بله درست کار می کنهنقل قول:
Printable View
بله درست کار می کنهنقل قول:
ریل ریسینگ تو پلی استور نیست وقتی با گوشی میرم ظاهرا هنوز سازگار نیست باهاش.نقل قول:
MW رو میگیرم امشب.
من همین فایلی رو که با نوت2 دانلود کردم دادم به رفیقم راحت نصب کرد رو اس4نقل قول:
دوستان بالاخره من متوجه نشدم مگه این آپدیت دیر یا زور برای همه رام ها نمیاد؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta
این فایلی که میگفتن نصبش کنی شارژ باتری تا چند روزم میمونه دقیقا چیه و چطوری کار میکنه؟
MW نصب کردم حجم دیتاش 600مگ بود عالیه اما گرافیک آسفالت بالاتره
بالاخره اپدیت برا گوشی من اومد نصبش کردم.روحانی مچکریم ;p
بالاخره قسمت شد و با این گوشی کار کردیم .. در یه کلمه میتونم بگم ... عجب لامصبی بود ... مردم چطور میرن آی فون 5 میخرن ؟ :n08:
این عکسها رو خودم گرفتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عوام فقط دنبال پز و کلاس الکین وگرنه آیفون۵ در مقابل این گوشی مثل آیفون دربازکن خونس :دینقل قول:
این مقایسه ی بدون استناد شما که فقط چنگ لفظی راه میاندازه وگرنه توی دراپ تستی که چند صفحه قبل گذاشته بودم اگر می دیدید روشن شد که حداقل جنس و کیفیت ساخت بشدت به نفع آیفون هست . البته قیمتش بدیهیه در ایران بالاست و دلیلش اوضاع فروشش هست که هر شخصی = یک گوشی و دیگه حساب کنید طرف با چه دوز و کلک هایی و با چند درصد سود به جیب زدن اعلام مفقودی میکنه و گوشیش رو با هزینه ی ارسال هنگفت میفرسته ایران!
آیفون جز آی او اس و بدنش،هیچ برتری نسبت به اس 4 نداره،البته دراپ تست ها هم اصلا منطقی نیستند و در شرایط یکسان برگزار نمیشن
سلام.نقل قول:
دوست عزیز این تستها در شرایط یکسان برگزار نمیشن وطرف اونجوری که دلش میخواد گوشی رو میچرخونه موقع رها کردن.البته از ایشون تستهای زیادی دیدم که اگه سرچ کنید پیدا میکنید و متوجه عرایض بنده میشید.از ارتفاع سه متری گوشی اس 4با گوشه پائین پرت میشه و آیفون با لبه کناری و توی عرض گوشی نه طولش.ضمن اینکه توی تستهایی که ایشون انجام میدن همیشه آیفون برنده هست(باهر گوشی که مقایسه بشه) و توی تستهایی که یارو سیاه پوسته انجام میده همیشه سامسونگ برنده هست (با هر گوشی تست بشه).پس رو این تستها زیاد حساب نکن.:n02::n11::11:
کسی اینو جواب نمیده؟نقل قول:
این فایلی که میگفتن نصبش کنی شارژ باتری تا چند روزم میمونه دقیقا چیه و چطوری کار میکنه؟
فکر کنم اولین بار hitman گفت.
>>>> منظورم اینه که بهتره از مقایسه ی آیفون و s4 به اینصورت که خودمون بگیم و بخندیم در اینجا دست برداریم چون حتی اگرم صد در صد s4 برتری مطلق داشته باشه بازم به این میگن یکه به قاضی رفتن ...
=================================
حالا از این حاشیه ها بگذریم یک سوال مهم
با حداکثر رزولوشن حسگر، توی مد Burst Shot امتحان کردین حداکثر چند فریم و همچنین بطور میانگین با چه فاصله ی زمانی ثبت میکنه؟ (در شرایط تاریک طبعاً فاصله ی زمانی بین شاتها بیشتر و در شرایط پرنور کمتره)
من تا مغازه هم که رفتم نمیدونستم آیفون 5 بگیرم یا گلکسی اس 4. اونجا که رفتم دوتاشو مقایسه کردم اس 4 رو ترجیح دادم.کیفیت صفحه نمایشش واقعا عالیه ولی اون لگ هایی که بهضی موقع میزنه اصلا با روحیم سازگار نیست.البته این آپدیت جدیده خیلی روون ترش کرده.
-----------------
دوستان میشه یه روش راحت و کم دردسر برای روت کردنش معرفی کنید که ترجیحا قابلیت برگشت داشته باشه ؟
با گوشی فوتبال که نمیخوایم بازی کنیم مهم امکانات گوشیه که اونم سلیقه ایه.نقل قول:
سلام
الان گوشی ای که توسط شرکت های گارانتی کننده وارد ایران می شن، تک پردازنده هستن یا دو پردازنده؟
بعد قضیه داغ کردن گوشی چیه؟ شنیدم بدجور داغ می کنه...
شاد باشید :n01:
دوستان هیچکس Burst Shot این گوشی رو هنوز تست نکرده؟! :n02:
هر کی امتحان کرده جواب سوال دو پست بالاتر رو بده
e چه بدنقل قول:
آخه فکر می کردیم میشه باهاش گل کوچک بازی کرد ... ممنون که با پست پربارتون ما افراد نا آگاه رو مطلع کردین ...:n16:
سلامنقل قول:
بنده که گوشی رو گرفتم خیلی داغ می کرد و قابل تحمل نبود ولی رام جدید که اومده این مشکل کاملا از بین رفته.
و یه تعداد تغییرات تو ویجت آب و هوا و امکاناتش داره که در کل روان و دلپسند شده:n16:
اقا این رام داغیشو بر میداره لینکشم بزارین+طریقه نصبش
فکر کنم اگه با این گشوی تو هوای گرم و شرجی بندرعباس و بوشهر و خوزستان کار کنید گوشی از شدت گرم شدن دیگه هیچ وقت روشن نشه
گرمای تولیدی خوش + گرمای محیط = گرمای وحشتناک
حالا فکرشو بکن تو اون گرما گوشی دستت باشه از شدت عرق کف دست و گرمای گوشی و گرمای دمای اطراف چه بلایی سر گوشی میاد
صد درصد :n02:نقل قول:
ولی اگه احیانا گوشی دو تومنیت از دستت افتاد و به فنا رفت اونوقت نظرت تغییر میکنه :n01:
من بوشهرم. نه گوشیم تا حالا داغ کرده نه گرمای محیط گوشیو منفجر کرده.گوشی روشنم میشه.
اقا کسی رام افزایش باطری رو داره؟لینکش+طریقه نصب.
استفاده از اصطلاح تک پردازنده و دو پردازنده خیلی مناسب نیست. مدل I9500 که از SoC اکسینوس ۵ اوکتا استفاده میکنه٬ ۴ هسته پردازشی A15 و ۴ هسته A7 داره و مدل آی۹۵۰۵ ٬ ۴ هسته کریت ۳۰۰. مدلی که توی ایران عرضه میشه ۹۵۰۰ هست که از اکسینوس ۵ اوکتا استفاده میکنه. مسئله داغ کردن توی مدل ۹۵۰۰ بوده (قبل معرفی اس ۴ هم خیلیا احتمال میدادن که سامسونگ شاید از اکسینوس اوکتا ۵۴۱۰ استفاده نکنه چون هنوز مشکلاتی از قبیل همین داغ کردن رو داره) ولی مثل اینکه توی آپدیت اخیر بهتر شده. این بحث واسه اس ۲ هم بود که بعد از چند تا آپدیت و بهبود کرنل مشکل تقریبا رفع شد.نقل قول:
همین آی او اس ولی ملاک انتخاب خیلی افراده. توی آی او اس خیلی کمتر از اندروید این گلیچ هایی که گاه به گاه پیش میاد رو میبینیم٬ کمتر پیش میاد که یک دفعه لگ شدید بگیری و مجبور شی ریبوت کنی تا مشکل حل شه. من میتونم با این چیز های اندروید کنار بیام٬ ولی خیلیا نمیتونن.نقل قول:
در مورد جنس بدنه هم نظر خود من اینه که جز گوشی های خاص٬ تمام گوشی ها بدون کیس کارشون با یه زمین خوردن جون دار ساختس. :دی اما هر چند با وجود کیس حتی ممکنه دیده هم نشه اون جنس بدنه٬ اما ترجیح میدم ۲ میلیون پول رو واسه دیوایسی بدم که راجع به جنس بدنش فقط احساس بهتری داشته باشم٬ یعنی ترجیح میدم وقتی ۲ میلیون پول دادم یه دیوایس با بدنه شیشه با کیفیت بگیرم دستم تا پلی کربنات که یه پلاستیک خیلی با کیفیت و خوب و خفن و خداست (اینو گفتم که دوستان زحمت نقل قول و بیان این نکته رو نکشن. =) ). از نظر خود من مقاومت بدنه اس ۴ از وان و زد و آیفون در برابر ضربه های جزئی که اتفاقا خیلی بیشتر از ضربه های محکم رخ میده بیشتره (چون به هر حال آیفون با یه ضربه جزئی ممکنه رنگش بریزه٬ وان ممکنه یه کمی قر شه و جای زدگی بمونه٬ زد ممکنه یه تیکه کوچیک شیشه بپره یا ترک بخوره)٬ ولی با این حال مسئله اینه که آدم احساس بهتری داره وقتی ۲ میلیون پولی که داده رفته پای یه دیوایس با جنس بدنه ای که تو ذهن آدم یه جایگاه بالاتری داره.
خب یعنی الانI9505 اصلاً مشکل گرم شدن رو نداره؟ اگر اینطور باشه و در ایران هم موجود باشه طبعاً 9505 برای اکثر افراد انتخاب درست تری هست
مگه چند درصد خریداران گیم میریزن یا برای درآوردن چشم دیگران چپ و راست بنچمارک میگیرن؟!
حذف...........................................
در مورد آی او اس. پ.ن : رفتم ی آیتاچ گرفتم :دی بیخیال آیفوننقل قول:
اما زمانی که آی او اس 5 بود و اندروید 4 ، آره آی او اس بهتر بود. ولی الان چی؟!
آی او اس 7 هم بسیار قصد نزدیکی به جلی بین رو داشته . خیلی قابلیت هایی رو هم نداره، البته دست آدم هم بازه و طبیعتا سیستم عاملی که بچه بقال سرکوچمون هم میتونه ادیت کنه گلیچ داره،مزیت اندروید همینه.
در مورد S IV، بین 5 و اس3 به نظرم 5برتره، اما اس 4 واقعا یک پیشرفته، و واقعا خوبه. جنس بدنش هم من به شخصه راضیم،دوست داشتم کولار باشه،نمیدونم آلومینیوم باشه، ولی حالا که حداقل مشکلات سخت افزاری و ریفر شدن و نمیدونم وایفای و آنتن ندادن و ... نداره ، من به شخصه مشکلی باش ندارم و البته جوانب احتیاطم رعایت کردم و کیس داره.
الان اکسپریا تی من حکم کتک خور رو داره و اینور اونور پرت میشه. اما اس 4 هم تا حالا چندین بار از دستم افتاده و پخش زمین شده، با شدت خیلی بیشتر از فیلمای دراپ تست ،ولی یک خش هم برنداشته، این که در پشتش خش برداره نمیدونم چرا فکر میکنید اینقدر گیر میدن،مال من سالمه هیچ،اما هر وسیله ای خش پدیره، فکر کنید اج تی سی وان با اون بدنش خش ورداره بدتره یا این با یک در پلاستیکی ارزون که همه جام هست!
مشکل گرم شدن خیلی کمتر از ۹۵۰۰ هست توی ۹۵۰۵. البته ناگفته نماند که قدرت پردازشی ۹۵۰۰ یه مقدار بالاتر از ۹۵۰۵ هست.نقل قول:
مسئله اصلی که برای کاربرای ایرانی هست قیمته. ۹۵۰۰ قیمتش ۱۸۵۰ هست و ۹۵۰۵ حدود ۲۰۵۰. من خودم تصمیم داشتم ۹۵۰۵ بگیرم که هر طور حساب کردم دیدم خیلی گرون در میاد. بخواین از امریکا هم بیارین قیمت تکیش حدود ۶۳۰ تا ۶۵۰ دلاره که با دلار ۳۱۰۰ تومنی ۲ تومن میافته. و اینکه خود سامسونگ مدل ۹۵۰۰ رو برای عرضه توی ایران در نظر گرفته٬ یعنی طبیعتا تمام اس ۴ هایی که رسمی وارد میشن ۹۵۰۰ هستن و ۹۵۰۵ ها اکثرا تکی و با مسافر اومدن. واسه امارات هم فکر میکنم ۹۵۰۰ه. توی بازار هم که بگردین ۹۵۰۰ رو همه جا پیدا میکنین ولی ۹۵۰۵ سخت تر پیدا میشه.
این درصد بالاتر از ۶۰٪ ه به نظر من. :| :دینقل قول:
مگه چند درصد خریداران گیم میریزن یا برای درآوردن چشم دیگران چپ و راست بنچمارک میگیرن؟!
مدل اصلی اس ۴ که توی بیشتر کشور های رده اول توزیع شد ۹۵۰۵ بود و من اینطور احساس میکنم که مدل ۹۵۰۰ صرفا به خاطر ابراز قدرت سامسونگ بود که تکنولوژیش رو به رخ بقیه شرکت ها بکشه. توی اس ۳ این اتفاق به خاطر این افتاد که مدل با چیپست اکسینوس از ۴جی پشتیبانی نمیکرد٬ اما ۵۴۱۰ از ۴جی پشتیبانی میکنه.
مبارک باشه. :دی آیتاچ ۴ یا ۵؟ ۴ رو من جیلبرک کردم به غلط کردن افتادم. :دی کلا لگم... :|نقل قول:
در مورد خط سوم هم من منظورم دقیقا همین بود. کسی مثل من و تو٬ همین که بقال سر کوچه هم میتونه ادیتش کنه میچربه به گلیچ هاش. ولی واسه بعضی ها که این مادیفیکیشن ها خیلی کار لوس مسخره ای میاد٬ خوب طبیعتا آیفون رو ترجیح میده.
در مورد خط ۴ام هم تامبز آپ. :دی منظور منم دقیقا همین بود٬ مشکلی نداره بدنه اس ۴ ولی خوب جنس بدنه مورد علاقه هیچکس پلاستیک نیست...
پارسال همین وقت نوت2 قیمتش 2.5 بود . قیمت 2 برای 9505 فکر نکنم بالا باشه . هر چی باشه پشتیبانی از LTE هم برای کسی که میخواد گوشی رو چند سالی نگهداره مهمهنقل قول:
۵ حدود ۲۰۵۰. من خودم تصمیم داشتم ۹۵۰۵ بگیرم که هر طور حساب کردم دیدم خیلی گرون در میاد.
(البته ناگفته نماند استاندارد جدیدتر LTE-A که بیش از دو برابر پهنای باند داره در خود کره روی سری خاصی از s4 ها داره نصب میشه و ظاهراً قرار نیست حالا حالاها به بازارهای خارج از کره راه پیدا کنه)
دوستان بین S4 و نکسوس 4 کدومش بهتره و قوی تره؟
5، فقط برای بازی:دی
اما ابلیس عزیز
به نظرم نکسوس 4 به جز ساپورت گوگل که کلا سامسونگ زیاد تفاوتی با گوگل تو آپدیت نداره و 1ماه تاخیر داره،هیچ برتری به این نداره
با قیمت های اینجا٬ اس ۴ علاوه بر اینکه از هر نظر بهتر از نکسس ۴ هست٬ قیمتش هم خیلی بالاتر نیست. ولی اگه شما یه امریکایی باشید قضیه فرق میکنه وقتی نکسس ۴ ۳۵۰دلاره و اس ۴ ۶۵۰!
با شرایط فعلی کمتر کسی پیدا میشه که انقدر گوشی رو نگه داره. اکثر افراد وقتی یه اسمارت فون میخرن بعد یه مدت وسوسه ی آپگرید به یه های اند از درون نابودشون میکنه. :دینقل قول:
پارسال همین وقت نوت2 قیمتش 2.5 بود . قیمت 2 برای 9505 فکر نکنم بالا باشه . هر چی باشه پشتیبانی از LTE هم برای کسی که میخواد گوشی رو چند سالی نگهداره مهمه
(البته ناگفته نماند استاندارد جدیدتر LTE-A که بیش از دو برابر پهنای باند داره در خود کره روی سری خاصی از s4 ها داره نصب میشه و ظاهراً قرار نیست حالا حالاها به بازارهای خارج از کره راه پیدا کنه)
سلام.نقل قول:
که البته اعتیاد به این مورد آخر درد بزرگیه و به این راحتی هم نمیشه ترکش کرد.:n02::11:
یعنی یه نفر اینجا نیست گوشیش رو روت کرده باشه ؟
اتفاقا این تستهایی ک روی گوشیها برای برتاب از ارتفاع انجام میدن من اعتماد دارم.چون سخت میشه تنظیم کرد ک گوشی چطوری بیوفته زمین.ولی این شکسته شدن اس4 و نشکستن آیفون همش به سمت برخورد با زمین ربط داره.تو مقایسه ایفون 4اس با اس2 سامسونگ برنده بود و آیفون خورد شد.اینم با به جهت برخورد با زمین مربوط میشه..به نظر من آدم باید مواظب باشه ک گوشیش اصلا زمین نیوفته چون این گوشیها ضدضربه نیستن...من نوت خودم تو این 1 سال خریدش فقط 1 بار بد خود زمین ک اونم هیچیش نشد
بهتر بود می پرسیدی کسی هست روت نکرده باشه؟!نقل قول:
اکثریت روت کردند دوست عزیز ولی کسی اینجا حال جواب دادن سوالات رو نداره . مثل سوال صفحه قبل من .
اینجا فقط همه آماده اند برای کل کل . کافیه یک کلمه بگی بره روی مخش اونوقت اینجا و توی pm و مسنجر و... و... 40 بار خانوادت رو یاد میکنه . :n02:
شما هم خودتون بگردین روشها روت کردن و... رو خیلی سریعتر پیدا میکنین
من ب شخصه روت نکردم چون نه وقتشو داشتم نه نیازی بهش داشتم
نیازی به روت کردن ندیدم،مخصوصا که سورس اگزینوس اکتا منتشر نشده و کاستوم رام هاش تک و توک و پر باگه
سلام دوست عزیز شما با مراجعه به لینک زیر میتونید گوشیتون رو روت کنید.نقل قول:
من نمیدونم روشش رو میدونید یا نه اگه میدونید که خوب مشخصه ،اگر منظورتون از این سوالی که فرمودید با توضیح مراحلش هست بفرمائید که بنده در خدمتتون باشم و توضیحاتش رو عرض کنم.
سلام.نقل قول:
منتشر شده:
:11:
این ورژن گوگل ادیشن از نظر سخت افزاری با معمولیش داره ؟
نمیشه اندروید خالص گوگل ادیشن رو رو معمولیش ریخت ؟ اگه نه چرا ؟
اندروید خالص برتریش نسبت به معمولی touchwiz چیه ؟