سلام دوستان
من دیروز رفتم V20 را بخرم ولی متاسفانه در مشهد قیمت را بالا می پرانند!!!
42 اینچ 1.800 و 50 اینچ 2.515 ؟؟؟؟
دوستان مشهدی آیا فروشگاهی نمی شناسند که گران فروشی نکند؟
ممنون
Printable View
سلام دوستان
من دیروز رفتم V20 را بخرم ولی متاسفانه در مشهد قیمت را بالا می پرانند!!!
42 اینچ 1.800 و 50 اینچ 2.515 ؟؟؟؟
دوستان مشهدی آیا فروشگاهی نمی شناسند که گران فروشی نکند؟
ممنون
نکاتی جهت اطلاع دوستانی که به تازگی V20 خریداری کرده و خریداری خواهند کرد.
1 - مشکل Burn in یا سوختگی در پلاسما های نسل اول ( سال های 2003 ) وجود داشت و امروزه تقریبا وجود ندارد.
2 -مشکل Image Retention IR یا ماندگی تصویر در پلاسماهای اولیه وجود داشت و امروزه مخصوصا در پلاسماهای پاناسونیک تا حد زیادی از بین رفته است ( در پلاسماهای ال جی و سامسونگ هنوز گاهی وجود دارد )
بدین دلیل توصیه می شود در 100 ساعت اولیه عمر پلاسما تمهیدات خاصی شامل موارد زیر جهت جلوگیری از این اتفاق اتخاذ گردد.
الف : به هیچ وجه از مد دینامیک در این دوره استفاده نشود.
ب : از دیدن نصاویری که تمام صفحه را اشغال نمی کنند ( وجود نوارهای سیاه در بالا و پایین و در طرفین ) خودداری گردد.
ج : از دیدن تصاویری که نقش ثابت ( لوگو ) دارند مانند کانال های خبری خودداری گردد.
د : از باقی ماندن تصویر ثابت به مدت طولانی روی صفحه جلوگیری به عمل آید.
ه : تمام کنترل های تصویر مانند کنتراست زیر 50 درصد تنظیم گردد.
و : آخرین توصیه در صورت امکان در 100 ساعت اول از تصاویر تک رنگ ( Break in Slides ) استفاده شود.
بسیاری از استفاده کنندگان توصیه آخررا زاید دانسته و با توجه به پیشرفت تکنولوژی پلاسما آنرا انجام نمی دهند.
اما توصیه آخر دلیل دیگری نیز دارد که انجام آنرا در شرایط فعلی نیز مفید می داند. با توجه به آنکه ممکن است در 100 ساعت اول تصاویری که دیده می شود دارای بخش های تیره و سیاه باشد ( با توجه به تکنولوژی پلاسما که از تعداد بسیار زیادی لامپ ریز تشکیل شده است و جوان بودن آنها) و تعدادی از لامپ های پلاسما بسیار کم و یا هیچگاه روشن نشوند یکنواختی تولید رنگ در تمام بخش ها ی صفحه یکسان نخواهد بود لذا در صورت استفاده از تصاویر تک رنگ تمام لامپ ها به مدت مساوی در تمام بخش های صفحه روشن و خاموش شده و یکنواختی رنگ تضمین خواهد گردید.
ممنون از راهنماییتون!:10:نقل قول:
این دو موردی که در بالا جدا کردم ، واقعا انجامشون ضروری هست؟ چون خیلی ضد حال هستن! الان اکثر فیلم ها 16:9 هستن و اون نوار سیاه رنگ رو در بالا و پایین دارن.حالا منی که بعد یه عمر میخوام HDTV بخرم و باهاش فیلم HD نگاه کنم که ضد حال میخورم!:19:
مورد دوم اینکه اکثر افراد بزرگسال به اخبار علاقه دارن! :8: (البته اکثر کانال ها آرم یا لوگوی ثابت رو دارن!)
سلام :دوستان اگر از zoom1 استفاده کنند خیلی از مشکلات حل میشه.نقل قول:
با سلام
حالا که بحث dlna داغه یه سئوال برام پیش اومده.اگر یه pc داشته باشیم با یه کارت وایرلس و v20 رو به یه اکسس پوینت وصل کنیم میتونیم از v20 بصورت بیسیم بعنوان مانیتور استفاده کنیم یعنی هم اجرای فیلم hd یا بازی 1080 و هم استفاده های روزمره کامپیوتری. اگر این امکان باشه دیگه اون بحث پیدا کردن کیس HTPC که خیلی کمیابه و توی ایران مدلهای با ظاهر نامناسبی برای دکوراسیون منزل وجود داره و در فروم خودمون در تاپیکه مربوطه راجع بهش زیاد صحبت شده، منتفی میشه و میشه یه کیس معمولی یه گوشه خونه که توی دید نیست جا داد و با یه موس و کیبرد بیسیم و ارتباط با v20 براحتی امکانات مالتی مدیا رو روی v20 فرستاد.
عزیزانی که امتحان کردند ممنون میشم اگه پاسخ بدن.
آقا شرمنده ولی من متوجه منظور شما از zoom1 نشدم! یه امکان در TV هست؟نقل قول:
درود رفقا، من هم سرانجام یک دستگاه وی20 خریدم.
فقط و فقط به خاطر فیلم های اکشن و مسابقات رزمی و گرنه پلاسما نمی گرفتم یه ال ای دی و یا دی وی دی می گرفتم.
به قول آقای برزین همچین تصویرش اندگی دودی است :31:.
البته برا شب حال میده ولی تو روز باید حتمن با دینامیک و برایتنس 100 ببینی.
اونکسی هم که تی وی رو آورد و روشن کرد گفت اگه همش با 100 ببینی یکی دو سال دیگه 100 هم دودی میشه پش فعلن با 60-70 ببین سال دیگه برو بالاتر :41:.
من می خواستم اول ال جی بگیرم چون پول اینو نداشتم ولی اقوام وام بدون بهره دادن گرفتم.
فقط نمی دونم چرا رو یکی دو تا فیلم تصویرش مثل ال سی دی ها بلوری مانند میشد یعنی تو صحنه های اکشن تصویر یجوری بود که بیننده متوجه حرکات زد و خورد فیلم نمیشد.
ایکاش این تی وی یو ای بی خور خوبی داشت.
روی هم رفته میشه گفت راضی هستم.
فیلمی که میگید 1080p نیست دیگه درسته؟نقل قول:
فقط نمی دونم چرا رو یکی دو تا فیلم تصویرش مثل ال سی دی ها بلوری مانند میشد یعنی تو صحنه های اکشن تصویر یجوری بود که بیننده متوجه حرکات زد و خورد فیلم نمیشد.
اگه نیست، برای اینه که بیت ریت پایینی داره یا خوب از نسخه ی با کیفیت کانورت نشده.
دی وی دی بود افشین جان.
سلام:اگر کلید aspect روی کنترل بزنید وzoom1 رو انتخاب کنید لوگو و تا حدود زیادی نوار مشکی بعضی کانالها حذف میشود البته 100 تا 200 ساعت اول تا مرحله break in تموم بشه.نقل قول:
دکمه ای روی کنترل که علامت چهارتا پیکان در جهات مختلف داره رو چند بار بزنی به زوم 1 میرسی.نقل قول:
منم تقریبن همزمان با شما جواب اون دوستمون رو دادم :31:.نقل قول:
من که زیاد تی وی نمی بینم فقط گاهی باهاش فیلم میبینم و بیشتر اوقات خاموشه، برا همین قید آب بندی و اینا رو باید زدم و هر فیلمی دم دستم بیاد میبینم.
اون زوم باعث میشه یه مقدار از اینور و اونور فیلم بره بیرون صفحه اصلن حال نمیده، به نظرتون آب بندی نکنم مشکلی برا تی وی پیش میاد؟
من اصلن وقت و حوصله ندارم الکی تی وی رو روشن کنم تا 100 ساعت اولش بگذرد.
سلام دوستان بالاخره ما هم این tv رو گرفتین و از همه دوستانی که راهنمایی کردن تشکر میکنم فقط یه چیزی وقتی tv خاموشه صفحه تلویزیون مشکی نیست و یه جورایی به سبز لجنی میخوره و وقتی هم روشنه اگه دستت رو بگیری جلو صفحه نمایش یه حرارت نسبتا زیاد حس میشه خواستم بپرسم ماله شما تو این دو مورد چجوریه؟و این تو همه پلاسما ها است یا فقط این مدل؟همینطور نور لامپ و مهتابی خیلی راحت و زیاد تو صفحه میفته!
من صفحه های اول تاپیک رو خوندم ولی هر کاری کردم نتونستم منو مخفی رو بیارم اگه یه بار دیگه یکی از دوستان دوباره بگه ممنون میشم.
سلام:هدف عمده اینه که تمام (سلولهای گازی)پنل بصورت یکنواخت این دوره بحرانی 100 تا 200 ساعت اول رو پشت سر به گزارند حالا اگر قرار باشه نوار بالایی و پایینی صفحه همیشه خاموش باشند و قسمت میانی صفحه همیشه روشن باشه ممکن هست مشکلاتی رو بوجود بیاره .بنظر من احتیاط شرط عقله ضمن اینکه مواردی که یاداوری شده(عدم استفاده از مود دینامیک که خیلی مهم هست واستفاده از تمام صفحه) برای این مدت محدود قابل تحمله .اگر هشت ساعت در روز حساب کنید یک ماه هم طول نمیکشه.نقل قول:
سلام:دوست عزیز در مورد منوی مخفی صفحه 35 پستهای 345و 350 را ملاحظه کنید.نقل قول:
سلام
در V20 میزان ساعت کارکرد تلویزیون چطور مشخص می شه؟
ممنون
بله اونا رو دیدم پست 162 صفحه 17 رو هم دیدم ولی دکمه بقل پنل tv ما کانال ها رو پایین و بالا میکنه و واسه صدا نیست:13: هرچند همون رو هم که میزنم بعدش سه بار 0 رو زدم هیچی نیومد حتی با recall هم امتحان کردم بازم چیزی نیومد!نقل قول:
لطفا جواب سوال های دیگه هم که پرسیده بودم رو بدید.ممنون
نه دوست عزيز Dlnaفقط بصورت مالتي مديا يعني عكس و موزيك و فيلم رو ميتونيد روي tv ببينيد نه كاري ديگي در ضمن به اين tv ميتونيد كيبرد usb وصل كنيد ولي در مود Viera cast كه اين مدل تو ايران ندارد ولي از كليد مالتي مديا كيبرد ميتونيد استفاده كنيد.نقل قول:
رفقا، چطوری سریع میشه رفت رو مد های مختلف؟
یعنی بدون اینکه بری داخل منو با یک دکمه یا دو دکمه سریع مد رو عوض کرد، مثل قابلیت زوم و اینا که چند بار دکمه میزنی پشت سر هم عوض می شود.
در مرود رنگ تصویر و گرما در پلاسماها کاملا طبیعیه.نقل قول:
نور هم توش بازتاب میشه ولی نه زیاد.
اگه دکمه F رو نزنین دوتا دکمه زیریش کاری انجام نمیدن، یعنی نه صدا رو تغییر میدن نه کانال و نه هیچ چیز دیگه.نقل قول:
شما اول دکمه -V رو نگه دار (که هیچ اتفاقی نمیافته) بعد سه باز از روی کنترل دکمه RECALL رو بزن، بعد چند ثانیه منو ظاهر میشه.
نقل قول:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5435667&postcount=345
سلام دوست عزیز.من قبلا F رو زدم و الان وقتی V- رو میزنم کانال عوض میکنه و هر چی دوباره F رو میزنم فایده نداره و بازم کانال عوض میکنه یعنی اونطور که شما گفتی که هیچ کار نکنه نمیشه ولی وقتی F رو نگه میدارم و سه بار recall رو میزنم یه صفحه ی مستطیلی میاد که سه تا سر برگ داره و عکس فوتبال داره (همین منو هست؟) ولی طبق دستورات وقتی 2 رو میزنم این میره و هیچی نمیاد اگه هیچی رو هم نزنم یه خط میاد وسط صفحه!نقل قول:
یه سوال دیگه هم دارم تو مد عادی کنتراست چقدره؟مال من رو 60 بود ولی دیدم تو دفترچه زده کنتراست 90 حالا چون دوستان گفتن 100 ساعت اول رو مد عادی باشه خواستم بپرسم کنتراست رو 60 باشه یا 90؟
خیلی ممنون
امیر جان من اون لینکی که افشین داد رو دیدم زدم تونستم مدت زمان استفاده از دستگاه رو ببینم 0000024:56 بود.
دستت رو رو دکمه V نگه دار، بعد ریکال رو سه بار بزن، عیب نداره اگر کانال عوض بشود.
سلام دوستان من صحبتي كه با مهندس فني شركت بانيان داشتم(خيلي مفصل)در مورد آب بندي . اين موارد كه مثل Burn in و Image Retention IR و.. كاملا حل شده است ميگفت اين مشكلات براي پلاسما قديم وجود داشت(بيشتر سامسونگ) اما در حال حاضر اين مشكلات رفع شده و حتي از همام زمان اول كه راه اندازي كرديد حتي مود دايناميك كار كند هيچ اتفاقي نميفته و مطمئن باشيد!نقل قول:
درمورد viera cast هم هنوز جواب نگرفتم كه آيا اين tv ساپورت ميكند يا نه..
شما در حالت عادي بعد از روشن كردن Tvدكمه V- روي تلويزيون نگه دار و بعد دكمه recall روي كنترل رو 3 بار بزن و بعد دستت رو از روي -v بردار روي تلوزيون سرويس منو ظاهر ميشه. باور كننقل قول:
من که از اولش آب بندی نکردم، یعنی وقتشو نداشتم، با مد دینامیک هم دیدم ولی روی 60 گذاشتمش.
راستی این صرفه جویی چکار میکنه؟ وقتی خاموشش میکنی تصویر بهتر و صفحه براق تر میشود.
دوستان خیلی ممنون بالاخره منو مخفی رو آوردم فقط یکی بگه تو مد عادی کنتراست چنده؟ ممنون
کنتراست 60 ههنقل قول:
دوستان خیلی ممنون بالاخره منو مخفی رو آوردم فقط یکی بگه تو مد عادی کنتراست چنده؟ ممنون
نقل قول:
با تشکر از دوست عزیز
1- طرفداران استفاده از تمهیدات خاص در 100 ساعت اول عمر پلاسما اصلی ترین دلیل رعایت موارد فوق را بی ضرر بودن آنها می دانند مثلا توصیه یکی از دوستان در مورد استفاده از Zoom 1 در 100 ساعت اول مطمئا اگر خیلی مفید نباشد ضرری هم ندارد ضمنا اگر دوستان به نمایندگی های پاناسونیک مراجعه کنند و پلاسما های S10 را که کمتر از یک سال در مد دینامیک استفاده شده است را ببینند تقریبا همگی IR دارند.
2- در حال حاضر اطلاعات فنی شما و بسیاری از دیگر دوستان این فروم از تمام مهندسین فنی شرکت بانیان بیشتر است شرکت بانیان اگر اطلاعات کافی داشت V20 را باتمام قطعات مورد نیاز به ایران وارد می کرد هم اکنون به دلیل آنکه شرکت بانبان فراموش کرده کابل HDMI v 1.4 را وارد نماید خریداران V20 و سینمای خانگی PT-980 نمی توانند از امکان ARC یا برگشت صدای تلویزیون به سینمای خانگی استفاده کنند. با توجه به آنکه در پشت سینمای خانگی فقط یک ورودی Optical وجود دارد که آنرا مدیا پلیر اشغال می کنددر این صورت اجبارا برای انتقال صدا می بایست از کابل آنالوگ AV استفاده شود.
سلام بر اعضای فروم
سئوالی داشتم از دوستان. ممنون میشم اگر کسی می دونه کمکم کنه.
می خواستم بدونم چطور میشه در حالت استفاده از «رسیور» (به فرض ورودی AV1)، خروجی صدا رو از بلندگوهای سینمای خانگی (ورودی AV2/HD) دریافت کنم؟ آیا اصلا چنین امکانی وجود داره؟
تلویزیونم V20r هست و سینمای خانگی هم PT-980.
متاسفانه فرصت مرور مطالب گذشته برام مقدور نبوده و از طریق جستجو هم به نتایج قابل قبولی نرسیدم. در هر صورت اگر سئوالم خارج از روال موضوع یا تکراری بوده، از دوستان عذر خواهم.
سپاس...
مگه V20 کابل 1.4 می خورد؟ یکمی راجب کارکردش توضیح می دید؟ یعنی با همون کابل صدای تی وی میره توی سینما؟
پشت تی وی خروجی هم داره (از پشت که به ورودی ها و خروجی ها نگاه کنین میشه از چپ اولین ستون)، کافیه دوتا کابل سفید و قرمز رو از خروجی تی وی به ورودی سینما بزنین تا صدا از اون بیاد، حالا میتونین هر صدایی که از تی وی پخش میشه رو از سینما هم داشته باشین. من دارم همین کارو میکنم.نقل قول:
dlna با چیا کار می کنه؟
من یه مودم وایرلس tp link 8901 g دارم, با این می تونم راش بندازم؟
اونوقت فیلم از هر وسیله ای که وایرلس داشته باشه پخش بشه میشه؟مثلا با گوشی موبایلی که وایرلس داره فیلم رو اجرا کنیم از tv ببینیم؟
یه سوال دیگه اگه دستگاهی رو با کابل vga به tv وصل کنیم اونوقت صداش رو چجوری بگیریم(از خود تلویزیون منظورمه)؟
به احتمال زیاد باید دستگاهی که فیلم رو به تی وی انتقال میده خودش فیلم رو پخش کنه و تصویر رو انتقال بده، چون تی وی زیاد قدرت پخش نداره، اگه داشت از USB پخش میکرد. یعنی با موبایل اگه بشه، فقط فیلم هایی که خودش پخش میکنه میشه.نقل قول:
در مورد انتقال صدا شما باید از خروجی صدای دستگاه به ورودی تی وی وصل کنین.
ابتدا از پاسخگویی شما متشکرم.نقل قول:
و اما آنچه گذشت! کاری رو که گفتید انجام دادم. خروجی صدای تلویزیون رو به ورودی (و خروجی!؟) قسمت AUX سینمای خانگی متصل کردم و همونطور که شما گفتید، صدا از بلندگوی سینمای خانگی پخش شد اما فقط از یکیش (بلندگوی سمت چپ left).
آیا این بخاطر مونو بودن سیستم صداست و طبیعیه یا اینکه مشکل دیگری وجود داره؟
.................................................. ....
مشکل بالا از اتصالات بین دو دستگاه بود که رفع شد.
نقل قول:
سلام
اگه از کابل hdmi 1.4 استفاده بشه نمیشه روی برگشت صدا از خود کابل hdmi حساب کرد ؟
(با فرض اینکه امپ ------ - هم خروجی 1.4 hdmi داشته باشه ؟
با تشکر
به ورودی av میزنم صدا رو از av دارم تصویر رو از pc اما همزمان ندارم!نقل قول:
اگه اشتباه نکنم مشکلتون حل شد. درسته؟نقل قول:
والا تا اونجایی که من خوندم 1.4 قابلیت برگشت صدا داره، ولی من در مورد قضیه شما اطلاع دقیقی ندارم، دوستان واردتر کمکتون میکنن.نقل قول:
رفیق من دقیق متوجه نشدم شما دارین چیکار میکنین، دارین پی سی رو با وی جی ای به تی وی وصل میکنین که تصویر از تی وی پخش شه؟ اگه اینطوریه شما از پشت کیس صدا رو به ورودی تی وی بدین باید صدا از تی وی بیاد، اگه اشتباه متوجه شدم توضیح بدین.نقل قول:
فقط سينماي خانگي مدلpt980 برگشت صداarc رو ساپورت ميكنه با كابل hdmi ورژن 1.4 و مدل هاي ديگر يا از aux آنالوگ استفاده كنيد يا از Spdif ديجيتال
منظورم رو درست متوجه شدید,همین کار رو انجام می دادم اما صدا نداشتم نمی دونم مشکل از چی بود شاید چون صدا رو به ورودی av4 می زدم (همون که بغل تلویزیون هست) اما الان دوباره امتحان کردم بدون مشکل کار کرد.نقل قول:
رفیق من دقیق متوجه نشدم شما دارین چیکار میکنین، دارین پی سی رو با وی جی ای به تی وی وصل میکنین که تصویر از تی وی پخش شه؟ اگه اینطوریه شما از پشت کیس صدا رو به ورودی تی وی بدین باید صدا از تی وی بیاد، اگه اشتباه متوجه شدم توضیح بدین.
ممنون بابت پاسختون.
آقا دمت گرم, زودتر بنویسش منتظریما :11:نقل قول: