IMEIرو هزار بار گفتن که ننویسیدنقل قول:
نوشته شده توسط mehrdadkh1
IMEIرو هزار بار گفتن که ننویسیدنقل قول:
آخه دوست عزیز این کار به چه دردتون میخوره ؟نقل قول:
نوشته شده توسط majjidd
تو گوشی طرف مقابل که 100% اون عکس نخواهد بود پس اون که چیزی نمی بینه .
مگر این که شما هم با SMS برید و گوشی طرف رو هک کنید و تو گوشیش بزارین .
نقل قول:
CID49 است.........
جواب نمي دهد............
ما مردیمو پلاگین cid49 نیومد!
غيبت سياوش طولاني نشده؟؟؟
ولي فكر كنم از دست اين همه سوال كردن ها راحته كه نمياد D:
دوست عزیز خوب فکر نمی کنید که سیاوش دلیل داره نیاد !!!
الا تاپیک 65 صفحه شده و می تونم بگم اگه یکی فقط 20 یا 25 صفحه اول رو بخونه دیگه مشکلی نخواهد داشت .
چیز جدیدی هم واسه گوشی ها ( پچ - ... ) نیومده .
بازم اسرار دارید سیاوش به سوالات تکراری دوستان جواب بده .
چه جوري با اس ام اس هك كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط arash_a
روش رو ميگي ؟ همه ياد بگيرم هم من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[COLOR=Cyan]yani vaghean mishe?[/CO :blink: LOR
اقا من وقتی برنامه far manager رو باز میکنم وقتی کارهایی رو که گفته شد انجام میدم و گوشی رو به usb وصل میکنم و دکمه c رو نگه میدارم بعد از 60 ثانیه این error رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سياوش جان در مورد W900 لطفا مطلبي را ارانه بفرماييد و نيز برنامه اي براي فلش كردن ان
فبلا از زحمات جنابعالي متشكرم
[/QUOTE]اقا من وقتی برنامه far manager رو باز میکنم وقتی کارهایی رو که گفته شد انجام میدم و گوشی رو به usb وصل میکنم و دکمه c رو نگه میدارم بعد از 60 ثانیه این error رو میده
[QUOTE]
سلام
شما احتياج به درایور usb flash دارید
تو صفحه های قبل معرفی شوده
میتونی از اینجا هم بگیری
یک سوال :
آپدیت کردن با نرم افزار seus یا far با هم تفاوتی دارند
یک سوال :
آپدیت کردن با نرم افزار seus یا far با هم تفاوتی دارند (سیاوش کجایی که تاپیک بدون تو از سکه افتاده)
نقل قول:
نوشته شده توسط alirezamatinrad
بسيار روش خوبي بود و جواب داد و من هم اكنون براحتي عضو شدم !!!!!!!!!
متشكرم از راهنمايت !
با سلام خدمت سياوش جان عزيز.يه سوال داشتم.
آيا ميشه علامت Ir-mci را پاك كرد.گوشي من دبليو 700 هستش.با كمال تشكر
سلام بر آقا سیاوش و بروبچه های گل اینجا
یه سوالی داشتم اونم اینکه افزایش ظرفیت sms
که گفته شده فقط برای k750 هست یابرای w800 یاk750 تبدیل شده به w800 هم هست
ممنون
آقا سياوش ميخواستم ببينم اين usb flash كه دانلود كرديم وقتي از ما خواست با همون فايل زيپ شده بايد بشناسونيم يا بازش كنيم وقتي باز ميشه كلي فايل داره چطوري بايد شناسوند ؟!!!
جيگر جان سياوش كه چند وقته پيداش نيست :sad: اما زماني كه بود گفت كه دبيلو 700 هنوز حك نشده :tongue:نقل قول:
نوشته شده توسط boob
واسه هردوتاشونهنقل قول:
نوشته شده توسط mahdi7sh
--------------------------------------------------------------------------------
این کدها و نکات ، مربوط به K700 و K700i می باشد.
توضیحات:
> به معنای حرکت دادن جوی استیک گوشی به سمت چپ
< به معنای حرکت دادن جوی استیک گوشی به سمت راست
به ترتیب از سمت چپ به راست کدها را وارد کنید:
*>*>>*<
دسترسی به service menue
11*>*>>*<
ورژن فیرم ویر ( سیستم عامل ) گوشی را نشان می دهد.
#06#*
نمایش سریال نامبر گوشی
برای اینکه سریع حالت بی صدا ( silent ) گوشی را فعال یا غیر فعال کنید باید کلید c را فشار داده و نگه دارید.
با فشردن هر حرفی بر روی صفحه گوشی و نگه داشتن آن شما وارد Address Book گوشی شده و لیست نامهائی که با آن حرف شروع می شوند را خواهید دید. برای مثال با نگه داشتن دگمه شماره 5 گوشی ، شما وارد آدرس بوک گوشی شده و لیست تمام نامهائی را که با حرف j شروع می شوند را خواهید دید.
در حالت دوربین:
دگمه 1 : انتخاب رزولوشن عکس
دگمه 2 : انتخاب حالت عکس برداری در شب
دگمه 3 : انتخاب حالت جلوه های ویژه
دگمه 4 : انتخاب حالت self timer برای عکاسی با تاخیر
دگمه 5 : انتخاب فلاش
دگمه بالا و پائین ولوم : تغییر بزرگنمائی ( zoom )
جهت قفل شدن صفحه کلید گوشی و همچنین اجرای screen saver دگمه های * و lock را فشار بدهید.
اتصال سریع:
در حالت استندبای دگمه more را فشار بدهید تا گزینه های infrared , Bluetooth , silent , phone statues , shortcuts customizing ظاهر بشوند.
با گزینه shortcuts customizing میتوانید هرکدام از جهتهای جوی استیک را به عنوان یک کلید میانبر جهت وارد شدن به یک منوی خاص تعریف کنید.
تغییر سریع روشنائی صفحه تصویر:
در حالت دوربین بروید و سپس درحالیکه دگمه * را نگه داشته اید با حرکت جوی استیک به بالا و یا پائین روشنائی صفحه را کم و زیاد کنید.
ozgor جان تشکر از مطلبت
ولی بزیاد به موضوع تاپیک مربوط نمیشه
اگه یه جای دیگه میزدی احتمالا بهتر نتیجه میگرفتی
گوشیم را بالاخره آپگرید کردم شد w800
از همه کسانی که کمکم کردن ممنونم مخصوصا سیاوش خان
حالا می خوام قابشم را عوض کنم
سلام و خسته نباشيد...
من كا759 دارم و در زمينه sms به مشكل خوردم.
من ميخوام smsهام رو در گوشيم نگر دارم يعني save كنم اما در بخش saved messages كه ذخيره مي كنم smsها رو روي حافظه سيم كارت ذخيره مي كنه كه خوب فضاي كمي داره از طرف ديگه در بخش templates هم فقط 20 تا sms جا ميشه... ولي من خيلي بيشتر sms دارم. چه كاري بايد انجام بدم!؟ توي دفترچه نوشته كه بايد حافظه message رو بايد برد روي memory اما هيچ جا ننوشته كه بايد چه جوري اين كار رو كرد. لطفا كمكم كنيد؟
يه سوال ديگه هم اينكه اگه آپگريد كنم گوشيم رو چه تفاوتي با قبلش مي كنه!؟ يعني امكاناتي اضافه ميشه؟ كا750
سلام من برگشتمنقل قول:
نوشته شده توسط mahmood1102002
سعی می کنم به همه سوالا پاسخ بدم البته اگه نشد ببخشید
اول از آقا محمود شروع می کنم
شات داون نکردن موقعی مشکل پیش میاره که مثلا شما فایل مهمی مثل layout رو با یه فایل دیگه جابجا می کنین و بدون شات داون گوشی رو جدا می کنین اون فایل جدید به احتمال 90% قرار نخواهد گرفت و فایل اصلی هم پاک شده و شما بدون لایوت هیچ کاری نمی تونین با گوشی بکنین
پس همیشه شات داون کنید
در مورد ماچ هم شرمندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی دیگه رو ماچ کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهری که بشه دید خیر ولی درایور ها و بعضی فایل ها های مشابه با درایور ها تغییر می کنندنقل قول:
نوشته شده توسط mazzi
سلام به روی گل شمانقل قول:
نوشته شده توسط mahdi7sh
این افزایش یا سایر روش های هک برای تمام گوشی های با CID پایین تر از 36 هستش
بعضی K750 ها با CID 49 ارائه می شوند
نقل قول:
نوشته شده توسط Amir7323
سوال تکراری بود
ممنون که شما جواب دادید
البته CID49 نفوذ پذیر شده ولی مثل فار منیجر هنوز نمیشه باهاش کار کرد و لودر های خوبی نوشته نشده به محض هک شدن در اختیار دوستان هم قرار میدم
جوابم تکراریه ولی دوباره میگمنقل قول:
نوشته شده توسط driver1
این تاپیک در مورد هک و نفوذ به گوشی هایی با CID 36 به پایین هست و گوشی مورد نظر شما 49 هستش و هنوز نفوذ ناپذیر
برای فلش این گوشی باید از باکس استفاده کرد که برای مصارف خانگی نیست و گرونه و البته بهترین نوع باکس برای سونی اریکسن باکس CRUISER هست
متشکرم
غیبت من به دلایل سوالات تکراری یا موارد مشابه نبود و از دوستان به خاطر غیبت طولانیم معذرت می خوامنقل قول:
نوشته شده توسط arash_a
چند تا پچ جدید اومده که همین امشب در اختیار دوستان قرار میدم (با توضیحات)
چند تا منوی جدید برای K750 و W800 در سایت topsony.com بود که گفتم برای دوستانی که هنوز نمی تونن در این سایت رجیستر کنن لینک مستقیم بذارم برای داونلود
اینم ترجمه متن اسپانیایی به انگلیسی برای این پچ
This adjustment is for acceding with the navigator in directory TPA. The example: Introduce in the internal navigator: File:///tpa/preset/custom/customize.xml This adjustment opens only dir TPA and archives
اگه بازم توضیحات لازم بود در خدمتم
اینم که از اسمش معلومه که به چه دردی می خوره
ولی این توضیحاتشه
It works with the telephone without card SIM. It works: Camera, Reproducer, Radio, Organizer, IR-port. It does not work: Java, navigator, Bluetooth, Contacts, Activity menu...
توضیحات:
It turns aside looks for it of the Driver of the double bed and display for carpeta"drv" in Others Changes /ifs/settings/camera/ -- /tpa/user/other/drv Cambia /ifs/settings/display/ -- /tpa/user/other/drv ntes to apply the correction, creates a folder "Drv" in the folder Others of and puts the archives of of drivers there!
برای سایر گوشی ها و سایر فیرم ور ها فردا پچ ها رو قرار میدم
سلام آقا سياوش خيلي خوش آمدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميگم من كه اسپانيايي و انگليسي در حد صفر است چه جوري بفهميم مال چيه و به درد چي ميخوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ممكنه يك توضيح كوچولو بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام سیاوش جان
به خونت خوش اومدی :thumbsup:
نقل قول:
نوشته شده توسط Siavash Y
آقا سياوش از زحمات شما دوست عزيز ممنونيم خيلي زحمت ميكشيد. ميخواستم ببينم من گوشي همكارم w810 هستش نميدونم چي شده بود عكسهاي اس ام اس مربع نشون ميداد بعد وصل كردم به اينترنت اداره با آپديت exe كه گرفته بودم suse آپديت كردم درست شد اين مشكل. حالا من ميخوام شما براي k800 آخرين فريم مير ميخواستم كه آپديت كنم از خود سايتش يه فايل exe آپديت گرفتم مثل w810 ولي گوشيم دارم كار ميكنم يدفعه خاموش ميشه بعد خاموش ميشه همون موقع ميزنم روشن نميشه 10 ثانيه بعد روشن ميشه كند ميشه ميخوام اينا درست بشه و امكانات بيشتري به منو هاش اضافه ميشدم خوب بودش خود سوني اريكسون تو برنامه هاي جديدش كاري ميكرد آپديت ميكرد منوهاي كاربردي اضافه ميشد مثل فولدر ساختن تو inbox message و يا ذخيره شدن اس ام اس تو مموري. حالا ميخواستم زحمتي نيستش شما نسخه خوب براي كا 800 بزاري چون من نميدونم چيه ممنونم دوست عزيز
ممنوننقل قول:
نوشته شده توسط mrmostafa
بهترین فیرم ور همیشه جدید ترینه و همیشه تغییرات در منو و زیر شاخه ها نسبت به اولین فیرم ور ارائه شده برای گوشی صورت میگیره و در نسخه های بعدی تا حالا تغییری صورت نگرفته (در اغلب گوشی هایی که من کار کردم)
البته این رو هم بگم که این تغییرات در همه CDA ها صورت نمی گیره
و یک چیز دیگه اینه که همیشه در سایت سونی اریکسن و از طریق SEUS همیشه جدید ترین فیرم ور بدون حق انتخاب به گوشی شما منتقل میشه
اگر میخواهید که CDA دیگری نصب بشه با توجه به اینکه گوشی های نام برده شما CID 49 شما برای فلش کردن به باکس احتیاج دارید و فایل های فلش رو هم از سایت های مختلف می تونید داونلود کنید
امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم (البته اگه سوال شما رو خوب فهمیده باشم)
مرسی دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط Amir7323
چشمنقل قول:
سلام آقا سياوش خيلي خوش آمدي
ميگم من كه اسپانيايي و انگليسي در حد صفر است چه جوري بفهميم مال چيه و به درد چي ميخوده
اگه ممكنه يك توضيح كوچولو بده
سیاوش جان خیر مقدم . برای این موضوع نمیشه کاری کرد؟نقل قول:
نوشته شده توسط elessar
سیاوش جان خیر مقدم . برای این موضوع نمیشه کاری کرد؟نقل قول:
نوشته شده توسط elessar
با سلام
من با این نرم افزار گوشیمو بازکردم ولی دایرکتوری fs خالی بود چرا؟ در ضمن من گوشیمو به هیچ وجه فلش نکردم و وقتی گوشیمو روشن میکنم گوشیم شروع به کار و طی کردن روند عادی خود می کنه اگر چیزی می دانید کمکم کنید با تشکر