بنظرت پیکار کنم وقتی مجبورم که از مخابرات سرویس بگیرم؟ چون خطم فیبر نوریه و جز مخابرات هیچ شرکت دیگه ای سرویس نمیده رو فیبر نوری ...نقل قول:
وگرنه اولین کسی که کوچ میکنه از مخابرات خودمم :n03::n21:
Printable View
بنظرت پیکار کنم وقتی مجبورم که از مخابرات سرویس بگیرم؟ چون خطم فیبر نوریه و جز مخابرات هیچ شرکت دیگه ای سرویس نمیده رو فیبر نوری ...نقل قول:
وگرنه اولین کسی که کوچ میکنه از مخابرات خودمم :n03::n21:
افتضاحه سرعت.
اولش 512 رو سرعتش تا 140 هم میرفت بعدش اون رو برداشتن همون 60-70 کردنش .
الان هم معلوم نیست چیکار دارن میکنن.
منم یه فکرایی بود که یکساله بگیرم ولی تو ایران اصلا با هیچ جایی نباید بیش از 3 ماه تمدید کنید.
دوستان گرگان از کجا نت بگیریم بهتره به نظرتون؟
دوستان من برای دانلود شبانه 3 یا 4 فایل با هم برا دانلود میزارم هر کدوم تقریبا با 30 میره:n05: جالبه یکی بزاری از 20 بالاتر نمیره :n27:
من الان یک مگ 6 ماهه دارم شبانه رایگان 5 ماه دگ دارم تا تموم بشه ولی سرعتش خیلی پایینه بین 30 تا 80 میزنه اصلا ثابت نیست
به نظرتون قید اینو بزنم 2 یا 5 مگ بگیرم
یعنی سرعتش خوبه:n13:
عزیز ۱ مگ داری؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله 1 مگ بهار تا بهارنقل قول:
اصلا پیج به زوری باز میکنه! دانلود که از 30 بالاتر نمیره!!!! برای شما هم همینظوره؟
بله دوست عزیزنقل قول:
همون ۳۰ هم پایدار نیست و نوسان شدید داره
دیگه ارزش تمدید نداره.... بعد از تعظیلات هم فکر نکنم سرعت درست شهنقل قول:
یکی گفت شاید بعد از تعطیلات درست شه
دوستان چه خبر از اینترنت
اینطور که میگن اینترنت تمام سرویس دهنده ها الان مشکل داره مبین نت و آسیا تک و مخابرات در کل همشون الان مورد داره و حتی اینترانت ادارات دولتی
دوستان چیکار کنیم ؟ الان 1 ماهه که وضع همینجوری مونده...:n03:
دلم میخواد زنگ بزنم فحش بدم بهشون حداقل بفهمن بیخیال نیستیم...
شرکت های دیگه مثل اسیاتک میدونین چجوریه وضعشون؟ اگه اونا خوبه بریم از اونا بگیریم...
دوستان امروز تست کردین فک کنم خیلی بهتر شده 1 مگ من دانلود 130 140 میزنه چون قبلا از 70 بیشتر نمیزد تازه اونم ثابت نبود
سرعت خوبه فقط خیلی نوسان داره تو ساعت رایگانم حتما باید چند فایل بزاری تا به سرعت واقعی برسی
سرعت بهتر شده ولی هنوز نوسان داره...
سرعت فقط ساعت 8 صبح تا عصر خوبه...بعدش افتضاح میشه.:n34:
اقا ما فکر میکردیم که بعد از عید درست میشه ولی نشد که نشد و بدتر هم شد
انگار باید سرویس دهنده رو عوض کنیم
سرعت زیاد فرقی نکرده ولی پینگ بهتر شده
انگار نه انگار سرویس دهنده های دیگه هم بدتر هستند :n03:
توسعه سرویس های اینترنت پرسرعت +ADSL2 آسیاتک "رتبه 1 اینترنت پرسرعت کشور" در شهر ها و مراکز مخابراتی استان گلستان
مراکزی که طی چند ماه گذشته راه اندازی شده :
مرکز مخابراتی شهر آق قلا
مرکز مخابراتی شهر بندرگز
مرکز مخابراتی شهر مراوه تپه
مرکز مخابراتی شهر بندر ترکمن
مرکز مخابراتی شهر کلاله
مرکز مخابراتی شهر علی آباد
مرکز مخابراتی شهر نوکنده
مرکز مخابراتی شهر رامیان
مرکز مخابراتی شهر جلین
مرکز مخابراتی شهر کردکوی
مرکز مخابراتی شهر نگین شهر
مرکز مخابرات شهر آزاد شهر
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک ، به اطلاع متقاضیان محترم اینترنت پرسرعت +ADSL2 آسیاتک در استان گلستان می رساند ، پس از راه اندازی مرکز فنی شرکت انتقال داده های آسیاتک در مراکز مخابراتی این استان و ارائه خدمات در شهرهای اصلی ، همکنون آسیاتک آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت +ADSL2 به کاربران و متقاضیان در مراکز جدید می باشد
ثبت نام و خرید آنلاین ویژه کاربران گلستان با 15 تا 84 % تخفیف ماه اول از طریق خرید از وبسایت ما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سوالی در مورد سرویس ها یا نحوه خرید آنلاین دارند : از طریق پیام خصوصی ، یا از طریق شماره تماس های درج شده در سایت ما ، یا از طریق بخش تماس با ما در سایت ما مطرح کنند ، در اولین فرصت پاسخ داده میشه
سلام بچه ها
تازگا نتم هی قطع میشه ،منظورم از قطع شدن ،قطع شدن طولانی نیست ،مثلا هر چند دقیقه یه بار بمدت چند ثانیه قطع میشه!
بعضی وقتها هم چند ساعت قطع میشه!
دیگه کلافه شدم از دستش!
سیمت مشکل دارهنقل قول:
پس از هشت سال تجربه دارم میگم
کدوم سیم؟ از دوشاخه به نویزگیر؟ یا از نویز گیر به مودم؟نقل قول:
هردوشو چک میکنم ببینم چی میشه
سلام.
مخابرات گرگان سرعت نتشون چطوریاست دوستان؟
ساعات رایگان چطوره سرعت؟
وبگردی افتضاح - دانلود خوب
واقعا مسخره اش رو در اورده مخابرات از عید به اینور داغووونه داغونه من که راضی نیستم پولم حرامشون وقتی نمیتونی سرویس ارائه نده
سرعت بد و خدماتی مضخرفی داره ارائه میده این مخابرات.
یک ماه های وب بگیرم ببینم اون چطوریاست.
پیرمون کرد مخابرات.:n21:
الان سرعت 1 مگ دارم و چند روز دیگه تموم میشه به نظرتون 2 مگ بگیرم؟
سرعتش چطوره نسبت به1مگ
لطفا کسانی که 2 مگ دارن راهنمایی کنین میخوام 2 مگ 6 ماهه بگیرم بخاطر دانلود شبانه
من 2 مگ دارم / روزایی که نت داغونه واسه همه داغونه / روزای عادی فرقش تو سرعتش دانلود هستنقل قول:
1 مگ ها 150 اینا دانلود میکنن و 2 مگ ها 230
میشه منو راهنمایی کنین ؟من هفته پیش از مخابرات گرگان برای خواهرم اینترنت 512 گرفتم امروز وصل شده اما نمیتونه کانکت بشه.اسم وای فای شرکت مخابرات چیه؟؟؟میشه شماره پشتیبانیشم لطف کنین بگین الان هرکاری کردم نتونستم وارد سایت مخابرات استان گلستان بشم
سلام
الان مخابرات دانلود شبانه داره؟
اگه داره لطفا بگین شرایط و قیمتش رو ..مرسی
با تلفن ثابت 2020 رو بگیر و شماره 2 رو فشار بده.نقل قول:
وارد سایت مخابرات شو زده اونجانقل قول:
کدوم قسمتش؟ تو قسمت تعرفه ها که چیزی به اسم دانلود شبانه نیست،فقط قیمت هارو نوشته با حجم ...اگه میشه لینک بدین یا اگه اطلاع دارین خودتون همینجا بگیننقل قول:
سلام ببخشید این خجم اضافی قیمتش چحوریه؟ جدول رو دیدم نفهمیدم چجوریاس
یعنی پنج گیگ بگیرم هر گیگ نزدیک چهار هزار تومن میفته برام؟ چجوریه؟ یا کل پنج گیگ همون قیمته؟ میشه یکی توضیج بده؟
نقل قول:
هر گیگ تقریبا 3900 میفته.
اگر گیگ بیشتری بگیرید کمی قیمت پایین تر میاد که زیاد نیست این تغییر قیمت.
در کل خیلی گرون هستش.
خسته نباشه با این قیمتاش
لعنت به فیبر نوری که فقط مخابرات روش سرویس میده
دوستان گنبدی کدوم مناطقه ها فیبر نوری نیست میخوام نقل مکان کنم