دوستان کسی بازی اورجینال و اصل خریده؟
اگه خریده بگه چه طور میشه آنلاین بازی کرد؟
چند خریده!
شرایط آبو هوایی رو مطابق با شهرش میسازه؟
دوستان هرکی خریده سریع جواب بده که میخوام برم ترکیه بخرم!
زود تند سریع!:sq_2:
Printable View
دوستان کسی بازی اورجینال و اصل خریده؟
اگه خریده بگه چه طور میشه آنلاین بازی کرد؟
چند خریده!
شرایط آبو هوایی رو مطابق با شهرش میسازه؟
دوستان هرکی خریده سریع جواب بده که میخوام برم ترکیه بخرم!
زود تند سریع!:sq_2:
دوستانی که اینقدر بازی رو می کوبن و اونو با MW 2005 مقایسه می کنن اگه به قضیه اینجوری فکر کنن که این بازی MW نیست خیلی راحت با بازی کنار می یان.
اگه EA اسم این بازی رو MW نمی ذاشت مطمئنا ایقدر انتظارات از بازی بالا نبود و می شد مثل HP که کمتر کسی از بازیش ایراد گرفت.
بعضی از دوستان هم دیگه خیلی کم لطفی می کنن مخصوصا در مورد هندلینگ که انصافا عالیه حتی من با ماشین های تیونینگ نشده هم خیلی روون بازی می کنم.
به نظر من بزرگترین ایراد بازی اینه که اسمش MW هست و بس.
این بازی حتی از MW2005 بیشتر بهم حال میده.
همه چیزش عالیه.
فقط اگه تصادف نداشت میشد عین MW2005
نقطه قوت بازی رو به نقطه ضعف تبدیل کردی!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
یا سیستمت نمیکشه تا با گرافیک بالا ببینی چه شاهکاریه توی گرافیک یا اینکه مفهوم گرافیک رو نمیدونی!
منم توی پستهای قبلم گفتم چون از اسم mw2005 استفاده شد خیلی ها منتظر تکرار همون ورژن بودند.دقیقا همون.نقل قول:
علت این هم که گاراژ یا مکان خاصی برای تیونینگ نیست بیشتر برمیگرده به نوع گیم پلی این بازی که یه جورایی قراره با کمترین خروج از بازی انجام بشه،مثلا تا خودتون نخواید هیچ مسابقه ای نمی پره از اول،ریست نمی کنه مثل نسخه قبل،بدون ورود به منو،تیونینگ و تغییر ماشین رو میتونید انجام بدید که اکثر اینها در بازی چند نفره کاملا به جذابیت بازی اضافه میکنه.سیاست اصلی این ورژن non stop بودنشه.
اتفاقا سیستمم با بالاترین تنظیمات و بدون هیچ افت فرمی بازیش میکنمنقل قول:
یه عکس از GTA 4 میزارم که از توی سیستمم گرفتم شما خودتون با این بازی مقایسه کن
این بازی مال سال 2009 هست و اسن بازی 2012
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا تو چه سریع میرینقل قول:
من یه سره دارم میرم حدود80 درصد بازی رو رفتم
داداش خودت داری میگی gta:دینقل قول:
gta یه فاز دیگه داره
و اگه گرافیکش کم باشه به درد نمیخوره (به استثنا سن اندریاس)
با نظرت هم که گفتی با هم سطح های خودش تو سال 2012 واقعا گرافیک پایینی داره :دی
دوستان از کجا به کجا کشیده شد بحث!:sq_6:
بابا جی تی آی اصلا" قابل مقایسه با هیچ بازیی نیست!
چون بهترینه هم ازنظر گرافیک و هم از نظر گیم پلی هم از نظر مشخصات فنی ماشینا و ...!:sq_4::sq_10:
اوج کو.....شده اینجا !
آخه گرافیک GTA که یه بازیه OpenWorld هسشو میایید با nfs مقایسه می کنید ..خب معلومه NFS خیلی بالاتره که بایدم باشه ...
سبک با سبک !
حمید جان دلبندم شما گرافیکارو دقت کن!نقل قول:
مطمئن باش از این سری هم جلوتره!
کسانی که از هندلینگ بازی ایراد میگیرن 1 حالت بیشتر نداره
این طیف افراد ، افرادی هستن که همه نوع بازی رو انجام میدن ، و رو یه بازی زوم نمیکنن، من خودم بازی های دیگه خیلی کم انجام دادم ولی از روزی که سگا داشتم تا حالا کلا عاشق مسابقات اتومیبل رانی وریسنیگ بودم
بازم روی حرف خودم هستک که هندلینگ بازی فوقالعادس تو یکی از سایت های هم که نمره داده بود یکگی از ویژگی های خوب بازی رو هندلینگش معرفی کرده بود
پ.ن : من با تمام ماشین ها تمام مسابقات رو انجام دادم و اول شدم ، ولی بیشتر از 95% نشده ! کسی بیشتر از 95% بازی رو انجام داده ؟
من بازی رو شروع کردم به نظرم هندلینگش عالی بودنقل قول:
اومدم تو انجمن دیدم چه خبره
هندلینگ عالی از نظر کسایی که ایراد میگیرن چیه ایا؟ :دی
به نظرم تنها چیزی که رو مخه تصادفاشه که با کوچیک ترین ضربه وقت ادمو میگیره
سلام : منم امروز فرصت کردم نصبش کنم و بازی کنم .در نگاه اول چندان به دلم ننشست .متاسفانه گرافیکش در مقایسه با فورزا هیچ حرفی برای گفتن نداره .تغییر فریم هم که خیلی زیاده " یه جا 60 فریم میده یه جا 35 فریم!!!!!البته این به این معنی نیست که بگم بازی انحصاری ایکس باکس بهتره چون هیچ چیز برای گیم بهترازPC نیست ....هیچ چیز......
دوستان محترمی که عنوان میکنند گرافیک این نسخه نقطه قوتش هست لطفا بازی سری فورزا رو حتما ببینن ( به عنوان کسی که میگم فقط PC برای بازیه و بس )
تایپیک خاک خورده فوزا جای دیگسنقل قول:
اینجا رو اشتباه اومدی ....
اشتباه نیومدم عزیز مقایسه گرافیک در بازی ها امریست جهانی..!!!!!! اگر مقایسه ها نبود پیشرفت ها نیز صورت نمیگرفت ..الان شرکت سازنده این بازی جند سال هست داره درجا میزنه ؟پورشه رو بازی کردی؟ آندرگراند ها رو چطور ؟وقتی اینو بازی میکنی یاد آندرگراند 2 نمی افتی ؟با این همه امکانات و پیشرفت تکنولوژی و سخت افزارهای تا دندان مسلح ودایرکت 11 و ....به نظر شما این بازی کجای رده بندی قرار داره ؟نقل قول:
من کاری با کسانی که کینه جویانه در مورد بازیهای Nfs نظر میدن ندارم، هم نمرات بازی هم کسانی که به هیچ بازی دلبستگی برای کوبیدن nfs ندارن این بازی رو تایید کردننقل قول:
ضمن اینکه این بازی کارت گرافیک درست حسابی میخواد و با کارت گرافیک هایی در رینج 9500 و این حدود و تنظیمات حداقلی بازی نمیشه در مورد گرافیک بازی نظر داد
ضمن اینکه هیچ بازی به گرد پای گرافیک RUN نمیرسه
وهیچ بازی ریسینگی به گرد پای mw 2005 به لحاظ جذابیت و گیم پلی و کامل بودن نمیرسه تا تاریخ هست
که هر دو اینا از سری nfs هستن نه فورزا و...
این حرفا چند ساله برای ما اشناست ، افرادی که خوششون از فورزا میاد به جای اینکه برن تو تایپیک خاک خورده خودش در مورد بازیشون بحث کنن چون اونجا بیننده نداره میان تو تایپیک nfs و به بازیهای این سری گیر میدن، فرقی هم نداره اسم بازی و گیم پلی وگرافیکش چی باشه ، فقط یک کلمه بلدن این بده فورزا خوبه
داداش جای runنقل قول:
hp رو بیار
چون run فقط گرافیک داشت
منم گفتم بحث گرافیک که run رو گفتمنقل قول:
به نظر شما این یه عقب گرد نا امید کننده نیست ؟این شرکت ها مال من و شما نیست که بخواهیم جانب داری کنیم ........نقل قول:
کسی که کینه جویانه و جانب دارانه در مورد دو مطلب متفاوت حرف میزنه نمیشه بحث منطقی باهاش کردنقل قول:
وای چقد جوک میحرفید ! باو بازی 2009 با 2012 ،تکنولوژی ،پیشرفت ، سبک Open World با Racing ، و..... تک تک اینا میتونه راحت بگه که کی بالاتره ... باو منطق داشته باشید ! جای دیگه هم این حرفارو نزنید که واقعا خنده دارن !نقل قول:
حمید جان دلبندم شما گرافیکارو دقت کن!
مطمئن باش از این سری هم جلوتره!
به خاطر خودتون میگم وگرنه اصن به من چه !
نه عزیز جفتشونو دیدم ...(forza گیم پلیشو ....NFSMW بازیش کردم) نمیخوام زیاد برم تخصصی بحرفم راجبش ولی تا همین حد بگم که تو بعضی از جهات Forzaو بعضی جهاتم این بازی سرتره از نظر المانای گرافیکی !نقل قول:
دوستان محترمی که عنوان میکنند گرافیک این نسخه نقطه قوتش هست لطفا بازی سری فورزا رو حتما ببینن ( به عنوان کسی که میگم فقط PC برای بازیه و بس )
متاسفانه حقیقت همچون گذشته تلخ است !نقل قول:
شما جوری می گید اآدم یاد تفاوت گرافیک cod با BF می افته.:31:نقل قول:
به نظرم گرافیک این بازی رو دست کم گرفتی.
نمی دونم سیستمت چیه ولی گرافیک بازی اگه افت فریم رو کنار بذاریم ( که اونم راه حل داره) واقعا قشنگه و از نظر فنی هم خوب کار شده.
من فورزا رو بازی نکردم ولی تریلرهاش رو دیدم موتور گرافیکی اون بازی بیشتر برای سبک شبیه سازی و real world مناسبه. موتور گرافیکی ساخته criterion برای این سبک و این محیط خیلی مناسبه و من ضعف خاصی تو گرافیک بازی ندیدم .
حقیقت همیشه این بوده تایپیک هایی که خاک خوردن و بیننده نداشتن بحثشون تو تایپیک های نامربوط باز شده تا دیگرون اسم بازی مورد علاقشونو فقط بدونن ....نقل قول:
تایپیک فورزا گویا زیادی خاک خورده ....
خوب پیرو حرفهای قبلیم اعلام میکنم که بله بازی از نظر هیجان و آدرنالین ترکونده!!:31:
یعنی حس هیجان تعقیب و گریز و مسابقه هاش به شدت بالا رفته، فقط بزرگترین ایرادش برای ما pc گیمرها همین افت فریم های عجیب و غریبش هست که گاهی واقعا اعصاب خورد کنه و هم معلوم نیست از کدوم قسمت سیستم نشئت میگیره:13:
...ولی در کل حرفهای قبلیم رو در مورد گیم پلی تکذیب میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و میگم بازی حداقل از نظر گیم پلی شاهکاره!!
سیستمت چیه ؟نقل قول:
فقط بزرگترین ایرادش برای ما pc گیمرها همین افت فریم های عجیب و غریبش هست که گاهی واقعا اعصاب خورد کنه و هم معلوم نیست از کدوم قسمت سیستم نشئت میگیره
الان برا من اینه و مشکلی ندارم :
GTX560TIOC
COREI3 2100
4GIG
اقا ولی دارم با پلیسا حال میکنم
6 درجه رو پر کردم
لامصب 53000 sp بهم داد :دی
خوب اون راه حل چیه؟نقل قول:
نمی دونم سیستمت چیه ولی گرافیک بازی اگه افت فریم رو کنار بذاریم ( که اونم راه حل داره) واقعا قشنگه و از نظر فنی هم خوب کار شده.
بستگی به کارت گرافیکت و تنظیمات گرافیکی که اعمال می کنی داره. اگه کارتت متوسط به بالا باشه. در آدرس:نقل قول:
C:\Users\XXXX\Documents\Criterion Games\Need For Speed(TM) Most Wanted فایل config.NFS13Save رو با NOTEPAD باز می کنی و خط سوم رو به این صورت تغییر می دی LockTo30=true فریم روی 30 قفل می شه و خیلی روون بازی می کنی و دیگه پرش فریم یهویی از 60 به 30 و 40 وجو نداره. البته می گم باز بستگی به گرافیکت داره.
از لحاظ واقعی بودن گرافیک و فیزیک بازی، انصافا جی تی ای بسیار بهتر از NFS سال 2012 هست و دلیل نمیشه چون اون مال سال 2009هست بدتر از بازی سال 2012 باشه.نقل قول:
اتفاقا قدرت راک استار رو نشون میده
این بازی درسته قصدشون بوده که جذاب بسازن اما خیلی موفق نبودن و اون هم بخاطر هندلینگ غیر عادی بازیه (توی تاریخ بازیهای ریسینگ همیشه NFS به خاطر هندلینگ نرم و خوبش شناخته شده بود)
تصادف ها واقعا خیلیییییییییییییییییییییی یییی زیاد از جذابیت کار کم کرده
مخصوصا توی تعقیب و گریزها از دست پلیس که بسیار بسیار روی اعصابه و اون حس موست وانتد 2005 رو نمیده که با حرکاتت غوغایی می کردی.
از لحاظ تعقیب و گریز و امکانات تعقیب و گریز 1 درصد موست وانتد سال 2005 نیست.
این پلیسا رو اعصابمن.هی میخ میرینن:sq_10:
خواب منم حرفم رو پس میگیرم و میگم که هدلینگ و گیم پلی بسیار خوبه ..
میدونید چیه هیچ کدوم از شما دوستان نیومدید بگید پورشه و استون مارتینی که ه بازی به ما میدند هندلینگ افضاحی داره و ماشینهای دیگه اینطور نیستند
از وقتی که فورد رو پیدا کردم متوجه شدم بازی تازه چیه و میشه ماشین رو به راحتی کنترل کرد..
هر کسی با یه ماشینی راحت هست. من با پورشه که اول بازی میده تا چند تا ماست وانتد رو رفتم خوب بود.نقل قول:
بحث سر راحتی نیست .. به راحتی میشه متوجه شد که هدلینگ اون پورشه بدجور رو اعصابه. بهرحال کلا کنترل ماشینها تو این بازی سخته و باید قبول کرد این مساله رونقل قول:
سیستم در پیت من:نقل قول:
amd3870k
msi a75 g35
sapphier hd 7770
apacer 8gig 1333
hdd 500
من یه صفایی میکنم با این پلیسا که نمیدونم چه جوری بگمنقل قول:
به مولا خیلی حال میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه دور دیگه 6 تا لول رو پر کردم 71000sp گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همرو با بوگاتی ویرون گرفتم
ماشین تانکه لامصب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میزنی به پلیسا ناشه میکنتشون
سرعتشم که تا اخر پره
گاز میده به گردشم نمیرسن
من تا mw 4 رو با گالاردو رفتمنقل قول:
کدوم فورد؟من دو تا فورد دارم که یکیش تو مایه نیسانه : دینقل قول:
من با Audi R8 خیلی خیلی راحتم و از وقتی پیداش کردم خیلی دارم حال میکنم باهاش!هندلینگش عالیه!
در کل هندلینگ بازی عالی کار شده و به ماشینتون و خودتون بستگی داره من با پورشه اولیه نمیتونستم درست برم ولی با Audi فوق العاده راحتم!(12 تا ماشین پیدا کردم تا حالا)
گرافیکم از نظر من خیلی خوب کار شده و حال بالایی میده به آدم!(همه چیز رو روی آخرین درجه بذارید و فقط برید جاهایی که کوه و درخت و جنگله حال کنید : دی)
گالاردو و ویرونو از کجا پیدا کنم؟(یا هر دو موست وانتدن؟؟)
پلیسا همچیشون عالیه فقط این کوروتا خیلی کرم میریزن!:sq_7:نقل قول:
بابا مثل بچه آدم بیا بزن به ماشینم برو اونور تو باقالیا دیگه چرا زورت نمیرسه تیخ میندازی!:sq_8:
من که تا میبینم کوروته گاز میدم از عقب همچین میزنم بهش که تا عمر داره فراموش نکنه!:sq_10:
یه چیز بازی هم خوب درست کردن اونم اینه که وقتی از عقب میزنی به یه ماشین مثل چی نگات نمیکنه سریع منحرف میشه!:sq_2:
r8 خوبهنقل قول:
ولی من همچنان تو هندلینگ مک لارن رو قبول دارم
گالاردو که تو شهر باید پیدا کنی تو شهره
ولی ویرون ماست وانتد هست :دی