نقل قول:نقل قول:با سلامنقل قول:
لایسنس ها ارسال شد.
با تشکر
Printable View
نقل قول:نقل قول:با سلامنقل قول:
لایسنس ها ارسال شد.
با تشکر
Pleeeeeeaseنقل قول:
درود :نقل قول:
من بهتون توصیه میکنم که از آنتی ویروس رایگان آویرا استفاده کنید.فقط توی یکی دو تا جزئیات فرق میکنن و گرنه از نظر دیتابیس و هوش اکتشافی و پاکسازی فرقی ندارن با هم.
با سلامنقل قول:
لایسنس ارسال شد.
با تشکر
ممنون از لایسنس..ولی هر چی رو Start Update کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته...لطفن راهنمایی کنید..ممنون
نقل قول:
شاید سرعت نت شما پایینه وگرنه اگر کلید شناسایی شده باشه و روی start update بزنید در تایم کمی آپدیت میشه ...
الان انتی ویرستون اکتیو شده ؟
ممنون بله آپدیت شد....فقط Avira System Speedup رو هم اگر کلید دارید برام بفرستید ممنون میشم.نقل قول:
سلام
دوستان من کلیدavira internet security 2015 را نیاز دارم از کجا باید بگیرم . راهنمایی کنید ممنون میشم:n18:
دوستان کسی کلید برای این آنتی ویروس نداره؟
با سلامنقل قول:
لایسنس ارسال شد.
با تشکر
سلام
نسخهع ای از این انتی ویروس هست که روی ویندوز سرور 2012 نصب بشه ؟
اگر لایسنسش هست هم لطف کنید با لینک ممنون
سلام.لایسنس من منقضی شده.اگر زحمتی نیست یک لایسنس 2015 هم برای من ارسال کنید.
سلام
اگر امکانش هست یک لایسنس هم برای من ارسال کنید.
باتشکر
سلام . من مدتی هستش آنتی ویروس اویرام این ارور را نشان می دهد "internet connection field و آپدیت نمی شود . مشکل در برقراری با اینترنت ندارم . قبل عید این ارور چون این آنتی ویروس برای شرکت ها زیاد نصب می کنم دیده بود.
ورژنش هم 15.0.8.650 هستش . free anti virus
دلیلش چی هست ؟ راهنمایی بفرمایید.
سلام
نسخه های پولی اویرا مادام العمر هستند یا مدت محدودی دارند؟چون توی سایتش مدت خاصی مشخص نکرده
ببخشید دوباره پست میزارم
نسخه فری اویرا چه فرقی با نسخه اصلی(اینترنت و آلتیمیت) داره؟
از چه سایتی برای خرید اقدام کنم؟
ممنونم
سلامنقل قول:
نه متاسفانه، نسخه های پولی بر اساس قراردادهایی که شما قبول میکنید ثبت میشود، مثال: کلید فعالسازی 1 ساله، 2 ساله و 3 ساله و یا شایدم بیشتر!!
هیچ برنامه امنیتی پولی مادام العمر نیست
خواهش میکنمنقل قول:
نسخه ی فری برخی امکانات نسخه های پولی را ندارد. مثل فایروال و دیگر امکانات!!
در دریافت آپدیت ها نسخه ی رایگان حداکثر تا 24 بعد نسخه ی پولی، آپدیت دریافت میکند. یعنی ارائه آپدیت بصورت تاخیر زمانی
سلامنقل قول:
شما احتمالا در تنظیمات شبکه آنتی ویروس، پراکسی و یا متصل شدن به شبکه دچار اختلال شده
و یا سیستم شما توسط فایروال ویندوز، فایروال برنامه، دسترسی به اینترنت محدود شده
حتما این موارد را چک کنید
:n16:
سلام
من دو دفعه درخواست کلید آویرا 2015 را داشتم که متاسفانه پستم پاک شد و کلیدی دریافت نکردم.اگر لطف کنید یک کلید هم برای من ارسال کنید.
دوستان گاهی برنامه های وی پی ان رو بلاک میکنه مثلِ Cisco Anyconnect که هر بار مجبورم اویرا رو غیر فعال کنم..چیکار کنم این برنامه رو در نظر نگیره؟
AVG Internet Security 2015 & Antivirus Pro 2015 for 1 year
Internet Security 2015
IBY9X-ESYXT-W4BZQ-QI4WX-A9LI7-INRS3
Antivirus 2015
ABLAD-A2XEL-DUIGR-AIMDV-TAKLW-3WIDO
سلام علیکم
عرض ادب و احترام
من از Avira free استفاده می کنم اخیرا ً چترش بسته مونده و ظاهرا فقط قسمت web protection کار نمیکنه بقیه قسمت ها فعاله . در مسیر services کنترل پنل هم در مقابل همین web protection نوشته disable که هر کار می کنم تنظیمش تغییر نیم کنه
ویندوز سون
از نرم افزار Malwarebytes Anti-Malware هم مدت هاست در کنار avira استفاده می کنم تا حالا که با هم مشکل نداشتن
لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنون
با عرض پوزش چند دقیقه پیش ازنرم افزار Tweaking.com - Windows Repair استفاده کردم ، چترش باز شد !
سلام
active key جدید کسی لینک نداره ؟
خداروشکر مشکل شما حل شدهنقل قول:
و واقعا از اینکه بعد از حل مشکل، بازخورد و روش بهبود خود را اینجا توضیح میدین، ممنونیم از شما
:n40:
چجوری ویندوزت رو ریپر کردی ؟ تو پیام خصوصی بهم بگو لازم دارم مرسینقل قول:
سلام خسته نباشید
یه لایسنس Avira Antivirus Pro کسی داره بده؟ممنون
سلام
من نمیدونم چرا اویرام وقتی روش کلیک میکنم تا وارد پنلش بشم هیچی نمیاره فقط یک پاپ اپ خالی میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویرایش :از توی کنترل پنل میاد ، پس مشکلم حل شد
سلام
من تجربه ام را خواستم با دوستان درمیان بزارم.
در شرکت از ورژن 2014 استفاده می کردیم . من بسیاری از سیستم ها را به نسخه 2015 انتی ویروس فیری انتقال دادم . مشکل از اینجا شروع شد که این ورژن آنتی ویروس نمی شد به صورت manual آپدیت کرد . چون آپدیت اولیه اش هم سنگین هستش . و پیغام که نمایش می داد این بود " internet connection fieald"
البته ما اینترنتمون مشکل نداشت و تنظیمات فایروال هم در سیستم ها اوکی بود.
با نصب دوباره ورژن 2014 و آپدیت کردن اولیه به صورت manual مشکل بر طرف شد .
دوستان ورژن 2015 ما را که خیلی اذیت کرد.
سلام من میگم شاید به خاطر آپدیت کردن ویندوز سون باشه چون برای من هم اخیرا گاهی اینطوری میشه (؟) نمی دونمنقل قول:
سلام من میگم شاید به خاطر آپدیت کردن ویندوز سون باشه چون برای من هم اخیرا گاهی اینطوری میشه (؟) نمی دونمنقل قول:
اسم نرم افزار رو نوشتم رایگانه دانلود کنید کار باهاش راحته . البته اعتراف می کنم مشکل چتر اویرا ظاهرا حل نشده زود قضاوت کردم ! ( صداشو در نیارید ضایع میشم ! )نقل قول:
فعلا شرمنده دوست محترم هم هستیم :
نقل قول:
شاید ولی بنظر مشکلی نمیاد چون هم گارد برقرار هست هم داره اپدیت میشه و هم به تنظیماتش دسترسی داریم از توی کنترل پنل.نقل قول:
سلام من میگم شاید به خاطر آپدیت کردن ویندوز سون باشه چون برای من هم اخیرا گاهی اینطوری میشه (؟) نمی دونم
آره فعاله فقط میگم مال من قسمت web protection اش غیر فعال شده و چترش بسته مونده . وگرنه بقیه جاهاش کار می کنهنقل قول:
البته من چون از فایروال کومودو استفاده میکنم و نسخه اویرام هم رایگان هست از اول وب پروتکشن نداشتم !! یعنی سفید بود.نقل قول:
آره فعاله فقط میگم مال من قسمت web protection اش غیر فعال شده و چترش بسته مونده . وگرنه بقیه جاهاش کار می کنه
ضمنا خود اویرا یک افزونه برای کروم و فایرفاکس داره که میزان سلامت و ترکر سایت رونشون میده و در مواقع الوده بهت ابتدا هشدار میده.
از افزونه های دیگری هم میشه جهت بالا ردن امنیت هنگام وب گردی استفاده کرد مثل : WOT یا trafficlight
مال منم که رایگانه پس چرا چترش باز نمیشه ؟؟نقل قول:
اون افزونه اویرا رو چطوری باید نصب کنم ؟
ببین از تو کنترل پنل میتونی وارد تنظیمات اویرا بشی یانه ، اگر شد ببین رئال پروتکشن فعال هست -اپدیت هست ، اگر فعال بود که هیچ حالا چتر هم باز نشه خیالی نیست ولی اگر فعال نیست یعنی انتی ویروس از کار افتاده و به هر حال باید یک کاری بکنی.نقل قول:
مال منم که رایگانه پس چرا چترش باز نمیشه ؟؟
اون افزونه اویرا رو چطوری باید نصب کنم ؟
افزونه رو برای فایرفاکس من از اینجا گرفتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامدوستان برا من یه لایسنس پرو2014 میفرستین
سلام دوستان
من اویرا رو نصب کردم اما اپدیت نمیشه و نوشته
your computer is not secure
بنظرتون چکار کنم؟
آیا آپدیت میشه یا در هنگام دانلود اعلان عدم دانلود نشون میده؟نقل قول:
از صفحه اصلی آنتی ویروس خود یک عکس تهیه کنید و اینجا قرار بدین
کسی از دوستان برای اینترنت سکوریتی لایسنس داره لطفا؟