اسكلتو باحالهههه
Printable View
اسكلتو باحالهههه
سهیل این بازیکنت که اسمش کارلو پامپیلو هست رو از تیمی خریدی ؟
نه عزیزم...تو هم عاشقش شدی:))این بازیکن جز بازیکن های regen بازی و سیو هستش...البته این بازیکن مال پالرمو بود که پارسال تو سن 17 سالگی 9 میلیون پند خریدم...تقریبا گرون ترین خریدم تو این فوتبال منجیر 2013....کلی از این بازیکنا دارم...فقط میدونی چیه...من خیلی به جوونام بازی میدم..خدا شاهده گاهی شده بود تو دو بازی از لیگ قهرمانان((که البته صعودم قطعی شده بود))کلی جوون 17 ساله و حتی 16 ساله بازی میدم...ترکیب تیمم رو میذارم که دیشب با یوونتوس تو هفته 35 سری آ بازی کردم((هر چند باز هم قهرمان نمیشم و در بهترین حالت نایب قهرامن میشم...))4 تا بازیکن 18 ساله دارم...بهترین هافبک تیمم 18 سالشه..مهاجم نوکم ذخیره ژیرو هستش که 18 سالشه...مدافع چپ 20 سال...مدافع میانی 18 سال...دو تا مدافع میانی دیگه دارم که عکسشو گذاشته بودم به نام هنریک که 18 سالشه...همین پومپیلیو با 194 قد 18 سالشه..
اخ چه بدشانسی:n03:
بعد اون لیگ ایران رو که صفحه ی قبل گذاشتم کسی استفاده نکرد ؟
بعدش اگه بازی اپدیت بشه باید بازی رو از اول دانلود کرد ؟ یا فقط اپدیتش رو ؟
نیم فصل اول 12 تا مساوی گرفتم و 5 تا هم باختم ولی نیم فصل دوم رو خوب شروع کردم . تو بازی من ناپولی با 10 امتیاز اختلاف اوله بقیه تیما زیاد امتیاز از دست دادن . منم الا ششمم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاتو جان چرا با النصر مساوی کردی ؟
بعدش اون tv منظورش چیه ؟
شهروز جون شما هنوز بازی رو شروع نکردی؟نسخه های قبلی هم اصن بازی نمی کردی؟درسته؟اون تی وی یعنی اینکه اون مسابقه ما قرار هستش که بخش مستقیم بشه و بابت این صدا و سیما(!!!!))ی لیگ مربوطه و سازمان محترم لیگ مربوطه مبلغی رو به باشگاه ما میده...حدود 450 هزار بوند واسه لاتسیو اونم واسه 4 تا بازی..
به این بازیکنم دقت کنید...جووانی کوسنتینو...16 ساله بود که خریدم و حتی تو اون سن بازیش هم میدادم...از وارسه ایتالیا خریدمش حدود 400 هزار بوند...الان ببینید چه هیولایی هستش...نظرتون چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه میخواستم بخرم نشد حالا میخوام بخرم ایشالا تا اخر هفته میرسه دستم یا شاید فردا
رفیق تو نخریده این همه سوال داری بخری فک کنم بترکونی اینجا رو ها...............
soheilnouri عزیزمیشه عکس از کل تیمت و بذاری و بگی تا حالا چه مقام هایی کسب کردی و معمولا چندم میشی؟؟
یه بار دیگه هم اگه لطف کنی و تاریخ لیست regen ها تو کشور ایتالیا رو بذاری ممنون میشم
من متاسفانه وقتی print scrn رو میزنم به جای عکس از خود بازی از صفحه ویندوزم عکس میذاره واسه همین نمیتونم عکس بذارم مگر اینکه با گوشی بگیرم!!
یادم رفت از اسکین که برای دانلود گذاشتم اسکرین شات بگذارم اینم ار اسکرین شات
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
بعد از چندتا نتیجه تقریباً ضعیف بردن آرسنال در capital one cup خیلی حال داد
تازه دو تا هم به تیر زدم
ضمناً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز تو بازی کلید های ALT و F9 را هم زمان بزن عکس گرفته میشه و در پوشه screenshots ذخیره میشه
اینجا هم روشهای عکس گرفتن در بازی رو توضیح داده:
آقا دمت گرم لطف کردینقل قول:
اینم عکس از تیم و نتایج من:
اره میخوام بترکونم فروم رو
بردن ارسنال با تیمت باید سخت باشه بگو چه تاکتیکی زدی ؟
بعدش واسه من خیلی عجیبه این یووه چی داره که همه باهاش مساوی میکنن یا میبازن ؟خیلی کم پیدا میشه تیمی ببره یووه رو
خودم که اصلاً فکر نمی کردم تیم چنین بازی کنه خدایی کف کردم با این بازیشون دائم حمله می کردن تا اینکه اواخر بازی کمی تیم عقب کشیدنقل قول:
سیستمم 4-2-3-1 هست اما قبل بازی می خواستم تیم رو با 5 دفاع بچینم که بی خیالش شدم
اما چه فایده بازی بعد با ناتینگهام 1 به 1 مساوی شدم و تیم هم اصلاً خوب بازی نکرد
با editor live میشه ملیت بازیکنارو عوض کرد و همچنین نقل و انتقالات رو انجام داد ؟
شهروز جان ممنونم از دقتتنقل قول:
بازی با النصر برای تعطیلات نیم فصله که تیمو اردو بردم امارات البته بازیکنای اصلیم همه تو تیمهای ملی بودن یا خسته بودن
این عجیب ترین بازی بود که تا حالا انجام دادم فقط به امار توجه کنید:n04:
اینم بنا به فرمایش یکی از دوستان....کل تیمم اینه یعنی کلیتش و جام هایی که تا حالا کسب کردم و البته رکورد خرید ها در هر فصل...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی لیگ ایران رو استفاده میکنه ؟ بعدش کسی با ادیتور live کار کرده ؟
شهروز جون شما اول بازی رو بخر و بازی کن بعد اگر سوالی بود چشم در خدمتتم...
باشه داشی:n02:
ولی میترسم مغازه ها نداشته باشن :n03:
بجه ها اینکه میگم من خوب بازیکن میسازم اینه...این بازیکن در سن 16 سالگی آزاد!!!1خریدمش...ببینید الان چی شده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها مغازه های شهرمون نداشتن باید تا اخر تابستون صبر کنم تا شاید تو تهران گیر بیارم بازی رو
من نمیدونم چرا تو هر سی دی فروشی که میرم ندارن بازی رو یا اگه دارن نسخه های قبلی بازی فیفا منیجر را دارن هیشکی نداره
به خاطر اینکه اماکن خیلی وقت هستش که اجازه نمیده مغازه ها بازی کپی بفروشن،و هیچ شرکت مجوز داری این بازی رو پخش نکرده............نقل قول:
منكه ١٤ بياد باز از استيم اصل ميخرم
هیچ شرکتی نداده پس فقط راهش دانلود هست نه ؟
نقل قول:
پول داری همینه دیگه سهیل خان:n02:...............
بله،تنها راهش دانلود هست............نقل قول:
اگه امکانش برای خودتون هم نیست،میتونید به دانلودرهای شهرتون یا دوست و آشناها بسپارید براتون بگیرن............
ارزشش رو داره..................
[QUOTE=Alex Fera;7755519]پول داری همینه دیگه سهیل خان:n02:...............
سلام الکس جون...بیاد این ورا بیشتر...
راستش بحث پولداری نیست اصلا...من اگر یک بازی باشه که بخام بالاش پول بدم ((پول ارجینال))اولین گزینه ام همینه...چون به شدت به این بازی تعصب دارم و از سال 1998 تا الان((شاید تاریخ تولد خیلی ها تو این فروم همین تاریخ باشه!!!))دارم این بازی رو انجام میدم و بسیار بسیار خوشحالم که نسخه ی 2013 این بازی رو اصل خریدم...این کار نوعی حمایت از بازیساز هستش...!من واسه فیفا هم همین کار رو کردم امسال
مرسی الکس عزیز تمام سعی ام رو میکنم تا بازی رو بدست بیارم :n05:
کسی اخباری از 2014 این بازی نداره ؟
اگه فیس بوق داری برو اینجا جدیدترین خبرها رو از سری 14 این بازی پیدا می کنی:نقل قول:
فصل اول سوم شدم و این فصل خوب بازیکن خریدم . امسال چندتام بازیکن جوان خریدم ولی من خیلی به بازیکن جوان بازی نمیدم و اونارو می فرستم برا قرض
اینم نتایج اول فصلمه فعلا دارم عالی نتیجه می گیرم
اگه هافبک میخوای استرومن psv خوبه{حداقل تو فیفا خوبه } تازه تو دنیای واقعی هم اومد رم :n02:
گرونه اينجا من سيتي ينايتد وباريس همرو مخرن
عاشق شهبومم..هنو ١٣ رو نرفته دنبال اخبار ١٤ است...:n12:
فصل 2015 2016 رو هم تموم کردم...البته زیاد راضی نیستم از نتایجم...نایب قهرمان سری آ شدم و دوباره به یوونتوس لعنتی که واسه پنجمین بار متوالی قهرمان شده باختم واسه قهرمانی...در لیگ قهرمانان در یکچهارم نهایی به دست بارسا حذف شدم و در جام جذفی ایتالیا هم باید فینال رو با یوونتوس لعنتی انجام بدم...جام باشگاه های جهان قهرمان شدم(((که البته کار راحتیه قهرمانی واسه یه اروپایی تو این جام چون فینال رو باید با تیمهای امریکای جنوبی بازی کنیم که من به چیواس مکزیک خوردم))در سوپر کاپ اروبا هم قهرمان شدم.