اپدیت برای ما که روت کردیم نیومده؟
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
Printable View
اپدیت برای ما که روت کردیم نیومده؟
شما کدوم مدل و کدوم ورژن رو داری؟نقل قول:
به غیر از روت تغییرات سیستمی دیگه هم دادین؟
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
32g 3g دارمنقل قول:
نسخه 4.2 هست کار خاصی هم انجام ندادم
ممنون
هنوز روش مطمئنی برای آپدیت به 4.4 برای دستگاه های روت وجود نداره.نقل قول:
موفق باشید
خبری شد بی زحمت ۱ ندای هم به ما بده،مرسی
باید بیخیال آپدیت با wifi بشم.سرعت افتضاح پایینه و بعد از مقدرای دانلود قطع میشه.یا شایدم سرعت خیلی پایینه و من احساس میکنم قطع شده
حالا از پستهای 634 و 640 که صفحه قبل هستن ، کدوم رو باید دانلود کنم و به چه طریقی بریزم رو تبلت؟
32 گیگ سیم کارت خور دارم
من 3g 32گیگ دارم روت و آنلاک نشده ، امروز پیغام آپدیت داد... آپديت کردم... حالا یکم پشت دستگاه زود گرم ميشه... نرم افزار go SMS و ویچت هم اجرا نميشه.... شاید ورژنش باید عوض شه...sms میاد ولی نمیشه sms فرستاد.
از پست 640 فایل Full Firmware نسخه 3G رو دانلود کنید. (حدود 350 مگ)نقل قول:
آخرین نسخه نرم افزار NRT رو هم از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید.
بعد از نصب نرم افزار از قسمت Flash Stock + Unroot استفاده کنید.
طبق راهنمایی های نرم افزار که بسیارم واضح هست پیش برید.
دفعه اولی که نرم افزار رو اجرا می کنید به دو نکته دقت کنید:
- مدل دستگاه و ورژن اندروید رو درست انتخاب کنید.
- نرم افزار قفل ... باز باشه تا بتونه یه سری فایل ها رو دانلود کنه.
فرآیند آپدیت حدود 3 دقیقه زمان میبره.
موفق باشید
همانطور که قبلا هم گفتم قابلیت SMS از فایل فیرمویر اندروید 4.4 تبلت Nexus 7 حذف شده ولی قابل اصلاح هست.نقل قول:
اول باید تبلت رو روت کنید بعدش یک فایل MOD رو روی تبلت نصب کنید تا هم SMS و هم Tethering کاملا فعال بشه. بعدش می تونید با نرم افزار Hangouts یا هم نرم افزار دیگه ای SMS بدید.
دانلود فایل MOD فقط مخصوص Nexus7 3G با نسحه اندروید KRT16S از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبری نشد؟نقل قول:
مرسی
با سلام دوستان .
من میخواهم تبلت Nexus 2012 asus رو بگیریم و بدون سیم کارت خور ان. سوالاتی دارم اگر پاسخ بدین ممنون میشوم:
1- ایا تبلت بدون سیم کارت نرم افزارهایی مثل whats up و viber اینها را میشه روش فعال کرد؟
2- ایا سی پی یو این تبلت که nVidia Tegra هست از fonepad 7 که اینتل هست قوی تر هست؟
3- خودم شخصا از روت کردن بدم میاد اگر این تبلت را روت نکنم مشکلی وجود نداره و کلا با روت چه مزایایی هست ؟
4- اپدیت کردن این تبلت به خصوص اخرین ورژن مثلا همین کیت کات 4.4 نوصیه میشود و امکانات بهتر می شوند؟
5- حافظه یو اس بی و هارد اکسترنال با کابل OTG شناسایی می کند و فایل های موزیک و ویدیون اینها اجرا میکند؟
6- نرم افزار هایی که فونت های مختلف فارسی را دارند را ساپورت و بدون مشکل اجرا می کند ؟
7- کلا بدون سیم کارت بهتر است یا با سیم کارت و ایا این اختلاف حدود 400 هزار تومان بین سیم کارت خور و با سیم کارت ارزش دارد در صورتی که من خودم همش از وایفای اینترنت استفاده میکنم؟
8- اگر احیانا باتری تبلت ضعیف یا خراب بشه راحی برای تعویض ان هست؟
9- گارانتی الماس چطور هست ؟ بهترین گارانتی کدوم هست ؟
با سپاس:n26:
سلام دوست عزیزنقل قول:
اول از همه توصیه میکنم ورژن ۲۰۱۳ این تبلت رو بگیرید. امکانات بهتری داره و فکر نمی کنم تفاوت قیمت زیادی داشته باشه. به نصجسبت امکاناتش به صرفه است.
۱. این جور نرم افزار ها رو میشه فعال کرد چون کد فعالسازی رو به گوشیتون میفرسته و شما داخل تبلت وارد می کنید. البته الان چند وقتی هست که از طرف وایبر پیغام فعالسازی نمیاد!
۲. اطلاعی ندارم. ولی سی پی یو این تبلت مشکلی نداره.
۳. با روت امکان دستیابی به اطلاعات سیستمی تبلت رو بدست میارید. بدون روت میشه کار کرد و روت کردن یا نه بستگی به نوع استفاده تون از تبلت داره.
۴. شدیدا توصیه میشه. فقط تو ورژن ۴.۴ قابلیت اس ام اس رو از دست میدید که با روت کردن میشه برش گردوند.
۵. قابل اجراست ولی نیاز به روت داره.
۶. کلا اندروید به صورت کامل از فارسی پشتیبانی می کنه و هیچ مشکلی با فارسی ندارید. مگر اینکه فایل های ورد با فونت های فارسی مخصوص رو بخواید نمایش/ویرایش کنید که با اون فونت های مخصوص توی سیستم نمایش نمیده و از فونت های استاندارد خود دستگاه/نرم افزار استفاده می کنه.
۷. سیم کارت بستگی به این داره که به اینترنت در لحظه و مکان چقدر نیاز دارید. کلا بستگی به کاربردتون داره.
۸. تعویض باتری کار راحتی نیست ولی توضیحاتش توی سایت های مختلف بصورت کامل هست. مشکل اصلی تهیه بلتری یدک هست که به راحتی گیر نمیاد. مخصوصا این تبلت که حتی قابش هم به سختی گیر میاد. باید از شرکت اصلی و گارانتی تهیه کنید.
۹. گارانتی رو اطلاع ندارم. من خودم از آواژنگ تهیه کردم. تو یکی دو دفعه ای هم که بردم پاسخگویی متوسطی داشتن.
سوال دیگه ای بود در خدمتم.
موفق باشید
گویا ورژن اندروید ۴.۴.۱ در راهه. هی من روت می کنم هی اینا آپدیت می کنن!
مشکل ارسال sms در کیت کت حل نشده؟
موندم به 4.4 آپدیت کنم یا نه؟فایل دانلودش رو هم گرفتم
با تشکر از پاسخ شما دوست گرامی.نقل قول:
خواستم بپرسم من هم شدیدا علاقه به نکسوس 2013 دارم اما قیمت ان خیلی بالا هست و ایا نوع سیم کارت نخور ان هم هست و چقدر است؟ من خودم نکسوس 2012 را 650 تومان قیمت گرفتم ولی نکسوس 2013 سیم کارت خورش یک ملیون سیصد توان هست و خیلی تفاوت قیمت داره اگر تا 700 یا 800 نهایتا باشه عالی هست.
برای روت این سوال را داشتم ایا با روت نکردم میشه همه نرم افزار ها و بازی ها را بدون مشکل نصب و اجرا کرد؟ با تشکر از راهنمایی حضرت عالی :n26:
سلام دوست عزیزنقل قول:
بله مشکل sms و tethering با نصب کردن یک فایل برطرف میشه.
فقط هم باید نسخه KRT16S رو داشته باشید و هم اینکه روت کرده باشید.
یه مقدار صبر کنید نسخه 4.4.1 تو راهه.
مدل 2013 فقط دو نسخه 16 و 32 گیگی داره و مدل 8 گیگی رو حذف کرده. مدل 2013 16 گیگی رو یکی از سایت ها 1.020 قیمت زده.نقل قول:
همه بازی ها رو میشه نصب کرد ولی همه نرم افزار ها رو نمیشه نصب کرد. چون بعضی از نرم افزار ها نیاز به روت دارند. البته تعدادشون کم هست. ببینید چند مدل نرم افزاری که نیاز به روت داره رو خدمتتون اعلام می کنم تا درک بهتری از روت داشته باشید:
1- Root Explorer برای دستکاری فایل های سیستمی
2- Stick Mount + Paragon NTFS برای دسترسی به فلش و هارد های اکسترنال
3- MacroDroid برای اتوماسیون گوشی! (نرم افزار جالبیه. می تونید باهاش شرایط خاصی رو تعریف کنید که توش به سری اتفاقات بیفته. مثلا وقتی به وایرلس خونه وصل میشید نور صفحه رو کم کنه و یا شب ها تبلت رو سایلنت کنه و ...)
4- MultiROM Manager برای نصب همزمان چندین رام مختلف در کنار هم.
اگه به همچین نرم افزار هایی نیاز ندارید می تونید ار روت صرفنظر کنید.
البته می تونید روت رو برگردونید به حالت اولیه که دوباره شامل گارانتی هم بشه. خودم تست کردم و گارانتی با این که سعی کرد مشکلی پیدا کنه نتونست! ولی نرم افزار هاتون پاک میشه.
موفق باشید
تو نسخه کیت کات من بنظرم میرسه باتری ۲۰ درصدی قویتر شده ������
Android 4.4.2 KOT49H
Full Firmware
WIFI
کد:Official Link:
https://dl.google.com/dl/android/aosp/nakasi-kot49h-factory-da7dee49.tgz
ExpressLeech Mirror:
Cooming Soon ...
Pass: 1
MD5: 22ac4dcf402f30a3a891192dfdb714df
SHA-1: 5e9db5e1c396e2d1161e428ba28e356e125ecff6
3G Model
https://dl.google.com/dl/android/aosp/nakasig-kot49h-factory-83d93b5f.tgz
ExpressLeech Mirror:
http://expressleech.com/3t8ty68kys3a.html
MD5: fa034d967e0400363e8a5b315d6a20ba
SHA-1: 83d93b5f35744965c078252fd667e4e8f4e44f44
OTA Update
KOT49H from KRT16S
WIFI
http://android.clients.google.com/packages/ota/google_nakasi/d72d14131cdfbbc6a758c3234a10fd1fe8d80ce6.signed-nakasi-KOT49H-from-KRT16S.d72d1413.zip
ExpressLeech Mirror:
http://expressleech.com/jja3wvk5evi5.html
3G Model
http://android.clients.google.com/packages/ota/google_nakasig/11dca0a521765a2f98248410216c393d69971e01.signed-nakasig-KOT49H-from-KRT16S.11dca0a5.zip
ExpressLeech Mirror:
http://expressleech.com/78rnrrasyw2j.html
با سلام دوستان. چند سوال در مورد این تبلت داشتم :
1- ایا این تبلت قابلت نصب و دریافت نرم افزار را نداره اخه یکجایی گفتند فقط با گوگل پلی فقط نصب و دانلود میکنه ولی مابقی نمیشه ؟؟
2- ایا نرم افزار های تماس تصویری یا اینترنتی با این تبلت میشه انجام داد ؟ کدام نرم افزار دقیقا؟
3- میشه با فلش کابل OTG وصل کرد ؟
4- شنیدم برای اپدیت کردن نیاز به دور زدن تحریم دارد و اگر درست است بایستی از نرم افزار های پ ی ل ت ر شک ن استفاده کرد یا راه حلی دیگر دارد؟
5- کیفیت صدا در هندزفری چطور است ؟
6- در کل شنیدم کلا اسم نکسوس ها یعنی ساپورت قوی از گوگل و ایا این می تواند برتر از همه تبلت های اندرویدی دیگر بدون نکسوس باشد؟
7- نوع حافظه داخلی این تبلت از چه جنسی می باشد شنیدم ssd هست ایا درست است؟
8- لوازم جانبی این تبلت گیر میاد ؟
9- با وای فای میشه به هارد به صورت اف تی پی اینها وصل و از ان فایل ها را اجرا کرد؟
10- هدف هنایی بنده تبلتی کامل برای نصب صد ها نرم افزار و اجرای اکثر بازی های قوی و عدم هنگ بی مورد تبلت است ایا این تبلت می تواند گزینه خوبی باشد در حالی که الان هم قیمت بدون سیم کارت خور ان پایین امده و برای خرید گزینه مناسبی هست؟
با تشکر
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگه با سایز فونت معمولی بنویسید خوانایی بهتری داره.
1. مرجع اصلی نرم افزار های اندروید مارت گوگل پلی هست. این مارکت در حال حاظر از نظر دسترسی دچار محدودیت هست. هم از اینور و هم از اونور. به همین خاطر با نصب ... شکن می تونید به همه نرم افزار ها دسترسی داشته باشید. ولی می تونید نرم افزار های خارج از مارکت گوگل پلی رو هم نصب کنید فقط باید تیک Unknown Resources رو در تنظیمات دستگاه فعال کنید. این مورد در مورد همه دستگاه های اندرویدی صادق هست.
2. بنده Skype , Viber رو شخصا تست کردم و کار می کنه.
3. بله. البته نیاز به روت دارد.
4. خیر. آپدیت کردن نیازی به این کار ها ندارد و براحتی قابل انجام است.
5. بستگی به کیفیت هدفون داره. من که راضیم.
6. دقیقا. در حال حاظر اندروید 4.4.2 برای همه دستگاه های Nexus (بجز گوشی Nexus One) که حتی چندین سال پیش تولید شدن هم ارائه شده. در صورتی که حتی برترین گوشی های سایر برند ها هنوز در حال دریافت ورژن 4.3 هستن و گوشی هایی که یک سال یا حتی کمتر از تولید شون گذشته باشه تقریبا دیگه آپدیت نمیشن.
7. بله SSD هست ولی سرعتش قابل مقایسه با SSD های PC نیست.
8. به سختی. مگر تهران به صورت محدود.
9. دقیق متوجه نشدم.
اگه منظورتون اینه که تبلت رو به هارد وصل کنید و از روی اون اطلاعات رو بخونید بله میشه. هارد رو به PC وصل می کنید و از طریق وایرلس به صورت شبکه به هارد وصل میشید و از روش فایل می خونید.
اگه منظورتون اینه که از PC به اطلاعات تبلت دسترسی داشته باشید که اونم از طریق نرم افزار های مربوطه انجام شدنی هست. فقط فکر می کنم باید اول فایل رو دانلود و بعد اجرا کنید و احتمالا امکان اجرای مستقیم رو نداشته باشید. شخصا این مورد رو تست نکردم.
10. واقعا منظورتون اینه که صد ها نرم افزار و بازی رو همزمان نصب داشته باشید؟ باید به فکر فضای داخلی باشید و 8 گیگ کاملا برای اینکار کمه. ولی از نظر اجرای نرم افزار ها و بازی ها مشکلی ندارید. البته این نکته رو در نظر داشته باشید که بعضی از بازی ها و نرم افزار ها برای CPU یا GPU و یا حتی دستگاه خاصی نوشته میشن و اونها رو نمی تونید اجرا کنید. مثلا بازی Gravity روی این تبلت اجرا نمیشه یا مثلا نرم افزار S Note سامسونگ روی این تبلت نصب نمیشه. اینا نشون دهنده ضعف این تبلت نیست.
موفق باشید
خوشبختانه قابلیت ارسال و دریافت SMS و همچنین Tethering برای ورژن 4.4.2 هم فعال شد.
بعد از روت کردن این فایل رو از ریکاوری نصب کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای برگشتن به حالت اول هم این فایل رو از ریکاوری نصب کنید:
دوستان با سلام بنده وقتی میخوام به 4.4.2 آپدیت کنم از طریق خود دستگاه حتما باید با چیز.پی ان وصل بشم اما تا نزدیک آخرش میرسه خطا میده و دوباره باید از اول آپدیت کرد دوستان کسی راهکاری سراغ داره که بدون روت کردن و از طریق آپدیت اتوماتیک گرفته باشه این آپدیت رو؟ممنون میشم
آپدیت 4.4.2 رو گرفتم اما هنوز نصبش نکردم.الان 4.3 رو دارم
این مشکل پخش فیلمهای hd روی کیت کت چیه جریانش؟
دوستانی که آپدیت کردن همچین مشکلی دارن؟
اینم یکی از کامنتهای زیر این پست هست
نقل قول:
من نکسوس ۷ (۲۰۱۲) دارم، به کیت کت که آپدیت شد اعصابمو خورد کرد خیلی مشکلات داره!
حتی یه بار خودم دوباره از اندروید دِوِلُپِرْز دانلود کردم ریختم دیدم نخیر جواب نمیده!
چندتا از مشکلات:
۱. همون پلی نشدن ویدیوهای فول اچ دی
۲. یه چیزی بهش اضافه شده مثه فایل منیجر که خیلی جاها دستِ آدمو میبنده و فضولی میکنه( مثلا تو AirDroid)
۳. وقتی یه برنامه یا ویجت رو از صفحه حذف میکنی کلمه (Remove) اون بالا میمونه، این مشکل موقع پاک کردن یا جابه جا کردن یه برنامه از اَپ دراور هم اتفاق میافته!
۴. برنامه سرچ گوگل تو کیت کیت با ایران لجه
۵. سفید شدن قسمت نوتیفیکیشن باعث دردسر شده، قبلا اگه سفید بود معنیش این بود که به مودم وصله ولی به اینترنت نه، الان برای چک کردن این موضوع حتما باید نوتیفیکیشن بار رو باز کنی!
به نظرم این از خباثت های عمدی گوگل باشه، دیگه به دستگاه های قدیمی تر توجه نمیکنه!
من همون روزی که اندروید 4.4.2 اومد آپدیت کردم. به نظر من که حتی باعث روونتر شدن کار با تبلت هم شده. روز ورژن 4.2 بعد یه مدت تبلت کند میشد ولی تو ورژن 4.4.2 از این مشکلات ندارم.نقل قول:
1. من ویدئوهای Full HD حدود 2 گیگی رو تست کردم و هیچ مشکی نداشتم. البته تا چند روز پیش نرم افزار MXPlayer با 4.4.2 کار نمی کرد که اونم حل شد.
2. فایل منیجری من ندیدم. با این حال می تونید نرم افزار فایل منیجر ذلخواه تون رو نصب کنید و از اون استفاده کنید. شاید این دوستمون به صورت دیفالت اون فایل منیجر رو انتخاب کرده.
3. بنده همچین مشکلی ندیدم.
4. متاسفانه بله. منم این مشکل رو داشتم ولی به راحتی قابل حله.
5. متوجه منظورش نشدم!
البته من حدس می زنم این دوستمون Google Experience Launcher یا به اختصار GEL رو نصب کرده باشه. خوب این نرم افزار در حال حاظر فقط برای Nexus 5 اومده و دوستان پورتش کردن روی بقیه Nexus ها که مسلما مشکلاتی خواهد داشت.
سوال دیگه ای بود در خدمتم.
موفق باشید
سلام
من به یه مشکل جدی خوردم!!
از وقتی دستگاه به اندروید 4.4 آپدیت کردم تبلتم بکل به ریخته
حالا هم که می خوام آپدیت کنم به 4.4.2 اررور میده و آپدیت نمیشه !!!
سلام دوست عزیزنقل قول:
آیا تبلت رو روت کردید یا خیر؟
ایجاد تغییرات سیستمی جلوی نصب آپدیت های OTA رو می گیره ولی این اروری که می بینم مربوط به این مورد نیست.
شما می تونید آپدیت رو به صورت دستی هم نصب کنید.
کدوم نسخه تبلت رو دارید؟
نه روت نیستنقل قول:
nexus 7 2012 ( wifi )
آپدیت رو دانلود کردم ، چطور دستی انجام بدم؟
سلام دوست عزیز
بنده مسئولیت این کار رو چه از لحاظ نرم افزاری و چه از لحاظ سخت افزاری قبول نمی کنم و تمام مسئولیتش با خودتون هست.
این فایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود و نصب کنید.
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم دانلود کنید و تو یک پوشه اکسترکت کنید. فایل آپدیت رو هم تو این پوشه قرار بدید. اسم فایل آپدیت رو به یه چیز ساده مثل kk.zip تغییر بدید.
حالا تبلت رو خاموش کنید و با زدن همزمان دکمه Vol Down + Power روشنش کنید. توی منویی که میاد با دکمه های ولوم گزینه Recovery رو انتخاب کنید و دکمه پاور رو بزنید.
از منوی Recovery گزینه apply update from ADB رو انتخاب کنید. بعد تبلت رو به کامپیوتر وصل کنید.
توی پوشه ای که ایجاد کردید برید و روی فضای خالی پوشه Ctrl + Shift + Right Click رو بزنید و گزینه Open Command Window here رو بزنید.
این فرمان رو تایپ کنید و اینتر بزنید
adb sideload kk.zip
بعد از اتمام کار تبلت خودش ریستارت میشه.
دفعه اول راه افتادن تبلت زمان میبره پس صبر کنید.
موفق باشید
با این کار برای گارانتی تبلت مشکلی که پیش نمیاد؟
خیر هیچ مشکلی پیش نمیاد.نقل قول:
وقتی Recovery mode میزنم یه صفحه میاد میزنه No Command
apply update from ADB وجود نداره
تو این قسمت Vol up + Power رو بزنید.نقل قول:
ابتدا این فایلی رو که دانلود کردید اکسترکت کنید.حالا داخل آن یک پوشه به نام win32 است .محتویات win32 را _(تاکید می کنم محتویات داخل پوشه win32) را به یک پوشه دیگر انتقال دهید.حالا فایل آپدیت را نیز به این پوشه بیاورید البته با نام ساده.مثل kk.zipنقل قول:
دوست عزیز ابتدا تبلت را خاموش وحالا با زدن دکمه های ولوم + و پاور باز کنید.حالا ریکاوری را انتخا کنید تا به ریکاوری بره.
حالا 'گزینه Install zip را بزنید وبعد گزینه install from sideload را بزنید.
توی پوشه ای که ایجاد کردید برید و روی فضای خالی پوشه Ctrl + Shift + Right Click رو بزنید و گزینه Open Command Window here رو بزنید.
این فرمان رو تایپ کنید و اینتر بزنید
adb sideload kk.zip
بعد از اتمام کار تبلت خودش ریستارت میشه.
دفعه اول راه افتادن تبلت زمان میبره پس صبر کنید.
به تمام دوستانی که تبلتشون رو روت کردن شدیدا نصب Xposed Framework رو توصیه می کنم.
با این نرم افزار می تونید ویژگی هایی که دلتون می خواد رو به رام خودتون اضافه کنید بدون اینکه نیاز باشه رامتون رو عوض کنید.
دوستانی که KitKat رو نصب کردن ماژول های Gravity Box KK و Immerse Me رو از دست ندن.
موفق باشید
در اندروید 4.3 میشه بدون روت کردن sms ارسال کرد؟
بله براحتی با نصب برنامه gosms pro میتونید بدون روت کردن sms بگیربد وبفرستیدنقل قول:
برنامه Nexus Media Importer 6.4.1 رو نصب کردم و به وسیله کابل otg یک فلش به تبلت وصل کردم اما نمیدونم چرا چیزی نشون نمیده از محتویات فلش
کار خاصی باید انجام بدم؟
روت نیست تبلتم
یه ورژن پایین تر زدم درست شد
اینجا کسی هست هم با این تبلت هم با گوشی نکسوس 4 کار کرده باشه ؟
به نظرتون نکسوس 4 یه خورده روون تر نیست ؟
به خاطر ورژن کرنلش هست ؟
من یه ریویو تصویری از آنباکسینگ Nexus 7 که می دیدم طرف به این مورد اشاره کرد و حتی نشون هم داد که Nexus 4 روونتر از Nexus 7 هست. البته این مورد مربوط به فیرمویر های اولیه تبلت بود ولی شاید هنوزم این تفاوت وجود داشته باشه.نقل قول:
الان آخرین ورژن کرنل فرانکو رو فلش زدم ( r76 ) خیلی روون تر شد ! به همه پیشنهاد میکنم این کرنل رو بریزین !نقل قول:
سلام . دوستان یه سوال مهم . من از وقتی که اپدیت کردم به 4.4.2 دیگه لبتاپم نمیشناسه تبلتو. چه تیک یو اس بی دیباگ باشه چه نباشه . هیچ فرقی نمی کنه .
باید چه کنم؟ هیچی نمی تونم توش بریزم :(
درایورش را دانلود کن از سایت ایسوس قابل دریافت هست پس از دانلود به کامپیوترت منتقلش کن سپس قفل تبلت را باز کن به کامپیوتر وصل کن به قسمت منیج برو در پورتابل دیوایسس روی لوگو تبلت راست کلیک کن بعد گزینه اپدیت را بزن در قسمت اول می خواد که انلاین اپدیت کنه درایور را که گزینه اخر یعنی not now را میزنی در کادر بعد مسیر پوشه فایل های درایور را می دی و نکست میزنی میبینی که اپدیت میشه و درست میشه اگه اینجوری حل نشد شاید لازم باشه ADB نصب کنی :confused:نقل قول:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD