هیج کس نیست جواب ما رو بده ؟!!!
سوال من که سخت نیست...... خواهش میکنم ، اگه کسی میدونی بگه
یه keyloger که kasper 7 نشناسش و با یاهو کار کنه
بايد خودم بنويسم!!!!!!!!!!!!!
ولي با سرچ هم گير مياد
نقل قول:
با سرچ گیر نیومد البته free
نقل قول:
رجيستر كه ميشه رفيق
اين يه ايرانيش!!!
تست نكردم چون اصلا از آنتي ويروس استفاده نميكنم
حالا شما تست كن تو خودشم تنظيماتي داره واسه مقابله با anti
اما يه راه كه خودم استفاده ميكنم استفاده از بچ فايله
يه كده كه براي مثال Kasper رو از كار ميندازه كه اگه با ويروست يا ......... مخلوط شه چي ميشه
و خيلي راهاي ديگه مثل اكسپلويت لوكال و..............
به هر حال سوال بود در خدمتيمکد:http://www.divshare.com/download/2134849-d3c
در مورد بچ فايل هم يه سر به تايپيك تو امضام بزن
سلام.
این فایلی که دادید را کاسپر 6 رهیابی کرد.
آقا فرهاد200 شما با نرم افزار کرکس هک شدید من این نرم افزار و بازکننده ی آن را دارم و شما بایذ آن را (باز کننده را ) باز کنید سپس درایو های شما باز می شود
از اینجا میتونی دانلود کنی راهنماش هم بخون :46:کد:http://www.peyman4u.blogfa.com/post-23.aspx
سلام دوستان
من هیچی نمیدونم در مورد هک کردن پسورد admin و زیاد چیزی نفهمیدم از حرفهای دوستان
اگه میشه یزره بیشتر توضیح بدید ممنون
من یه جا کار میکنم که به شبکه وصل هستش و دیگر همکاران هم به شبکه وصل هستند
همکار شبکه شرکت اومد و admin رو پسورد گذاشت تا من نتونم برنامه نصب کنم و یه یوزر و
پسورد جدید به من داد که با اون بیام وارد ویندوز بشم حالا نمیتونم برنامه نصب کنم تا خیلی از
کارها ویندوز هم عمل نمیکنه حالا خواهشی که دارم میخوام ببینم چطوری پسورد رو گیر بیارم
راستی اگه حالا پسورد رو گیر اوردم و برنامه نصب کردم میتونه بفهمه؟ مثل اینکه همه سیستمها به یه سیستم وصل هستند و هدایت میشن چون بهم گفت که تو هر سایتی برم یا برای نصب برنامه باید خبرش کنم تا اون بیاد
برام برنامه نصب کنه.
چیکار کنم راهی که راحتتر و اسونتر هستش رو بهم بگید ممنون
نقل قول:
سلام دوست من
ابتدا پیشنهاد میکنم مقالات هک و امنیت رو بخون
شما میتونی به طرق بسیار پسورد رو بدست بیاری و بعد یه یوزر واسه خودت سازی و اونرو مخفی کنی
حالا میخاد هر چه قدر امن باشه!!!
اینهم لینک
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=50
داداش خیلی باهالی عجب آموزشی گذاشتی ها اما چیزی در مورد ---- admin چیزی گفته نشده
البته من همه پستها رو بدقت نخوندم چون خیلی زیاد هستش اما یه گذرا نگاه کردم اما چیزی در مورد
admin گفته نشده بود حالا ازت تقاضا دارم که کمکم کنی و بتونم به امید خدا پسورد رو بدست بیارم
بازم ممنون
فدات بشمنقل قول:
مقالات راجع به PAss و پایگاه Sam رو بخون دیگه
این تقدیم به شما
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=155927
داداش خیلی باهالی عجب آموزشی گذاشتی ها اما چیزی در مورد ---- admin چیزی گفته نشده
البته من همه پستها رو بدقت نخوندم چون خیلی زیاد هستش اما یه گذرا نگاه کردم اما چیزی در مورد
admin گفته نشده بود حالا ازت تقاضا دارم که کمکم کنی و بتونم به امید خدا پسورد رو بدست بیارم
بازم ممنون
راستی من برنامه Proactive password auditor رو دانلود کردم اما کار با اون رو بلد نیستم آیا این برنامه میتونه بهم کمک کنه یا نه؟ اگه اره اموزشش کجاست
مرســــــــــــــــــی
مجید جان یه سوال دیگه داشتم اینکه من ویندوز ویستا vista رو تویه درایو d نصب کردم
که بتونم با اون برم اینترنت و از محدودیتهایی که برام گذاشته راحت بشم اما شبکه اینترنت اون کار میکنه
من نمیتونم وارد بشم یعنی سایت باز نمیشه انگار که به اینترنت وصل نیستم چطوریه همونطور
میخوام ببینم چطور میتونم کاری کنم که بتونم برم اینترنت؟
اصلا ویندوزی که ریختم تاثیری داره برای در امان موندن از دست همکارم که ورداشته ویندوز xp رو پسورد گذاشته؟
راستی اینم بگم که فکر میکنم برای ورود به اینترنت در xp ------ گذاشته
من ------ های که تو xp برام گذاشته رو تویه ویست امتحان کردم اما جواب نداد؟
راهنمایی کن دمت گرم....
چی کار کنم
ایول تاپیک جالبیه
به نام خدا
سلام به دوستان p30world
خوی یه نفر بیاد اینجا رو راه بندازه گل نخوره ما که وقت نمیکنیم
2 تا فیلم آموزشی درباره اسکیول اینجکش که بد نیست یه نگاهی بندازید شاید هنوز هم مشکل داشته باشه سایت مورد نظر که یک سیات داشنگاهر آزاد است
اینم قسمت هک اساتیدش
و قسمت کاربرانکد:http://www.persianupload.com/uploads/0985e8f6b5.rar
یا حقکد:http://www.persianupload.com/uploads/7473696045.rar
سلام
نمي دونم اين سوال مربوط به بحث اين تاپيك هست يا نه، اما يه نكته هك رو نياز دارم بدونم. البته هيچ گونه قصد مردم آزاري ندارم. فقط براي طراحي نرم افزار Network Monitor ميخوام:
چطور ميشه پسورد و شماره تلفن كانكشن هاي دايال آپ موجود رو به دست آورد؟ يه فايل به نام RAS.exe دارم كه اين كارو مي كنه، اما نمي فهمم از كجاي ويندوز اين اطلاعات رو بيرون مي كشه، از طراحش هم پرسيدم، جواب داد:
يه نكته هك هست، الكي كه نيست!!!
كسي مي تونه راهنمايي كنه؟
متشكرم
سلام
در ويندوز XP تحت شبكه پسورد Administrator در كجا ذخيره ميشه . با برنامه Proactive Password Auditor و
Proactive System Password Recovery فايلهاي سيستم رو سرچ كردم ولي چيزي پيدا نشد - لطفا راهنمايي كنيد
باتشكر
نقل قول:
نوشته شده توسط mohammad.clergyman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميشه لينك دانلود nmapwin رو بزارين تا ما هم دانلود كنيم.
من هر چه قدر گشتم پيدا نكردم:41:
کد:http://www.insecure.org
سلام اساتید گلم منم یه سوال ساده اشتم که ممنون میشم کمکم کنید...
راهی هست که بتونی به عنوان یه کاربر ترافیک یه شبکه lan رو صفر کنی یعنی به یه شکلی سرش کلاه بزاری که نفهمه چقدر پهنای باند کشیدی....
حقیقتش من از اینترنت دانشگاه استفاده میکنم برای دانلود نرم افزار های که نیاز دارم که گاها تا چند گیگ حجمشونه، هر چقدر به مسئولین دانشگاه میگم نرم افزاره، میگن نه، از اون فایل هاست!!!
به هر حال گیر دادن که دیگه حق نداری این ترافیک رو بکشی...ولی پهنای باند رو محدود نکردن...من همه زندگیم وابسته به این اینترنته...نمیشه یه جوری دهنشون رو بست....
خیلی حرف زدم ببخشید...ممنون میشم کمک کنید...
بسیار ساده و پیش پا افتادست.نقل قول:
program follows the same methodology used by Todd Sabin in his PWDUMP2 program to dump LSA secrets present on the system. It uses the "DLL injection" technique to run a thread in the same security context of the Local Security Authority Subsystem process. The thread's executable code must first be copied to the address space of LSASS process and this requires an account with the SeDebugPrivilege user right. By default only Administrators have this right.
Once injected and executed the thread will run with the same access privileges of the Local Security Authority Subsystem; it will load the function "DumpLsa" from Abel.dll which will open and query each secret using the LsarOpenSecret and LsarQuerySecret APIs from LSASRV.DLL. The thread stores the data returned from these functions in a temporary file named lsa.txt located in the same directory of the program. Finally the program extracts from the temporary file all the credentials related to "Dial-Up Networking"
associating them with the parameters found in Phonebook files.
به این که نمیشه گفت هک...
سلام دوستان
من دنباله نرم افزاری هستم که اون حفره امنیتی رو بهش میدی بعد حالا سیستم عامل رو یا سایت رو مورد حمله قرار میده .
البته میدونم جای این سوال اینجا نیست .
باتشکر
دنی
آموزش تصويري علوم رايانه (هك كرك متااسپلويت و غيره)
با سلام به هم دوستان
:)
اين لينكهايي كه در زير هست فيلم هاي آموزشي هك(متااسپلويت) كرك ... است كه اميد وارم كاربردي باشه اگه سوالي داشتين در خدمتم
با سلام خدمت دوستان عزیز
سئوالی داشتم
کامپیوتری هست که با یک خط تلفن برای مثال xxxxxxxx به مرکز سرور خود ارتباط می گیرد
آیا راهی وجود دارد که به این نفوذ کرد
با تشکر
این برنامه برا کسائیه که میخوان چت کنن ولی بوتشون میکنن .کار باهاش راحته کسی هم نمیتونه شما رو بوت کنه یا از روم بندازه بیرون اسمش ysupra
اینم لینک دانلودشه کافیه آیدی و پسورد را راورد کنی و روش 2 تا کلیک کنی موفق باشین
کد:http://www.2shared.com/search.jsp?start=0&sortType=1&sortOrder=1&searchmode=1&searchName=ysupra&x=0&y=0
سلام دوستان عزیز
سوال داشتم اگر کمک کنید واقعا ممنون میشم
من پسورد یاهو مسنجرو را فراموش کردم با کلیه سولاتی که پرسیده بود ولی اون آیدی را از کامپیوتر خودم باز کرده بودم یعنی ریجستری سیو هستش برنامه سراغ دارین بتونه از ریجستری پسوردو بخونه ؟
البته یک برنامه هستش که امتحان کردم جواب نداد اسمش Yahoo Messenger Password v2.0.370
یا روش های قدیمی مثل 100 کردن سیو پسورد از ریجیستری اگه بتونین کمکی کنین ممنون میشم :11:
سلام
آقا من LMHash و NTHash رو دارم كسي مي تونه ديكد شده اونارو (پسورد) رو بهم يده
ممنون
LMHash: E1471BB56D62CFD6AAD3B435B51404EE
NTHash: 6803A932D5AA0CB13CCFFA455E6E24BC
من می خوام یه سروری رو -- کنم که همه کاربراش به صورت رمز با اون ارتباط برقرار می کنند باید چه کار کنم
راجع به كيفيت سرويس بايد مطلب جمع كنم نميدونم چيه؟ چه كنم؟
از google ,pdf استفاده كردم كه بدردم نخورد .
سلام من يه سوال دارم در مورد "كيفيت سرويس شبكه" كجا و از كي بپرسم لطفا مرا راهنمايي كن ناشناس تااز خجالتت در ميام!!!