سلام.من مدار دماسنج غیر تماسی می خوام.کسی داره؟
Printable View
سلام.من مدار دماسنج غیر تماسی می خوام.کسی داره؟
سلام . این دماسنج ها مدل تجاری هستند با Infra Red کار میکنند . و بعید میدونم مدارش دست همه کس باشه و کسی سراغ داشته باشه !نقل قول:
ببین،من یک دماسنج دیجیتال می خوام،که دمای بدن رو انداژه بگیره و رو lcd نمایش بده.دقتشم خوب باشه.حالا اگه می گی غیر تماسی نمی شه،تماسی چی؟؟؟چی پیشنهاد می دی؟نقل قول:
ممنون ولی ظاهرا این برعکس چیزیه که من می خواستم این vga to bnc این جوری که من تو نقشه ش دیدم vga رو می گیره خروجی R G B می ده درسته؟نقل قول:
من bnc to vga می خواستم تو همون عکسی که گذاشتم معلومه می خواستم بدون کامپیوتر خروجی ویدئو یا دوربین رو به مانیتور وصل کنم مثل همون کاری که tv box می کنه فقط این فرقش اینه که تیونر نداره
ممنون
سلام خدمت دوستان!
مدار GSM MODEM رو لازم دارم. اگر دوستان دارن ممنون میشم:20:
چجوری با IC75157 و 7475 ميشه واحد ALU رو با Proteus طراحی کرد؟
آها. من اشتباهی متوجه شدم . اینی که شما میخواین رو پیدا نکردم ؛ فک نکنم راحت پیدا بشه !نقل قول:
ممنون :20:
من يه مدار شوكر دستي درست كردم اما نتونستم چوكش رو گير بيارم چه قطعه اي ميتونم جايگزين چوك كنم كه همون 2000 ولت رو القا كنه آيا ميشه از ترانس هاي ولتاژ تلويزيون استفاده كرد بجاي چوك؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام من نقشه هاي نصب لوگو در plc و مشخصات اينورتورها و نقشه هاي نصب اون رو خواستم ممنون
من يه مدار كوچولو و جور جمع ميخواستم كه با وللتاژ 12 كار كنه و بتونه تا 3 سانتيمتر جرقه بزنه
خسته نباشید واقعا !
عجب انرژی ای داری شما !!!
خواهشا یه مدار ساده و جمع جور به من معرفی کنید حالا هر چی باشه فقط جالب باشه
برای کارگاه مبانی الکترونیک میخوام
ممنون
كسي اينجا نيست كمك كنه؟؟؟؟؟
سلام . من يه جستجو كردم ؛ يك سري مدارا پيدا كردم . با برق 12 ماشين و همينطور 220 AC . به صحت عملكردشون شك دارم...نقل قول:
حالا شما با چه نوع ولتاژ 12 ولتي ميخواين ؟
سلام . صفحات آخر اين تاپيك مدار جمع و جور زياده .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد .
مداری میخوام که بجای اینکه بلندگوی یک اسپیکرو به دهنی تلفن نزدیک کنم این مدار بیاد و دو سیم ورودیو از بلندگو بگیره و دو سیم خروجیش به دو سیم دهنی وصل بشه. (چون اینطوری صدای محیط روی دهنی نمیره و فقط صدار اسپیکر میره)
با سلام خدمت دوستان من نياز شديدي به يك مدار اكولايزر دارم .
البته منظورم تنظيم صداي خروجي نيست بلكه مي خواهم مثل اين تي شرت كه با صداي اطراف رقص نور دارد باشه !
يعني طبق صداي ورودي از خارج چراغ هاي ان شروع به رقص كنند.
البته اگر يه محصولي مثل اين بيرون است بگين تا من آن را بخرم !
عاشق رقص نورم 1 در ضمن يه مداري يا محصولي بگين كه قيمتش زير 20000 هزار تومان باشد .
در ضمن ولتاژ ورودي اش كمتر از 7 ولت باشه بهتر اگر هم كمتر نبود فداي سرتان !
:31: :8: :5: :21:
اين برنامه مربوط به آزمايشگاه ريز پردازنده مي باشد و بايد با codevision نوشته شود.
با توجه به شكل (1) AVR كليد و (2) AVR قفل گفته مي شود.
در (1) AVR يك رمز با استفاده از كيبورد مجازي وارد مي كنيم و اين رمز بايد در (1) AVR نگه داشته شود.در برنامه، كد اتصال كيبورد مجازي به AVR نوشته شود.
در (2) AVR 100 تا رمز وجود دارد. اين 100 تا رمز يا از طريق load كردن فايلي كه شامل 100 رمز مي باشد در
(2) AVR ريخته مي شود يا از طريق دسترسي به حافظه EPROM كه 100 تا رمز در آن ذخيره شده صورت ميگيرد.
برنامه نويس مطابق سليقه خود ميتواند يا فقط از فايل استفاده كند يا فقط از EPROM .
پس (2) AVR يا بايد يك فايل را به صورت txt بخواند(لود كند) كه در آن 100 رمز وجود دارد يا به حافظه EPROM كه در آن 100 تا رمز ذخيره شده دسترسي داشته باشد.
اتصال بين (1) AVR و (2) AVR از طريق يك كليد ميباشد.به محض وصل شدن كليد بايد رمز موجود در (1) AVRبا 100 تا رمز موجود در (2) AVR مقايسه شود،اگر رمزي كه در (1) AVR است با 100 رمز (2) AVR برابر نباشد،LCD بايد پيغام خطا چاپ كند.
(2) AVR به يك LED(ديود) وصل مي باشد.بعد از وصل شدن كليد و مقايسه رمز (1) AVR با 100 رمز (2) AVR در صورتي كه رمز (1) AVR با يكي از 100 رمز (2) AVR برابر باشد بايد LED روشن شده و به مدت 100 ميلي ثانيه روشن بماند و بعد خاموش شود.
شكل برنامه در پروتئوس بايد طراحي شود و كد برنامهبا codevisionنوشته شود.برنامه همراه با داكيومنت و توضيحات كامل باشد.
لطف کنید یه مدار فلزیاب حرفه ای که حداقل 3 متر واقعی را بزتد لطف کنید؟
بنظر شما ماینر4 ارزش ساختن رو دارد ؟ اگر شما بهترش را دارید لطفا بگویید؟
اگر مدار ساده با استفاده از یک کلید فشاری و کویل و شمع درست کنید ، با هر بار فشار دادن کلید یک جرقه تولید میشه.نقل قول:
اگر میخواهید با فشردن کلید ، سیستم مدام جرقه بزنه ، بسته به تعداد جرقه در ثانیه که مد نظرتون هست میتونید از اتوماتیک راهنما و یا تایمر به همراه رله استفاده کنید
سلام.مدار مادون قرمز با ای تی مگا 16 یا 32 می خواستم که بتونه با سه کلید ورودی 3 تا رله رو تو خروجی تحریک کنه هر کلید برای یک رله.. خواهش می کنم کمک کنید
سلام دوست عزیز من خیلی وقت پیشا نزدیک 3 سال پیش الکترونیک کار میکردم ولی الان زیاد یادم نیست
اگه میشه یه مدار رادیو برام بزارین که بتونه با دکمه کانالای رادیو رو سرچ کنه
تیونرش دیجیتال باشه! اگه میشه با 3 ولت کار کنه!
سلام دوستان،
من براي دستگاهي که ساختم مي خوام يه برد ديجيتال درست کنم با مشخصات زير: (لطفا اگر در توانايي شما ساختن چنين بردي هست قيمت و زمان بدين تا با شما تماس بگيرم)
مدار بايد دماي يک المنت را اندازه گيري کنه و در هر لحظه روي يک مانيتور يا سون سگمنت نشون بده
وقتي المنت داغ شد و دماش رسيد به يه دمايي که کاربر بايد وارد کنه (توسط کيبرد کاربر يه دما رو ست مي کنه واسه دستگاه) مثلا 280 درجه دستگاه بايد دماي المنت رو روي اين دما به مدت مشخص (مثلا 20 دقيقه) که اونم کاربر مشخص مي کنه نگه داره بعد از اتمام اين مدت (بهتره که مدت زمان به صورت معکوس در مانيتورش نشون داده بشه) مدار يک رله را به مدت مشخص شده توسط کاربر (مثلا 30 ثانيه) روشن مي کنه و بعدش خاموشش مي کنه.
به صورت خلاصه:
ورودي ها:
** دماي المنت (بايد از سنسور بگيريد)
** دماي نهايي (از کاربر بايد گرفته بشه)
** زمان اوليه (از کاربر بايد گرفته بشه)
** زمان نهايي (از کاربر بايد گرفته بشه)
کارکرد:
کنترل دما و نمايش آن و آنچه که در بالا گفته شد
نکته ها:
** حداکثر دمای مجاز دستگاه: 350 تا 400 درجه
** المنت حدود 1100 وات هستش
برنامه ای می خواهم تا بتواند با آن آی سی های and و or را تست نماید با تشکر
مجتبی باغبانزاده رشته الکترونیک دانشگاه شهید رجایی کاشان:7:
سلام .من مدار کنترل موتور dc میخوام کسی میتونه کمک کنه!
سلامچه جوری میشه چهار لامپ به ترتیب روشن خاموش کرد به طوری که با فرمان تنها یک پایه یعنی هروقت اون پایه فاز دار شد خروجی اول وصل شه و وقتی پایه را بی فاز کردم خروجی اول قطع شه و وقتی دوباره همون پایه فار دار شه خروجی دوم وصل شه و وقتی مجددا بی فاز شد خروجی دوم قطع شه و دفعه سوم وصل شد خروجی سوم وصل شه و دفعه چهارم هم همینطور و مجددا با وصل همون ورودی خروجی اول روشن شود و با هر قطع و وصل خروجی ها به ترتیب روشن و خاموش شوند .ببخشید اگه سوالم خیلی کلاس پایینه چون به plc وارد نیستم
سلام به همه دوستان. من تازه با اين سايت آشنا شدم و عضو شدم .... من چون تو بازار كار هستم مدارات كاربردي برق صنعتي نياز دارم .... بيشتر براي مونتاژ تابلو....... ممنون ميشم كمكم كنين
سلامحالا چی چی میخوایبیشتر توضیح بدهنقل قول:
با سلام
لطفا کمک کنید:
من مداری ساده می خواهم که با قطع یک اتصال یا سیم منجر به اتصال در یک مسیر یا مدار یا سیمی دیگر بشود..فرض کنید مثل حالت دزد گیر باشد. که اگر کسی سیمی را قطع نمود جریان در یک مسیر دیگر برقرار شود.
بزارین بیشتر توضیح بدم. شما تصور کنید یک کلید چطور عمل میکنه. با فشار دادن اون درست مثل اینه جایی که مسیر جریان یا سیم قطع بوده اتصال برقرار میشه و لامپ روشن میشه. حالا من دقیقا عکس این عمل رو می خواهم. یعنی وضعیتی که با قطع مسیر جریان یا قطع سیم جریان در مسیر دیگه ای برقرار و لامپ روشن بشه. مثل اینه که شما یک سیمی رو ببری یا قیچی کنی بعدش لامپ روشن بشه. به همین سادگی اقا
ممنون
سلام
یه مدار میخوام برای ایفون تصویری که وقتی گوشی ایفون رو بر میداری یه لامپ جای شستی زنگ روشن بشه و وقتی گوشی رو میذاری لامپ هم خاموش بشه.
سلامنقل قول:
می تونی از رله یا کنتاکتور استفاده کنی یعنی وقتی که برق بوبین رله یا کنتاکتور را قطع کردی برق دیگه ای از بسته رله یا کنتاکتور مدار را ببندد و برق جریان داشته باشه
د نشد اقا جان . د نشدنقل قول:
من که رشتم برق نیست . خواهشا یک جوری با شکل هم بکش بفهمم.
رله یا کنتاکتور چیه؟
البته بین خودمون بمونه . من می فهمم چی میگی.مثل حالت زنگ اخباره . یا در بازکن خونه ها
البته اولش گفتم نفهمیدم چی گفتین که این رو گفته باشم که که اگر کسی خواست جواب سوالی رو محبت کنه کمی کاملتر بنویسه که فرد بی سوادی مثل من هم متوجه بشه.
البته من می خواهم که همین کار رله و بوبین و.. رو یک قطعه الکترونیکی بکنه (به جای ترکیب یک سیستم مکانیکی و الکتریکی.)
ممنون
سلام دوستان
یه مدار ساب ووفر با کیفیت و بیس نرم میخواستم / از 25W به بالا باشه.
اگه دارید ممنون میشم بزارید.
با عرض سلام و خسته نباشید
دوستان من یک مدار فلاشر از یک سایت دانلود کردم و با پرتیوس شبیه سازی کردم و ساختمش و به جای این لامپ چند چراغ led که بهم وصل شده بودند از یک چراغ قوه کوچک برداشتم و به مدار وصل کردم حالا این لامپه سوخت و من مجبور شدم برم led آبی رنگ خریدم و این لامپ ها تو برد خودشون هستن و چندتا مقاونت بشون وصله و مشکل انجاست وقتی لامپ های led رو به رو به مدار وصل میکنم روشن میشه ولی از نور واقعی ضعیف و ثابت می مونه از این که مدارم سالم اصمینان دارم ولی نمیدونم چیکار کنم اگه میشه کمک کنید خیلی ممنون میشم
اینم لیکه عکس مدا توی یه سایتم مطرح کردم کسی جواب نداد
خواهش میکنم جواب بدید
کد:http://www.electronica.ir/modules/Forums/files/aa_610.jpg
خود نقشه شو با همون پروتوس سیو کن برام بفرست ببینم میتونم کاری کنمنقل قول:
سلام دوست خوب اینم فایل پروتیوسنقل قول:
مدار فلاشر
اگه میشه زودتر کمک کنید
کد:http://microbeh.persiangig.com/Flasher.DSN
يه مدار براي كمتر كردن ولتاژ و جريان خروجي يك موتور دي سي با ولتاژ خروجي 12 تا 50 ولت
فایل و که نتونستم دانلود کنم.نقل قول:
دلیل اینکه ثابت میمونه و با نور کم فکر کنم این باشه:
فلاشر لامپ قوی میخاد مثل اینکه مقاومت زیاد گذاشتی لامپ کم نور شده و چون تخلیه خازن به دلیل مصرف کم LED خیلی دیر انجام میشه دیگه چشمک هم نمیزنه.
این LEDها با یه لامپ 6-12 انجام بده شاید درست بشه.
سلام ىوست خوب خيلي ممنون از کمکتنقل قول:
ولی این لامپ ها قوی هستن آخه قبلا یه لامپ ال ای دی واسه چراغ قوه ماشین وصل کردم کار کرد ولی این لامپ ها تو یه برد و پشت هر کدوم مقاومت داره و جالب اینه که به چهار تاشون وصل کردم واسه 1 دقیقه کارکرد ولی لامپ ها سوخت چون بدون مقاومت زدم و الان 10 تاش سالمه .
اگه بتونم عکس لامپ رو آپلود میکنم
و لی این فایل آپلود شده درسته وا قعا کار نمیکنه
یه بار دیگه امتحان میکنم اگه میشه بازم راهنمایی کنید.
سلام آیا میشه مداری طراحی کرد که اگر درب خودرو را باز کردند اعلام بکند((لطفا درب راآهسته ببندید))
چون درب تندر براحتی وآرامی بسته می شود وبیشتر کسانی که سوار می شوند خیلی محکم درب را میبندند وبه همین خاطر درب سمت شاگرد به صدا افتاده ودر ضمن به همه کس نیز نمی توان شفاهی تذکر داد.
سلام دوستان
من یه مدار صوت سنج با ledبرای آمپلی فایر میخوام
اگر کسی داشت هر چه زودتر یه ندایی بده
ممنون