کسی میدونه که بازی های نسل جدید رو میشه با این لپ تاپ بازی کرد یانه ؟
Printable View
کسی میدونه که بازی های نسل جدید رو میشه با این لپ تاپ بازی کرد یانه ؟
ببینید سنگین ترین باز ها روی پایین ترین کانفیگ ها اجرا میشه ولی اجرا شدن مهم نیست مهم کیفیته !
گرافیک 4540 گرافیک گیم نیست ولی ضعیف هم نیست به شرط بازی کردن با Low Setting !
ببین low setting هم نیستا؟؟؟خب بعضی بازی ها رو الترا میان اما همشون که اینجوری نیستن ولی در کل میشه Medium رو واسه همه بازی ها اجرا کردنقل قول:
Low Setting به لحاظ کیفیت قطعی گفتم وگرنه میونم رو High هم اجرا میشه !
کسی میدونه ریتی که توویندوز7ازگرافیک میزنه مربوط به گرافیگ اینتله یا ati?
چون اتومات سوییچ می کنه به دلیل تکنولوژی Enduru شاید هرکسی نتونه بفهمه ولی هروقت ریت بالا بود AMD هروقت پایین Intel !
خب الان ریت گیمینگ من 6.5ودسکتاپ هم 5.2 مال اینتله یا amd????
:41::41::41:
مسلما AMD !
دستکتاپ اینتله، گیمینگ amd، یه چیز واضحیه!!!
همزمان نمی تونه از دو گرافیک استفاده کنه یا AMD هست یا Intel !
عزیزان هر دو ریت مربوط به یک گرافیکه حالا یا اینتل یا amd ولی مشکل اینجاست که معلوم نیست وقتی که ریت میگیره ویندوز گرافیکو سوییچ میکنه یا نه ؟!
وگرنه گرافیکی که ویندوز میشناسه همون اینتله یعنی اگه توی رزولیشن برید بعد advanced settingsگرافیکی که ویندوز استفاده میکنه اینتله وقابل تغییر هم نیست
با انجام سوییچ روی این فایل، تغییرات رو در ریت ویندوزتون می تونید ببینید:
C:\Windows\System32\WinSAT.exe
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم نتایج عجیب لپتاپ بنده:
power saving
high performance
یعنی با سوویچ روی amd از ریت دستکتاپ یک دهم کم میشه، در عین حال گیمینگ در چه روی amd چه intel روی 6.5 ثابته. نتیجه؟؟؟؟؟!:n15:
عزیز این ریت ویندوز8 ؟ویندوز 7هم همین بوده ؟؟؟نقل قول:
ریت مربوط به 8 هست.
پس چرا ریت رم من 5.9نقل قول:
وریت دسکتاپم 5.2 ؟؟
البته توویندوز7:n27::sq_19::sq_19::wink:
:n13::17::17:
بچه ها یه سوال ؟
وقتی لپ تاپتون رو میچرخونید به یه سمت دیگه صفحه نمایش هم میچرخه؟؟
واسه من عجیبه هر طرف میگردونمش ،تصویر هم میگرده
من هنگم
اره درسته این به این خاطره که احتمالاویندوز تاچ نصب کردی ازمنم اینجوری بود ویندوزمو عوض کردم درست شد چون حتی اگه یذره صدای اسپیکرم زیاد میشد تصویر میچرخید!:n25::n25:نقل قول:
جدا از اینکه ریت ها چقدر به حقیقت نزدیکه، افزایش کارایی cpu و گرافیک بعد از کوچ از 7به8 برای بنده محسوس هست. تنها عیب 8 اینه که معدودی از بازی و نرم افزارها اجرا نمیشننقل قول:
داش mosiیعنی واقعا اینقد فرق داذن ؟؟؟؟؟؟؟؟چند تا از بچه ها که تازگی 8نصبیدن گفتن که روون هست ولی مشکلش اینه که سیستم خیلی د اغ می کنه واستفاده ا ز cpuافزایش پیدا میکنه یه مثالشم مثلا بازی فیفا 13 تو8میگفتن که دما خیلی بالا میره :n17:نقل قول:
fifa رو تست نکردم، بازیای سنگین تو 7 دما سریع میرسید 78-82 اما تو8 ندیم 80 برسه اکثرا76-69؛ با کول پد 65-74 حالت عادی هم 48-55
پس واجب شد حرکت کنیم به سمت 8:10::10:
نه دادااينجوريام نيسنقل قول:
من خودم فيفا بازي ميكنم اما آن چنان داغ نميشه!!روي 72 74 هست
بازي ها خيلي هاشون باز ميشن
دوستان يه كول پد خوب بگين بخريم
اين مدل خوبه بنظرتون؟
اره دادا من یدونه ساده و دره پیت دارم مال زمان ناصرالدین شاه کارمو راه میندازه ولی جدا از شوخی بنظر چیز خوبی میاد باتوجه به اینکه این مدل لپ تاپ بیشتر سمت چپش داغ میشه واین کول پد دوتا فن داره میشه گفت گزینه مناسبیه البته از سیستم کولینگ خود لپ تاپم نباید گذشت که خیلی خوبه !:n26:نقل قول:
بنده این کول پد رو از نزدیک دیدم، چون دوتا فن داره، قدرت پرتاب بادش کمه.
یه مدل خوب معرفی میکنی :n27:؟نقل قول:
آقا این درایور ها رو برای ویندوز 8 از کجا بگیریم؟
توی مغازه ها میفروشن؟
میتونین از سایت خود HP دانلود کنیننقل قول:
کد:http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=5229457&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5229455&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=4132
Choose Your Operation System
کد:http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DriverDownload.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=5229457&prodSeriesId=5229455&prodTypeId=321957&swLang=13&taskId=135
اگه نسخه های بروز درایورها رو داشته باشن بله میتونید بخرید ولی پیشنهاد میکنم خودتون وقت بزارین و دانلود کنین
:n16:
سرعت سایتش خیلی پایینه!
نقل قول:
خود من الان دارم درایورهای Windows 7 Professional 64Bit رو دانلود میکنم و از سرعتش هم راضی ام
ولی پیشنهادم به شما اینه که خودتون دانلود کنین و یا بدین یکی از دوستاتون که زیاد با نت کاری نداره دانلود کنه براتون
:n16:
نقل قول:کد:http://www.faranoshop.com/product/78/%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D9%87-%D8%AE%D9%86%DA%A9-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%84%D9%BE-%D8%AA%D8%A7%D9%BE-%D8%AF%DB%8C%D9%BE-%DA%A9%D9%88%D9%84-%28DEEP-COOL%29-%D9%85%D8%AF%D9%84-%3A-N280/
خب تیر ماه هم رسید و بودجه منم افزایش نیافت! :n27:
در روزهای آینده باید 4540s رو بگیرمش! فقط یه سوال :
حداقل 12 ساعت در روز باهاش کار دارم :n24: و این یعنی دائم باید به برق باشه و شنیدم
چون برقامون! ارت نداره کمی بدنه اش برق داره! درسته ؟؟ راه کاری داره تا منی که دارم باهاش کار می کنم کمتر اذیت بشم :n13:
:n18:
داداش برقش اونقدی نیست که اذیت کنه بعدشم مگه 12ساعت رو میخوای بغلش کنی که اذیت شی .درضمن مال من خیلی وقته که دیگه همون یذره هم نداره .نقل قول:
شما یه نیم نگاهی هم به 4545 داشته باش؛ دو گرافیک amd داره که با هم کراس فایر هستن؛ پردازنده هم قوی تر از Cor i5نقل قول:
خلاصه دست چپم مدام در حال کار با کیبورد هست و حداقل قسمت مچ با بدنه در تماسه! :n29:نقل قول:
ولی خب اینطور که شما میگی مثل اینکه مجل! خاصی نیست :n06:
به اندازه 4540s تو نت بازخورد! ندیدم ازش، 4540s حداقل همین تاپیک و تاپیک های مشکل برطرف کن ِ بسیاری داره! :n01:نقل قول:
داداش برق بدنه بیشتر مربوط به قسمت پشت صفحه نمایشه وقسمت کیبور هیچ مشکلی نداره خیالت راحت راحت
ایول! :n20: جالبه که این همه در مورد این به اصطلاح مشکل گفتن ولی فقط شما گفتی دقیقاً کجاش برق داره! :n02:نقل قول:
در مورد 4545s هم کسی تجربه ایی چیزی داره بگه بدونیم چجوریاس! :n13:
:n18:
سلام؛
یکی لطف میکنه بگه کارت گرافیکش رو چی کار کردید تا تونستید بازی کنید؟
مال من simcity 2013 هم خراب اجرا میکنه.
تو gpuz هم فقط اینتل رو میشناسه.
خانمم هم 4530 داره، اما دستی سوییچ میشه و خفن ترین بازی ها روش اجرا میشن، 4540 آبرو نزاشته برام.
تو فروم hp هم تیکت زدم، خیلی بی شعورن، اصلا قضیه رو نمیگیرن :D شاید انگلیسی من افتضاحه، میگن شاید گرافیک دوم نداره! وقتی catalyst رو نصب میکنی ارور میگیری؟ میگم نه!
عزیز1- اگه درایور نصب باشه اکثر مواقع اتوماتیک سوییچ میشه ومشکلی نیست2-اگه درایور نصبه وسوییچ نمیکنه با یه راست کلیک روی صفحه ی دسکتاپ وزدن گزینه configure switchable graphics در قسمت browseنقل قول:
برنامه رو که میخوای روی high performanceبذار درست میشه .
3اگه درایور نصب نیست تو لینک هایی که دوستان صفحات قبل گذاشتن دانلود کن.(فقط حجم درایورحدودا500مگه وهردو گرافیک اینتل وamd باهم نصب میشن )مشکلی چیزی بود درخدمتیم
من فقط درایور ATI رو دانلود کردم، کارت گرافیک اینتل که مشکلی نداره، بازی ها درست اجرا نمیشن، انگار کارت گرافیک ATI کار نمیکنه اصلا!! دستی روی high performance هم گذاشتم.
هر روز هم چک میکنم ببینم آپدیت شده یا نه! آخرین ورژنه
همون طور که گفتم 4530 هم داریم، تنظیم کردم که به صورت دستی سوییچ کنم، بازی ها رو بهتر از 4540 اجرا میکنه!!
----------------
من هم ویندوز 7 ریختم هم 8
درایورهای مخصوص هر کدوم رو گرفتم. با دانلود مشکل ندارم.
روی هر دوتا همین جوریه، دستی هم که نمیشه سوییچ کرد.
------------
مثلا بازی اسکایریم
با این که روی high performance تنظیم شده، ولی فقط اینتل رو میشناسه.
کلا فقط یک کارت گرافیک میشناسه، توی devise manger هم فقط اینتل هست. (کارت گرافیک ati رو داره، نگید نداره!)