سلام دوستان.
كسي راه حلي بلده كه پادشاهان اضافي مثل مارشال و ....رو در نسخه اي غير از نسخه اكسترمم داشته باشم؟
چون اين نيروهاي مافوق طبيعي و سربازان كه خودبخود درست مي شن حال نميده
اگه نسخه اي اينجوري هست اسم دقيقش يا مكاني ميشه تهيه ش كرد رو بگين
Printable View
سلام دوستان.
كسي راه حلي بلده كه پادشاهان اضافي مثل مارشال و ....رو در نسخه اي غير از نسخه اكسترمم داشته باشم؟
چون اين نيروهاي مافوق طبيعي و سربازان كه خودبخود درست مي شن حال نميده
اگه نسخه اي اينجوري هست اسم دقيقش يا مكاني ميشه تهيه ش كرد رو بگين
سلام.نقل قول:
همون نسخه اکسترم رو استفاده کن.
یه آیکون ماله بازیه معمولی داره +پادشاهان جدید و یه آیکون دیگه برای بازی اکسترم.
من دارم :10:نقل قول:
ديوونشم
از نظر زيبايي خيلي بهتر از Crusader هست :40:
سلام از كجا ميشه اين نسخه رو تهيه كرد؟(اگه ميشه آدرسش رو بهم پي ام كنيد)
در ضمن نسخه اكسترمم رو من هم دارم ولي آيكون بازي باز هم پادشاهان معمولي رو مياره!!!!!!!!!!!!!
خواهش مي كنم بهم كمك كنيد.خواهــــــــــــــــ ــــــــــــــــش!
راستي دوستان منم براي شكست دادن دشمنان يه چند نكته رو بگم براي دوستان مبتدي!(البته همه حرفه اي ان)
هر لردي نقطه ضعف و قوت داره و ميشه راحت شكستش داد براي مثال
رت هيچ نقطه قوت خاصي نداره ولي سعي كنيد زود از بين ببريدش و گرنه حمله سنگين مي كنه.اين موضوع در مورد سلطان هم صدق مي كنه.سلطان خيلي زود حمله مي كنه پس سريع قلعه تونو بسازيد و زياد بهش فرصت نديد چون يه بار من بازي مي كردم ديدم با 30 چهل تا شمشير زن حمله كرد!
صلاح الدين خيلي قويه و تندتند حمله مي كنه و براي از بين بردنش 2 راه آسان است.شما بايد به طريقي يا با برده ها يا منجنيق ها يكي از ساختمان هاي درون قلعه او را آتش بزنيد.اين طوري اقتصادش لطمه مي خورد و آنگاه با سربازان متخصص برجي سيار به ديوارش بچسبانيد و كمانداران را به بالاي برج هاي خودش هدايت كنيد تا به درون قلعه تيراندازي كنند.از اين ترفند مقابل ريچارد شيردل هم استفاده كنيد.
خليفه نيز خيلي قوي است و مي توان براي كشتنش با منجنيق هاي سنگ پرتاب كن برج هايش را ويران كنيد و به هيچ وجه با كمانداران به او نزديك نشويد زيرا آتش پرت مي كند.. همچنين ميتوانيد از برج سيار يا سربازان ويژه استفاده كنيد.
ولف و پيك مانند هم هستن و قوتشون سربازان زوبين دارشون است(و تله ها) براي از بين بردن آن ها از منجنيق آتش انداز به تعداد فراوان استفاده كنيد.
شريف خيلي بهم ريخته است و با يك آتش ساده مي توان ساختمان هاي چسبيده بهم اورا آتش زد.
شاه فيليپ شايد ساده ترين شاه باشد ولي نگذاريد اقتصاد او رشد كند و گرنه كارتان سخت مي شود.نقطه قوتش شواليه ها هست.
فردريك هم تركيبي از بقيه است كه اگر طلاي زياد در اختيارش باشد شكستش مشكل مي شود.
اسنيك هم كمانداران زيادي دارد و براي از بين بردنش با تعداد زيادي كماندار به او بحمليد(حمله كنيد)!
اين تجربه هاي بنده حقير بود.راستي پست قبلي ام رو جواب بديد ها!
بچه ها نسخه جدید این بازی پرطرفدار چند روز دیگه منتشر میشه!
میگن گرافیک خیره کننده ای داره! ( شب هم به بازی اضافه شده ! )
لطفا کسی اطلاعات بیشتر در مورد زمان عرضش بگه که بدجور تو کفیم!
دوستان من در مورد بازی جنگهای صلیبی 4 چند تا سوال داشتم:
1-من به wolf حمله کردم و دیوار و همه ساختمون هاش رو هم خراب کردم ولی چون دور تا دورش خندق کشیده نمیتونم به داخل نفود کنم
راهش چیه؟
2-اون دار و گیوتین و اینارو میزنم ولی کار نمیکنن یعنی آدمی کنارشون نیست چه سربازی باید کنارشون بزارم تا کار کنن؟
برای قلعه 3 { 2011 } تایپیک جدا زده شده :10:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11:
کجا باید رمزها رو زد
سلام دوست عزيزنقل قول:
براي از بين بردن ولف راهنمايي ات مي كنم
اولا مطمئني كاملا دور قلعه اش خندقه؟(منظورم خندق آب هست نه تله مرگ)
اگه آب هست با استفاده از سربازان برده و متخصص و نيزه دار و گرزدار مي توني پرش كني! و اگه تله هست هست هم ميتوني برده ها رو قرباني كني!!!!!!!!!!!!!!!!
2- در مورد وسايل مجازات بايد حدودا چهار پنج تا بيشتر باشه(بستگي داره) تا كار كنن- در ضمن فقط باعث ميشه كه مردم بيشتر كار كنن ولي روحيه سربازان ضعيف ميشه (حدود 25 در صد) و محبوبيت كم ميشه !و در صورت قرار دادن وسايل تفريح دقيقا برعكس يعني مردم كمتر كار مي كنن و مجبوبيت بيشتر ميشه ولي روحيه سربازا بيشتر ميشه
بله . تو يه سايتي ديدم بهار منتشر ميشه. منم تو كفشمنقل قول:
سازنده : ُُُFirefly Studios
ناشر : SouthPeak Games
پلتفرم : Microsoft Windows
سبک : Historical Real-Time Strategy
تاریخ انتشار : آپریل 2011
درجه بندی سنی :
ESRB : RP - Rating Pending
باکس شات رسمی بازی : نا مشخص
منابع : IGN Preview And Interview - Wiki Pedia
وای،چه حالی میده...........
tnx
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------
راستی دوستان چطوری میشه کاری کرد که تو این عکس بالایی سپرها برن گوشه و سربازها بیان وسط؟؟؟؟کد:http://up.--------.com/viewer.php?file=nu955sjco1jmcqdwllh.bmp
دوستان اين تاپيك مال جنگ هاي صليبي هست نه قلعه!
لطفا درباره قلعه تو تاپيك خودش بنويسيد
با تشكر
اگه ميشه مپ بزاريد
چطوری میشه آتیش رو خاموش کرد؟ مثلا وقتیً انبار غذا در حال سوختن هست.
باید چاه آب بسازی. میتونی چاه رو از قسمتی که شکل خونه هست بسازینقل قول:
پس این چاهه واسه اینه!نقل قول:
ممنون خوب بعد که چاه رو ساختیم چطوری بفرستیم آتیش رو خاموش کنند؟
یه چند تا سوال دیگه هم دارم که ممنون میشم توضیح بدید:
.1 این عدد و این که دورش خط قرمز کشیدم چیه؟ و کارشون چیه؟
2. این ساختمان کارش چیه؟
3. وقتی روی یک سرباز کلیک میکنم یک همچین چیزی باز میشه، کار هرکدومشون چیه و چه کاربردی دارند؟
4. اگه اشتباه نکنم این یک نهره که نهر کن میکنه. کار این نهر چیه و چطوری میشه ازش استفاده کرد؟
با تشکر
خودشون وقتی یه جایی آتیش بگیره میرن خاموش میکنن!نقل قول:
1-اون عدد میزان رضایت مردم نصبت به شماست و اون که خط قرمز کشیدی متاسفانه یادم نیست خیلی وقته بازی نکردم:27:
2-این رو که کلا خودمم نفهمیدم برا چیه:31:
3-تو این قسمت این شمشیره رو که بزنی بعد رو یه نقطه ای یادشمنی کلیک کن نیروهات بهش حمله میکنن
4-خوب برا این یکی باید نفت کن درست کنی(اونایی که یه کلنگ تو دستشونه) خونه ای که میتونی این نیرو رو باش بسازی جفت همون خونه ای که تو سوال یک دورش خط قرمز کشیدیه:27:
خوب اونی که دورش خط قرمز کشیدم رو اگه بسازیم و چند تا سرباز متخصص بفرستیم سر وقتش، توی انبار هم از اون خمره قرمزا داشته باشیم میبینیم که سربازها دستشون ظرفهایی میگیرن که اگه جایی که دشمن هست خالیشون کنید یک آتیش بازی بزرگ راه میندازین:27: خودم کشفش کردم:46:نقل قول:
2. دارو سازیه به گمونم:31:
3. چشم بسته غیب گفتی:18: روی این شمشیرم که کلیک نکنیم خودشون حمله میکنن که:31:
4. اسمش نهر کنه، خوب من خودم با نهر کن این رو کندم، مهم اینه که استفادش چیه:5:
1-واقا زحمت خیلی زیادی کشیدی که کشفش کردی:31:نقل قول:
4-باید نهر کن درست کنی بفرستی توشون بعد اینا از زیر زمین میرن برج ها و دیوارای دشمن رو تخریب میکنن:27:
سلام دوستان کسی میدونه مرحله آخر جنگ های صلیبی چطور رد میشه؟؟؟؟؟؟؟
منظورم جنگ های صلیبی 4بود
کسی میتونه سیو کامل بازی جنگ های صلیبی رو بزاره
سلام
من جنگ های صلیبی 1 2 3 4 رو بازی کردم
اگر داخلش مشکلی داشتید بگید
جنگهای صلیبی مگه همون Stronghold نیست؟!
آری.(:31:)نقل قول:
سلام دوستان من میخواهم با کابل کراس دو سیستمی که دارم را شبکه کنم و از این طریق با برادرم بازی افسانه قلعه 3 رو بازی کنیم .
میشه راهنمایی کنید که به چه نرم افزار هایی نیاز هست و چگونه این کار را انجام بدهم اگر کامل راهنمایی کنید ممنون میشم.
راستی خودم کابل کراس درست کردم و نمیدونم سالم هست یا نه فقط وقتی با کابل سیستم ها رو به هم وصل میکنیم میزنه سرعت 100 مگ هست و لامپ کارت شبکه سبز هست و وقتی سر کابل ها در سیستم ها عوض میکنم سرعت به 1 گیگ میرسه و لامپ کارت شبکه نارنجی میشه کارت شبکه هر دو سیستم انبورد هست و نصب هستند دلیل چیست؟
ممنون میشم پاسخ بدهید.
1 و 4 رو که دوستان توضیح دادننقل قول:
2-فکر کنم جادو جمبل میکنه!:دی
3-مشت ،حالت حمله داره.اگه دشمن نزدیکت شه بهش حمله میکنن.
آرم آبی حالت دفاعیه
دست باز،این دوتا حالت رو خنثی میکنه و معمولی میشه
اون فلشا که حالت واگرا دارن رو نزنی که سربازات آدم میشن!:41:
اون شمشیر هم اگه بزنی و بعد یجا کلیک کنی،به اون محدوده حمله میکنن.مثلا فقط به یه محدوده تیر میزنن یا اگه رو دیوار دشمن کلیک کنی میرن خرابش میکنن.
اون یکی دیگه علامتو خودمم نفهمیدم.اگه فهمیدی به منم بگو:46:
سلام ببخشید فرق بازی Stronghold 2 با ورژن Deluxe اش چیه؟ یعنی چیا به ورژن Deluxe اضافه شده؟ ممنون میشم جواب بدید
من تازه اومدم چطور بيام به انلاين جنگ هاي صليبي
اقا یک سوال اساسی.چطوری میشه تو جنگهای صلیبی رنگ خودمونو عوض کنیم؟
یعنی هیچکس نیست جواب بده؟
رنگو تا اونجایی که من 4 ساله دایم بازی میکنم ندیدم بشه عوض کرد
امامااز یه بنده خدایی تو سایت دارینوس شنیدیم که میشه.:31:
خوب یه مدت صبر کردیم کسی جواب نداد.اگه کسی بلده بگه چطوری رنگ خودمونو عوض کنیم.
آخرین نسخه ار این بازی (جنگهای صلیبی )چی هست؟ واین بازی با قلعه چی فرقی میکنه؟؟؟؟؟؟
والا یه زمانی یه بازی معروف بود به جنگ های صلیبی4 اما من تا حالا بازی نکردم نمیدونم همون هست یا نه.یه بازی هست بنام Stronghold Crusader Extreme که شخصیت های جدید داره وفوق العاده سخته{جون میده برا حرفه ای ها}که اخرین بازیه از جنگ های صلیبی تاالان تو بازاره.اما درمورد بازیه قلعه خیر اینا باهم فرق می کنه اگه تمام اطلاعات در مورد بازیه قلعه می خوای به صفحه ی اول تاپیکه Stronghold 3 مراجعه کن شاید یه چیزایی دستت اومد:31:.نقل قول:
من همیشه دور تا دور قلعمو پر از کماندار می کنم و همیشه اول باکماندار حمله می کنم.برای این که خلیفه رو راحت شکست بدید بهتر تعداد زیادی منجنیق بسازید بعد حمله کنید.خواهید دید پس از چند لحظه خلیفه فنا میشه:27:.اما صلاح الدین باید تعداد زیادی سوار کماندار داشته باشید.نقل قول:
آقا کسی نسخه زبان اصلی شو داره
دست کاری نشده ه
بفروشه
یا بده به قرض یا ایمیجشو بده رفاقتی :10:
یعنی این باازی این همه طرفدار داره ؟
اونم بعد از این همه مدت . چرا نمی رید بازی های استراتژیک جدید تر رو بازی کنید ؟