دادا فکتوری ریست کردم دوباره شد همون 4.3:n28:
یعنی دوباره باید 4.1.2 رو به روش قبلی نصب کنیم؟
Printable View
دادا فکتوری ریست کردم دوباره شد همون 4.3:n28:
یعنی دوباره باید 4.1.2 رو به روش قبلی نصب کنیم؟
خب بیس رام 4.3 نبایدم تغییری کنهنقل قول:
شما وقتی رامو از ریکاوری نصب کنید و وارد گوشی که شدین از قسمت تنظیمات گوشیرو فکتوری ریست کنید فقط تنظیمات گوشی دوباره باز آوری میشه و احیانا اگه برنامه و مخاطب و اس ام اس داشته باشین پاک میشه
اصل رام تغییر نمی کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورژن دوم رام پورت شده مخصوص اکسپریا T
Features:
- Based on Xperia T 9.2.A.1.199 [Unbranded Generic IT Skyfall Bond Edition]
- Deoxeded and Rooted
- PhilZ Touch CWM v1.7
- Integrated kernel (You don't have to use flashtool at all ;) )
- Zipaligned
- Added Xperia Z2 features (Bootanimation, Wallpapers, Sounds and much more!)
- Check the screenshots for the rest!
بیس رام از اخرین رام ارائه شده از طرف سونی می باشد که در بسیاری از مناطق به صورت رسمی هنوز قابل دریافت نیست
رام روت و دیودکس شده می باشد
دارای محیط اکسپریا Z2 می باشد
آموزش نصب:
1. Install JB 4.1.2.
نصب رام جیلی بین 4.1.2
2. Root.
رام را روت کنید
3. Install CWM (DON'T USE v9 since gives issues.Use v7 or v8).
نصب cwm فقط ورژن 7 یا 8
4. Now enter in CWM
وارد ریکاوری شوید
5. Wipe cache, dalvik cache and do a factory reset.
وایپهارا به ترتیب بالا انجام دهید
6. Now install the ROM.
اکنون رامی purex که از قبل باید به حافظه گوشی انتقال داده باشین را از طریق ریکاوری نصب می کنید
7. Once finished installing the ROM, you have to flash immediately the UPDATE-SuperSU.
بلافاصله بعد از نصب رام فایل اپدیت سوپر یوزر را نصب می کنید (این فایل هم باید از قبل به حافظه گوشی انتقال داده باشین و از طریق ریکاوری نصب کنید)
8. Now reboot your device.
9. Done
10. Enjoy the official 4.3 fw ;)
نکته : اگه رام فعلیتون روت شده و دارای ریکاوریه نیازی به نصب رام جیلی بین 4.1.2 نیست;)
Ultimate PureXT v2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ultimate PureXT v2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
UPDATE-SuperSU : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رامو هنوز خودم تست نکردم من خودم قعلا همون ورژن یکش روگوشیمه
تو این رام موتور بروویا در همه حال روشنه؟
با سلام
در ورژن یک فعال بود
این ورژن نزدم نمیدونم ولی احتما ل زیاد اینجا هم کار میکنه
داداش شرمنده هانقل قول:
ولی یه خورده بیسیک تر میگی ما هم بتونیم استفاده کنیم مثل سری قبل برا 4.3 گفتی
مثلا cwm چیه ریکاوری چیه؟ یا اینکه "از قبل باید به حافظه گوشی انتقال داده باشین را از طریق ریکاوری نصب می کنید" یعنی چه جوری دقیقترش؟
بعد هرکدوم اون فایل ها برا دانلود که گذاشتی کدومش کدومه، مثلا کدوم cwm هست ؟ بقیش چیه؟
برا گام اول من 4.1.2 رو با فلش تول مثل سری قبل نصب کنم؟
خیلی خیلی ممنون دادا
اگه هم حس ج دادن نداری فدا سرت
اخه من اطلاعات تو زمینه گوشیم داغونه :n16::n02:
اول رام 4.1 نصب کن مثل سری قبل از طریق فلش تول بعد روتش کن (اگه برای روت کردن هم مشکل دارین بگین تا اونم فایلشو براتون بذارم)
برای نصب ریکاوری فایل زیر دانلود کن
گزینه usb debuging از روی گوشی فعال کن
حالا فایل دانلود شده را اکسترکت کن فایل اکسترکت شده را باز کن بعد روی ایکون instal کلیک کن گوشی هم به کامپیوتر متصل کن
در صفحه باز شده گزینه 1 بزن (T)
منتظر بمون تا برنامه ریکاوری نصب بشه
رامی purex ورزن یا دومش را به همراه اپدیت سوپر یوزر به حافظه گوشی انتقال بده
برای رام ورژن دو حتما UPDATE-SuperSU-v1.94 انتقال بده
برای رفتن به ریکاوری گوشی را خاموش کن بعد پاور نگه دار بعد از ویبره زدن ولم پایین چند بار بزن تا ال ای دی ابی بشه دوباره چند بار ولم پایین بزن تا ال ای دی سبز بشه پس از اون وارد ریکاوری میشه
با کلید های صدا موضوع انتخابی را جابه جا میکنید و با فشار دادن پاور عمل select را در محیط ریکاوری انجام میدین
با فشار دادن کلید ولوم پایین بیاین روی وایپ کش و انتخابش کنید بعد yes wipe cache انتخاب کنید بعد از چند ثانیه وایپ اول انجام دادین
در مرحله بعد بیاین روی advenced و انتخابش کنید سپس wipe delvik cache انتخاب کنید و yes را بزنید
اخرین مرحله وایپ هم بیاین روی وایپ دیتا /فکتوری ریست و اون هم yes بزنید
بعد از اینکه وایپارو انجام دادین برین روی گزینه install zip (دومین گزینه ) بعد گزینه اول chose zip from storge انتخاب کنید که از این طریق به فایلهای داخل حافظه دسترسی پیدا میکنید ،بیاین پایین تا جایی که فایل زیپ رام را پیدا کنید انتخابش کنید و نصبش کنید
بعد از اینکه رام نصب شده (حدود یک دو دقیقه طول میکشه ) بلافاصله اپدیت سوپر یوزر نصب کنید به همان صورت که رام نصب کردین
بعد از اتمام نصب اپدیت سوپر یوز گزینه rebot system now را انتخاب کنید بعد منتظر باشین تا گوشی بالا بیاد
همین ، :n01:
دادا خیلی ماهینقل قول:
دمت گرم
پس انجام میدم باز اگه سوالی داشتم میگم بت
:n16:
فقط این لینک دانلود ریکاوری باز کار نمیکنه
یعنی برا میزنم روش دانلود نمیشه
یه چک میکنی لطفا؟
تا حالا 4.1.2 فلش کردم
روت کردم طبق چیزی که گفته بودی تو صفحه 62 همین جا (برای ورژن های کمتر از 145 که اینی که نصب کردم 141 هست)
یه آپدیت 199 هم اومده که 435 مگ هست اونم نصب کنم؟؟
حالا اگه اون ریکاوری روو درست کنی ادامه میدم
ممنون بازم
ببینید هدف اینه که گوشی دارای ریکاوری باشه تا از طریق اون رام مورد نظر نصب بشه که نصب ریکاوری لازمش روت بودن گوشیهنقل قول:
اگه در رام جیلی بین گوشیتونو روت کردین و ریکاوری هم نصب کردین دیگه نیازی نیست اپدیتایی که براتون میاد اپ کنید
اینم یه لینک دیگه از ریکاوری
نقل قول:
مرسی
انجام دادم همرو تا اونجا که ال ای دی آبی میشه بعد چند بار میزنم دیگه سبز نمیشه!! چرا؟
در حین این کارا ایا باید گوشی به کامپیوتر وصل باشه؟
نقل قول:
مرسی
انجام دادم همرو تا اونجا که ال ای دی آبی میشه بعد چند بار میزنم دیگه سبز نمیشه!! چرا؟
در حین این کارا ایا باید گوشی به کامپیوتر وصل باشه؟
نه احتیاجی نیست گوشی برای رقتن به ریکاوری متصل باشه
احتمالا ریکاوری نصب نشده
وقتی گوشی رو روت میکنید باید نرم افزار superuser در گوشی ظاهر بشه
و موقعی هم ک ریکاوری نصب میشه باید پیغام Successful به اتمام برسه
موارد زیر را انجام بدین
درایواری Flashtool-drivers از پوشه فلش تول نصب کنید از لیستش اگه T نبود Tx انتخاب کنید
نرم افزار sony pc companion هم نصب باشه
usb debuging فعال باشه
تیک unknown source هم در گوشی خورده باشه
اره ریکاوری نصب نشده بودنقل قول:
ولی بالاخره به کمک شما درستش کردم
الان کار میکنه بدون مشکل
خیلی خیلی خیلی ممنون دوست عزیز:n16:
دادا یه چیز عجیب
چرا رم در حال عادی تقریبا همش پره؟؟!!
فقط 180 مگ خالی داره:n13:
دوستان چجوری از گوشی بک آپ بگیرم که نرم افزارام نپره؟
دهنم سرویس شد اینقدر هر دفه دانلود کردم هی همه رو
ممنون:n16:
mnik جان کجا رفتی؟؟
اقا خودت الان این ورژن 2 رو داری؟
من رفتم تو xda یه خورده راجع بهش خوندم هر چند زیاد نفهمیدم
v2.1 هم اونجوری که گفته بود اپدیتش رو نصب کردم اما بازم خیلی از این چیزاش کار نمیکنه مثه xperia xposed که هر چی من کاستومایزیشن ! انجام میدم هیچ تغییری نمیبینم!!!
یا مثلا اون کاربرد cost saving رو میشه برا ما هم انجام داد؟:n13: اخه خیلی جالبه
در کل چیز جالبیه اگه بشه کامل ازش استفاده کرد
ممنون دادا
نقل قول:سلامنقل قول:
من الان ورژن 2 دارم اون تغییرهای سیستمی هم برای من قابل اعمال نیست
شما اون سه نقطه بالای صفحه سمت راست را بزنید گزینه save perefence هم انجام بدین ببینید برای شما انجام میشه
در ایکسدا یه اپدیت براش گذاشتن حدود پنجاه مگ شما گرفتین؟با این اپدیت هم کار نمی کنه؟
برای بکاپ هم از go backup استفاده کن هرسری هم که خواستی گوشی فلش کنی فایل بکاپتو بردار از روی گوشی بعد ک سیستم جدید نصب کردی فایل بکاپ در فولدر همان برنامه برگردان و ریستور کن
به به بالاخره اومدی:n20:نقل قول:
ببین قبل اینکه از xpreia xposed استفاده کنیم ظاهرا باید از xposed installer در قسمت ماژول ها، ماژولش رو فعال کنی و از قسمت فریم ورک، اینستالش کنی و بعد ریبوت کنی تا بتونی از اون تغییرات سیستمی که گفتی استفاده کنی. در واقع اصلش اینه
اما من نمیتونم از قسمت فریم ورک درست نصبش کنم یعنی ظاهرا برای من یه سری مشکل های دیگه هم داره که زیاد با اون دارک لود مکاتبه کردم ولی اونم نفهمید اخرش مشکل من چیه. یعنی انگار فریم ورک اینستال نمیشه و ریبوت هم نمیشه
به هر حال الان v3 هم اومده و من نصب کردم اصلا اونا توش نیست!!!:n30: اخه فکر کردم شاید تو v3 درست شه اخه خیلی امکان باحالی بود اگه میشد از اونا استفاده کرد
میگم نمیشه اونارو خودمون نصب کنیم؟؟
بابت go backup هم بسیار عالی بود
خیلی خیلی ممنون
من همه ی اینکارهم کردم هم نصب شدن و هم اکتیو شد ولی فایده نداشته هیچ کدوم کار نکرد نمیدونم دیگه باید چکار کنمنقل قول:
در کل چیزای خیلی جالبه داره ولی حیف که قابل استفاده نیست
ظاهرا برای همینه در نسخه بعدیش این مود ها حذف شده
نه بالاخره شد :n01:
سلام دادانقل قول:
چیکار کردی شد؟ برای من چرا نمیشه پس؟:n30:
مشکل من اینه که جلوی app_process اصلا نمینویسه 47 ولی اون یکی مینویسه 43 بعد ریبوت هم نمیشه هر کاری میکنم از اون تو
الان v3 نصب کردم اونم ظاهرا یه سری مشکلات خاص خودش رو داره
اگه بتونم v2 رو درست کنم اونو نصب میکنم
شما اپدیت 2.1 رو هم نصب کردی یا همون 2 هستش؟
الان که ورژن 3 رو نصب کردم ببینم چه تفاوتی داره دقیقا یادم نیست چکار کردمنقل قول:
ولی در ورژن دوم من برنامه هارو که ا نصب کردم و بعدش اکتیو شد و به رنگ سبز دراومد یه ریبوت زدم
داخل یه برنامه دیگه یادم نیست چی بود تیکه های فریمورک هم زدم بوت منیچر و... هم زدم
بعد داخل سوپر یوزر ایکسپوزی قرمز بود اونو هم گرنت کردم و سبز شد
خلاصه بعد این تغییرات یه ریبوت دیگه که زدم همه ی تغییرات اعمال شد
منم احتمالا برگردم به همون ورژن دو منتها یکم دیگه صبر میکنم شاید یه ورژن دیگه دادن
اره درسته من یه بار دیگه نصبش کردم درست شد ورژن 2نقل قول:
الان v3 دارم که مشکلاتی داره مثل مصرف باتری زیاد و یه سری مشکلات کوچیک دیگه که ظاهرا داره برطرفشون میکنه و به زودی v3 کامل شده میاد
همین 3 رو داشته باش بهتره
قراره که این ماژول ها رو به صورت ادان تو این 3 جدیده بزارن
کاملتره
تو 3 وایرلس مدیا ترنسفر برات کار میکنه؟
دوستان من گوشی Z1 رو وقتی کنار گوشی خودم ( TX ) می ذارم، کیفیت گوشم من بالاتره!
این عجیب نیست؟!
صفحه نمایش؟نقل قول:
نه عجیب نیست
سونی عقب گرد انجام داده یکم !
آخه چرا؟نقل قول:
خب از TFT استفاده می کرد. زاویه دید می خوایم چیکارو
حالا می ترسم Z2 هم همینطوری باشه. چون وقتی کنار
هم گذاشته بودن، Z2 و Z1 تغریباً یک کیفیت داشتن. فقط
زاویه دید Z2 بهتر بود. پس یعنی الان کیفیت TX از Z2 بالا
تره؟
سلام
لینک رام جدید برای T نسخه خاورمیانه رو میخواستم.
یه گشتی زدم خاورمیانشو پیدا نکردم.
میخوام با فلش تولز نصب کنم.
آپدیت مستقیم از طریق خود گوشی اومده ولی نمیدونم چرا دانلود نمیکنه و عکس العمل خاصی انجام نمیده.
با نرم افزار خود سونی هم با ویندوزم که 8.1 هست سازگار نیست.
به احتمال زیاد فارسی داشته باشن ،برای اکسپریا T فریمور قبلی هم که اومده بود نسخه خاورمیانشو نگرفتم ولی فارسی داشت
ایناهم معلوم نیست داشته باشه ،اگه دوست داشتی بگیر ببین داره یا نه
دوست عزیز ورژن 4 اومدنقل قول:
ولی دیگه اون مدها هم نذاشتن ،نمیدونم چرا مشکلی نداشتن؟
مدیاوایرلس هم راس اصلا تست نکردم هنوز
الان نسخهعمومیش رو نصب کنم بهتره ؟ ( وسطیه )نقل قول:
بعد این فلش تولز با وین 8.1 سازگاره؟
میشه لینک آخرین ورژن فلش تولز هم بدین
اره 4 رو نصب کردمنقل قول:
مصرف باطریش که عالیه
در مورد اون xposed ها هم به صورت ادان تو یه جای دیگه گذاشته میتونی راحت با ماژول هاش دانلود و نصبش کنی
من کردم
3 یه خورده لگ هم داشت که 4 نداره
حتما نصب کن
راستی اون مدیاوایرلس رو هم تست کن من که نتونستم استفاده کنم ازش فک کنم برا آنتی ویروسم باشه ولی دی اکتیوش هم میکنم بازم نمیشه
اگه شما برات کار کرد بگو به منم
ممنون
همون دیشب اومدم بزارم برا دانلود گفتم یه بار دیگه با خود گوشی امتحان کنم. که خوشبختانه دانلود شد و آپدیت کردم گوشیرو.
نصبش با وجود اینکه نوشته بود 52 دقیقه طول میکشه حدود 20 دقیقه بیشتر طول نکشید و کاملا فارسی هست .
افزایش سرعت برا من واقعا چشمگیره و همینطور دوربین که من قبلا استفاده میکردم خیلی تو فکوسش اذیت میکرد که الان 80 % بهبود داشته.
کل فایلی هم که دانلود کرد 439 مگ بود . که اگه خودم میخواستم دانلود کنم بدون فلش تولز باید 749 مگ دانلود میکردم :n04:
واقعا عالیه.:n20: