بله Iteq Xbond قابلیت پخش تلویزیون داردنقل قول:
گوشی خیلی خوبیه از نزدیک دیدم بسیار زیباست اما حیف که LCD 2.4 داره
Printable View
بله Iteq Xbond قابلیت پخش تلویزیون داردنقل قول:
گوشی خیلی خوبیه از نزدیک دیدم بسیار زیباست اما حیف که LCD 2.4 داره
ایمان جان ممنون از راهنماییت. امار jamin هم دارم گوشی خوبیه.فقط یه چیزی من این جاهایی رو که گفتی تقریبا رفتم.این قیمتی رو هم که بهم گفتن میدونم که خیلی گرون گفتن.من رفتم بازار بزرگ از پاتریس این قیمت و گرفتم.اگه نمایندگی سراغ داری, بهم بگی ممنون میشم.(البته تو اهواز)
نقل قول:
سلام دوست عزيز
نه والله تو اهواز جايي بلد نيستم
ياد اهواز به خير دوراني داشتيما
ولي جمين بگير
اشتباه نكن فقط جمين بگير
ممنوننقل قول:
میرم قیمتش میکنم اگه یه 30 40 هزاری با Kjam اختلاف داشت میخرمش.
imonika عزيز ميشه در مود جمين و قابليت هاش و قيمت بدون گارانتيش توضيح بدي ؟
ممنون ميشم
سلام به دوستان خوبم
در مورد ايميت جمين بايد بگم كه اولا قيمتش حدود 530 تومن است و از لحاظ قيمت با مدل كا جم در يك سطح هستن
ببينيد حاصل تجربياتمو خلاصه براتون مي گم و مثل بعضي از دوستان الكي حرف نمي زنم كه در نهايت هم شما گيج بشيد و هم خودشون نمي دونن چي گفتن
در مورد جمين و كا جم بايد بگم كه جمين نسبت به كا جم محاسني داره و معايبي
مزيتهاي جمين نسبت به كا جم
1. خوشتيپ تر و خوشدست تر
2.دوربين 2 مگا پيكسل در مقابل دوربين 1.3 كا جم
3.جمين گوشي جمع و جورتري نسبت به كا جم است و راحت ذر جيب جا ميشه ولي انصافا از نظر من كا جم از نظر ظاهر و اندازه جالب نيست.
مزيتهاي كا جم
1.داشتن صفحه كليد بيروني كه من اينو مزيت نمي دونم
2.داشتن فلاش هنگام عكس برداري
3.مي گن صداش هم بهتره كه من چون صداي هر دو رو كنار هم گوش ندادم قضاوت نمي كنم.
بقيه چيزاشون هم تقريبا مثل همه حتي قيمت.
در مورد جمين بايد بگم كه
يه گوشي جمع و جور كه داراي صفحه نمايش لمسي بزرگ است و عمق رنگ صفحش 64 هزار است كه اكثر پاكت پي سي ها همينطورن و يه جايي خوندم كه ثابت شده براي صفحه بزرگ و لمسي 64 هزار كا فيه
سي پي يو دو هسته اي داره كه هر كدام داراي سرعت پردازش 200 هستن و يكي براي كامپيوترش و ديگري براي بخش موبايلش
ايميت جمين به علت اينكه جنس بدنش از فلز نيست ئ حالت پلاستيكي داره متاسفانه صداي زياد بلندي نداره در مقابل گوشيهاي نوكيا يا سوني اريكسون البته صداي شفافي داره
جمين دوربين دو مگا پيكسل داره كه به اين خيلي مينازه البته الن ديگه مدلهاي جديد همه دو مگا پيكسل هستند.
جمين بلوتوث ورژن 2 داره كه سرعت انتقال خيل بالاتري نسبت به ورژن 1 داره و همچنين اينفرارد هم داره
در كل گوشي كامليه و تنها ضعفش صداي ضعيفشه كه زياد تعريفي نيست
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
================================================== =========
بقيه مطالب براي يه وقت ديگه اخه بايد بخوابم فردا كار زياد دارم هنوز كارت سوخت هم نگرفتم:41:
حالا من چیکار کنم؟
یکی به من بگه توی گوشی هایی که قلمی هستن کدوم گوشی بهتر؟
عزیز اگه شما بخوای یه Pocket PC با Cpu 200 بخری شک نکن که بهترین گزینه HTC p3300 هست دلایلشم بخون :
1. HTC به مراتب بهتر از i-mate هست چون I-mate رو هم HTC تولید میکنه و i-mate بیشتر برای خاور میانه ساخته میشه اما HTC نه
2. cpu 200 ای که روی p3300 هست یکی از فوق العاده ترین CPU ها (Texas Instruments) هست . محصول آمریکا هست و حرف نداره
3. دستگاه فوق العاده زیبا تر جمين هست
4. خود دستگاه GPS داره
من فقط توی تهران در پاساژ علائدین یدونه دیدم.
the end جان ممنون از راهنماییت.
ولی قیمتش هم طوری باشه که از پسش بر بیام.
حداکثر تا 500 هزار که فکر نمی کنم این گوشی که گفتی اینقدر باشه.
آره خوب عزیز این گوشی حدود 700 تومان قیمت داره
سلام اگه کسی کیژن اربیزر(بهترین فارسی ساز پاکت پیسی) بخوادمن با کلی گشتن پیدا کردم این هم به ورژن 2 وهم به 1.3 میخوره تست شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار فارسیه transcriber هست؟همون تبدیل دستخط به تایپ
فوری لازم دارم.کلی گشتم نبود
این اربیزر تبدیل عربیشو داره - فارسیشو من ندیدم
دوستان پاکت پی سی باز: لطفا با توجه به تجربیاتشون یه مشاوره تخصصی بدن به من :
بین تمام پاکت پی سی های داخل ایران بهترین از نظر خوش تیپی - کارائی - نصب نرم افزار - صدای mp3 از طریق هدفون - و کم بودن مشکلات و البته سرعت بالا تا رنج قیمت 700 تومن چه پیشنهاد می نمایید؟
بلوتوث مهم نیست
دوربین مهم نیست
رادیو مهم است
کیفیت ال سی دی مهم است
ساپورت مموری کارتهای بالا مثل 4 گیگ مهم است
در نهایت درصورت امکان با p990 سونی هم مقایسه کنید ... به غیر از سیمبین بودنش تمام این موارد رو مقایسه کنید ....
درنهایت دوم ممنونم
نقل قول:
بین دوست عزیز فکر کنم مهمترین چیزی که مد نظرت هست سرعت بالا هست
کلا اگه دنبال CPU بالا یعنی 400 به بالا هستی توی بازار اونطوری که من یادمه این مدلها رو میتونی پیدا کنی با این رنج قیمت شما :
I-teq Xbond
I-teq bond
Gigabyte g-Smart i300
Gigabyte g-Smart i
O2 Atom
O2 Atom Exec ( دست دوم هست )
E-ten دست دوم فکر کنم باشه
خوب از نظر خوش تیپی تقریبا همشون قشنگ هستند اینا و سلیقه ای هست اما یه نظر من O2
از نظر کارائی - نصب نرم افزار - صدای mp3 از طریق هدفون تقریبا همه یکسان هستند و فرقی ندارند چون هکه یک سیستم عامل دارند و نرم افزارها روی همه یکسان عمل میکنه
حالا :
اگه رادیو میخواین؟ از مدلهای بالا
Gigabyte g-Smart i
O2 Atom
O2 Atom Exec
I-teq bond
رادیو دارند
همگی رم 4gig رو ساپورت میکنند
از نظر LCD .
O2 , Gigabyte, I-teq , 256K colors هستند
در کل اگر اندازه ی LCD براتون مهم نیست Gigabyte g-Smart i300 رو پیشنهاد میکنم ( LCD 2.4 )
دوست عزیز از اینکه اینطور جامع و کامل پاسخ دادی خیلی ازت ممنونمنقل قول:
از کل این گوشی ها که بررسی کردم 2 تاشون نظرم رو جلب کرد که اولی O2 Atom بود که شما معرفی کردی و دیگری p990 که سیمبینه و کیفیت mp3 بی نظیری داره
حالا یه سوال دیگه:
با O2 Atom میشه با دوربین از یه روزنامه انگلیسی عکس گرفت و اونو ترجمه کرد؟
دوم اینکه پورت هدفونش 2.5 میلیمتره یا 3.5 ؟
و سوم اینکه قیمت این گوشی چنده و از کجا میشه خرید؟
درآخر قیمت Qtek s200 و O2 Atom رو هم از دوستان اگه داشت اعلام کنه+ شماره تلفن فروشگاه عرضه کننده لطفا
بازم مرسی
كسي با مدل I-TEQ XBond كار كرده يا ديده؟ مشخصاتش كه خيلي توپه
OPERATING SYSTEM
Microsoft Windows™ Mobile 5.0 (AKU II with Push e-mail)
TECHINCAL SPECIFICATIONS
Display Screen : 2.4" 262000 Colour Touch Screen LCD CPU : Intel PXA272 / 416 MHz Embedded Memory : 64MB RAM . 64MB ROM GSM Tri-Band (Auto Select) : 900 . 1800 . 1900 MHz Camera : 2.1 Mega Pixel CMOS with LED Flash Wi-Fi : WLAN 802.11b Bluetooth / Data Transfer : Bluetooth V1.2 / Mini USB1.1 Dimension (L x W x D) : 106.2 mm x 53 mm x 19.5 mm Weight (g) : 130 g (Including battery)
CONNECTIVITY
GPRS Class 10 HTML Browser Data Transfer PC Directory Synchronization
MESSAGING & DISPLAY
SMS / MMS / Advanced SMS Planner Instant Messaging (IMPS) - Chat E-mail Client Notification Wallpaper . Screen Saver Clock & Alarm Display Audio & Video Streaming
CALL MANAGEMENT
Mute Mode Integrated Hands free Mode
ADDRESS BOOK FEATURES
Call Group Personal Information Management (V-card) Ring tone & Icon Customization Photo Contact
ADVANCED FEATURES
Conference Call Call List (Dialed . Received . Missed) Caller ID Anonymous Mode Call Wait . Call hold . Call Transfer Call Forwarding Sim Toolkit Vibrate Mode Speed Dialing Automatic Dialing Automatic Answer
PERSONAL MANAGEMENT FEATURES
Calendar Calculator Organizer To Do List Voice Memo Games Languages (Selectable English.Arabic) Optional Languages Available : Persian . Turkish . Russian.
POWER MANAGEMENT
Battery Type (2 No's) : Li-ion Battery pack 920 mAh & 1300 mAh Talk Time / Standby Time : 3.5 Hours / 125 Hours (with Li-ion 920mAh Battery) Talk Time / Standby Time : 5.5 Hours / 150 Hours (with Li-ion 1300mAh Battery)
MULTIMEDIA FEATURES
Video Player : MPEG4 . 3GPP . WMV Image / Video Format (Recording) : JPG . 3GPP Audio Recorder : YES Audio Player : YES Polyphonic Ring tones : 192 Polyphonic Windows Media Player 10 : MP3 . WAV . WMA . MIDI External Memory Storage : Mini SD Card up to 1 GB Speaker Type : 3D Surround Speakers Radio : Digital FM Stereo TV System : Pal . Secam
SPECIAL ADVANCED FEATURES
Data Lock for Security & Privacy Incoming Call, Contact List & Call History Lock Audio Application & Call Background Sound Effects Built-in Answering Machine & Message Recording
STANDARD ACCESSORIES
Mains Power Adaptor 110-240V 50/60Hz Hands Free Stereo Headset With Mic USB Cable TV Antenna User Manual & Quick Guide 10 To 3 Pin [Audio Pin Converter Cable] i-teq X-Bond Software CD ROM Stylus (2 No's) Li-ion Battery (2 No's) Battery Charger
OPTIONAL ACCESSORIES
Carry Case with Belt Clip Stereo Bluetooth Headset Mini SD Card 512 MB 12V Car Charger Pure Leather Case
VALUE ADDED SOFTWARE
JAVA EZ Zip ( Data & File Compression) Voice Dialing & Voice Command Function (English only)
VALUE ADDED SOFTWARE (OPTIONAL)
Mobile Times - Pocket Directory for UAE, Bahrain & Oman (English & Arabic) Pocket Flight - Access Worldwide Real-Time Airline Schedule & Seats Availability directly on your Pocket PCجالبيش اينكه عربي رو ساپورت داره! :18: اين هم لينك سايت مستقيم براي عكس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي براي يه packet pc خوب جز اين چي رو پيشنهاد ميكنه؟
امكانات موبايل / شبكه بي سيم / CPU 400 يا بالاتر / منشي تلفني / صفحه لمسي / بلوتوث / دوربين 1.3 به بالا / پرونده هاي آفيس (ديگه چيزي موند؟ lol):5: :8:
خواهش میکنمنقل قول:
چون AF داره قاعدتا باید بشه
قاعدتا باید 2.5mm باشه چون تبدیل 3.5 براش دیدم
قیمت باید حدود 700 باشه اما فکر نمیکنم دیگه بتونید گیر بیارید بازار PPC خیلی خرابه
درضمن نمیخوام بزنم تو ذوقتون اما من این گوشی رو پیشنهاد نمیکنم اگر Atom Exec تونستید گیر بیارید اون خوبه
کیفیت دوربین زیاد خوبی هم ندارد
alpacinoo
من دیدم گوشی خوبیه تنها عیبش LCD کوچیکشه وگر نه همه چیزش کامل هست
:10:نقل قول:
The End عزيز
كيفيت تصويرش رو هم ديدين؟ به خاطر داشتن tv وضوحش كم نيست؟
تمام وسايل جانبي مثل دوتا باطري و شارژر كه تو سايتش زده تو pack داره يا نه؟
شما چه ppc رو پيشنهاد ميكنيد؟ من برام قابليت سازگاري با برنامه هاي بيشتر و سرعت و شبكه بي سيم و موبايل و منشي تلفني و آفيس مهم هست.
در مورد p990i نظرت چيه؟ كدومش رو توصيه و پيشنهاد مي كني؟
از بابت پست ها و راهنمايي ها ممنونم:10:
کیفت تصویر رو هم دیدم اما مثلا طوری نبود که با 2 تا گوشی هم زمان مقایسه کنم که خوب بشه فهمید اما کیفیت بسیار خوبی داشتنقل قول:
نه tv رو یه طور دیگه نشون میداد البته شاید اونجا که من بودم درست نمیگرفت اما کیفیت TV زیاد جالب نبود
pack رو ندیدم
در مورد PPC ها که بالا توضیح دادم . شبکه بیسیم که همشون دارند اما سرعت هاش متفاوت هست
p990 هم گوشی خیلی خوبیه اما این عیب رو داره که برنامه براش خیلی کمه
ppc ها اصلا قابل مقایسه نیستند با بقیه گوشی ها برای اونها خیلی خیلی بیشتر برنامه و لوازم جانبی هست
کیفت تصویر رو هم دیدم اما مثلا طوری نبود که با 2 تا گوشی هم زمان مقایسه کنم که خوب بشه فهمید اما کیفیت بسیار خوبی داشتنقل قول:
نه tv رو یه طور دیگه نشون میداد البته شاید اونجا که من بودم درست نمیگرفت اما کیفیت TV زیاد جالب نبود
pack رو ندیدم
در مورد PPC ها که بالا توضیح دادم . شبکه بیسیم که همشون دارند اما سرعت هاش متفاوت هست
p990 هم گوشی خیلی خوبیه اما این عیب رو داره که برنامه براش خیلی کمه
ppc ها اصلا قابل مقایسه نیستند با بقیه گوشی ها برای اونها خیلی خیلی بیشتر برنامه و لوازم جانبی هست
ops
يه پست فرستادم اما به هم ريخت متن و فاصله ها
در نتيجه موضوع رو عوض كردم
مقايسه تصويري ويندوز موبايل نسخه 2003 اس اي و 2005
از دست نديد كه كمتر اين مدلي مقايسه گير مياد
اين مطلب رو ديدم كفم بريد :18:
من قبلا عكسش رو ديده بودم ميگفتم كه تخيلي هست :27:
ولي اينجا لينك فيلمش هم هست كه نشون ميده چه جوري هست!
قيمتش كه بالا هست به اين زودي ها دستمون بهش نمي رسه
اين لينك مطلب
اين هم لينك فيلم
اين هم دوتا نمونه عكس
يه سايت ديگه الان ديدم
قيمتش فكر كنم حدود 120 تا 130 هزار تومان باشه به يورو البته 94 تا اگه اشتباه نكنم
قيمت تو سايت قبلي 200 تا 250 دلار زده بود
و ليست گوشي هايي كه ساپورت ميكنه اين هست
Compatible Operating Systems:
Acer
- N30 Windows Mobile 2003 - N50 Windows Mobile 2003
Audiovox
- PPC 6601 Windows Mobile 2003 - PPC-6700 Windows Mobile 2003 - XV6600 Windows Mobile 2003
Cingular
- 8125 Windows Mobile 5.0 - 8100 Windows Mobile 5.0 - HP iPAQ - H1940 Windows Mobile 2003 - H1945 Windows Mobile 2003 - H2210 Windows Mobile 2003 - H2215 Windows Mobile 2003 - H4150 Windows Mobile 2003 - H4155 Windows Mobile 2003 - H4350 Windows Mobile 2003 - H4355 Windows Mobile 2003 - H5550 Windows Mobile 2003 - H5555 Windows Mobile 2003 - H6340 Windows Mobile 2003 - H6300 Windows Mobile 2003 - H6315 Windows Mobile 2003 - H6320 Windows Mobile 2003 - H6510 Windows Mobile 2003 - HX2110 Windows Mobile 2003 - HX2410 Windows Mobile 2003 - HX2490 Windows Mobile 5.0 - HX2495 Windows Mobile 5.0 - HX2700 Windows Mobile 5.0 - HX2750 Windows Mobile 2003 - HX2755 Windows Mobile 2003 - HX2790 Windows Mobile 5.0 - HX2795 Windows Mobile 5.0 - HX3715 Windows Mobile 5.0 - HX4700 Windows Mobile 2003 - HX4705 Windows Mobile 2003 - RW6818 Windows Mobile 5.0 - RW6828 Windows Mobile 5.0 - RX3100 Windows Mobile 2003 - RX3115 Windows Mobile 2003 - RX3715 Windows Mobile 2003 - i-Mat pocket PC - Jam Windows Mobile 2003 - Jamin Windows Mobile 5.0 - JASJAR Windows Mobile 5.0 - k-Jam Windows Mobile 5.0 - PDA2 Windows Mobile 2003 - PDA2K Windows Mobile 2003
O2
- Neo Windows Mobile 5.0 - XDA2 Windows Mobile 2003 - XDAIIi Windows Mobile 2003 - XDAIIimini Windows Mobile 2003 - XDAIIs Windows Mobile 2003 - XDA Atom Windows Mobile 5.0 - XDA Exec Windows Mobile 5.0 - XDAMini-Pro Windows Mobile 5.0
Orange
- SPVM1000 Windows Mobile 2003 - SPVM2000 Windows Mobile 2003 - SPVM2500 Windows Mobile 2003 - SPVM3000 Windows Mobile 5.0 - SPVM5000 Windows Mobile 5.0 - SPVM600 Windows Mobile 5.0
Palm
- Treo 700w Windows Mobile 5.0 - Treo 700wx Windows Mobile 5.0
QTEK
- 2020 Windows Mobile 2003 - 2020i Windows Mobile 2003 - 9000 Windows Mobile 5.0 - 9090 Windows Mobile 2003 - 9100 Windows Mobile 5.0 - s100 Windows Mobile 2003 - s110 Windows Mobile 2003 - s200 Windows Mobile 5.0
Samsung
- i730 Windows Mobile 2003
Siemens
- Sx66 Windows Mobile 2003
Sprint
- 6700 Windows Mobile 5.0 - XV6600 Windos Mobile 2003
T-Mobile
- MDA Windows Mobile 5.0 - MDA-Compact Windows Mobile 2003 - MDA-CompactIIWindows Mobile 5.0 - MDA-II Windows Mobile 2003 - MDA -III Windows Mobile 2003 - MDA-iV Windows mobile 5.0 - MDA-pro Windows mobile 5.0
Verizon
- Vx6600 Windows Mobile 2003 - "XV6700 Windows Mobile 5.0
Vodafone
- VPA II Windows Mobile 5.0 - VPA III Windows Mobile 2003 - VPA iV Windows Mobile 5.0
Fujitju-Siemens
- 710 Windows Mobile 2003 - 720 Windows Mobile 2003 - LOOX N560 Windows Mobile 5.0
DELL Axim
- x30 Windows Mobile 2003 - X3i Windows Mobile 2003 - X50 Windows Mobile 2003 - X50v Windows Mobile 2003 - X51 Windows Mobile 5.0 - X51v Windows Mobile 5.0
E-PLUS
- PDA 2 Windows Mobile 2003 - PDA 3 Windows Mobile 2003
اگه كسي جايي سراغ داره كه ميفروشن يه خبري بده و ملتي رو از نگراني در بياره :31:
اين هم لينك منبع
:5:
سلام:20:
من میخوام یه ppc بگیرم دورو ور 400 تا 600 تومن تو اینترنت سرچ کردم تو همین تاپیکها هم زیاد گشتم ولی اون چیزی که میخواستم گیر نیووردم.
ببینید مهمترین چیز برای من اینه که روش سیستم عامل لینوکس نصب باشه یا بشه بدون دردسر (و مشکلات بعدی و عوارض و...) روش لینوکس رو نصب کرد. بعد از اون داشتن یه صفحه نمایش بزرگ و خوب. دوربینش هم حالا 1 تا 2 مگاپیکسل باشه (حالا بیشترم بود که چه بهتر:46: ) کیفیت صدا و بلندی صدا و... خیلی مهم نیست چون بیشتر میخوام به عنوان یک کامپیوتر همراه ازش استفاده کنم تا یک موبایل.
یک سوال هم داشتم. از این پاکت پی سی ها میشه دقیقا مثل کامپیوتر استفاده کرد؟ مثلا من میخوام با اون برنامه نویسی کنم (تو محیط لینوکس با استفاده از gcc). یا مثلا نرم افزارهای گرافیکی (حالا نه خیلی سنگین) رو میشه روی اون نصب و اجرا کرد؟ یا خلاصه اینکه تفاوتهای یک ppc با یک کامپیوتر چیه؟ و یک چیز دیگه اینکه الان چه نسخه هایی از لینوکس برای ppcها وجود داره؟ (فقط یک سوال پرسیدم :31: )
منتظر کمکهاتون هستم...
شهاب.
والا من كه تا حالا از نزديك با ppc كار نكردم اما اينكه بشه لينوكس روي يه ppc نصب كرد بعيد ميدونم فقط تعداد محدودي از گوشي ها يه جايي ديدم كه لينوكس اونهم براي گوشي ها تهيه شده.نقل قول:
و براي سيستم موبايل ويندوز يا سامبين با زبان C چند جا ديدم حالا كجا يادم نيست D:
ولي ميتوني يه سرچي بزني كلي مطلب مياد
با اين حال اگه راهي پيدا كردي برا نصب لينوكس ما رو هم بي خبر نذار :5: :10:
هر چي باشه لينوكس خيلي سبكتر از ويندوز هست و ميشه خصوصيترش كرد:8:
سلامنقل قول:
والا من كه تا حالا از نزديك با ppc كار نكردم اما اينكه بشه لينوكس روي يه ppc نصب كرد بعيد ميدونم فقط تعداد محدودي از گوشي ها يه جايي ديدم كه لينوكس اونهم براي گوشي ها تهيه شده.
و براي سيستم موبايل ويندوز يا سامبين با زبان C چند جا ديدم حالا كجا يادم نيست D:
ولي ميتوني يه سرچي بزني كلي مطلب مياد
با اين حال اگه راهي پيدا كردي برا نصب لينوكس ما رو هم بي خبر نذار
هر چي باشه لينوكس خيلي سبكتر از ويندوز هست و ميشه خصوصيترش كرد
مثل اینکه شما خودتون هم اوبونتو باز هستید :20:
به هر حال بحث راجع به لینوکس رو توی این صفحه ادامه میدیم:
با تشکر...شهاب:46:
دوستان سلام
من ای میت k-Jam دارم. بدک نیست. من راضی هستم
مشکلم اینه که حدود 1 در 1 سانت از touchecreen ش خراب شده. با دفتر مرکزی تماس داشتم گفتن ما تو ایران نمایندگی نداریم. باید گوشیتو بفرستی تا درستش کنیم. کسی راه بهتری رو می تونه پیشنهاد کنه؟
تشکر می کنم
سلام دوستان من بعد از عمری عوض کردن گوشی های مختلف می خوام ppc بخرم.
بین این مدل ها کدوم بهتره : imate jamin va k-jam
qtek s200 va 9100
نقل قول:
سلام دوست عزيز
ببين عزيز من اين دوتا گوشي رو مثل كف دست ميشناسم ولي حوصله بررسي كردن ندارم اگه بخوام بررسي كنم بايد براشون كلوپ بزنم مثل ان95 ولي اينو بهت مي گم كه ايميت جمين بگير همينو بس
اگه حال و حوصله داری بگو بینم قیمت این گوشی جمین الان چنده و از کجا میشه تهیه کرد؟نقل قول:
بهترین راه که صرفه اقتصادی داشته باشه نسبت به فرستادنش اینه که بیخیال این گوشی بشی و دست مبارک در جیب مبارک فرو کرده و ارزهای داخل جیب کمی برداشته و گوشی جدیدی را تهیه نمایید !!!نقل قول:
نقل قول:
به خاطر شما هم كه شده حوصله دارم:10:
دوست عزيز قيمت جمين الان حدود 530 تومني هست و كا جم هم تو اين حدوداست
ضمنا جمين بسيار زيباتر و خوشدست تر از كا جم است و دوربين دو مگا داره و اينترنت بيسم بسيار قوي داره
كا جم هم فلاش داره كه جمين نداره و كا جم كي بورد داره و دو باند داره ولي جمين يك باند داره و صداش از كا جم كمي ضعيفتره ولي شفاف تره:46:
هر سوالي داريد بپرسيد حتما جواب مي دم:11:
در حال حاظر از همه لحاظ كه حساب كنيم با در نظر گرفتن همه موارد تو ايران بهترين گزينه ايميت جمين است ولي يادتون باشه پاكت پيسي با گوشيهاي نوكيا و غيره قابل مقايسه نيست و دنيايي ديگست
اينم عكس والپيپر كامپيوتر منه در حال حاظر :27:
كار خودمه:20:
سلام ایمان جان خوبی؟ گفتم یه سری هم اینجا بزنم ....راستی تو تاپیک N90 جوابتو دادم .....
نقل قول:
سلام سامان جان قربونت برم من
ممنون عزيز خوندم جوابتو:10:
نظرت در مورد جاس جم چه؟ بهتره جمین نیست.اگه دوربینو بی خیال بشیم.
نقل قول:
دوست عزيز نمي دونم منظورت جاس جم بوده يا جاس جار؟
اگر جاس جم بوده كه بايد بگم جاس جم هم مثل جمين دوربين دو مگا پيكسل داره ولي به نظر من هر دو گوشي جاسجم و جاسجار از نظر شكل و اندازه بيش از حد بزرگن مخصوصا جاسجار كه ديگه خيلي ضايع است در مورد جاسجار شكي نيست از جمين بهتره وسي پي يو بسيار قوي داره ولي كلا گوشي بزرگ و غير قابل تحمليه و دوربينش هم 1.3 مگا پيكسل است كه كمي ضعيفه و من كلا از طرح جاسجار خوشم نمي ياد و به نظر من گوشي بايد مردونه باشه مثل جمين مثل ان70 مثل 6630 و اينجور مايه ها و گوشيهاي تا شو و چند تيكه رو نمي پسندم:46: اين ديگه سليقه ايه
در كل اگه بشه ظاهر و وزن سنگين و عدم خوشدستيه جاسجار رو تحمل كرد بهترينه ولي واقعا بزرگه و ميشه گفت يه لپ تاپ كوچيكه
در نهايت بايد بگم كه جاس جار سي پي يو 520 مگا هرتز داره اونم به نام اينتل:18: كه خيلي تووپپپپپه و جاسجم هم سي پي يو 400 سامسونگ داره ولي جمين سي پي يو ضعيفي نسبت به اينا داره:46:
گوشی Htc - P3300 تو ایران هست؟ قیمت چنده؟