سلام
مشکل با تله تکست در مدل 7750 سامسونگ 46 اینچ دارم . زبان تله تکست رو روی هر کدوم از گزینه های موجود که میزارم بازم حروفی که موقع اجرای تله تکست میاره عجیب و غریبه . چطوری درست نشون میده تله تکست رو ؟
ممنون
Printable View
سلام
مشکل با تله تکست در مدل 7750 سامسونگ 46 اینچ دارم . زبان تله تکست رو روی هر کدوم از گزینه های موجود که میزارم بازم حروفی که موقع اجرای تله تکست میاره عجیب و غریبه . چطوری درست نشون میده تله تکست رو ؟
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
از این تایپیک استفاده کنید ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را iranو یا arabic بگذارید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت اساتید محترم و تبریک سال نو من تلوزیون سامسونگ 46f8880 دارم میخواستم ببینم از کجا باید فایل اپدیتشو دانلود کنم تو سایت سامسونگ همچین مدلی به این اسم نیست.
دوست عزیزنقل قول:
نامگذاری ایران برای این مدل 46f8880 و نام گذاری اصلی آن که در منوی سیستمتان 46F8000 است. و برای دانلود از این سایت دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهندس جون دستت درد نکنه یه راه حلی پیش پای من بگذار رفتم ی مدل مثل TV خودم (D6960) پیدا کردم خیلی راحت تونستم از کانالها داخل منوی مخفی بکاپ بگیرم ....ولی با TV خودم نمیشه میخام کانال یابی کنم دوباره همه چیز میریزه بهم
اینم مدل دقیق tv
من frameware1025 مدل TV خودمو دان کردم تا ۳ درصد اپدیت میره و ریست میشه
وقتی هم میخام بکاپ بگیرم همش این اخطار رو میده
ممکنه شما لینک اپدیت این مدل رو زحمت بکشین....ممکنه من اشتباه دان کرده باشم
سلام
من یک تلوزیون 46h7000 خریدم وقتی با پورت hdmi ----- بهش وصل می کنم و روشنش می کنم کانالهای دیجیتال قطع می شه یعنی وقتی که مخوام کانالهای دیجیتال تلوزیون رو نگاه کنم باید دستگاهی که به پورت hdmi وصل شده رو خاموش کنم تا کانالهای دیجیتال پخش بشن انگار که مشکل باس مشترک دارم از دوستان خواهش می کنم برای رفع این مشکل منو کمک کنن ممنون
دوست عزیزنقل قول:
از پورتهای hdmi دیگر استفاده کنید ببینید باز مشگل دارید؟
دوست عزیزنقل قول:
این لینک آبدیت ورژن تلویزیونتان است
مرسی دوست عزیز تا حدودی بهتر شدنقل قول:
خوب نظرتون راجع به بکاپ گرفتن چیه..... من حتی بکاپ گرفته شده از اون TV رو اووردم روی TV خودم نشد ریستور کنمنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
بکاپ گیری را باید از طریق منوی مخفی انجام دهد.
در حالت خاموش کد زیر را بزنید info-menu-mute-power وتلویزیون روشن میشود حالا وارد option شوید وسپس hotel mode شوید و clone tv to usb را انتخاب کنید.
و برای انتقال آن به تلویزیون
در حالت خاموش کد زیر را بزنید info-menu-mute-power وتلویزیون روشن میشود حالا وارد option شوید وسپس hotel mode شوید و clon usb to tv را انتخاب کنید
لازم بذکر است که در هر دو مورد بعداز اتمام کار حتماً hotel mode را خاموش کنید.
برادر نمیشه اخطار میده همه این راه ها رو رفتم....اروور میده در هر دوحالت....اینم متن اخطارشنقل قول:
درضمن با برنامه Ru Samsung communicator نتونستم به پنل متصل بشم...واسه ارتباط نیاز به اینترنت هست یا ارتباط باید مستقیم از طریق کابل بین PC و TV باشه ،با هر دو حالت امتحان کردم نشد
دوست عزیزنقل قول:
آموزش فعال کردن سرویس منو ال ای دی های سامسونگ با نرم افزار rusamsungTVcommunicator
قبل از شروع نرم افزار ruSamsungTVCommunicator رادانلود کرده
دریافت نرم افزار...............................
کد:
1. نرم افزار دانلود شده را از حالت زیپ در آورده............ اجرا نکنید
2. کامپیوترتان را با یک کابل لن به پنل متصل نمائید
3. وارد منو پنل .نتورک.نتورک ستینگ.استارت.وایر.ای پی را روی آتو گزاشته بعد از جستجو یه ای پی میده انرا یاداشت کنید- آنتی ویروس و فایروال خاموش به طور موقت! - با دوبار کلیک بر روی "ruSamsungTVCommunicator.exe
.حالا نرم افزا را داخل کامپیوتر اجرا کنید نرم افزار بالا میاد از شما ای پی پنل را میخواد ای پی یاداشت شده را وارد کنید
وقتی نرم افزا ای پی را شناخت و بالا امد ..یعنی نرم افزار پنل را شناخته وبخوبی کار میکنه
5. نرم افزا را خاموش کنید. یعنی ببندید
6. پنل را هم خاموش کنید... استاند بای
7. دکمه کنترول info-menu-mute-power وارد سرویس منو میشی ......به هیچی دست نزنید
9. حالا پنل داخل سرویس منو است نرم افزا را در کامپیوتر اجرا نمائید
10. نرم افزار بالا امد روی دکمه factory بعد 3Speed کلیک کنید.... یک بار کلیک کنید
11. حالا متوانی داخل سرویس منو پنل مانور بدی همه اپشنهای فعالند حالش ببرید
بعد از اتمام کار داخل نرم افزا دکمه پاور را کلیک کنید تا پنل خاموش شود
سعی کنید چیزی که ازش سر در نمیاری دستکاری نکنید
کد:
برای اطلاعات و کارهایی بیشتر به سایت سازنده مراجعه کنید...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
با سلام و تشکر
ممنون از راهنمایی شما ، متاسفانه اون منوها فعال نبود و باید دست به دامن کنترل دست ساز بشم و دارم دنبال دیودها برای ساختش میگردم
راسنش مشکل جدی تری که پیدا کردم اینه که تلویزیون به هیچ وجه به access point ام وصل نمیشه . یعنی کلا به هیچ شبکه ای وصل نمیشه !!
موقعی که جستجوی رو میزنم یه وقتایی اصلا هیچ شبکه ای رو پیدا نمیکنه ، چند بار که تکرار میکنم و تلویزیون رو خاموش و روشن میکنم شبکه های در دسترس رو پیدا میکنه و به محض اینکه روشون ok میکنم که پسورد رو وارد کنم پنجره خود به خود بسته میشه و از منوها کلا میاد بیرون !!
سعی کردم مودم یا اکسس پوینت رو با کابل شبکه هم به پورت lan وصل کنم و از اون طریق باهاش ارتباط بگیرم که باز هم ارور میده و اصلا به شبکه وصل نمیشه . نمیدونم از وقتی به آخرین ورژن نرم افزارش رو اتوماتیک آپدیت کردم اینجوری شد یا اینکه وارد منوی مخفی شدم این اتفاق افتاده ! توی منوی مخفی هم به چیزی دست نزدم . حتی برای اطمینان یکی دو بار هم کلا از توی منوی مخفی factory reset کردم ولی بازم مشکل پابرجاست .
مدل تلویزیون هم samsung 46es7750 هستش و آخرین ورژنی که خودش پیدا کرد و آپدیت کردم 0020400 هستش فکر کنم . ممکنه از ارتقا نرم افزار باشه این مشکل ؟ میشه لطف کنید راهنمایی کنید چیکارش کنم ؟
یه خواهش دیگه اینکه لینک دانلود نرم افزارهای قبلیش به صورت دستی رو اگه برام بزارید یکی از برنامه های قبلی رو دانلود کنم روش بریزم شاید درست بشه .
خیلی خیلی ممنونم .
دوستان تفاوت مدل h7000 و h7790 و h7150 چیه؟
Sent from my SM-T700 using Tapatalk
سهتاشون یکی هستن. h7000 اسم اصلی این مدله و در بعضی مناطق با همین اسم توزیع شده (هند، خاورمیانه و بریتانیا مثلا). دومی یعنی h7790 اسم مدل سامسرویسه و سومی h7150 اسم مدل توزیعشده در امریکای شمالیه.نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
نام گذاری اصلی مدل شما این استUA46ES7500
از این سایت استفاده کنید. این فریمور تاریخ 2015.03.26 است.
http://www.samsung.com/ae/support/model/UA46ES7500RXSK#
ممنون از پاسختون ، نرم افزار رو دانلود کردم . حدود 190 مگابایته . فقط از مدلش و اینکه این نرم افزار متعلق به تلویزیون من هستش مطمئن هستید ؟ یه موقع نریزم دیگه TV بالا نیاد ؟؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
بله نرم افزار متعلق به همین مدل است و مشگلی بوجود نمی آید بشرطی که طی فرایند آبدیت تلویزیون را خاموش و یا فلش را خارج نکنید.تا آبدیت تمام و تلویزیون یک بار خاموش و روشن شود.
نقل قول:
خیلی ممنونم ، متاسفانه فایل رو تلویزیون نمیشناسه ! مراحل آنزیپ و کپی داخل فلش مموری رو هم مطابق دستور العمل جلو رفتم ولی فایل رو TV شناسایی نمیکنه :n03::n03:
دوست عزیزنقل قول:
اگر آبدیت انجام نمی شود به این منظور است که تلویزیونتان نیاز به آبدیت ندارد. و یا این آبدیت قابلیت جدیدی ندارد.
بله ، ظاهرا نیازی به آپدیت نداشت ، موفق شدم بوسیله کابل کراس مستقیم به مودم وصلش کنم و اینترنت بهش بدم و چک کردم آپدیت نمیخواد . مشکلم با وای فای هستش . یا اصلا شبکه وایرلسی رو نمیشناسه یا به محض شناختن روش که ok میکنم پسورد بدم منو خود بخود بسته میشه و میپره بیرون !!!نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
مودم را به تلویزیون نزدیک کنید و دوباره امتحان کنید. و اگر نشد یکبار تلویزیون را از برق بگیرید و پنج دقیقه صبر کنید و بعد دوباره تلویزیون را روشن و مرحله را دوباره انجام دهید.
ببخشید زیاد مزاحمتون شدم ، متاسفانه فایذه ای نداره . توی ساختمون ما به جز مودم خودم کلی شبکه وایرلس هست. با لپتاپ و گوشی همه رو می بینم و به راحتی به مودم خودم هم وصل میشم ولی متاسفانه TV یا اصلا هیچ شبکه ای رو نمیشناسه یا بعد از چند بار تلاش و روشن و خاموش کردن و .... وقتی اسم شبکه ها رو میاره به محض ok کردن روی اسم هر کدوم از شبکه ها یه دفعه تمام منوهای باز ، بسته میشه !! دارم دیوونه میشم از دستش !!نقل قول:
متاسفانه پست 2 بار ارسال شد ، لطفا حذف شود
دوست عزیزنقل قول:
اگر روتر بی سیم مورد نظر نمایان نمی شود لیست، اضافه کردن شبکه و SSID شبکه را به صورت دستی (add network) وارد کنید را انتخاب کنید.
دوستان ازتون راهنمایی میخام به نظرتون بین سامسونگ f8000 با hu8890 کدوم بهتره
دوست عزیزنقل قول:
البته hu8890 چون فناوری پیشرفته تری نسبت به آن مدل دارد.
برادر متین پور من داخل web browser نمیتونم فارسی تایپ کنم .....چکار باید کرد
من این مدل سامسونگ h6400 رو می خوام بگیرم البته بدون گارانتی ... فروشنده میگه فارسی نیس و دیجیتالش غیرفعاله اگه بخوای یکیشو می تونی داشته باشی فقط .. حالا من منوی فارسی واسم مهم نیس دیجیتال رو میخوام ... سوالم اینه که اگه منو فارسی نشه زیرنویس فارسی رو پخش می کنه یا نه ؟؟؟ و اگر بخوام بعدا نرم افزارش آپدیت کنم تنظمیاتی که اینا انجام میدن واسه دیجیتال نمی پره؟؟
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
با آبدیت دیجیتال از بین نمی رود. و زیر نویس هم نشان می دهد.
با تشکر از پاسختون بنظر شما ارزش داره این tv رو 2600 بخرم؟ البته از بانه و اینجور جاها سفارش نمیدم ولی از لحظ کیفیت و مشکلات احتمالی چطورن؟ مونتاژ مصر هست اینی که میخوام بگیرم واسه تستش چه کارا کنم و به چه چیزایی توجه کنم؟نقل قول:
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیزنقل قول:
خرید از مبانی غیر گارانتی مشگلات مخصوص به خودش را دارد و شرگتها معمولا از دادن خدمات و قطعات به غیر خودداری می کنند.
و برای تست تصویر و نداشتن پیکسل سوخته شما باید سه عد عکس تمام صفحه یکی سفید - سبز - آبی را روی فلش ریخته و به تلویزیون مربوط وصل و عکس ها راببینید تا اگر پیکسلی سوخته باشد بصورت نقطه سیاه خواهید دید و در پاره ای بجز پنل آن کیفیت قطعات همه یکسان است و زیاد مهم نیست که مونتاژ کجا باشد.
سلام
دکمه OK وسط اون علامت مثبت روی کنترل TV من خیلی سفته و اغلب بسختی عمل میکنه میخاستم بدونم چطور میشه این کنترولو باز کرد و ی تمیزکاری کرد
دوست عزیزنقل قول:
برای این منظور از قسمت بالا لبه بین قسمت پشت و جلو را با ناخن به داخل شکاف لبه فرو کرده و دو قسمت را باز کنید تا خارهای آن از هم جدا شود و همینطور این عمل را دور تا دور لبه کنترول اعمال کنید تا دو قسمت جدا شود.
میشه واسه مدل 40D6960 کنترل سری جدید تهیه کرد یا خیر؟
دوست عزیزنقل قول:
تمامی کنترولهای سامسونگ باهم سازگارند می توانیداز کنترولهای دیگرهم استفاده کنید در بازار موجوداست.
بايد ربان تلويزيون را به فارسي تغيير بدين
منظورم کنترل های لمسی یا موسی هست؟نقل قول:
در ضمن روی TV عمویخودم ققط رفتم داخل منوی مخفی و برگشتم
قبلا صدای تلویزیون روی 13 یا 14 بود و ولوم کافی بود اما الان باید رو 24 و 25 قرار بدم تا کافی باشه هیچ چیزو دستکاری نکردم
دوست عزیزنقل قول:
مدلهای قدیمی کنترول لمسی را پشتیبانی نمی کند