لطف کنین فایل نوت پد رو اینجا برای ما هم آپلود کنین
ممنون
Printable View
لطف کنین فایل نوت پد رو اینجا برای ما هم آپلود کنین
ممنون
این فایل نوت پد دسته.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ولی مال کیبرد رو میخواستم:20:نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مال کیبورد هست.فقط امتحان نکردم.نقل قول:
یعنی محتویات فایل buttondatasetting که مربوط به فیفا 12 است رو بریزیم توی فایل فیفا 13 ؟!نقل قول:
دقیقا خواستم همین الان اینو بگم.
برای دسته من فایل فیفا 12 رو (نوت پد) قسمت کلید هاشو توی فایل فیفا13 پیست کردم هیچ اتفاقی نیفتاد.یه بار هم کرنر شد اما کرش نکرد.
محتویات فایل کیبورد رو باید توی کدوم یکی از اونا ریخت ؟!
آقا عجب بازی ای شده!.یعنی بی نظیره!
اون First Touch رو که اضافه کردن بازی از این رو به اون رو شده.تحت فشار میتونی با زیرکی به کمک همین فرست تاچ خودتو خارج کنی،سی پی یو بعضی توپا رو بد کنترل میکنه و لو میده و کلا روند بازی تغییر کرده
فقط حیف که وقت بازی کمه و سرعت بازی فوق العاده سریع شده.حتی اسپید رو روی Slow میزارم ولی تغییری نمیکنه
یه پچ هم نصب کردم که وقتشو زیاد کنم ولی عمل نکرد
دوست عزیز باید توی پوشه game بریزم ؟نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر فکر نکنم بشه.باید CD key اورجینال تهیه کنید.نقل قول:
من فایل buttondatasetup فیفا 12 رو توی my documents و فولدر فیفا 13 کپی کردم ولی همچنان تنظیمات کیبورد مثل گذشته است !!!
یکی بیاد توضیح بده چکار کنیم ! دمتون گرم . موندیم توی خماری :31:
سلام ...
يه سوال داشتم از دوستانی كه دمو رو بازي كردن. كامنت ها رو مي خوندم دوستان چندتایی گفته بودن كه : سانتر ها خيلي بهتر شد.
ميخواستم بپرسم از چه نظر اين رو ميگن دوستان؟ به نظرشون توی نسخه ی 12 سانتر ها چجوری بود و الان نسبت به قبل چه قدر تغيير كرده؟ يه توضيحي بدن.
ممنون
اینا هم بگیر نگیر داره....نقل قول:
من همه کارها رو کردم ولی همچنان کرش میکنه....
من از روز اول فایل فیفا 12 رو کپی کردم و دسته هم درسته ولی موقعی که می خوام بازی رو بعد از ترکیب ریختن شروع کنم کرش می کنه....
بعضی وقتها هم شانسی میره تو بازی ولی هیچ وقت تو بازی رو کرنر و ضربه آزاد کرش نمی کنه....
این مشکلیه که خود ea بوجود آورده مثل مشکل پارسال که برا دسته تو دمو بود...
آقا بهزاد یه فایل به اسم buttonDataKeyBoardMouse توی پوشه فیفا 12 هست.نقل قول:
محتویات اون رو توی یه فایل به همین اسم توی پوشه فیفا 13 کپی کن.
کسی از اون فایلی که گذاشتم استفاده کرد؟درست نشد؟
متاسفانه مثل اینکه شایعه ای که شده بود مبنی بر عدم وجود ورزشگاه نوکمپ در بازی تایید شده و EA امثال نتونسته حق امتیاز این ورزشگاه رو داشته باشه. :41:
ممنوننقل قول:
آقا بهزاد یه فایل به اسم buttonDataKeyBoardMouse توی پوشه فیفا 12 هست.
محتویات اون رو توی یه فایل به همین اسم توی پوشه فیفا 13 کپی کن.
کسی از اون فایلی که گذاشتم استفاده کرد؟درست نشد؟
ولی من با ماوس بازی نمیکنم که بخوام از اون تنظیمات استفاده کنم :31:
فقط کیبورد استفاده میکنم .
آقا بهزاد این هم برای موس هست و هم برای کیبورد.نقل قول:
buttonDataKeyBoardMouse
تک به تک با دروازه بان بودم تو 6 قدم شوت هم زدم گل شد داور بازی رو متوقف کرده بود متوجه نشده بودم و دوربین رفت به سمت زمین ما گفتم آها حتما یه شادی گل جدید!
ولی زهی خیال باطل گاف فیفا 12 همچنان ادامه داره... بازیکنم تو زمین خودمون افتاده بود و مصدوم شده بود و باید تعوض میشد! (جون مادرتون نگید این قانون فوتباله که سرمو میکوبم به دیفال!)
بعد از تعویض هم داور با پرویی تمام دراپ بال کرد
اینقدر تو شش قدم بعلت اجبار حضور دروازه بان همه چیز قاطی شده بود که مدافع وقتی میخواست دراپ کنه و توپ رو سمت ما شوت کنه خورد به مهاجمم نزدیک بود گل بشه!
اینهم ورزشگاه خانگی برای بارسلونا!! لااقل میتونستن یکم شبیه بسازن .ولی از اونجایی که ورزشگاه اختصاصی نیست باید بشه همون اول انتخاب کریر عوضش کرد.
بنظرم ورزشگاه المپیک رم کمی شبیه باشه به نوکمپ.
ممنون . ولی باز فرقی نکرد . فکر نکنم کلا با این روش حل شدنی باشه . سایت ها و فروم های خارجی رو هم که گشتم راه حل 100% عملی ارائه نکردن.نقل قول:
آقا بهزاد این هم برای موس هست و هم برای کیبورد.
buttonDataKeyBoardMouse
برای بعضی ها کار میکنه و برای بعضی ها هم نه .
با این حال تشکر.
ببیننقل قول:
تو فیفا 12 وقتی مثلا با دی ماریا وقتی توپ رو پا چپش بود سانتر میکردی ، در 80 % موارد انگار طرف خط کش خورده ، توپو درست مینداخت رو سر بنزما
ولی الان تو فیفا 13 درصد خظای سانتر بیشتر شده و سانتر ها از حالت کلیشه ای هم درومدن و همیشه یم مدل توپ فرستاده نمیشه...درست مثل فوتبال واقعی :20:
من از دیروز دارم بازی میکنم یه بار هم کرش نشده!
پچی نیست که زمان بازی رو بیشتر کنیم؟
من بازی رو انجام دادم. احساس میکنم بیشتر برای رفع باگ بوده این بازی و رفع باگ کردن + آپدیت
زیاد گیم پلی دستکاری نشده !
غیر از آنلاین بازی کردن حتما فیفای جدید رو با صدای زیاد اجرا کنید!
سروصدای تماشاگرها کاملا روی تیم های میزبان و میهمان تاثیرگذاره
یعنی وقتی تیم مهمان حمله میکنه فقط سوت ممتد شنیده میشه (خوبه ووزلا نداشتن!) به نحوی هم هست که رو من گیمر تاثیر داشت انصافا یعنی یه جورایی هول میشی!
در موقع حمله تیم میزبان هم قبل اینکه گلی زده بشه عکس العمل تماشاگرها جالب توجه هست مثلا رو تک به تک ها یا روی حرکات از جناحین
کلا این صداگذاری تا حالا خیلی جذاب بوده برام
باید ببینیم تو بخش کینکت هم شرایط همین قدر جالب هست یا نه :20:
مگه قرار نبود لیگ ترکیه دوباره برگرده؟ ولی مثل اینکه بیخیالش شدن.
خیلی حیفه یه لیگ خوب اروپایی هست حالا سطحش در حد تاپ اروپا نه ولی خوبه مثلا از لیگ استرالیا دیگه بهتره.اگه این سه تا لیگ بودن خیلی بازی عالی میشد:ترکیه،یونان،آرژانتین.
کسی تا حالا فیفای جدید رو در حالت manual بازی کرده؟
چه تغییراتی نسبت به قبل مشاهده کردید؟
آیا First Touch Control تاثیری داشته بر پاس ها و سانت های manual ؟
آیا دادن پاس های کوتاه در حالت manual راحت تر شده؟
منم بالاخره بازی کردم. واقعا عالیه و خیلی حال کردم
برعکس دوستانی که میگن بازی زیاد فرقی نکرده و همون فیفا 12 هست،به نظر من ترکیبی از فیفا 11 و 12 این بازی
فیفا 12 تو فاز هجومی رو اعصاب بود. یه بازیکن بیشتر فرار نمیکرد و دفاع حریف هم همچین بهش میچسبید که چه پاس رو جلو مینداختی و چه عقب بازم دفاع CPU تو رو جمع میکرد! ولی الآن تیم خیلی خوب مبره تو فاز هجومی و فضای بیشتری برای کار هست
سانتر هم تو فیفا 12 خوب نبود و باید خودت رو میکشتی تا یه جای خوب توپ رو ارسال کنی.مهاجم هم جاگیری معمولا خوب نبود ولی الآن همه چی واقعی تر شده
یه چیزی که توجه من رو خیلی جلب کرد عکس العمل دروازه بان ها بود. با اینکه هنوز در برخی موارد بد گل میخورن ولی رفلکس هاشون خیلی عالی و طبیعی شده. یه بار یه شوت نرم و زمینی از فاصله نزدیک به بوفون زدم که داشت لایی میخورد ولی یهو پاهاشو بست و توپ رو دفع کرد. اصلا کفم برید:18:
بوفونش یه سر و گردن از بقیه دروازه بان ها بالاتره
فقط سرعت بازی یه مقدار زیاد که اونم میشه کمترش کرد
first touch با اینکه زیبایی خاصی به بازی میده ولی مطمئنم در آینده اعصاب گیمرها رو بعضی وقتا بدجور بهم خواهد ریخت! بعضی وقتا بازیکن دیگه خیلی افتضاح توپ رو استپ میکنه و توپ 10 متر باهاش فاصله میگیره!
با اینکه یوونتوسی نیستم ولی باهاش خیلی حال کردم. جون میده برای دفاع و ضد حمله :31:
در کل شدیدا از بازی راضیم و برای اولین بار برای خرید key اورجینال یه بازی پول خواهم داد
درباره کرش کردن وسط بازی هم، من اصلا این مشکل رو نداشتم. دکمه ها رو هم همونجوری که میخواستم تنظیم کردم. البته من با دسته بازی میکنم ولی دسته ام یه چیز معمولی و اصلا XBOX و SONY نیست
سلام ! آقا من آنالوگ راستم تو بازی کار نمیکنه ! مشکل از چیه ؟! Buttonconfig.ini رو هم حتی از fifa 12 آوردم اما کار نمیکنه همچنان !
خوب بود،قشنگ بود...بازی طبیعی تر شده.فقط بحث کرش خیلی رو اعصابه.یهو آدم یادش میره چیکار کنه،میپره بیرون و روز از نو و ...
یکم شبیه pes شده ولی هنوز هویت فیفا درش موج میزنه....
احساس میکنم یکی از ضعف های بازی اینه که اغلب استادیوم هایی که شاهد خواهیم بود کوچیک هستن! تا 2 متر استارت می زنی میرسی لب خط! :(((
استیل بعضی بازیکنا درست شده.مثلا ژیرو تو 12 بلند و چاق بود ولی الان هیکلش قشنگ شده :)))
در کل بازی کمتر رو اعصابه،البته برای کسایی که میخوان یک بازی واقعی شاهد باشن نه صرفا یک انیمیشن.
یه سوتی هم دیدم.وقتی بازی داشت شروع می شد،De caglie جلو تر از بفون داشت وارد زمین میشد...ولی صحنه که عوض شد بوفون جلو تر بود!!!!!
آقا یه چند تا سوال:الان این قابلیتی که اضافه شده(Match Day) برای اونایی که همین نسخه های کرک شده ی بازارو میخرن هم جواب میده یا نه؟؟چند صفحه قبل رو خوندم بحثش شد!ولی بازم نفهمیدم بالاخره میشه یا نمیشه؟؟ قیمت cd-key چند هست حدودا!؟اینترنتی میشه خرید از سایت های فارسی؟ یه دونه cd-key رو میشه برای چند تا فیفا استفاده کرد؟؟!! من دمو رو بازی نمیکنم میمونم منتظر نسخه ی اصلی.... مثل دو سال گذشته (طبق گفته ی ناقدان دمو!) فیفا ترکونده!!!
به نظرم میرسه منچستر یونایتد رو قوی تر از منچستر سیتی ساخته باشن......... اورال ها قاعدتا خیلی بالا هست .... والنسیا-رونی-ون پرسی-کاگاوا-نانی-کلورلی و ... دیگه داره صبرم برای بازی کردن کریر مودش ته میکشه!!
آرسنال رو با توجه به سیستمش یکمی ضعیف ساختن(نامردااااا) ... دیگه هر تیمی تیکی تاکا بازی نمیکنه ... هنوز سیستم حمله جای کار داره،خیلی خوب بود موقع ترکیب چیدن به طور مفصل این جور چیزا رو تنظیم کنی.... لجندریش یکم سخته(چند روز دیگه کارشو میسازم)...
و صد البته،بر خلاف پیش بینی ها دریبل زدن با جهت حداقل برای من آسون تر شده.هر چند کند تر شده ولی آسون تر شده.
یه جای دیگه هم یه ایراد جزئی داره،وقتی ساعت بازی رو روی 6 یا 7 تنظیم می کنید چیزی که قبل از شروع بازی نشون میده شب هست ولی وقتی بازی می کنید آخرای بعد از ظهر هست!!!!!!(مثل 4-5)
+
تنها چیزی که تو کریر مود آزارم میده اینه که بعضی بازیکنا شکل ندارن و سایه هستن :(((( مثل بازیکنای جوون،آدم حس میکنه داره تو یه لیگ ناشناخته بازی می کنه :((( (حداقل تو این مورد pes بهتر عمل کرده)
+
اگر لباس ها همین باشن،فکر کنم لباس سوم آرسنال این نباشه،چون لباس دوم و سوم مثل هم نیستن...قرمز،آبی،آبی!!!!!! موندم جلو بارسا چی باید بپوشیم!!؟
+
سیستم تک به تک ها خوب شده،دیگه عین هلو نمیشه تک به تک گرفت و البته تک به تک گل کردن هم آسون تر شده...
ضربات چیپ درست شدن(تکراری بود)
+
واقعا نمیدونم بر چه مبنایی تیما رو برای دمو گذاشتن، 2 تا انگلستان،2 تا ایتالیا و یکی هم از آلمان!!!!!
یه تیم باید از اسپانیا میذاشتن مثل اتلتیکو مادرید..از ایتالیا هم فقط یووه کافی بود،چون حق ما اینتری ها ضایع شده :(((
--------------------------
ولی جدای از این مسائل فیفا در مورد پاس دادن ها غوغا کرده.مخصوصا پاس های بیرون پا که خیلی جذاب شدن و پاس هایی که با q داده میشن(همون پاس هایی که برای فرار یا 1و2 کردن بکار میره).جدا خیلی خیلی خیلی حرفه ای شده،طوری که با دادن 2 تا از این پاس ها آدم یاد بازی های روون آرسنال میوفته
تکسچر زمین تو فیفا 12 به هنگام بارش برف خیلی افتضاخ و بی کیفیت بود.
آیا در فیفای جدید تغییری کرده؟
نقل قول:
به نظرم میرسه منچستر یونایتد رو قوی تر از منچستر سیتی ساخته باشن.
هر جفتش یه علت داره:نقل قول:
آرسنال رو با توجه به سیستمش یکمی ضعیف ساختن
من می خوام برای این بازی یه دسته Xbox بگیرم واسه کامپیوتر ، اونایی که دمو دارن میشه بگن که خوب جواب میده واسش یا نه ؟
ج پست قبل : Rvp خائن ! :13:
دوستان شما کدومتون دمو رو از لایو دانلود کردین ؟ من خواستم دانلود کنم سرعت خیلی پایینه ! واسه شما هم همینجوریه ؟
تغییر کرده ولی بهتر نشدهنقل قول:
دیگه مثل زمین خاکی نیست که وسطش برف اومده باشه!
ولی خیلی عادی شده
تفاوت خیلی خاصی با آفتابی ندیدم غیر از بارش برف
نه...بخواطر اون نیس..البته شاید علت اولی باشه ولی در مورد آرسنال صادق نیست چون من سیستم رو 4-4-2 لوزی کردم،تیم از این رو به اون رو شد.تریکب اصلی آرسنال همینی هست که فیفا 13 گذاشته ولی تو تنظیمات ترکیب خیلی خوب عمل نکردن(بازیکنای کنار باید نیمه وینگر میشدن نه هافبک تهاجمی!+ آرسنال یه cdm داره و یه cm ، نه دوتا cdm!!!! و البته ژیرو رو یکمی کند با جاگیری بد و البته مثل خودش خوش تیپ ساختن...در حالی که ژیرو با وجود اینکه گلزنی نکرده تا اینجا، حرکات بدون توپ فوق العاده ای داشته)نقل قول:
هر جفتش یه علت داره:
+
شاید هم علتش اینه که تو دمو سانتی کازورلا نیست!؟ یکی نیس بگه لامصب اومدن سانتی که مال آخر نقل و انتقالات نبود،مال همون اوایل بود،چرا اینو نذاشتی دیگه؟؟؟؟:19:
+
فیفا رسما گند زده به پیرن آرسنال...تا لباس سومو عوض نکنن من دلم صاف نمیشه:13:
من این یکی رو میخوام :
پ.ن: خدا کنه قدرت ویلشر و دیابی و آرتتا درست بشه،آخه واقعا قدرت زیر 83 واسه آرتتا انصافه؟؟؟دیابی رو زیر 80 بذارن که دیگه آخرشه
آقا من با یووه بازی میکنم ... یه مشکل اساسی که دارم اینه که اصلا نمیتونم با هافبکام مثل fifa 12 خوب پاسکاری کنم ... یعنی ساپورت خوبی ندارن با اینکه 3-5-2 بازی میکنم اما بازم توپو زیاد لو میدن .
و یه مشکل بد تر اینه که با پیرلو اصلا نمیتونم در حد حتی 1 درصد واقعیتشم ازش بازی بگیرم .... نمیدونم چرا ... مشکل از ترکیبه آیا ؟!
من با دسته ایکسباکس بازی کردم مشکلی ندارم.نقل قول:
--------------
بجز تغییر تاکتیک نمیشه پست یه بازیکن رو مثل pes عوض کرد؟مثلا بین هافبک مرکزی و هافبک دفاعی؟
------------
دموی من برای skidrow بود ولی مشخصات match day رو داشتم.منظور همونه تغییرات تیم و بازیکناست دیگه.اینکه همینجوری هم میاد.
cd key چنده و چه مزایایی داره؟
بعد از 9 ساعت بازی کردن , فیفا 13 در یک کلام :
شاهکار...
موندم تو مغز سازندگان چی میگذره,این همه تنوع تو گیم پلی !!!
جریان این پچ EA چیه که میگن مشکل کرش بازی رو برطرف میکنه؟!
کسی این پچ رو دانلود و استفاده کرده ؟! جواب میده ؟!
منظورم مشکل کرش بازی نیست......منظورم اینه که مثل Xbox جواب میده ؟نقل قول:
من با دسته ایکسباکس بازی کردم مشکلی ندارم.