ميگن رو مدل ssd دار روي ssd نميشه ويندوز نصب كرد ؟ اصلا توي bios نيست ssd ، بعد از اوني كه ويندوز بالا اومد تازه ssd مثل يه درايو مياد بالا ، بچه هاي ssdدار يه نگا ميندازن
Printable View
ميگن رو مدل ssd دار روي ssd نميشه ويندوز نصب كرد ؟ اصلا توي bios نيست ssd ، بعد از اوني كه ويندوز بالا اومد تازه ssd مثل يه درايو مياد بالا ، بچه هاي ssdدار يه نگا ميندازن
notebookcheck.net بنچمارکای مختلف اکثر لپ تاپ های معروف رو داره.نقل قول:
دوستان عزیز منم شنبه گرفتم .فعلا که خیلی راضیم .لپ تاپ خفنیه .گرون شده ولی با این حساب گرفتم چون میدونم قیمتش پایین نمیاد(چی قیمتش کم شده تو این مملکت!!)
عزیز دل کی گفته نمیشه؟
پس ویندوز من رو چی نصبه؟
اگر هاردت SSD باشه، 10 ثانیه کلا طول میکشه بالا بیاد...10 ثانیه هم خاموش میشه.
تا اونجایی که یادمه یکی از دوستان تو صفحه های قبل گفته بودن خود سازگار مدلای ssd رو جمع کرده چون روشون ویندوز نضب نمی شدهنقل قول:
Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
مبارکت باشه دوست عزیز.نقل قول:
چند گرفتی؟
با ssd دیگه؟
عزیز دل کی گفته نمیشه؟
پس ویندوز من رو چی نصبه؟
اگر هاردت SSD باشه، 10 ثانیه کلا طول میکشه بالا بیاد...10 ثانیه هم خاموش میشه.
ممكنه كد دستگاه قسمت اولشو بذاري يا 59338056 يا 59347159
نه بابا. این شایععش که مغازه دارایی که کانفیگ بلوری دارشو میخوان بفروشن راه انداختن. وگرنه من مدل SSDدارشو دارم و ویندوزمم روی SSD نصبهنقل قول:
خريدارها ميتونند اينجا هم سر بزنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
بچه هايي كه ssd دار دارن كد دستگاهشون رو ميزارن
بله. خود من بودم ولی حقیقت نداره. شایعه هست این حرف. من فقط از یه مغازه دار نقل قول کردم. هر مغازه داری این حرفو میزنه مطمئن باشین می خواد کانفیگ بلوری دارشو اب کنه چون این کانفیگ خیلی از کانفیگ SSD دار کمتر به فروش میرهنقل قول:
بابا اين كد دستگاهتون رو بذارين ، همشو نميخواد فقط اون قسمت كه مشتركه و نوعشو مشخص ميكنه ، ssd ها ها : يا 59338056 يا 59347159
دوستان حساسیت یا عامیانه تر بگم انتن دهی اینترنت وای فای این لبتاپ چطوریاس؟ دیدید که اکثر dell ها وای فای ضعیفی دارن و یا apple واقعا انتن دهی بسیار قوی داره.
نقل قول:
بد نیس برادر
البته به اون خوبیا هم نیس مثلا بعضی وقتا قاطی میکنه با وجودی که کامل وصله ولی تو تسک بار هیچ سیگنالی نیس !
البته کم پیش میاد !
مبارکت باشه چند گرفتی؟نقل قول:
من که کاملا راضیمنقل قول:
دوستان حساسیت یا عامیانه تر بگم انتن دهی اینترنت وای فای این لبتاپ چطوریاس؟ دیدید که اکثر dell ها وای فای ضعیفی دارن و یا apple واقعا انتن دهی بسیار قوی داره.
وای فایش خیلی خوبه....من سرعت وای فای لپتاپم از سرعت اینترنت کابلی PC م بیشتره....
مرسی . 3.680000!!نقل قول:
نه ssd دارش گیر نمیاد که .همینم دهنم سرویس شد پیدا کردم!!! .هرجا رفتم گفت نداریم که نداریم(چون گرونه نمیارن ) حتی asus n56 va HPdv6t7000 هم هرجا رفتم گفتن الان نداربم آخر از بازار رضا گرفتم !!
مرسی .3.680.000 همینم با زور گیر آوردم !!:sq_10: ولی لپ تاپ خیلی خوبیه .الان چون روزای اوله روزی 6-7 ساعتی روشنه که 4-5 ساعتش بازیای سنگین میکنم :دی . جز کیفیت تصویر که اونم انصافا خیلیییی بد نیست بقیه چیزاش oke!!نقل قول:
من SSD دارشو دارم ولی راستش جعبش باهام نیست. اومم خوابگاه اخه :sq_11:نقل قول:
59338056 :)
بچه ها تازگی ها Num Lock من بعد چند دقیقه دوباره خاموش میشه و برای استفاده از keypad باید دوباره num lock رو بزنم.
راه حلی به نظرتون میرسه؟ به نظرتون مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری؟
ویندوزه رو. کن انشالا که درس بشهrestoreنقل قول:
Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
اخه خیلی برنامه نصب کردم امیدوار بودم راح حل خاصی ئاسش وجود داشته باشهنقل قول:
هیشکی همیچن مشکلی رو نداره؟
ﻣﻦ ﻫﻢ ﺑﻌﻀﯽ ﻭﻗﺘﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﺍﻭﻥ num lock ﯾﮑﻤﯽ ﺧﻮﺩ ﺩﺭﮔﯿﺮﯼ ﺩﺍﺭﻩ...ﺍﻣﺎ ﭼﻮﻥ ﺯﯾﺎﺩ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﮐﺎﺭ ﻧﻤﯿﮑﻨﻢ ﺩﻗﺖ ﻧﮑﺮﺩﻡ.ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺭ ﺩﻗﺖ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﻫﻤﯿﻦ ﺟﺎ ﻣﯿﻨﻮﯾﺴﻢ.ﺑﻌﯿﺪﻩ ﻣﺸﮑﻞ ﺳﺨﺖ ﺍﻓﺰﺍﺭﯼ ﺑﺎﺷﻪ...نقل قول:
ویرایش:آزمایش کردم....نزدیک به یک ساعت num lock روشن بود و روشن موند (خاموش نشد)...
نه منم تست کردمنقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
ممنون از جفتتون
نمی دونم چرا ولی واسه منم یه مدتیه که درست شده. یه مدت پیشم باز این طوری شده بود ولی خود به خود درست شده بود. اگه بازم این طوری شه توی فروم های باید بگردم دنبال راه چاره :sq_11::sq_11:
آقا بالاخره یه بازی گیر آوردم که کارت گرافیکشو حسابی به چالش بکشه!
batman arkham city رو روی very high که اصلا فکرشو نکن، روی high هم بعضی جاهاش با گیر اجرا میکنه رزولوشن 768*1360
مطمئنا مشکل از جای دیگه است.وگرنه این بازی در این حدا نیست!!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جا با 30-35 فریم روی ultra اجراش کردن
نمیدونم والا!نقل قول:
از دوستان اگه کسی میتونه این گیم رو نصب کنه ببینه چجوریاس
شاید مشکل از سیستم منه
به نظر شما برای آپدیت درایور کارت گرافیک بهتره اون دایوری رو که تو سایت لنوو گذاشته دان کنم یا اونیکه تو سایت انویدیاس؟
نقل قول:نقل قول:
نه بابا اصن امکان نداره
من این بازیو روی کامپیوتر خیلی پایین تمومش کرده بودم
چک کنین که بازی رو حتما با برق بازی کنین نه با باطری
power plan هم قرار بدین روی Lenovo Dunamic Graphic
اقا گوشه چپ پایین و راست پایین تاچپد رو فشار بدید ببینین چقدر میره پایین. واسه من اونقدره که میشه زیر تاجپد رو دید و حتی ناخونمم می تونم زیرش ببرم. چک کنین ببینین عادیه یا واسه من اینطوریه :sq_6::sq_3:
با اجازه از دوستان لنوو سوار:sq_8:نقل قول:
از سایت Nvidia بگیری بهتره من برا DV6t-7000 ام از سایت خود Nvidia گرفتم البته باید با قندشکن دانلود کنی چون به ایران خدمات نمیده حجمشم حدود 280 مگه
تاچ پدش زیاد میره پایین اما من ناخونم بلند نیس که امتحان کنم اما وقتی با انگشت رو تاچ پد کلیک میکنم یه تق تقه کوچولو میکنه...به خاطر اینه دکمه ی چپ و راستش با خوده تاچ پد هم سطحهنقل قول:
واسه من که قشنگ چند میلی متر میره پایین طوری که ناخن که هیچی سر مداد نوکی یا نوک چاقو (البته از نوع میوه خوریش) یا کارت بانکی کاملا میره زیرش :sq_3:نقل قول:
زیاد فرقی نمی کنهنقل قول:
اگه سایت انویدیا بگیرین مسلما جدید تر هستن ولی اپدیت جدید زیادم (یا حتی هیچی) روی عملکرد سیستم تاثیر نمیداره پس زیاد فرقی نداره
من که هنوز همون درایور 295 توی dvd روی لپم نصبه. چون درایور های دیگه انویدیا نمره ویندوز 7 رو پایین میارن
عزیز این واسه اینه که اون پایین نقش دکمه های موس رو هم ایفا میکنه ! یعنی قسمت پایینش دوتا دکمه اس که باید فشارش بدی که فرو بره و نقش دوتا کلید موس رو ایفا کنهنقل قول:
واسه من که قشنگ چند میلی متر میره پایین طوری که ناخن که هیچی سر مداد نوکی یا نوک چاقو (البته از نوع میوه خوریش) یا کارت بانکی کاملا میره زیرش:sq_3:
منم بازی کردم این بازی رو.تو directx 11 مشکل داره این بازی.باید رو direct9 بازی کنی.در غیر این صورت با گرافیک دسکتاپ 560ti هم لگ می زنه.گرافیک شما که هیچی!من رو تنظیمات اخر با گرافیک 6770m بازی کردم.مشگلی نداره.میانگین 30 می داد.بازیهای جدید رو تست کنید بهترهنقل قول:
عزیزم بله می دونم ولی واسه من خیلی میره پایین. یعنی بیشتر از حد لازم برای کلیک کردن دکمه های ماوس.اونقدر پایین که میشه داخل و زیر تاچپد رو دیدنقل قول:
واسه همین میخ واستم بدونم واسه همه همین طوریه یا نه؟
دوستان امروز خواستم با hdmi لپتاپ رو به مانیتور lg 2261 وصل کنم یه کابل خریدم از این معمولیا وصل کردم به مانیتور اما تصویر رو انتقال نمیده خواستم ببینم تنظیمات خاصی داره؟ کابل نوعه مخصوصیه؟