من زياد از سخت افزار سر در نميارم فقط ميدونم فيفا بيش از اينكه گرافيك بالا بخواد cpuخيلي بالا ميخواد
Printable View
من زياد از سخت افزار سر در نميارم فقط ميدونم فيفا بيش از اينكه گرافيك بالا بخواد cpuخيلي بالا ميخواد
قبلا از این برنامه استفاده کردم،بازی رو دچار مشکل میکنه و گیر مینه .نقل قول:
از توی بازی هرکاری میکنم تغییر نمیکنه ، اما کیبورد تغییر میکنه .
سلام بچه ها کسی پچ FIFA 13 Update v1.7 Reloaded رو دانلود کرده و استفاده کرده چه تغییراتی به وجود میاد؟ اگه این پچ رو بزارم سیوهای career mode خراب میشه؟ لطفا سریع بهم بگید چون میخوام نصبش کنم
سلام بچه ها وقتی یه پچ جدید نصب میکنیم و database رو عوض میکنیم نمیشه کاری کرد career mode خراب نشه؟ کمک کنید
شما وقتي تغييراتو انجام ميدي بايد سيو كني مثلا a,b,cو...نقل قول:
وقتي ميخواي بري تو بازي قبل از انتخاب تيم كه دسته ها مياد كه ميهمان يا ميزبان بوندتو انخاب ميكني با يكي از كليدهاي (دقيق يادم نيست L1بود يا R1 يا L2ياR2 :n13:) بايد تنظيمات دسته رو از كلاسيك برداري و رو سيواي خودت مثلا aبزاري
داداش اصلا تغییر نمیکنه . از کلاسیک خارج کردم و رو حالت دستی گذاشتم اما تغییر نمیکنه،حالت تغییر رو میزنم و میخوام به حالت دیگه تغییر بدم اما هرچی میزنم انگار که دکمه دسته ی کار نکنه،هیچ اتفاقی نمیافته .نقل قول:
منم مشکل تورو داشتم . برنامه steam رو نصب کننقل قول:
سلام بچه ها وقتی یه پچ جدیدModdingWay Mod نصب میکنیم و database رو عوض میکنیم نمیشه کاری کرد career mode خراب نشه؟ کمک کنید
سلام دوستان . کسانی که بازیشون رو عکس مسی گیر میکنه و بعد صفحه سیاه میاد باید نرم افزار x360c رو که برای تنظیم گیم پد هست رو پاک کنن . ببینن مشکلشون حل میشه . من این کارو کردم حل شد . کسنی هم که موقع کلیک کردن رو ایکن بازی ارور the dynamic library “rld.dll” failed to initialize (E1103 رو میده رو باید انتی ویروس روغیر فعال کنین و دوباره دایرکست ها رو نصب کنین . همه دایرکستها به خصوص ورژن 11 رو . همه ورزن های Microsoft Visual C++ رو هم نصب کنین . بعدش steam رو نصب کنین و راحت بازی کنین . من ویندوز 8 نسخه 64 بیتی رو دارم . الان دیگه راحت بازی میکنم. موقعی که میخواین بازی کنین انتی ویروس رو حتما غیر فعال کنین . بعد بازیتون فعالش کنین ....:n01:
آقا کسی جواب نمیده؟لطفا کمک کنید.نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من آپدیت 1.7 فیفا 13 رو دانلود کردم و بعد از اکسترک کردنش چند تا پوشه به همراه چند تا فایل به وجود اومد .خب من هم اونا رو تو پوشه ی بازی کپی کردم تا بازی رو آپدیت کنم
اما بعد از کپی کردن هیچ تغییری به وجود نیومد . نه بازی کنی انتقال پیدا کرد نه قدرت بازیکنا بیشتر شد آپدیت 1.6 رو هم که دانلود کرده بودم همینطور بود
میخواست کمکم کنید اگه کسی بلده آپدیته فیفا رو چطوری نصب کنم
ایمیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . سیستم من CPU PENTIUM 4 3,2 GHZ داره و میخام کارت گرافیک قویتری یگیرم . سوالم اینه که این CPU قدرت اجرای بازی رو داره یا نه ؟؟
سلام دوستان من دسته رو طبق شکل صفحه 50 با نرم افزار x360ce تنظیم میکنم وسپس سیو میکنم اما زمانی که دوباره x360ce را باز میکنم مشاهده میکنم که dpad ها دوباره نشان داده نمیشن با clear هم تنظیماتو انجام میدم لطفا راهنمایی کنید
دوستدار شما سیوان
دوستان کسی نمیتونه مشکل بالا روحل کنه:n01:
سلام بچه ها بعد مدت ها تو تعطیلات نوروز سرم خلوت شد و نسخه ی کامل FIFA 13 را از سایت (دانلودها) دانلود کردم پس از اکسترکت فایل ها فشرده اولیه و بعد هم فایل فشرده Fifa 13 realoaded وقتی میخوام بازی را نصب کنم از آیکون inistaller این ارور را میده
چی کار کنم؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام فیفا دوستان عزیز
می خواستم ببینم بهترین تنظیمات واسه گیم پلی بازی چیه ؟؟ همون بخشی که قدرت شوت و پاس و ... رو تعیین میکنن الان مال من همش روی 50 هستش که معمولیه
درضمن یک سوال دیگه طریقه دریبل زنی چطوریه ؟؟؟
من تازه گرافیک رو یک گیگ ارتقا دادم قبل این لگ میزد ولی الان فوق العاده شده مرسی دوستان
با تکشر که واقعا جواب سوال رو دادید ولی من خودم یکم درصدای گیم پلی رو تغییر دادم بازی شده خدا واقعا عالیه تنها ایرادی که تا حالا دیدم یکیش خروج از دوروازبان هستش که دیر بیرون میاد یکی هم ضربه ازاد باقی قضایا حله
سلام دوستان من هنگام اجرا برنامه این مشکلو دارم چیکار کنم؟!
خواهش میکنم کمکم کنید!
میدونم باید فایل ridea.dll رو دانلود کنم!
ولی دانلود کردم این فایلو تغییری نکرد!
من چیکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرکت رو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عوض کن ببین درست میشه...نقل قول:
با سلام چرا هنگامی که تو کریر بعد از اتمام فصل اول روی بازیکنی کلیک میکنم بازی کرش میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من با اجرای fifa 13 در ویندوز 8 مشکل دارم،هر بار ارور e1103 رو میده که متنش این هست:
fatal error:
"The dynamic library "rld.dll" failed to initialize.E1103"
همه ی درایورها نصبه؛ویندوز هم pro هست.
کارهایی مثل پاک کردن آنتی ویروس و استفاده از فایلهای مختلف rld.dll و استفاده از compatibility رو هم انجام دادم ولی تاثیری نداشتن.
بازی هم به ورژن 1.7 آپدیت شده.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر
مشکل منم همینه ممنون میشه کسی بتونه راهنمایی کنه!نقل قول:
مشکل من در نصب فیفا 11 و 13 در وین 8 اینه که دات نت 3 می خواد در حالیکه روی وین 8 دات نت 4 نصبه.
کسی از دوستان کمکی نداره؟
سلام
ارور 0xc0000022 میده
The application unable to start correctly
مشکل چیه؟
دوستان بتونن ما رو هم راهنمایی کنن،ثواب کردن.
salam, khaste nabashid, man baziye fifa 13 ro download kardam ama vaghti az tooye barnameye winrar ejrash mikonam behem error mide ke origin nasb nist rooye sistemeton, chikar bayad bekonam, avalin bare ke bazi download mikonam komakam konid lotfan, mersi:n12:
کرک رو نصبیدین؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط shahrooz ferdinand [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان برای درست کردن آنالوگ راست تو فیفا باید چیکار بکنم؟
نقل قول:
کسی نیست راهنمایی کنه؟
کارت گرافیک رو اپدیت کردید.کرک رو یه بار دیگه جایگزین کنید.برای تنضیمات دسته و ... بر روی FIFACONFIG کلیک کنید.
اقا من الان می رم کلاس ساعت 7:30 میام انلاین باشید تا بیشتر در مورد مشکلات بتونم کمک کنم .بای
DirectX رو نصب کنید.نسخه ی بازیتون چیه؟نقل قول:
راه حل مشکل من رو می دونین؟؟نقل قول:
ممنون
نقل قول:
ممنون ولی این کارهای معمولی رو انجام دادم،در پست هم ذکر کردم بازیو به نسخه 1.7 آپدیت کردم.
در سایت سافت98 که برید،میتونید آموزش فعالسازی آفلاین دات نت 3 رو پیدا کنید.نقل قول:
من هر کاری که کردم که لینک رو بزارم در پست،نتوستم،اون قسمت سافت98 به صورت ----- میشه!
البته من الان دقت کردم دیدم هرجا که اسم سایت رو به انگلیسی و با دات آی آر مینویسم،اینجوری نمایش داده میشه!
دلیل خاصی داره؟
همه یه عکس از ارور شون بزارن لطفانقل قول:
من الان سیستمی که روش وین 8 نصبه،دمه دستم نیست.نقل قول:
ولی متن دقیق ارور رو هم ذکر کرده بودم در پست:
fatal error:
The dynamic library "rld.dll" failed to initialize.E1103
نرم افزارهای DirectX و vcredist و dotnetfx35 رو روی سیستمتون نصبه؟( این نرم افزارها در محل نصب بازی مسیر زیر موجود هستن Game/__Installer)
اگه تو پوشه نبود از اینجا دانلود کنید.
بله،همه این برنامه ها نصب هستن.
اکثر بازیها اجرا میشن.مثل : bioshock,hitman,tomb raider,...
من فیفا 12 هم نصب کردم و به راحتی اجرا شد ولی نمیدونم چرا این فیفا 13 اجرا نمیشه!
کل نت هم که گشتم،چیزی پیدا نکردم.
اگر کرکی غیر از اونی که گروه reloaded داده بیرون میشناسید،ممنون میشم معرفی کنید.
چون فایل rld.dll برای کرک بازی هست.
ممنون
ببخشید من تو پوشه ی بازی فایلی به نام rld.dll ندارم واسه همین می گم یه عکس بذارید از پوشه بازی و ارور و پو شه ای که توش فایل rld.dll هست.می تونید تو قسمت Search تو ویندوز بنویسید Snipping tool میاره با اون عکس بگیرید.نقل قول: